De la: doar_io, la data 2009-06-04 02:57:28De la: pearl_seeker, la data 2009-04-06 08:47:03De la: kyyttyy, la data 2009-01-18 02:13:01http://bio30.ecosapiens.ro/apa-documentar/
Un documentar de nota 10. Un film artistic de o ora si ceva. O lectie. O lectie de chimie, biologie, geografie, filosofie, religie. O invatatura de minte. Apa poate fi influentata de emotiile umane, pozitive sau negative. Aveti asadar grija cum influentati apa …
Da, este real ceea ce ai vizionat; apa este unul din elementele cheie ale vietii. Organismul uman are 70% apa. Emotiile umane circula printr-un sistem de centri de energie care transmit fluxuri pozitive si negative atat in interior cat si in exterior.
Aflasem candva, tare de mult, de un experiment:
Legi cu un fir de ata o verigheta (un inel) de aur si il asezi in planul mainii tale stangi (daca esti dreptaci) intre degetul cel mare si aratatorul acestei maini (stanga) ce sta cu aceste degete larg desfacute (formeaza un unghi de 90 de grade, in deschidere).
Deci, iti asezi palma stanga pe o masa, avand degetele mare si aratatorul larg desfacute (departate unul de celalalt). Ridica apoi palma de pe masa pastrand-o paralela cu solul si adu verigheta/inelul din aur in planul dintre aceste doua degete, in aer.
Vei observa ca verigheta/inelul incepe sa se roteasca intr-un anumit sens (cred ...).
Ideea era ca:
atunci cand iti pui o intrebare (daca ai stabilit in prealabil un anumit sens de rotatie-pendulare pentru DA/NU) vei afla raspunsul!!!
Inelul face o miscare NU de rasucire in jurul axei firului de ata! NU aceea este rotatia, si nici raspunsul ! NU!
Inelul, dupa ce il lasati sa se opreasca din orice miscare, va incepe sa se roteasca descriind un CERC in planul dintre cele doua degete desfacute dupa cum desriam mai sus.
Sensul de rotatie in descrierea acelui cerc (sensul orar de formare a cercului, sau sensul invers al acelor de ceas in formarea cercului) va fi deci, dupa cum ati convenit initial, raspunsul pozitiv sau negativ!
Eu de exemplu, ma gandisem sa aflu raspuns daca (primul meu copil) copilul meu ce il voi avea vre o data va fi FATA, asa cum imi doream din totdeauna. Nici macar nu se punea problema, caci nu eram insarcinata, dar NU aveam altceva ce sa intreb ...
Imi stabilisem un sens de rotatie pentru ''DA'', sau mai exact pentru ''fata''. Si chiar asa s-a si rotit, in sensul afirmativ, cum ca (primul meu copil)copilul meu va fi FATA ... cand va fi sa fie ...
Am repetat experimentul de cateva ori si de fiecare data TOT LA FEL se rotea, acelasi raspuns (la aceeasi intrebare) mi se dadea!
Fapt pentru care mi-a venit ideea:
DAR DACA IMI IMPUN EU CA inelul SA SE ROTEASCA SI IN CELALALT SENS?
Si fara a imi mai pune nici o intrebare, m-am concentrat sa impun inelului sa se roteasca in celalalt sens, usor, constienta fiind ca nu care cumva sa il influentez chiar si fara voia mea, prin vre-un tremur al mainii, m-am gandit ca poate chiar si pulsul sangelui in vene ar putea sa ii imprime o miscare ... CACI, inelul/verigheta S-A RASUCIT IN SENS INVERS exact dupa cum i-am cerut!
La fel am repetat experimentul si .. atenta, oricat de atenta incercam sa fiu sa nu ii influentez eu miscarea, AM OBSERVAT CA INELUL/VERIGHETA SE ROTEA exact IN DIRECTIA IN CARE II CEREAM, respectiv ORI SPRE STANGA, ORI SPRE DREAPTA.
Deci NOI putem SCHIMBA, cu puterea gandului, prin noi insine!
Intradevar, dupa foarte multi ani mai tarziu, am facut o fetita! Si tot cu puterea dorintei, ca si prima data prin rugaciune, am facut dupa inca un timp si un baietel.
Daca VREI, orice lucru bun il POTI realiza!
Mi-am dorit si sa MOR. NU departe ... am fost.
Atenti sa fiti cu VOI INSIVA si CU TOTI CEILALTI, caci CU TOTII AVEM SUFLET din ACELASI SUFLET, AL LUI DUMNEZEU.