Viitor sau trecut...???
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » viitor sau trecut...??? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
traianaurelian Avatarul lui traianaurelian
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 6 Noiembrie 2008 la 00:20

VIITOR SAU TRECUT ???

Ma trezesc. O noua zi incepe. Alaturi de mine locul e gol de mult timp. Inca imi amintesc de tine cum te trezeai si sopteai ‘buna dimineata’. Ma indrept fara tragere de inima spre bucatarie, fara tragere de inima imi pun cafeaua pe foc….Imaginea ta in usa bucatariei ma infioara, dar e doar o amintire. Aburii ce se ridica din ibric deseneaza pe geam forme fantomatice. Incet patrund iar in amintiri. Vocea ta care ma linistea de fiecare data cand o auzeam, locurile in care am mers, totul ma napadeste. Un zgomot ma aduce de unde plecasem. Iar a dat cafeaua pe foc.
Stau pe scaun si imi beau cafeaua. In fata am o foaie de hartie. Alba. Langa ea, zace scrumiera in care se consuma o tigara. Fumul se ridica spre tavan si se pierde in vid. Imi tin rasuflarea. Aud ticaitul cesului din perete. Cu fiecare secunda sunt mai departe ... sau mai aproape? Mai departe de tine cu fiece clipa ce trece … tot mai departe. Ma zbat intre amintiri si prezent. Incerc sa uit, dar zambetul tau imi revine in priviri in fiecare secunda.
Viitorul incepe maine? Nu. Viitorul incepe peste o secunda. Fiecare secunda e viitorul. Fiecare secunda e trecutul. Prezentul e prea scurt ca sa il mai iau in seama. O fractiune de secunda si gata. S-a atins si un alt prezent ii ia locul intr-o succesiune nebuna de faramite de prezent. Prin fata ochilor mi se pregrineaza un sir de amintiri. Se opresc pentru o clipa pe frunte, se odihnesc si apoi pleca mai departe. Una. Doua.Trei... Si imaginile incep sa mi se succeada in minte cu o frenezie bolnava. La pierd sirul si nu stiu unde sa ma regasesc. Aici sau acolo? Mai sunt sau am fost? Si doar fumul hain care mi se risipeste in fata ma aduce din nou langa foaia de hartie. Incerc sa scriu ceva, dar nu pot decat sa scriu numele tau... si atat. Mana mi se opreste asteptand. Masinal imi aprind o noua tigara.Cea veche a ars singura. Am uitat de ea. Incerc sa ma conving ca nu mai esti. Nu pot ... Ce a mai ramas din fiinta mea se zbate in agonie. Biet suflet ratacit inchis in ceva ce odata era o inima plina de iubire, acum ramas un loc pustiu, un loc gol un spatiu enorm inconjurat de ziduri, loc in care te strig. Si tot ce aud e ecoul care imi repeta din ce in ce mai stins numele tau. Viitorul incepe azi? Poate. Poate a inceput de mult, dar nu am realizat... nu voi realiza. Peste tot aud vocile prietenilor .
Acum e innorat la tine, dar o sa iasa si soarele….Realizez ca in inima mea o sa fie o toamna vesnica innourata apasatoare ….
Undeva in surdina se repeta la nesfarsit « forever autumn.. « . o asculti la nesfarsit...
‘ A gentle rain falls softly on my weary eyes
As if to hide a lonely tear
My life will be Forever Autumn
'cause you're not here ‘
Aproape ca imi vine sa cred ca Jeff Waines a scis versurile trecand prin aceeasi stare.
E doar o parere. Cand sunt incojurat de amintiri , de visele spulberate cumva dar inca prezente in mine , vise de care ma agat in fiecere clipa …. cu fiecare secunda ..si sper sa se implineasca refuz si uit Ma scufund .in uitare fara trecut ,fara viitor spre niciunde.
Viitorul incepe azi …. Pentru cei de langa mine, pentru tine, pentru restul lumii.
EU voi ramane captiv voit in univers paralel, fizic in viitorul care incepe azi, dar pierdut pentru mine in amintiri, pentru totdeauna in timp. Prezent ,trecut ,viitor, totul trece incet incet pe langa mine ca un rau lenes, care ma mistuie incet incet incet pana nu va mai ramane decat un graunte de nisip … pastrand in el amintirea ta...
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 9 Noiembrie 2008 la 15:23

E toamna tarzie in jurul meu. La fel si in privire,, si in suflet.Nu pot sa zic iarna…..pt ca iarna e intotdeauna magica .Te imbie la veselie la bucuriile sarbatorilor,la cei dragi care iti sunt alaturi…. Toamna tarzie e sentimental cel mai trist pe care il poti simti.E momentul de plumb al despartirilor de tot ce e frumos… de ceea ce iubesti cu toata fiinta.Asa cum albastrul pur al cerului de mai , albastru al iubirii sincere se transforma in albastrul de cuptor al verii si al dragostei ce o traiesti , in amurg de toamna se transforma pe nesimtite … decade in culoare sumbra , aducatoare de sentimente apasatoare si contradictorii.
Sunt pierdut ,suflet nefericit care odinioara avea putere sa creada in verdele crud al frunzelor ce imi umbreau drumurile facute cu inima pereche,acum ramas pierdut pe caile de odinioara , rasfirand amintirea clipelor traite in fosnetul trist al unei vieti pierdute .Clipa efemera de sentiment nascut in zori de aprilie….ajuns la maturitate in mijloc de august .. risipit de vantul rece din nord in sfarsit de noiembrie.Frunza care odinioara pulsa de viata ,acum zacand alaturi de alte frunze nestiute care imi impartasesc tacut soarta ….Doar din cand in cand mergand pe drumuri de mult apuse rascolesc povestea trista a lor , acea poveste trista care o port in suflet , suflet robit de iubire ,care e cazut asemeni frunzei pe care calc in deznadejdie si tristete. Mergand pe drumuri de frunze imi readuc in priviri amintiri , la fel cum fosnetul discret rascolit de pasii mei imi picura in suflet o poveste trista…
E toamna tarzie in sufletul meu.Toamna cu nopti de ceata , in care se invaluie treptat amintiri si sentimente , sperante si deziluzii,vise si realitate ,agonie si extaz .Ratacit pe undeva pe drumul dintre rai si iad ,orbecai pe nestiute catre nicaieri…. Sper sa ajung la un capat …
Apari pe nestiute in suflet singur,si incet incet umpli un gol nestiut pana atunci..faci ceva ce parea intreg sa para neintregit apoi cu o privire contopesti totul in bucurie.Reusesti sa scoti din amorteala ceva nestiut… asemeni unui hain magician care reda unui orb bucuria vederii , sufficient de mult timp incat sa ajunga sa iubeasca ce e in jurul apoi cu o miscare magica sa il redai intunericului
Asemeni unui pescarus pierdut , imi strig durerea de a pierde limanul unde am cuibul si ratacesc orbecaind pana cand istovit, debusolat… ma prabusesc in valurile ce ma asteapta reci pentru a-mi mistui incet incet trecutul ,prezentul,, viitorul .Si ma tansforma in unul din valurile ce in cele din urma ajung sa loveasca o stanca la capat de lume… spunand la nesfarsit povestea mea , povestea unui pescarus ,povestea unei frunze..
E toamna tarzie in inima mea.Toamna in care aud din ce in ce mai slab glasul tau care imi aducea lumina , simt din ce in ce mai putin caldura inimii tale care a batut alaturi de a mea in nopti de tainica dragoste. Raman de multe ori uitat de timp si de viata, ascultand pasarile calatoare plecand spre locuri mai calde
Spre locuri unde iubirea se naste. Si plumbul norilor picura in locul din inima mea unde tu erai candva..
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 9 Noiembrie 2008 la 15:32

Ai simtit vreodata ca ai mainile legate??Ca orice ai incerca sa faci ,de fapt orice ai vrea sa faci ,pentru ca acea relatie sa mearga,nu poti sa duci la capat??
Prins intr-un punct in care tot ce poti face e sa astepti un deznodamant care nu depinde de tine.Nu stiu cum sa spun in mod correct … nici nu cred sa se poata descrie cumva aceasta stare.Dupa o perioada in care totul e ok in relatie ,simti ca cel de langa tine iti impartaseste sentimentele , se intampla “ceva” ceva ce nu poti intelege.Oricat ai incerca sa iti dai seama nu reusesti .Vezi fiinta iubita cufundata in ceva ce o separa de tine,ridicand intre voi un zid .Un zid de nepatruns Si tot ce poti face e sa astepti . In tot timpul asta te chinuesti..Iti pui intrebari din cele mai stupide posibil, ajungi de nerecunoscut. Vrei sa faci ceva sa indrepti relatia pe alta cale … nu reusesti
SI nu intelegi unde ai gresit.O intrebi ,incerci sa o ajuti , si cu fiecare semn de iubire pe care il arati EA se adanceste din ce in ce mai mult in … IN ceva ce nu intelegi. Crezi , speri ca totul sa fie ok sa se indrepte … si constati cu stupoare prapastia care se adanceste vazand cu ochii…. Iti vine sa te faci punte intre maluri , si nu poti nici macar face un pas in acea directie. Iti revin in amintiri momente din fericirea voastra si simti pe undeva ca nu o sa mai traiesti momente asemanatoare , o vezi in pragul camerei , si desi iti doresti sa o vezi deschizand ochii dimineata alaturi de tine realizezi pe undeva ca ultima oara cand ai vazut-o acolo chiar a fost PENTRU ULTIMA OARA. SI te doare pana in cel mai adanc colt al sufletului. Iti ravaseste ce a mai ramas din inima ta
Constati ca cea care a fost pentru tine iubirea adevarata dispare incet ..incet…incet
Simti ca totul se naruie in jurul tau , precum un castel din carti de joc, si nici macar nu stii care e cauza care e motivul .
Singura care poate sa iti dea un raspuns e EA .. dar din partea ei nu primesti nimic altceva decat raceala si indiferenta….
pingui Avatarul lui pingui
Citeaza Raspunde

Postat de pingui pe 18 Noiembrie 2008 la 23:47

da, am simtit si simt si eu asta. dupa o relatie de 8 ani totul s-a sfarsit si din partea lui nu am primit decat raceala si indiferenta. e dureros sa simti ca lumea se naruie si ca toate visele si planurile tale s-au evaporat pentru ca persosna cu care le planuiai nu mai e si nu mai vrea sa fie langa tine sa-ti impartaseasca dragostea!!!!!!!!!!!!11
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 24 Noiembrie 2008 la 08:44

De la: teodora_angel, la data 2008-11-18 23:47:37da, am simtit si simt si eu asta. dupa o relatie de 8 ani totul s-a sfarsit si din partea lui nu am primit decat raceala si indiferenta. e dureros sa simti ca lumea se naruie si ca toate visele si planurile tale s-au evaporat pentru ca persosna cu care le planuiai nu mai e si nu mai vrea sa fie langa tine sa-ti impartaseasca dragostea!!!!!!!!!!!!11

ce e aiurea ... toata lumea iti recomanda "ar fi bine sa iesi .... sa uiti .... ""o sa treaca atunci cand o sa gasesti alta persoana"..... dar e greu sa incerci sa iti ridici ochii catre alta persoana si sa vezi in acea persoana persoane pe care o iubesti.....
tilvio_mr Avatarul lui tilvio_mr
Citeaza Raspunde

Postat de tilvio_mr pe 27 Noiembrie 2008 la 16:24

De la: teodora_angel, la data 2008-11-18 23:47:37da, am simtit si simt si eu asta. dupa o relatie de 8 ani totul s-a sfarsit si din partea lui nu am primit decat raceala si indiferenta. e dureros sa simti ca lumea se naruie si ca toate visele si planurile tale s-au evaporat pentru ca persosna cu care le planuiai nu mai e si nu mai vrea sa fie langa tine sa-ti impartaseasca dragostea!!!!!!!!!!!!11[/quo
eh! fata draga, din pacate nu esti singura catreia i s-a intamplat asa ceva. eu , barbat fiind , dupa 25 de ani de casnicie am pirdut tot. totul s-a dus de rapa pentru ca un nemernic s-a amestecat in viata ei si din acel moment.... incet incet totul s-a ruinat
nu doresc nimanui sa fie in pielea mea!
sper ca bunul Dumnezue sa le dea tuturor dupa faptele lor.
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 17 Decembrie 2008 la 18:40

traianaurelian sincer mi-a placut ce am citit, nu am crezut ca cineva poate scrie atat de frumos despre un lucru atat de urat, in orice caz, felicitari ... si daca mai ai momente din astea artistice impartaseste-le si cu noi

cat despre despartire, pff... am trecut si eu prin chestia asta, momentul cu trezitul dimineata si cafeaua sunt identice ... dar sunt sigur ca iti va trece, nu definitiv dar iti va trece. eu am facut o pauza timp de 1 an, nu am vrut sa cunosc pe nimeni, cel putin nu intim ... dar incet incet mi-am revenit cu toate ca in unele momente imi zboara mintea la ea ...

nu stiu daca exista sfaturi despre cum sa treci peste o despartire grea, cred ca timpul rezolva totul, pe mine m-a ajutat.

nu sunt un sensibil, nu ma impresioneaza durerile oamenilor, dar sincer ce ai scris tu acolo, m-a lasat cu gura cascata ... respect!
sand_alexu Avatarul lui sand_alexu
Citeaza Raspunde

Postat de sand_alexu pe 18 Decembrie 2008 la 20:11

Cand Eul tau va incepe sa uite a imprima in fiinta ta felul ei de a fi, vei incepe sa uiti. Esential e sa incepi sa reduci pulsul vidului care te cuprinde cand te gandesti la ea. Nu poti sa iti impui, chiar daca uneori te incrunti in tine promitandu-ti sa uiti. Dar poti vorbi cu tine, insa fara a aluneca spre autocompatimire. Ajuta-ti fiinta sa fie ce era inainte, zambeste-ti in oglinda, si nu uita ca aceste clipe, acum interminabile, sunt singurele in care putem sa schimbam ceva in noi, in care ne putem vedea clar, aproape de cum ne percep cei din jur. Poti deveni mai bun cu tine, cu cei din jur, poti vedea ca in orice om pe langa care treci pe starda, se zbate ceva, in unii mai mult, in altii mai putin, dupa cum au fost zamisliti. Cumpara-ti o planta, ofera-ti cate ceva din cele ce-ti fac placere, relationeaza cu oricine si zambeste-i fetei de la casa de marcat din market...a stat toata ziua in picioare, pe un dram de salariu, iar acasa o asteapta treburile casei, ori nu o asteapta nimeni. Asculta multa muzica, te remonteaza, dar nu cauta melodiile voastre. Iti recomand NIGHTWISH. Sarbatori cu sufletul usor sa ai. Numai bine.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2009 la 19:21

Impresionant, dar foarte trist.Aș vrea să pot să citesc pagini atât de bine scrise despre situații fericite,povești cu happy ending,despre oameni care re reușesc să-și depășească problemele...dar din păcate lumea se scufundă cu fiecare zi în întunericul propriilor nepuțințe. Am citit atent ce ai postat și am încercat să înțeleg cauza nefericirii tale...Senzația de mâini legate, impresia că orice ai încerca să faci pentru ca relația să meargă e sortit eșecului,o iubită care se cufundă în ceva ce nu înțelegi,ceva ce spui tu,ridică un zid între voi, fără ca să cunoști motivul și concluzia că tot ce poți să faci e să aștepți...

Nu am avut ghinionul tău, dacă pot sa-i zic așa, dar cred că fie nu o cunoști prea bine, fie că ea nu te mai iubește.După cum zici

chiar tu singura care poate să îți spună de ce face asta este ea!!! Poate o să ți se pară un clișeu, dar comunicarea verbală și nonverbală e sfântă!!! Femeile au mereu un motiv legat de ceva ccare le nemulțumește la noi sau...la ele, așa că...trebuie să vorbești cu ea să vezi dacă nu cumva ceva care ție ți s-ar părea stupid sau de care nu ți-ai dat seama v-a adus aici.Femeile, ami ales cele mai infantile(nu vreau să jignesc,dar...) au câteodată motive care îți fac mintea să stea în loc dacă le aflii...Dacă nu o să vrea să-ți spună ,înseamnă că o nemulțumește ceva ce ai făcut sau...ceva ce nu ai făcut. Baftă! Să auzim de un sfârșit fericit!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 26 Ianuarie 2009 la 16:38

maretia unei iubiri e data de suferinta provocata,cu timpul iti vei aminti cu un suras in coltul buzelor despre ea,despre voi si realizezi ca de fapt a fost ceva frumos in viata ta indiferent cum s-a sfarsit si cine-a suferit cred ca ai avut si de castigat din trecut, urmatoarea -ea- o vei aprecia mai mult.
stii am vazut foarte multi oameni care din cauza unui esec sentimental au ajuns epave dureaza sa iti revii dupa un asemenea soc,important e ce vei face dupa...iar majoritatea au o teama in suflet sa se mai implice intr-o noua relatie,trebuie sa-ti acorzi o sansa...dar si urmatoarei din viata ta.
trebuie sa traim cu amintirile indiferent care sunt acelea ,fac parte din noi
Mario-B Avatarul lui Mario-B
Citeaza Raspunde

Postat de Mario-B pe 8 Aprilie 2009 la 20:33

Este trist, este greu..Trec si eu prin acelasi lucru dupa o relatie de 3 ani...o relatie in care am gresit si eu si ea...o relatie care m-a schimbat, familia si toti prietenii imi spun ca sunt de nerecunoscut!
jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06 Avatarul lui jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06
Citeaza Raspunde

Postat de jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06 pe 7 Mai 2009 la 14:59

http://www.bionyk.com/signup/friend_Saka666/
player_22_br Avatarul lui player_22_br
Citeaza Raspunde

Postat de player_22_br pe 12 Mai 2009 la 14:01

prea plictisitor sa citesc tot...
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 21 Mai 2009 la 09:45

De la: player_22_br, la data 2009-05-12 14:01:33prea plictisitor sa citesc tot...

chiar trebuia sa postezi ?:| toata lumea vorbeste despre cu totul altceva, despre iubire, dezamagire, durere....si tu apari cu replici de genu`....mai bine nu postai daca nu te intereseaza....asta e prostia ma frate pe TERRA....indiferenta ucide...cateodata e bine sa fii mai indiferent dar oricat de puternic ai fii nu cred ca ce a postat cel care a deschis topicul sa nu te "miste" macar putin...imi pare sincer rau ca ai trecut prin asta...nu merita nimeni asa ceva...dar nah...viata e prea imprevizibila ca sa stii ce ai de facut...intr-o clipa viata iti ofera fericire...iar in urmatoarea da cu tine de pamant...salut si doar respect din partea mea...intr-un final o sa fie bine...o sa vezi :) promit solemn !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Mai 2009 la 09:58

De la: AntonioTony, la data 2009-05-21 09:45:34
De la: player_22_br, la data 2009-05-12 14:01:33prea plictisitor sa citesc tot...

chiar trebuia sa postezi ?:| toata lumea vorbeste despre cu totul altceva, despre iubire, dezamagire, durere....si tu apari cu replici de genu`....mai bine nu postai daca nu te intereseaza....asta e prostia ma frate pe TERRA....indiferenta ucide...cateodata e bine sa fii mai indiferent dar oricat de puternic ai fii nu cred ca ce a postat cel care a deschis topicul sa nu te "miste" macar putin...imi pare sincer rau ca ai trecut prin asta...nu merita nimeni asa ceva...dar nah...viata e prea imprevizibila ca sa stii ce ai de facut...intr-o clipa viata iti ofera fericire...iar in urmatoarea da cu tine de pamant...salut si doar respect din partea mea...intr-un final o sa fie bine...o sa vezi :) promit solemn !

Eu in schimb citisem absolut tot, dar acum ceva timp in urma...Chiar imi parea rau ca nu imi aminteam pe ce topic, pt ca am fost profund impresionata de "nemarginirea" suferintei, de strigatul mut al disperarii, de modul in care e descris acest lucru...Din pacate, nici atunci si nici acum nu pot scrie nici eu nimic...ar fi prea putin si prea sarac fata de cele scrise de Traianaurelian...
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 23 Mai 2009 la 19:44

Nu cred ca mai are rost sa deschid si eu un nou topic... atat timp cat exista acesta. Ma incadrez aici...
So.. what's all about..
Am avut o relatie de 3 ani cu o fata, singura pe care am iubit-o de altfel.. si acum 1 an si jumatate ne-am despartit din cauza ca ea vroia sa fie singura, nu se simtea pregatita pentru o relatie atat de serioasa cum aveam noi (locuiam impreuna, aveam planuri de casatorie chiar) .. si a vrut sa ia o gura foarte mare de aer.. sa vada ce e cu ea..
Din pacate eu m-am dat cu capul de pereti foarte mult timp.. dupa despartirea asta.. si a fost cea mai urata perioada din viata mea.
Acum, dupa 1 an si jumatate a reusit in sfarsit sa ma gaseasca (eu imi schimbasem nr de telefon, adresa de mail.. etc) si.. m-a convins sa ne vedem.. sa vorbim un pic. Ceea ce s-a intamplat insa a fost extrem de ciudat... Chiar si dupa atata timp in care nu ne-am vazut deloc si nu am stiut nimic unul de celalalt, chiar si dupa ce am suferit atat de mult.. totul parea la fel.. atractia.. sentimentele.. am plans amadoi.. tremurici.. etc. Pur si simplu nu ne-am putut rezista ca sa zic asa.
Am intrebat-o inca o data ce a fost in capul ei atunci.. si mi-a zis ca nu stia ce vrea.. nu era pregatita pt o familie.. (cu toate ca nu ma insuram atunci cu ea.. :)) erau doar niste planuri de viitor; dar traiam ca si cum am fi fost o familie)
Ii este ciuda.. si regreta ceea ce a facut.. si ar vrea sa reluam relatia.. iar eu nu stiu ce sa fac.
Asta nu e singura problema insa.. poate daca era doar atat.. nu ma agitam, dar.. de 20 de zile sunt cu cineva care tine la mine enorm de mult.. si ma iubeste.. (da, chiar dupa 20 de zile.. a fost dragoste la prima vedere din partea ei). iar eu sunt la mijloc.. sunt total debusolat.. nu stiu ce sa fac. pe langa asta.. mai am si licenta si examene acum in vara, sunt in an terminal. Chiar ... nu stiu cum sa reactionez.. ce sa fac.. cum sa fac.. nu ma pot concentra.. sunt pe dos. As fi dispus sa trec peste suferinta ce.. am trait-o.. atat timp cat am vazut acum ultima data ca.. intalnirea a fost neasteptat de ciudata.. parca nu am fi fost despartiti..
Inima imi zice sa ii mai dau o noua sansa.. dar nush ce sa fac.. Nu bstiu cum sa-i spun noii prietene.. caci nu vreau sa fac rau.. sunt omul caruia ii pasa de cel de langa.. e ciudat tare.
Poate binevoiti sa ma ajutati cu niste sfaturi.. Multumesc.
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 24 Mai 2009 la 11:34

Ah.. si mi-a zis ca simte pentru mine.. si probabil asa e.. altfel nu ma cauta.
Iar eu cred ca o iubesc inca.. chiar si dupa cate mi-a facut.
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Mai 2009 la 16:01

da am patito si eu dupa 6 ani din care 3 am stat impreuna a venit si momentul despartirii adevarul este ca aici a fost in mare parte vina mea deoarece de vre-un an si ceva nu i-am mai aratat cat de mult o iubesc cu toate ca am tinut si inca tin la ea foarte mult iar ea isi arata dragostea fata de mine sau nu stiu ce sa mai cred o spun pentru ca nu-mi dau seama cum a renuntat la 6 ani in care au fost clipe minunate intre noi pt cineva pe care-l cunostea de 2 zile si pt care imi spune ca a simtit ceva ce pt mine nu a simtit niciodata,, cand ea acum vreo 2 ani imi tot spunea sa facem un copil sa ne casatorim si ma tot intreba pana inainte de ziua despartiri ,,noi de ce stam impreuna?" daca o mai iubesc intrebari la care eu evitam raspunsul.
Ce sa spun acum este prea tarziu vorba aia pana nu ajungi la momentul desparatirii nu-ti dai seama de greselile pe care le-ai facut,,acum trebuie sa merg mai departe nu mai are rost sa ma chinui cu toate ca o vreau inapoi am incercat sa o fac sa se razgandeasca dar nici nu vrea sa auda
Deci daca aveti langa voi persoana pe care o iubiti aratati-o in fiecare zi clipa de clipa pt ca intr-o zi se ajunge in situatia mea si o sa va para rau si nu o sa mai fie nimic de facut
blueperspective referitor la ce ai postat,, stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi dar parerea mea si referitor la ce mi s-a intamplat si mie ca mi-am pus problema daca s-ar mai intoarce la mine daca nu-i merge cu respectivul eu zic ca nu are rost nu merita sa-i mai dai fostei o sansa din mai multe motive :
1 ea a hotarat sa va despartiti cand va mergea bine poate la fel o sa faca si a doua oara
2 cine stie ce relatii a avut si acum si-a adus aminte ca era mai bine cu tine deci pastreaza-ti demnitatea la o adica te considera o jucarie pe care a aruncat-o si acum si-a adus aminte de ea
3 ai langa tine dupa cum spune-ai o persoana care te iubeste chiar daca sunt 20 de zile eu zic sa-i acorzi toata increderea si cine stie poate o sa fie bine

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iunie 2009 la 16:24

@ blueperspective
Si ce sfat astepti ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Iunie 2009 la 18:54

nu stiu ce s-a intamplat cu cealalta parte a postarii mele...
ideea e ca nimeni nu va putea vreodata sa-ti dea cel mai bun sfat in legatura cu problema ta; tu esti singurul care stie cel mai bine de ce are nevoie.
am putea cel mult sa facem presupuneri pe baza relatarii tale in legatura cu ce s-a intamplat, cauze, motive etc.
poate ca a lipsit increderea...ele sunt altfel decat noi, au nevoie de certitudini,siguranta ... de prea multe cateodata.
poate pentru viitor,chestie pe care o recomand si altora, ca sa nu mai ajungeti sa postati povesi triste pe aiiici, ar trebui sa va invatati partenerele inainte de orice altceva sa aibe incredere in voi, pentru ca increderea se castiga si... e ff.imp.intr-o relatie

Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 4 Iunie 2009 la 20:10

.... e ciudata si instabila.. nu am ce sa-i fac. cand vrea.. cand nu vrea, iar eu nu vreau sa mai risc inca o data.
Life goes on.
bluepink Avatarul lui bluepink
Citeaza Raspunde

Postat de bluepink pe 9 Iunie 2009 la 03:48

salutare
si eu am patit-o la fel
o relatie lunga, destul de serioasa, dar in final am ajuns sa fim doi straini ce traiau sub acelasi acoperis
nu stiu de ce, esential e ca l-am iubit si il iubesc enorm, dar nu a fost la fel si pentru el
ne-am despartit de comun acord. a vrut o pauza, apoi pauza a fost definitiva
stiam ca asa va fi
m-am gandit ca poate i-am gresit cu ceva, poate nu l-am iubit destul, asta a fost prima faza, sa dau vina pe mine
bineinteles ca in timpul asta nu s-a lipit nimic de mine, nu mai vedeam pe nimeni in jur, eram obisnuita sa-l vad doar pe el
apoi m-am mai gandit, poate nu a fost sa fie si gata, poate nu a fost el jumatatea mea - asta fiind faza 2 cand mi s-a trezit instinctul de supravietuire :)
si m-am hotarat sa mai dau o sansa cuiva, daca o fi
numai ca nu ma pot atasa de nimeni, de aproape 2 ani ma gandesc la el
am incercat, pur si simplu nu mai pot sa simt
nu vreau sfaturi, ca le tot primesc dar nu ma pot tine de ele
stiu ca nu e bine ce fac, dar nu-mi pot corecta sentimentele
asta e
poate intr-o zi, cine stie...
am facut introducerea cu povestea mea si vreau in continuare sa-i raspund celuilalt blue :)
nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, dar gandeste-te ca esti foarte norocos ca cineva te iubeste
si esti foarte norocos ca poti avea sentimente pentru altcineva
ai mai multe sanse decat mine asta e clar:)
un sfat o sa-ti dau, fii cinstit cu tine insuti
e clar ca intre tine si fosta ta prietena mai exista ceva si probabil o sa ramana asa pt mult timp, sentimentele nu pot fi sterse cu buretele
amintirile raman, dar nu trebuie sa le retraiesti la nesfarsit
daca ea a luat o hotarare la un moment dat si pe tine te-a lasat suferind, si asta lasa urme adanci
si daca ati fi din nou impreuna ar fi un dezavantaj din start, pt ca ea nu-ti da siguranta
dupa cum ai zis e instabila si nehotarata, asa e cel mai rau
ca nici ea nu stie pe ce lume e, cum sa stii tu?
n-o sa mai poti avea incredere in ea niciodata, si daca nu e incredere, o relatie se degradeaza in timp
nu te poti baza doar pe o atractie - fie ea fizica, fie mai mult decat asta, pana la urma e doar trecatoare
e nevoie de incredere si respect, de siguranta cuplului
daca pierzi asta, sentimentele nu mai sunt de ajuns
si daca ea a hotarat sa fie singura e mai rau, adica nu te-a lasat pt ca a gasit pe altcineva
pur si simplu a plecat
are clar niste probleme de rezolvat cu ea insasi, iar tu te-ai nimerit prin zona si te-ai ars
dar dupa cum ziceam, esti norocos
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iunie 2009 la 01:09

De la: blueperspective, la data 2009-06-04 20:10:56.... e ciudata si instabila.. nu am ce sa-i fac. cand vrea.. cand nu vrea, iar eu nu vreau sa mai risc inca o data.
Life goes on.

Instabilitatea vine de cele mai multe ori din lipsa de siguranta, incredere in tine sau in ea,sau din prea putina afectiune, poate ca nu a primit sau poate ca nu are de dat, ciudatenia...nu pot sa stiu. E totusi ceva ce nu reusesc sa pricep
te-a cautat, v-ati intalnit, si cu toate astea tu ai continuat o relatie cu altcineva ?
intr-un mesaj spui ca o iubesti, si in urmatorul mesaj spui ca nu ai ce sa-i faci, ca e ciudata...Cred ca in privinta stabilitatii va potiviti dar daca e numai atat...
zici ca nu vrei sa risti inca o data ? eu cred ca e vorba de orgoliul tau , ca daca ar fi vrut sa se arunce de la balcon, apre exemplu,ai fi fugit de ai fi mancat pamantul.

P.S : Love is stronger than pride
bluepink Avatarul lui bluepink
Citeaza Raspunde

Postat de bluepink pe 11 Iunie 2009 la 23:17

De la: bogdan_m41, la data 2009-06-10 01:09:45
De la: blueperspective, la data 2009-06-04 20:10:56.... e ciudata si instabila.. nu am ce sa-i fac. cand vrea.. cand nu vrea, iar eu nu vreau sa mai risc inca o data.
Life goes on.

Instabilitatea vine de cele mai multe ori din lipsa de siguranta, incredere in tine sau in ea,sau din prea putina afectiune, poate ca nu a primit sau poate ca nu are de dat, ciudatenia...nu pot sa stiu. E totusi ceva ce nu reusesc sa pricep
te-a cautat, v-ati intalnit, si cu toate astea tu ai continuat o relatie cu altcineva ?
intr-un mesaj spui ca o iubesti, si in urmatorul mesaj spui ca nu ai ce sa-i faci, ca e ciudata...Cred ca in privinta stabilitatii va potiviti dar daca e numai atat...
zici ca nu vrei sa risti inca o data ? eu cred ca e vorba de orgoliul tau , ca daca ar fi vrut sa se arunce de la balcon, apre exemplu,ai fi fugit de ai fi mancat pamantul.

P.S : Love is stronger than pride

nu cred ca e vorba aici de orgoliu, mai degraba de frica
dar ai si tu in felul tau dreptate, cine se aseamana se aduna :)
dar lasand gluma la o parte, daca blueperspective era sigur pe sentimentele lui acum era la usa ciudateniei
dar nu e asa, pt ca ai deja pe altcineva de care iti pasa chiar foarte mult
asta inseamna ca deja ai luat o hotarare si noi vorbim degeaba :)
eu una nu am renuntat asa usor la ce am avut
am mai incercat, poate am gresit ca am insistat, ca mi-am calcat pe mandrie si am incercat sa-l trag de limba
am incercat sa aflu ce am facut rau, ce nu merge, de ce?
nu a vrut sa-mi spuna in prima faza, a tot inventat pretexte ca are nevoie de libertate, ca se simte legat, ca nu-l las sa respire...etc
bullshit
m-a mintit
pretexte
cunoscuse pe altcineva, vechea poveste si eu am ramas cu buza umflata
sunt o frustrata, recunosc
dar l-am iubit si inca il mai iubesc dupa tot ce a facut si nimic n-o sa schimbe asta
deja prietenii mei s-au saturat de placa asta, asa ca profit de forum sa ma descarc

Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 18 Iunie 2009 la 16:56

Niciodata nu a fost vorba de orgoliu intre noi.. si ea stie bine asta. Iar de frica... cred ca era normal sa o simt intr-o anumita masura.. dupa ce mi-am luat-o de nu mai stiam ce-i cu mine.. nu reuseam sa-mi revin sub nicio forma.. cel putin 6 luni nu am fost om.
Dar.. hai sa va dau bomba.. ne-am impacat. :)
Se pare ca sentimentele dintre noi nu pot fi sterse sub nicio forma.. si am hotarat ca mai merita o sansa... pentru ca se vede clar ca ii pare rau.
Si.. e asa frumos.. e ca la inceput.. (chiar daca pentru unii ar putea suna ciudat).
Si sper ca a invatat lectia.. si ca n-o mai ia pe campii aiurea..
Din punctul meu de vedere cred ca va fi bine de acum incolo.. dupa 1 an si 3 luni in care am fost despartiti .. si uite ca acum e la fel ca inainte. E inexplicabil poate.. sau nush.. cert este ca ne bucuram foarte mult si acum chiar vrem sa ramanem.
Multumesc tuturor pentru sfaturi/opinii..
By the way.. mi-a zis ca a citit posturile mele de pe yuppy.. (caci ma cauta mereu.. in speranta ca ma va gasi pe net.. ; bineinteles.. si eu faceam la fel, in liniste)
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 19 Iunie 2009 la 15:45

Nu putem decat sa ne bucuram pentru tine ... pentru VOI .. si va doresc sa trageti invataminte din tot ce ati trait si sa nu repetati aceeasi greseala ....

Zile cu soare va doresc :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iunie 2009 la 15:55

De la: traianaurelian, la data 2009-06-19 15:45:46 Nu putem decat sa ne bucuram pentru tine ... pentru VOI .. si va doresc sa trageti invataminte din tot ce ati trait si sa nu repetati aceeasi greseala ....

Zile cu soare va doresc :)

Dar cu tine...cu "voi" ce s-a intamplat?...E prima oara cand apari dupa deschiderea topicului, si iti spun ca nimic din tot ce am citit pe acest forum nu m-a impresionat mai mult!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Iunie 2009 la 19:01

De la: blueperspective, la data 2009-06-18 16:56:06Niciodata nu a fost vorba de orgoliu intre noi.. si ea stie bine asta. Iar de frica... cred ca era normal sa o simt intr-o anumita masura.. dupa ce mi-am luat-o de nu mai stiam ce-i cu mine.. nu reuseam sa-mi revin sub nicio forma.. cel putin 6 luni nu am fost om.
Dar.. hai sa va dau bomba.. ne-am impacat. :)
Se pare ca sentimentele dintre noi nu pot fi sterse sub nicio forma.. si am hotarat ca mai merita o sansa... pentru ca se vede clar ca ii pare rau.
Si.. e asa frumos.. e ca la inceput.. (chiar daca pentru unii ar putea suna ciudat).
Si sper ca a invatat lectia.. si ca n-o mai ia pe campii aiurea..
Din punctul meu de vedere cred ca va fi bine de acum incolo.. dupa 1 an si 3 luni in care am fost despartiti .. si uite ca acum e la fel ca inainte. E inexplicabil poate.. sau nush.. cert este ca ne bucuram foarte mult si acum chiar vrem sa ramanem.
Multumesc tuturor pentru sfaturi/opinii..
By the way.. mi-a zis ca a citit posturile mele de pe yuppy.. (caci ma cauta mereu.. in speranta ca ma va gasi pe net.. ; bineinteles.. si eu faceam la fel, in liniste)

cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 20 Iunie 2009 la 19:35

doar trebuie sa te hotarasti : blue ? sau ...pink ?..nu merg impreuna !!
cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 20 Iunie 2009 la 19:35

doar trebuie sa te hotarasti : blue ? sau ...pink ?..nu merg impreuna !!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info