The secret - law of attraction
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Filme » The Secret - Law of Attraction » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2009 la 11:53

De la: dragosandrew, la data 2008-10-26 00:38:34Cu siguranta ati auzit si poate chiar vizionat filmul in cauza. A starnit diverse pareri si as vrea s-aud cateva si de la altii. Chiar destinul sta in propriile noastre maini si ni-l putem schimba intr-un timp relativ scurt cu ajutorul perceptiilor mentale ?

Am auzit de aceasta carte, de film ... dar NU le-am aflat INCA. Chiar regret!

Si totusi, un lucru ti-l pot spune cu certitudine extrema!

SUNTEM CEEA CE GANDIM!

Daca te gandesti ca vrei sa mori, de exemplu, nici NU este necesar sa faci ceva concret, precum un gest disperat si ''graitor'' in acest sens. Nu, nu! Aceia care fac ''gesturi'' nu isi doresc cu adevarat sa moara! Si chiar si un om care isi doreste cu tot sufletul, din toti rarunchii sai, sa moara - tot mai are o sansa, insa. Caci in codul nostru genetic, poate, sta scrisa aceasta informatie ''ca trebuie sa traim!'', sau ''cat trebuie sa traim'' !?! Sau poate suntem prea legati (sau sunt eu prea legata) de Cel ce ne-a dat ''suflet'', si astfel, oricat de puternic ne-am dori sa murim, NU suntem (inca) lasati?!?

DAR totusi, GANDUL este EXTREM DE IMPORTANT!
Cu cat iti doresti un lucru mai tare, cu atat mai posibil va fi sa il realizezi, sa il obtii.

TOT ceea ce mi-am dorit in viata, ceea ce mi-am dorit CU STRASNICIE, mi s-a indeplinit - S-A MATERIALIZAT!!!

Un suflet curat va doresc!
A
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2009 la 12:22

De la: doar_io, la data 2009-06-04 02:57:28
De la: pearl_seeker, la data 2009-04-06 08:47:03
De la: kyyttyy, la data 2009-01-18 02:13:01http://bio30.ecosapiens.ro/apa-documentar/
Un documentar de nota 10. Un film artistic de o ora si ceva. O lectie. O lectie de chimie, biologie, geografie, filosofie, religie. O invatatura de minte. Apa poate fi influentata de emotiile umane, pozitive sau negative. Aveti asadar grija cum influentati apa …

Da, este real ceea ce ai vizionat; apa este unul din elementele cheie ale vietii. Organismul uman are 70% apa. Emotiile umane circula printr-un sistem de centri de energie care transmit fluxuri pozitive si negative atat in interior cat si in exterior.

Aflasem candva, tare de mult, de un experiment:
Legi cu un fir de ata o verigheta (un inel) de aur si il asezi in planul mainii tale stangi (daca esti dreptaci) intre degetul cel mare si aratatorul acestei maini (stanga) ce sta cu aceste degete larg desfacute (formeaza un unghi de 90 de grade, in deschidere).
Deci, iti asezi palma stanga pe o masa, avand degetele mare si aratatorul larg desfacute (departate unul de celalalt). Ridica apoi palma de pe masa pastrand-o paralela cu solul si adu verigheta/inelul din aur in planul dintre aceste doua degete, in aer.
Vei observa ca verigheta/inelul incepe sa se roteasca intr-un anumit sens (cred ...).

Ideea era ca:
atunci cand iti pui o intrebare (daca ai stabilit in prealabil un anumit sens de rotatie-pendulare pentru DA/NU) vei afla raspunsul!!!
Inelul face o miscare NU de rasucire in jurul axei firului de ata! NU aceea este rotatia, si nici raspunsul ! NU!
Inelul, dupa ce il lasati sa se opreasca din orice miscare, va incepe sa se roteasca descriind un CERC in planul dintre cele doua degete desfacute dupa cum desriam mai sus.

Sensul de rotatie in descrierea acelui cerc (sensul orar de formare a cercului, sau sensul invers al acelor de ceas in formarea cercului) va fi deci, dupa cum ati convenit initial, raspunsul pozitiv sau negativ!

Eu de exemplu, ma gandisem sa aflu raspuns daca (primul meu copil) copilul meu ce il voi avea vre o data va fi FATA, asa cum imi doream din totdeauna. Nici macar nu se punea problema, caci nu eram insarcinata, dar NU aveam altceva ce sa intreb ...
Imi stabilisem un sens de rotatie pentru ''DA'', sau mai exact pentru ''fata''. Si chiar asa s-a si rotit, in sensul afirmativ, cum ca (primul meu copil)copilul meu va fi FATA ... cand va fi sa fie ...

Am repetat experimentul de cateva ori si de fiecare data TOT LA FEL se rotea, acelasi raspuns (la aceeasi intrebare) mi se dadea!

Fapt pentru care mi-a venit ideea:
DAR DACA IMI IMPUN EU CA inelul SA SE ROTEASCA SI IN CELALALT SENS?

Si fara a imi mai pune nici o intrebare, m-am concentrat sa impun inelului sa se roteasca in celalalt sens, usor, constienta fiind ca nu care cumva sa il influentez chiar si fara voia mea, prin vre-un tremur al mainii, m-am gandit ca poate chiar si pulsul sangelui in vene ar putea sa ii imprime o miscare ... CACI, inelul/verigheta S-A RASUCIT IN SENS INVERS exact dupa cum i-am cerut!

La fel am repetat experimentul si .. atenta, oricat de atenta incercam sa fiu sa nu ii influentez eu miscarea, AM OBSERVAT CA INELUL/VERIGHETA SE ROTEA exact IN DIRECTIA IN CARE II CEREAM, respectiv ORI SPRE STANGA, ORI SPRE DREAPTA.

Deci NOI putem SCHIMBA, cu puterea gandului, prin noi insine!

Intradevar, dupa foarte multi ani mai tarziu, am facut o fetita! Si tot cu puterea dorintei, ca si prima data prin rugaciune, am facut dupa inca un timp si un baietel.

Daca VREI, orice lucru bun il POTI realiza!

Mi-am dorit si sa MOR. NU departe ... am fost.

Atenti sa fiti cu VOI INSIVA si CU TOTI CEILALTI, caci CU TOTII AVEM SUFLET din ACELASI SUFLET, AL LUI DUMNEZEU.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2009 la 16:17

as incerca lucrul asta si eu..
cu o jeanta de masina din magneziu ca verigheta nu am... (pe de alta parte nici jante din magneziu... )
foarte frumoase lucruri ais pus simply..
mai ales in ultima parte, mi-a placut, cam ai dreptate tu in ce spui
si da e adevarat ca suntem ceea ce gandim.
dar
presupunand prin absurd ca respectiva teorie e atat de adevarata incat acum daca aimi doresc ceva peste x timp se va indeplini, ce se intampla daca eu imi doresc ceva iar cienva isi doreste ca acel lucru sa nu se intample, sau daca eu imi doresc acelasi lucru ca si altcineva (de exemplu acelasi post - unicat - sau acelasi mar din frigider ultim ramas pe raft)
teoria asta e cusuta cu atat alba.. oricum astept explicatii
eu cred mai mult ca mai bine ne dorim ceva si pe urma trecem la actiune sa il obtinem.. altfel... tot romani ramanem
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 24 Septembrie 2009 la 09:16

De la: dragosandrew, la data 2008-12-13 22:03:29Atunci sa pun altfel intrebarea daca sunteti ferm convinsi ca asa stau lucrurile.
Daca mi-am indeplinit telul pe care mi l-am propus si din cauze necunoscute l-am pierdut ... o pot lua din nou de la capat, un nou inceput, ajutandu-ma de legea atractiei ?

Cred ca singurul care te poate ajuta sa o "iei de la capat" este Gregorian Bivolaru !!
Totusi...daca ai pierdut ce cred eu (virginitatea)...te poti folosii de toate legile atractiei...tot nu o vei gasii !!
Thorallmighty Avatarul lui Thorallmighty
Citeaza Raspunde

Postat de Thorallmighty pe 30 Septembrie 2009 la 11:13

Fi atent cum vad eu lucrurile (unul din subiectele mele preferate, pacat ca nu am timp), noi il consideram pe Dumnezeu ca fiind totul , tot ce exista, tot ce ne inconjoara CORECT, atunci implicit si noi facem parte din el precum zice in Biblie el ne-a inzestrat cu "chipul Sau" (ratiune, vointa, sentiment) tot universul acesta este legat de noi si noi de el, si daca te uiti si in alte culturi vei observa asemanari, spre exemplu japonezi spuneau ca totul e karma de la o simpla intamplare (ca asa era karma), la pietre (si ele au o anumita karma adica o forta a vietii ce curg prin ele) pana la oameni (tot karma dar altfel), e logica asemanarea deoarece din punct de vedere biologic cu totii suntem atomi care sunt la urma urmei din electroni si asta gasesti de pretutindeni din natura, posibilitatea de a te interconecta la un nivel mai profund cu natura exista dar nu putem inca deoarece dupa milioane de ani din pacate saracul om nu a ajuns decat 9% sa-si folosesca din creier ia imaginativa urmatorul lucru mai sunt 91% in mister si nu numai atat dar poate saltul la 10% e dublu cunoastere si stiinta ca de la 0% pana la 9% adica o crestere exponentiala. E corect din orice punct de vedere ce zice in film chiar de le comparam cu traditii pana la stiinte, stim cu totii ca la baza computatiilor biologice a gandirii stau sinapsele adica legaturiile din neuroni care efectiv este o descarcare electrica captata in niste vezicule neurotransmitatoare (adica un corp sferic biologic) care ajunge sa fie transmis la celalalt neuron captate de receptori si prelucrate de un lant de proteine etc. (procesul in sine e un pic mai complex), iar in FILM spune ca, creierul nostru funtioneaza pe o anumita frecventa, pai atunci nu e corect oare?... Din pacate nu mai am timp de stat mai vb pa...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Octombrie 2009 la 17:59

De la: Thorallmighty, la data 2009-09-30 11:13:20Fi atent cum vad eu lucrurile (unul din subiectele mele preferate, pacat ca nu am timp), noi il consideram pe Dumnezeu ca fiind totul , tot ce exista, tot ce ne inconjoara CORECT, atunci implicit si noi facem parte din el precum zice in Biblie el ne-a inzestrat cu "chipul Sau" (ratiune, vointa, sentiment) tot universul acesta este legat de noi si noi de el, si daca te uiti si in alte culturi vei observa asemanari, spre exemplu japonezi spuneau ca totul e karma de la o simpla intamplare (ca asa era karma), la pietre (si ele au o anumita karma adica o forta a vietii ce curg prin ele) pana la oameni (tot karma dar altfel), e logica asemanarea deoarece din punct de vedere biologic cu totii suntem atomi care sunt la urma urmei din electroni si asta gasesti de pretutindeni din natura, posibilitatea de a te interconecta la un nivel mai profund cu natura exista dar nu putem inca deoarece dupa milioane de ani din pacate saracul om nu a ajuns decat 9% sa-si folosesca din creier ia imaginativa urmatorul lucru mai sunt 91% in mister si nu numai atat dar poate saltul la 10% e dublu cunoastere si stiinta ca de la 0% pana la 9% adica o crestere exponentiala. E corect din orice punct de vedere ce zice in film chiar de le comparam cu traditii pana la stiinte, stim cu totii ca la baza computatiilor biologice a gandirii stau sinapsele adica legaturiile din neuroni care efectiv este o descarcare electrica captata in niste vezicule neurotransmitatoare (adica un corp sferic biologic) care ajunge sa fie transmis la celalalt neuron captate de receptori si prelucrate de un lant de proteine etc. (procesul in sine e un pic mai complex), iar in FILM spune ca, creierul nostru funtioneaza pe o anumita frecventa, pai atunci nu e corect oare?... Din pacate nu mai am timp de stat mai vb pa...

Interesanta expunere.Pe cand o continuare?
cristi67 Avatarul lui cristi67
Citeaza Raspunde

Postat de cristi67 pe 15 Decembrie 2009 la 15:09

Da ,cu siguranta da,o mentalitate buna si o atitudine optimista te ajuta sa treci mai usor peste intamplarile care apar in viata fiecarui om.Dar nu numai modul de a gandi pozitiv te ajuta,ci actiunea pozitiva si interactiunea in mod constructiv cu oamenii din jurul tau.Acest film este realizat in mod profesional de oameni care stiu ce spun si care au o anumita experienta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2010 la 01:23

Masajul erotic este o dezmierdare,o atingere pe care hotarasti sa o daruiesti,sau sa o primesti dupa dispozitia ta sufleteasca.Fii deschis fata de ambele posibilitati,amandoua vindeca,amandoua nutresc si amadoua excita!

CU O EXPERIENTA DE PESTE 10 ANI,LANTUL DE SALOANE'' ROYAL ORCHID'',OFERA O EXPERIENTA SENZUALA A MASAJULUI EROTIC DIN TRADITIA TANTRICA!
RELATII LA NUMERELE DE TELEFON.
0788778660 si 0788884900 sau 0742371651
www.orient.ro
www.erotic-massage.ro
www.oriental-massage.ro

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info