Ferrari inscrie din nou!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Masini » ferrari inscrie din nou! » Pagina 1 din 1

anky Avatarul lui anky
Citeaza Raspunde

Postat de anky pe 10 Noiembrie 2008 la 22:02

ferrari a reusit sa ma uimeasca din nou cu cea mai noua masina a lor Scuderia Spider 16M!! bineinteles,limitata pt clientela aleasa!dar face cat costa masina asta cu siguranta!
http://ro.topspeed.com/masini/ferrari/2009-ferrari-scuderia-spider-16m-ar66703.html
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 23 Februarie 2009 la 06:28

imi pare rau sa iti zic dar de data asta a dat kics ferrari cu masina asta si sa iti expli de ce:
-si-a stricat vechea traditie cu masina rosie(acuma se vinde si in varianta galben)
-are putere de 512 cai(pt o masina de clasa si gt1 nu reprezinta nimica,nici in raliuri nu intra,subaru ipreza are 560 de cai la roata)
-la ce acceleratie are asta inseamna ca e facuta dintro bucata ca de obicei confort 0
danodan Avatarul lui danodan
Citeaza Raspunde

Postat de danodan pe 24 Februarie 2009 la 00:30

De la: vydwka_avy7, la data 2009-02-23 06:28:00imi pare rau sa iti zic dar de data asta a dat kics ferrari cu masina asta si sa iti expli de ce:
-si-a stricat vechea traditie cu masina rosie(acuma se vinde si in varianta galben)
-are putere de 512 cai(pt o masina de clasa si gt1 nu reprezinta nimica,nici in raliuri nu intra,subaru ipreza are 560 de cai la roata)
-la ce acceleratie are asta inseamna ca e facuta dintro bucata ca de obicei confort 0

cine esti mai..tinere sa dai tu verdicturi cu "kicks"uri shi fitze de cunoscator in testuri comparative.Mai incearca odata shi posteaza DUPA ce ai rumegat bine "...combined with the 510 hp provided by its V8 engine and a power-to-weight ratio of 2.6 kg/hp, means that it delivers blistering 0-100 kph acceleration in just 3.7 seconds and a superb top speed of 315 kph".Dai un search pe Google cu 2.6 kg/hp shi vezi ce itzi iese.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Septembrie 2009 la 11:38

Deci nu prea imi plac masinile prefer motoarele,dar pot sa zik k sunt

norokos :D anul trecut cnd eram la lucru (ospatar sezonier) =))

era un italian la hotel,si nu stia orasul,a rugat pe un amik care

stia italiana putin sa mearga k el pana la un peko :)) si nu a vrut

ala k ii era frik k vine sefa =))) kum asa cv...m-am dus imd :))

si credeti-ma ii demential :X incredibil :D ma bagat de 5 ori in

scaun de am zis k ies prin el :D si nu ia dat mult doar 290 km/h :D
Ronicut Avatarul lui Ronicut
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 10 Octombrie 2009 la 09:36

De la: vydwka_avy7, la data 2009-02-23 06:28:00imi pare rau sa iti zic dar de data asta a dat kics ferrari cu masina asta si sa iti expli de ce:

Daca tu nu ai vazut ferrari in varianta galben pina acum mai cauta si ai sa vezi ca a mai facut.
danodan Avatarul lui danodan
Citeaza Raspunde

Postat de danodan pe 10 Octombrie 2009 la 16:02

da .. probabil nu a auzit k galben e culoarea oficiala a lui Ferrari shi nu roshu cum cred aproape totzi "cunoscatorii"
Iacoblucian Avatarul lui Iacoblucian
Citeaza Raspunde

Postat de Iacoblucian pe 27 Ianuarie 2010 la 00:51

E o masina incredibila dar fiind un scuderia asta inseamana ca e mai degraba o masina pentru circuit, nic macar covoare nu primesti. As prefera mai degraba un 430 normal macar are si ceva lux inauntru si de viteza nu duce lipsa
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info