Htc touch diamond
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Telefoane mobile » HTC » HTc Touch Diamond » Pagina 1 din 1

kayderin Avatarul lui kayderin
Citeaza Raspunde

Postat de kayderin pe 21 Iulie 2008 la 12:10

ce ziceti de asta? l-am vazut si pe la noi, pe la 1800RON. scump tare da cica e bun..sa-mi caut in sfarsit de munca?
Lion_heart Avatarul lui Lion_heart
Citeaza Raspunde

Postat de Lion_heart pe 25 Noiembrie 2008 la 06:33

am eu unul, de vreo 2 luni, sunt foarte multumit de el, se mai blocheaza cateodata, ca orice Windows care (nu) se respecta , dar, una peste alta, ofera o multitudine de optiuni, grafica si designul e de nota 10, si gasesti o multime de aplicatii gratuite, doar sa ai timp sa le folosesti. E ideal sa-ti omori timpul, mai ales ca esti tentat sa umbli tot timpul la el, e foarte interesant. Calcaiul lui Achile este bateria, care la cei 950 mA, e mult sub ce ar trebui sa fie pentru a face fata unui astfel de consumator flamand, ecran mare cu rezolutie dubla fata de Nokia, procesor mare, posibilitatea de a tine mai multe programe deschise simultan fara probleme. Paginile de net se incarca rapid, ce e drept eu navighez pe internet mai mult prin wirelless, nu-mi permit abonamente scumpe, dar acum wirelless ai aproape oriunde, azi-maine si in virf de munte sau in pesteri, asa ca, chiar merita sa ai tel. care sa-l poata accesa, si cu rezolutie buna ca sa vezi bine paginile de web, care altfel, nu sunt proiectate pentru a fi vizionate de pe tel. Ar mai fi multe de spus despre el, poate cu alta ocazie...!
Lion_heart Avatarul lui Lion_heart
Citeaza Raspunde

Postat de Lion_heart pe 25 Noiembrie 2008 la 06:42

Apropo, stie cineva cum se schimba avatarul, ca eu nu am reusit, si nu am chef sa-mi fac operatie de schimbare a sexului doar ca sa-mi corespunda...!
rarespopescu Avatarul lui rarespopescu
Citeaza Raspunde

Postat de rarespopescu pe 28 Noiembrie 2008 la 15:11

Si eu am unul, aproape de cind au aparut pe piata, norocul este ca noi le primim gratuit de la Vodafone, adica 1 data pe an avem dreptul sa schimbam toate telefoanele gratuit, indiferent de pret. E o jucarie superba, pe HSDPA merge F bine - HSDPA trebuie activat, altfel mergi la viteza 3G, care nu se compara. Tel in sine e un fel de compresie de laptop, este extrem de folositor pt cei care au nevoie de asemenea facilitati, nu se compara cu nici un Nokia. Singurul aspect slab, si asta este o realitate, este bateria cu care este livrat ... nu-ti ajunge nici macar 1 zi. Partea buna este ca bateria cu care vine poate fi inlocuita cu o alta, tot de la HTC care iti ofera aproape dublu. Pt cei care nu au nevoie de aplicatiile si facilitatile care le ofera HTC-ul le recomand sa nu-l cumpere, daca ai nevoie doar sa vorbesti, sunt alte terminale mai ieftine. Sigur, vor fi intotdeauna si oameni carora va fi dificil sa le explici cum se instaleaza anumite aplicatii pe tel folosind calculatorul, ei nu au nevoie de sincronizare, de back up si "alte alea". Nu-l cumparati decit daca aveti REALMENTE nevoie de ceea ce ofera. Era sa uit, un alt punct slab ... dupa ce isi face back up-ul se inchide, adica v-a trebui sa reintroduceti parola si pin-ul ... recomand, asa cum am facut si eu, sa setati back up-ul sa fie facut Simbata sau Duminica, ca sa nu aveti surprize sa fiti cautati si sa apara ca tel e off. In rest, multa bafta ... merita ...
pearl_seeker Avatarul lui pearl_seeker
Citeaza Raspunde

Postat de pearl_seeker pe 26 Ianuarie 2009 la 12:24

La Diamondul meu am sa-i reprosez bateria de 950 mA, dar exista o solutie reala in UK sau USA, bateria alternativa de 1340 si de 1700 mA cu capac adaptat cu tot, am toate datele dar n-am gasit inca o formula adecvata de achizitionare. Am instalat DOOM si nu pot trece de la un nivel la altul, adica nu pot juca decat primul nivel, nu stiu de ce, s-ar putea sa fie de la memorie. La fel si cu Counter DOOM. In rest e tatic la multe capitole. Ce soft de GPS folositi voi ? iGO, Tom Tom sau din astea on line, Live Search sau Google Maps ? Si-nca ceva: cand e zgomot in jur v-auziti bine cu cel de la celalalt capat al firului ?

Later.....
vatc Avatarul lui vatc
Citeaza Raspunde

Postat de vatc pe 16 Aprilie 2009 la 23:53

IGO este ok pe Diamond
iar baterie gasesti langa Sp Grigore Alexandrescu - cu capac mai gros - doar ca la un pret triplu fata de State
smar2u Avatarul lui smar2u
Citeaza Raspunde

Postat de smar2u pe 18 Aprilie 2009 la 17:39

bestial telefonul . http://www.ubergizmo.com/photos/2008/9/htc_pro_hd_468.jpg

L-a cam taiat pe IPhone. Atat, stablizatorul foto e practic inexistent,insa calitatea e superioara...poze HD Ready :D.. asa ca va trebui sa zici "freeze" in loc de "cheese" :P
Citeaza Raspunde

Postat de pearl_seeker pe 6 Mai 2009 la 08:06

De la: pearl_seeker, la data 2009-01-26 12:24:42La Diamondul meu am sa-i reprosez bateria de 950 mA, dar exista o solutie reala in UK sau USA, bateria alternativa de 1340 si de 1700 mA cu capac adaptat cu tot, am toate datele dar n-am gasit inca o formula adecvata de achizitionare. Am instalat DOOM si nu pot trece de la un nivel la altul, adica nu pot juca decat primul nivel, nu stiu de ce, s-ar putea sa fie de la memorie. La fel si cu Counter DOOM. In rest e tatic la multe capitole. Ce soft de GPS folositi voi ? iGO, Tom Tom sau din astea on line, Live Search sau Google Maps ? Si-nca ceva: cand e zgomot in jur v-auziti bine cu cel de la celalalt capat al firului ?

Later.....

La mesajul meu anterior pot adauga acum ca am mai instalat si Call of Duty 2 si 3 dintre care Call of Duty 2 este sub forma 3D fps ! Si multe alte jocuri faine am mai pus..... Super adevarat ! Exista in modul foto si filmare mai multe optiuni de operare dintre care una in care nu mai conteaza daca misti aparatul in timpul fotografierii si/sau filmarii ! Verificati atent ! Self timer-ul e si el meserias, te poate avertiza si sonor secunda cu secunda si la sfarsit te poate avertiza prelung inainte de a trece la fotografierea sau filmarea finala ! Verificati atent ! Cat despre locul de unde pot lua o baterie mai buna cu capac mai gros zi-mi si mie e un shop de reparatii telefoane sau un shop de vanzare acolo langa Sp. Gr. Alex-escu sau ce e mai exact acolo ca sa stiu dupa ce sa ma uit ?!? Thanks.....; waiting for reply...
Citeaza Raspunde

Postat de pearl_seeker pe 30 Iunie 2009 la 11:43

De la: pearl_seeker, la data 2009-05-06 08:06:17
De la: pearl_seeker, la data 2009-01-26 12:24:42La Diamondul meu am sa-i reprosez bateria de 950 mA, dar exista o solutie reala in UK sau USA, bateria alternativa de 1340 si de 1700 mA cu capac adaptat cu tot, am toate datele dar n-am gasit inca o formula adecvata de achizitionare. Am instalat DOOM si nu pot trece de la un nivel la altul, adica nu pot juca decat primul nivel, nu stiu de ce, s-ar putea sa fie de la memorie. La fel si cu Counter DOOM. In rest e tatic la multe capitole. Ce soft de GPS folositi voi ? iGO, Tom Tom sau din astea on line, Live Search sau Google Maps ? Si-nca ceva: cand e zgomot in jur v-auziti bine cu cel de la celalalt capat al firului ?

Later.....

La mesajul meu anterior pot adauga acum ca am mai instalat si Call of Duty 2 si 3 dintre care Call of Duty 2 este sub forma 3D fps ! Si multe alte jocuri faine am mai pus..... Super adevarat ! Exista in modul foto si filmare mai multe optiuni de operare dintre care una in care nu mai conteaza daca misti aparatul in timpul fotografierii si/sau filmarii ! Verificati atent ! Self timer-ul e si el meserias, te poate avertiza si sonor secunda cu secunda si la sfarsit te poate avertiza prelung inainte de a trece la fotografierea sau filmarea finala ! Verificati atent ! Cat despre locul de unde pot lua o baterie mai buna cu capac mai gros zi-mi si mie e un shop de reparatii telefoane sau un shop de vanzare acolo langa Sp. Gr. Alex-escu sau ce e mai exact acolo ca sa stiu dupa ce sa ma uit ?!? Thanks.....; waiting for reply...

Am luat o baterie de 1340 mA si tot nu ma tine nici 2 zile folosit intensiv; jocuri 3d sau de strategie, Internet mobil, vizionare filme..... Nu stiu ce sa mai fac; mi-e ca mi-am luat tzeapa.....
vatc Avatarul lui vatc
Citeaza Raspunde

Postat de vatc pe 30 Iunie 2009 la 18:40

o idee ar fi sa incerci sa scazi din procentele folosite in mod normal de catre telefon... asta poate o reusesti daca nu ii faci upgrade de soft...daca l ai facut ... esti n aer nu stiu cum se poate reveni la un soft al lui mai vechi
Citeaza Raspunde

Postat de pearl_seeker pe 2 Iulie 2009 la 01:40

De la: pearl_seeker, la data 2009-06-30 11:43:43
De la: pearl_seeker, la data 2009-05-06 08:06:17

Later.....

Am luat o baterie de 1340 mA si tot nu ma tine nici 2 zile folosit intensiv; jocuri 3d sau de strategie, Internet mobil, vizionare filme..... Nu stiu ce sa mai fac; mi-e ca mi-am luat tzeapa.....

Ma intriga inca o chestie; este normal sa se incalzeasca dupa un timp de folosire ?
2mad4 Avatarul lui 2mad4
Citeaza Raspunde

Postat de 2mad4 pe 11 Septembrie 2009 la 15:44

super telefon....are procesor...normal ca se mai si incalezeste....in rest...ca sa-l faci si mai puternic viziteaza http://xda-developers.com...si o sa ai un diamond...schimbat mult fata de cel care l-ai cumparat prima oara ..... si mult norok la flashuit :D
Cheloo Avatarul lui Cheloo
Citeaza Raspunde

Postat de Cheloo pe 9 Noiembrie 2011 la 14:49

salut imi zici te rog si mie de unde sa imi scot jocuri si aplicati pe htc tuch diamond :D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum