Metode de agatzat
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Altele » Metode de agatzat » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 12 Noiembrie 2008 la 02:07

Dupa ce am citit thread-urile de la partea asta cu sexu, am vazut k sunt o gramada de macho-mani si o gramada de gagici cu apetite sexuale peste limita normala, asa k da-ti-i drumu la la metode de agatzat, fete si baieti deopotriva :)
Exemplul cel mai banal: Cum agati o fata/ un baiat care abia ai cunoscut-o/ l-ai cunoscut ? Nu conteaza peisajul si contextul in care l-ai cunoscut
SI LAY OFF THE CRITICS! E thread in scop pur educativ! Nu e nevoie sa va luati la mijto si sa va ironizati unu pe celalalt !
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2008 la 00:42

De la: Rap_boy, la data 2008-11-12 02:07:30Dupa ce am citit thread-urile de la partea asta cu sexu, am vazut k sunt o gramada de macho-mani si o gramada de gagici cu apetite sexuale peste limita normala, asa k da-ti-i drumu la la metode de agatzat, fete si baieti deopotriva :)
Exemplul cel mai banal: Cum agati o fata/ un baiat care abia ai cunoscut-o/ l-ai cunoscut ? Nu conteaza peisajul si contextul in care l-ai cunoscut
SI LAY OFF THE CRITICS! E thread in scop pur educativ! Nu e nevoie sa va luati la mijto si sa va ironizati unu pe celalalt !

pfoa...
revin altadata, acum chiar imi cam pic ochii de somn
te PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP (dar sa nu mai spui :))
Amiable Avatarul lui Amiable
Citeaza Raspunde

Postat de Amiable pe 1 Decembrie 2008 la 19:48

Metode de agatat:
-in cui,
-pe cuier,
-cu scai,
-pe sarma,
Nu mai stiu ...eu imi tin hainele pe umeras!
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 2 Decembrie 2008 la 23:23

De la: Amiable, la data 2008-12-01 19:48:24Metode de agatat:
-in cui,
-pe cuier,
-cu scai,
-pe sarma,
Nu mai stiu ...eu imi tin hainele pe umeras!

Akolo iti agati tu fumeile ??? in cuier... clar sadica persoana mai esti !
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 3 Decembrie 2008 la 13:48

Mai inati de toate ai nevoie de forta bruta si un carlig din ala de macelar, aa, plus o dorinta mare de a agata.
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 3 Decembrie 2008 la 13:50

Va garantez ca celelalte metode nu dau rezultatele dorite, decat daca intervin alte calitati, circumstante.
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Decembrie 2008 la 14:03

pt femei : "ce faci papusu" :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Decembrie 2008 la 16:54

Vad ca nu are efectul scontat topicul tau :), dar postez eu la subiect si poate crapa gheatza.

Prefer abordarea directa, naturala..fara "vrajeli",spun exact scopul (nu si durata) vizitei, eventual un compliment sincer, care-mi vine pe moment, eye contact, .... si mai departe depinde de feedback.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Decembrie 2008 la 00:43

e simplu,mergi in spatele ei,o urmaresti ,cand ajunge acasa ii dai una in cap,o violezi si o lasi....dupa te cauta ea sigur...1. ori ca te vrea ca ai fost bun si i-a placut.2.ori cu politia sa te aresteze,...oricum te cauta ea...asta e principalul..
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 16 Decembrie 2008 la 05:40

De la: dasca777, la data 2008-12-14 00:43:48e simplu,mergi in spatele ei,o urmaresti ,cand ajunge acasa ii dai una in cap,o violezi si o lasi....dupa te cauta ea sigur...1. ori ca te vrea ca ai fost bun si i-a placut.2.ori cu politia sa te aresteze,...oricum te cauta ea...asta e principalul..

Hmm....... buna ideea dar daca lesina cand ii dai una in cap cum isi mai da ea seama daca i-a placut sau nu ?!
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 16 Decembrie 2008 la 21:12

Parerea mea e ca... oricate si orice metode ar incerca barbatii de a agata femeile, daca ele nu se vor a fi agatate, toate aceste metode nu vor avea rezultat... o femeie se lasa sau nu agatata, nu cred ca depinde foarte mult de metoda...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Decembrie 2008 la 22:15

De la: anazus, la data 2008-12-16 21:12:32Parerea mea e ca... oricate si orice metode ar incerca barbatii de a agata femeile, daca ele nu se vor a fi agatate, toate aceste metode nu vor avea rezultat... o femeie se lasa sau nu agatata, nu cred ca depinde foarte mult de metoda...

ce zici de ideea asta ma imbrac in mos craciun...si te spanzur cu coada de la ren:P...si la sfarsit te violez:))...crezi ca ar merge:)))))?
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 17 Decembrie 2008 la 18:16

De la: dasca777, la data 2008-12-16 22:15:10
De la: anazus, la data 2008-12-16 21:12:32Parerea mea e ca... oricate si orice metode ar incerca barbatii de a agata femeile, daca ele nu se vor a fi agatate, toate aceste metode nu vor avea rezultat... o femeie se lasa sau nu agatata, nu cred ca depinde foarte mult de metoda...

ce zici de ideea asta ma imbrac in mos craciun...si te spanzur cu coada de la ren:P...si la sfarsit te violez:))...crezi ca ar merge:)))))?

se prea poate sa dau bice renului inainte sa apuci tu sa faci ceva... si ramai cu
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Decembrie 2008 la 12:16

Ea:Scuza-ma, ai un foc? el ii da un foc.
...(later on, same night)
El:Imi dai te rog o tigara...
that`s the way things go...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Decembrie 2008 la 14:35

De la: crisu, la data 2008-12-22 12:16:51Ea:Scuza-ma, ai un foc? el ii da un foc.
...(later on, same night)
El:Imi dai te rog o tigara...
that`s the way things go...

mai trebuia sa plusezi...o tigara,o bere,sex,masaj...etc...that's the way things go....sa se rezume saracu baiat la o tigara...macar sa bea ceva,sa manance,sex...doar ii da un foc panala urma...ce e mai important ca focul...o inventie de demult:P
DarkChild Avatarul lui DarkChild
Citeaza Raspunde

Postat de DarkChild pe 23 Decembrie 2008 la 11:13

Bai da o metoda viabila nu stiti? Poate chiar testata... ar putea ajuta sa stiti... Oricum eu nu am o metoda, insa am reusit "din greseala" k sa zic asa in modu urmator: am facut cunostinta cu o fata printr-o prietena comuna, eram in oras... am invitat-o la o plimbare cu masina si in cele 5 ore de plimbat cu masina de tampiti prin oras am vorbit. Am fost sincer si i-am facut cateva complimente dar am si mentionat k stiu sa gatesc si k ma duc la sala regulat iar cateva minute mai tarziu punct ochit, punct lovit. Dak merge si pentru voi ma bucur k am fost de ajutor, dak nu, macar am incercat .
Si ink ceva, mai auzeam unii, apropo de faza cu tigara, ca intreaba:
- ai un foc?
-?!?!
- sa aprindem o discutie...
Faza e super veche, mi se par penibili astia care folosesc replici de astea dar ma intreb dak oare a functionat vreodata. Cred si eu k depinde numai de fata, dak se vrea agatata, poti sa o si injuri k pleaca cu tine , dak nu vrea poti sa stai si in cap k tot nu merge cu tine ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Decembrie 2008 la 11:53

eu serios ca nu stiu daca astia care spuneti ca va duceti la sala regulat, si aveti o masina bengoasa, si fete cu caru.... pai dupa'aia reveniti pe yuppy sa va plangeti ca ti'a vrut numa' banii din cont si te'a vrut numa' pentru a te afisa alaturi de ea prin oras..... pfff....
si voi vi le cautati!! GRAV!!

eu vreau unu modest, sincer, al naibii de comunicativ, carismatic, sa fie funny rau de tot!! si am mentionat sincer?
dar comunicativ?
ah... fizic? ochii negrii sau cRaprui! atat.. :)
ah da..si mai inalt decat mine (mi se pare logic asa ;)

si nu folosesc metode grave de agatat, cea mai sigura cale, e sa ii dau o bere, sau sa ii intind bricheta cand si'o cauta de zor pe a lui in buzunare, sau sa ii sar in carca si sa zic ooops.. i did it again! (kiddin)

mai stiam cateva faze de agatat de prin fundul sacului:
1) sexul este criminal, vrei sa mori fericit/a ????
2) Cum iti plac ouale dimineata? Ochi, omleta sau fertilizate?
3) Tu: Scuza-ma vorbeai cu mine?
EA: Nu.
Tu: Atunci incepe acum.
4) Poti sa-ti atingi coatele pe la spate? Da' cat de mult poti sa te apleci? ...
5) Daca nu ai avea picioare ai purta pantofi? Nu! Atunci de ce porti sutien? ...
6) Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele. (CE LAME :))))))
7) Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta? (CEA MAI BUNA)

Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 23 Decembrie 2008 la 13:55

De la: Greenie, la data 2008-12-23 11:53:30eu serios ca nu stiu daca astia care spuneti ca va duceti la sala regulat, si aveti o masina bengoasa, si fete cu caru.... pai dupa'aia reveniti pe yuppy sa va plangeti ca ti'a vrut numa' banii din cont si te'a vrut numa' pentru a te afisa alaturi de ea prin oras..... pfff....
si voi vi le cautati!! GRAV!!

eu vreau unu modest, sincer, al naibii de comunicativ, carismatic, sa fie funny rau de tot!! si am mentionat sincer?
dar comunicativ?
ah... fizic? ochii negrii sau cRaprui! atat.. :)
ah da..si mai inalt decat mine (mi se pare logic asa ;)

si nu folosesc metode grave de agatat, cea mai sigura cale, e sa ii dau o bere, sau sa ii intind bricheta cand si'o cauta de zor pe a lui in buzunare, sau sa ii sar in carca si sa zic ooops.. i did it again! (kiddin)

mai stiam cateva faze de agatat de prin fundul sacului:
1) sexul este criminal, vrei sa mori fericit/a ????
2) Cum iti plac ouale dimineata? Ochi, omleta sau fertilizate?
3) Tu: Scuza-ma vorbeai cu mine?
EA: Nu.
Tu: Atunci incepe acum.
4) Poti sa-ti atingi coatele pe la spate? Da' cat de mult poti sa te apleci? ...
5) Daca nu ai avea picioare ai purta pantofi? Nu! Atunci de ce porti sutien? ...
6) Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele. (CE LAME :))))))
7) Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta? (CEA MAI BUNA)

aaaa astea le-ai luat de pe neeet ... te-am prins in offsaid !!!
Eu personal mi-am pus in cui replicile de agatzat pt k relativ mi-am gasit half-ul...
Dar de obicei prefer sa agatz prin sinceritate, replici taioase si bine gandite, CARE SE POTRIVESC CONJUNCTURII IN CARE NE AFLAM... Nu am nimik "tipizat"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Decembrie 2008 la 16:27

rapboy-iule,
nici nu am spus ca replicile ar fi fost ale mele... nu le'am testat.. am dat idei la altii sa le puna in practica

