De la: areku, la data 2009-07-24 12:05:11De la: mell, la data 2009-07-24 12:02:01De la: areku, la data 2009-07-24 11:56:20De la: mell, la data 2009-07-24 11:55:28De la: areku, la data 2009-07-24 11:53:25De la: mell, la data 2009-07-24 11:50:50De la: areku, la data 2009-07-24 11:39:56De la: googoodoll, la data 2009-07-24 11:38:14te contrazic.
exista si viceversa.
barbat sa stea pe spinarea femeii?poi ala se numeste parazit..nu barbat
..corect?
Esti sigur? Barbatii in general nu se pot descurca singuri si nu sunt deloc paraziti sunt.... hai sa zicem neindemanatici.Si hai sa nu ne raportam doar la "descurcatul" d.p.d.v financiar, sa vedem chiar va puteti descurca singuri?Eu zic ca nu.
poi..imi spal singur..calc singur...( noroc ca am invatat de pe la 12 ani asa)....stiu sa cos ..stiu sa mi fac de mancare...curat imi fac...sterg si prafu...hm...ce mai face o femeie?
let me think...
...oricum ma intretin singur...ce ar mai fi de adaugat?...dati mi si mie ideei ...ca poate sunt chesti prea banale si nu le vad la ora asta
tu esti o rarirate
precum femeie aia 90-60-90 care repara camioane
nup..pleaca de la faptul ca ai mei au vrut o fetita..si au obtinut un baiat finutz
ahaa deci asta era secretul baiatului finut, in genral vorbind, parintii care si-au dorit fetite. Sfat , fetelor cautati barbati care au parinti ce si-au dorit fetite dar au adus pe lume baietei, ca uite ce descurcareti sunt
nup..adev.e altul..am fost singur la parinti...asta ar fi o cauza..2...am fost cam mereu singur home...( bairame ,petreceri..etc)....si...na...cand veneau home era ami curat decat cand plecau
..un singur lucru nu l fac cu placere...ce implica apa...spalat faiantza..dat cu mopu pe jos..etc...chesti de astea..le fac dar...nu mi plac
in bucatarie ins aimi place..desi ma misc cu viteza melcului pun multa atentie si suflet
...de aia imi ies mancarurile bune :D...pacat ca in ultima vreme nu mai fac asta
1. singur la parinti? cunosc destui barbati singuri la parinti care habar nu au sa se descurce in viata, tocmai pentru ca au fost cocolositi de parinti ( aplicabila si in cazul multor fete )
2. asta cu ramas singur si facut curat dupa petreceri e ca in reclama la pronto sau asa ceva "....e tot singura... saraca mama"

nevoia te indeamna sa te descurci nu?
3. recunosc sunt destui barbati care se pricep sa faca mancare gustoasa tocmai pentru ca au mai multa rabdare.
Las ca te insori tu sa vad daca mai faci toate astea, sa vezi ce "parazit" ai sa fi.
On "chestie" lansata de tine , ca on topic nu mai suntem , eu zic ca sunt destui barbati care traiesc pe spinarea femeilor si viceversa, ca de, nimeni nu e perfect.