De la: hidrolungu, la data 2008-11-20 09:49:09 Nu stiu ce vor altii, da' stiu ce vreau eu. Eu as vrea ca femeile sa fie mai sigure pe ce vor. Sa nu se razgandeasca asa repede. Lor le plac surprizele placute. Si cateodata te chinui sa aranjezi ceva frumos: o masa la un restaurant cu specific, o plimbare printr-un parc in care "intamplator" e un eveniment, un cadou special(pe care si asa il alegem dupa luni de zile ca e greu sa nimeresti cadou frumos din prima si sa ramai si cu rest in buzunar) cu sau fara ocazie, un buchet de flori ales. Te agiti o saptamana, poate doo. Faci tot ce inseamna treburi casnice ca sa nu existe scuze de genu: "In seara asta spal rufe"
Si rezultatu? Ori a mirosit ce ai de facut, ori intuitia feminina
intra in rol si iti spune imediat ce ai pregatit intriga actiunii si o pregatesti pt surpriza ca ei i-ar place sa faceti altceva in seara aia (si doar tu stii ca e total opus cu ceea ce ai aranjat tu). Si daca ii dezvalui planu ai sanse mari sa mearga asa cum ai stabilit, insa precis toata seara te vei simtii aiurea. Chiar daca vei fi laudat si apreciat va fi o victorie amara: la urma-urmei nu a mai fost nici o surpriza.
![]()
Si un "secondo plano" ar fi legat de pofta de sex. Sau lipsa ei. Cand ai nesansa sa fii obosit si o vezi pe ea prinsa in trebi, cu: "n-am nevoie de ajutoru tau" iesindu-i pe gura in loc de raspuns la fiece intrebare, cedezi si te duci la asternut, adormind inaintea ei. Iar dimineata dupa ce te-ai trezit si incerci ceva dulce, fapta combatuta din pripa de ea, zice: "acum nu, da' aseara aveam asa un chef".![]()
In atentia femeilor: BARBATII NU SE SUPARA DACA II TREZESTI PT O PARTIDA DE SEX. Pentru orice altceva e riscant, nu pt sex.
Am zis.
stiu ca e stresant, dar si voi faceti asa de multe ori, va razganditi cand ne e lumea mai draga...
dar, gandeste-te ca, multumesc lui Dumnezeu, ne-a dat dreptul sa ne razgandim... e unul dintre cele mai importante lucruri din viata noastra si nici nu ne dam seama de valoarea si puterea acestuia!!!

. Sa nu se razgandeasca asa repede. Lor le plac surprizele placute. Si cateodata te chinui sa aranjezi ceva frumos: o masa la un restaurant cu specific, o plimbare printr-un parc in care "intamplator" e un eveniment, un cadou special(pe care si asa il alegem dupa luni de zile ca e greu sa nimeresti cadou frumos din prima si sa ramai si cu rest in buzunar) cu sau fara ocazie, un buchet de flori ales. Te agiti o saptamana, poate doo. Faci tot ce inseamna treburi casnice ca sa nu existe scuze de genu: "In seara asta spal rufe"
Si rezultatu? Ori a mirosit ce ai de facut, ori intuitia feminina
intra in rol si iti spune imediat ce ai pregatit intriga actiunii si o pregatesti pt surpriza ca ei i-ar place sa faceti altceva in seara aia (si doar tu stii ca e total opus cu ceea ce ai aranjat tu). Si daca ii dezvalui planu ai sanse mari sa mearga asa cum ai stabilit, insa precis toata seara te vei simtii aiurea. Chiar daca vei fi laudat si apreciat va fi o victorie amara: la urma-urmei nu a mai fost nici o surpriza.
despre asta era vorba.
totul, dar absolut tot restul lucrurilor pe care si le doreste orice barbat este pe locurile 2,3,4,5 etc. pe langa femei.
in acelasi timp si sa se simta bine mereu???
Deja se dau in diverse pe aici.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro