alfa romeo 8c spider
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Masini » Alfa Romeo 8C Spider » Pagina 1 din 1

anky Avatarul lui anky
Citeaza Raspunde

Postat de anky pe 30 Octombrie 2008 la 17:09

au inceput sa ma uimeasca nu gluma baietii astia... chiar au cateva masini noi ce m-au impresionat!
http://ro.topspeed.com/masini/alfa-romeo/2009-alfa-romeo-8c-spider-ar66225.html
motuguzzi Avatarul lui motuguzzi
Citeaza Raspunde

Postat de motuguzzi pe 12 Ianuarie 2009 la 11:36

da!una dintre cele mai frumoase !cine a desenat-o ,giugiaro?
alindanielx Avatarul lui alindanielx
Citeaza Raspunde

Postat de alindanielx pe 2 Februarie 2009 la 05:46

o SA FI-E O MARE DISPUTA CA A copiat o masina Un bmw si am vzt pe discoveri masina,este bestiala, Dar nu stiu spatele este tot super copiat:( Pacat dca unfla aripile dupa spate poate era Mult mai cool
i_LOve_pi3 Avatarul lui i_LOve_pi3
Citeaza Raspunde

Postat de i_LOve_pi3 pe 27 Februarie 2009 la 09:00

In primul rand Alin, se scrie "descovery", si da masina arata super bine, totusi nu cred ca daca se aseamana cu altele divedeste ca a fost copiata.
shepty Avatarul lui shepty
Citeaza Raspunde

Postat de shepty pe 17 Aprilie 2009 la 07:24

lol....macar daca corectezi pe cineva asigura-te ca o faci bine, ca asa pici mai de fraier decat ala care a zis-o primu.LOL. e Discovery. Alfa 8c e superba, si nu-mi vine in cap nici o masina cu care seamana
top_secret Avatarul lui top_secret
Citeaza Raspunde

Postat de top_secret pe 7 Iunie 2009 la 13:19

De la: shepty, la data 2009-04-17 07:24:42lol....macar daca corectezi pe cineva asigura-te ca o faci bine, ca asa pici mai de fraier decat ala care a zis-o primu.LOL. e Discovery. Alfa 8c e superba, si nu-mi vine in cap nici o masina cu care seamana

cuore sportivo....

lentiu Avatarul lui lentiu
Citeaza Raspunde

Postat de lentiu pe 16 Iunie 2009 la 12:24

e plin internetul asta de manelari si imbecili nu imi dau seama cum de stiu sa tasteze la gradul de incultura pe care il ating ,
Mi-e sila
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 25 August 2009 la 08:57

Da...masina este intr`adevar frumoasa...insa nu trebui mentionat ca italienii se pricep cel mai bine la macaroane...masinile lor sunt ffff prost cotate...eu am lucrat ceva vreme la Auto Italia...si masinile sunt extrem de prost construite...mai ales pe platforma motorului...oricum...masina este intr-adevar sportiva...totusi, la banii care-i cer italienii pe ea...eu personal as prefera un BMW 325 xd sau chiar si un Opel astra OPC...acum depinde si de preferintele omului !
birsan_arpad Avatarul lui birsan_arpad
Citeaza Raspunde

Postat de birsan_arpad pe 27 Octombrie 2009 la 19:35

nu am numai una am trei 3 masini spaidâr
saka666 Avatarul lui saka666
Citeaza Raspunde

Postat de saka666 pe 11 Noiembrie 2009 la 15:43

Ai un site?
Vrei sa il faci cunoscut?
Trimite un E-mail la ionut.sava@ekoproject.net dupa ce ai adaugat urmatorul cod in site-ul tau impreuna cu o poza sau un alt cod pentru banner pentru a putea face schimb de bannere si pentru a promova site-ul.
Codul ce trebuie sa il adaugi in site-ul tau este:
< a href="http://www.ekoproject.net/romana/">

P.S.
Bannerul tau nu trebuie sa fie mai mare de 300x250 px.
Astept mail-urile voastre cu coduri
Pettre Avatarul lui Pettre
Citeaza Raspunde

Postat de Pettre pe 24 Ianuarie 2010 la 18:45

Mda..are botul copiat parca din mercedes SLR McLarren si spatele parca ar fi un Ford GT....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum