De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:29:08relatiile la distanta sunt cele mai avantajoase pt barbati...nu te plictisesti si ai si timp de altele :DDe la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 12:24:18De la: Rap_boy, la data 2008-11-20 12:19:58prietenul meu e din constanta si replica mea de agatat in fatza clubului...dupa ce il observasem pe plaja...a fost...auzi...tu esti salvamar ca m-am cam innecat cu sucul? si de acolo a inceput discutia...De la: PisicaNeagra, la data 2008-11-20 10:31:12Nu mi se pare nimic gresit cand o femeie face primul pas sau agatza cum ziceti voi...eu chiar asta am facut cu iubitul meu...eu l-am observat si m-am bagat in seama si de atunci am ramas impreuna,iar la faza cu lasatul greu...eu m-am lasat din a 3-a seara si ne-am simtit bine amandoi. Conteaza sa faci ceea ce simti nu sa te fortezi. femeile in general isi doresc protectie, siguranta si iubire, iar barbatii cauta cam acelas lucru dar in varianta lor. le place sa fie rasfatati prin gesturi si cuvinte si sa vada ca persoana de langa ei le acorda atentie. ar mai fii cate ceva de zis dar e prea dimineata sa ma exprim :D
Cand o sa vad o fata sa vina la mine si sa se bage in seama cu mine, nu sa imi dea ocheade si alte kkturi chiar si atunci cand sunt singur, promit k o sa ma pocaiesc![]()
dar cum asa ceva nu o sa se intample...
![]()
![]()
OOO DA ... tare replica, cam corny dar dak a avut efectu scontat, nu mai conteaza asta... Cat despre treaba cu Constantza... CE AVETI FRATE CU RELATIILE LA DISTANTA ??? Knd o sa intelegeti k NU SUNT FACUTE SA DUREZE ! scz pt![]()

ce activi sunteti azi
asta pentru ca se apropie sfarsitul saptamanii
ce ma ingrijoreaza este ca nu a auzit pe nimeni sa zica ceva de genul:
nu se "mai" poate si asa?
, misogin uneori,etc. ) .Suntem toti niste ciudati =)) noi pt ei si ei pt noi:)).Si ca sa dau un ex de ce isi doreste un barbat...am intrebat si eu un barbat care e relatia ideala pt el si raspunsul e: Sa am o iubita care sa nu imi tina cont cu cine ce si d c vb, sa o vad cand vreau eu, sa nu ma sune ..daca e o sun eu 1-2 ori pe zi, daca nu am chef sa o vad cateva zile....saptamani ...sa nu se supere, sa faca sex numai cand am eu chef si cum vreau eu=)).Hmmm si intrebarea care a urmat a fost: Si ai putea iubi o astfel de fata? Rasunsul lui?:))) CLAR NU! de aceea se si numeste o relatie ideala=))
Promotia zilei pe Kuponiada.ro