Natural
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Sfaturi utile » natural » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Octombrie 2008 la 08:23

M-am abonat la revista de dezvoltare personala Body Mind Spirit Magazine si am primit deja primul numar. Imi place ideea ca oamenii acestia abordeaza teme variate pentru trup, minte si suflet. Mi-a placut foarte mult articolul "MEDICINA TINERETII-RASAYANA": "Magica,subtila si profund transformatoare Rasayana cuprinde mai multe terapii de regenerare si reintinerire,printre care si apiterapia."
Va recomand sa-l cititi in nr. 5 al revistei din luna octombrie.
Am fost placut impresionata de seminariile si conferintele organizate, care m-au determinat sa schimb cate ceva la stilul meu de viata. A fost un adevarat rasfat pt trup, minte si spirit festivalul de anul acesta! Astept cu nerabdare cea de-a treia editie care va avea loc in perioada 27,28,29 martie 2009, la sala palatului, Bucuresti! ;)
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 15 Martie 2009 la 17:45

daca esti la munca si sefu nu te lasa sa stai pe mess,vrei sa vb cu un prieten direct de pe site fara sa instalezi vreun program acum ai posibilitatea.
http://got-you.org/
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2010 la 01:09

Masajul erotic este o dezmierdare,o atingere pe care hotarasti sa o daruiesti,sau sa o primesti dupa dispozitia ta sufleteasca.Fii deschis fata de ambele posibilitati,amandoua vindeca,amandoua nutresc si amadoua excita!

CU O EXPERIENTA DE PESTE 10 ANI,LANTUL DE SALOANE'' ROYAL ORCHID'',OFERA O EXPERIENTA SENZUALA A MASAJULUI EROTIC DIN TRADITIA TANTRICA!
RELATII LA NUMERELE DE TELEFON.
0788778660 si 0788884900 sau 0742371651
www.orient.ro
www.erotic-massage.ro
www.oriental-massage.ro

Intra in contul tau

Info
X
info