De la: libra66, la data 2009-05-21 15:49:51
De la: Spyder, la data 2009-05-21 14:41:00De la: libra66, la data 2009-05-21 10:33:41 Amuzante glumitzele ....poate inlocuiesc experientza ceruta de o asemenea intrebare...ceea ce e o.k , decat sa se scrie aiureli . Voi incerca sa raspund , plecand de la ideea ca intr-o casnicie , trebuie sa existe o cat mai buna...cooperare. Adica ,ambii parteneri trebuie "sa conduca " ,sa aibe atributziile lor , astfel acoperind toata gama de probleme ,indatoriri , situatzii ce apar inevitabil. Personal , consider ca , indiferent de miscari si pretentzii feministe ,mai vechi sau mai noi , intr-o familie , reprezentantul ,capul familiei este barbatul . Traim intr-o societate ,care functioneaza dupa legi ,reguli de conduita , cutume , traditii, obiceiuri ,deci ,trebuie sa ne supunem lor. Astfel , o femeie se casatoreste si poarta numele sotzului , copii de asemenea , intreaga familie se "infasoara" in jurul acestuia . Dar , femeia are rolul extrem de important , acela de a administra tot ce tine de familie , de la problemele curente , gen curatenie-intretinere-aprovizionare , acela de cresterea copiilor ,pe care trebuie sa le faca impreuna cu sotul , la cele de prevenirea unor boli ,adica grija pentru igiena , program de sport ,alimentatie sanatoasa , pana la planuri de viitor pentru copii si economisire pentru familie . Nu e usor sa faci toate aceste lucruri , avand in acelasi timp responsabilitatile unui serviciu si , de ce nu , ambitzii personale de promovare intr-un post mai bun. Oricat de mult se ridiculizeaza si chiar se minimalizeaza femeia , ca persoana , si toata contributia ei in societate , realitatea ...practica contrazice aceste atitudini.
Dar ,repet , reusita unei casnicii consta in colaborarea si comunicarea celor doi parteneri , barbatul si femeia , Marte si Venus , Yin si Yang.......Pentru un intreg , e nevoie de doua jumatati .
Aoleu, asta suna ca un adevarat program guvernamental![]()
Daca promiti ca nu maresti salariile profesorilor, ci le adaptezi in functie de evolutia sociala si economica....eu promit ca te votez![]()
....Oare Spyder ??? Nu am avut aceasta intentie ...Insa pot spune ca ceea ce am scris este din experienta . Si cred in ceea ce am scris , in eficienta acestui model ,din pacate , prea putzin aplicat , in viata de zi cu zi . Poate ca am raspuns un pic prea serios pentru unele persoane de pe aici , insa imi asum aceasta seriozitate ., macar pentru cei cativa care citesc si poate retin unele lucruri scrise aici. Ca de glumeeee , se tin destui ...![]()
Dar nici asta nu e rau...!!!![]()
De acord cu tot, si sigur si Spyder (era sa zic Spyderom sau Spyderman
) are aceeasi parere, doar ca are un stil mai "fistichiu" de a spune lucrurile!

Incerc sa-mi revin,cafeaua nu si-a facut efectul..inca!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro