2.Va invit sa povestiti ,sa va expuneti parerile despre abordari asa ca si Pick -up artists, indiferent ca sunteti femei sau barbati :
Eu deopotriva nu am multe :
a) Abordarea de situatie e cea mai originala da o folosesc numai cand stau mai mult timp langa gagica sa zic asa 3-5 minute ;)
b)Imi place abordare cu moneda functioneaza de multe ori!ma duc frumos cu simt dezvoltat al umorului si o intreb Ban sau stema cu formulare de rigoare imi vine pe moment!Ea daca e fire curioasa se baga in joc!si de acolo voila daca ghiceste i bine daca nu imprvizez eu ceva !la mine inceputul e greu prima secunda din abordare :))
Ar mai fii sa o intreb ce parere are despre cum asortez X cu Y bla bla bla !
Sau ceeea ce mi se pare cel mai amuzant cand sunt cu un prieten anumite jocuri a-mpulea o intrebari ce ti se pare cum ti se pare x ca noi ne cetam de numa!eu fac pe timidu celalat pe viteazu ca se baga pe fata si zice ca eu sunt timid si imi place de ea si vreau sa vb cu ea si vice versa! in magazine intreb pe fete cer ajutorul o opinie etc.
Dati-va si voi cu parerea !expuneti-va metodele voastre de pick-up

si era, evident, trecut si un numar de telefon . Macar si de curiozitate cine a avut dragutza idee am sunat inapoi
.
dar nu stiu ce sa intamplat
asa ca eu cea cu tupeu am ramas fara galas............ ce a uremt nu va mai spun
si multe altele
)
e de-a dreptul reprezentativa!
, acum mai sunt oldies, stuff...cam atat.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro