De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:44:08degeaba tocmai asta e ideea ...femeilor nu le pasa ce vreti voi , nu va ascultanu va urmaresc
![]()
pe naiba! (si aici ma cenzurez, ca iar nu'mi posteaza baietii mesajul).......................
ce naiba intrebam pe aici? ce vreti voi barbati??????
vreti mai mult de o femeie???
vreti mai mult decat un job? vreti pasiune? tradare? explozii? banal??? etc..etc.
i give up.
ce film e azi? nu am gasit nimic misto la corso nici sapt asta :((

nu va urmaresc
n'am chef de asta venind din partea ta. imi pare rau ca tragi o astfel de concluzie. motivele pt care intram pe site'uri si forumurile astea sunt diferite, nu incerca sa ii cauti un nod in papura.
,sa stiu exact de ce simt aia si de ce vreau aia si ca o sa vreau aia etc,etc ,etc stiu doar ce vreau acuma
si am si obosit
poate ma gaseste ea pe mine
sper ca intelegi acum ce vreau sa zic
parerea mea este ca dupa ce au pierdut prima femeie cale le placea cu adevarat incep sa invete si pe cea verbala (dupa cum spunea cineva pe aceste forumuri viata e o calatlrie nu o destinatie din care invatam mereu)dar din pacate cand trebuie sa absolveasca aceste cursuri li se termena viata... desii mai sunt exceptii care fac mai multi ani in unul si inca mai pot sa isi bucure femeia cativa ani
Promotia zilei pe Kuponiada.ro