replica mea mi'o stii! ai vazut ca functioneaza

costi06 Avatarul lui costi06
Citeaza Raspunde

Postat de costi06 pe 30 Decembrie 2008 la 11:34

Eu cred ca cel mai mult conteaza starea in care se afla femeia si atmosfera din jurul ei.
Nu vorbesc de cazul in care abia asteapta sa fie agata pentru ca se cunoaste rezultatul, ci de faptul cand nu vrea orice si nici nu e sigura pe ea, atunci depinde foarte mult de atmosfera din jurul ei si de felul in care tu ca barbat stii sa o abordezi, distrezi, ca ea sa te placa.
Desi nu prea am avut nici eu ocazia sa incerc sa agat pe undeva deoarece am o iubita de mult timp si sunt fidel, atunci cand ma aflam cu prietenii si eram in ebrietate mai aveam cateva tentative de agatat si chiar imi reuseam deoarece eram sincer cu ele.
Parerea mea este ca trebuie sa fie o atmosfera prielnica, sa fi sincer si sa iti doresti cu adevarat acel lucru.
Numai bine
Keynna Avatarul lui Keynna
Citeaza Raspunde

Postat de Keynna pe 30 Decembrie 2008 la 13:00

Mi se pare super tare cand un barbat incearca sa cucereasca o femeie o femeie care-i place intr-adevar! Este super dragut in incercarea lui de a parea calm si sigur pe el. In mom acela toate replicile de agatat sar in aer si nu isi mai aduce aminte nici cum il cheama!!

Dar cand barbatul in cauza vrea doar o noapte de amor salbatic si nu conteaza ca poate femeia are nasul mai mare decat toata fata sau ca merge cocosata, schiopatand sau gafaind, ca atunci merg si replicile de mai sus postate de Greenie: "Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele."

Sau "Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta?"...

Cati dintre voi, la barbati ma refer , nu ati fost in aceste posturi?

Femeile, atunci cand le place un barbat intr-adevar lucrurile devin un pic mai complicate, asta daca tin la eticheta! Asteapta frumos, se uita la el, ;)) si abia dupa ce se ridica si vine spre ea, ii da un semn ca ii place si ca vrea sa mai stea de vorba (sau nu) cu el.

Mai sunt si femei care au impresia ca totul li se cuvine si vin furtunos catre barbat si le spun sincer, clar si la obiect: "Papusel, in seara asta ai de lucru!!"

Nu-i asa ca barbatii le prefera pe cele din urma?? Sau nu...?
Lysander_cj Avatarul lui Lysander_cj
Citeaza Raspunde

Postat de Lysander_cj pe 30 Decembrie 2008 la 14:56

pe mine cred ca cele din urma m-ar pune intr-o ipostaza mai dificila... apropo @Greenie : sunt inalt (1,90 si am ochi caprui inchis)
1_pLaY_ Avatarul lui 1_pLaY_
Citeaza Raspunde

Postat de 1_pLaY_ pe 30 Decembrie 2008 la 16:59

:)))))tare cu mosu,ar fi trebuit sa-l pun in practica :)))..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Decembrie 2008 la 17:03

De la: verona_380, la data 2008-12-30 13:00:14

Mai sunt si femei care au impresia ca totul li se cuvine si vin furtunos catre barbat si le spun sincer, clar si la obiect: "Papusel, in seara asta ai de lucru!!"

categoric face treaba mult mai usora pentru mascul. si aici ma refer la "dansul imperecherii"

iar daca o place ... o sa fie ori un catelus ori un macho

indiferent de statutul ales el, o sa fie protector, el un zambet iar in gandul lui o sa fie un lucru

catelusul - :" doamne ce noroc pe mine", aditional "dimineata o sa plece cu siguranta" - si o sa tremure ca o vergea

macho - :"ooo da ! am cucerit-o! a mea e ! - si isi incordeaza muschii

metode de agatat - daca am invatat un lucru e :" in lume sunt 3 chestii ce nu pot fi ascunse prea mult timp - Soarele, Luna si Adevarul" asa ca evit sa mint nu se stie pe urma pe unde trebuie scoasa camasa - Sunt cine sunt ! - si nu imi este rusine de asta !

nu incerc sa cuceresc o femeie cu bani, cu masina, atentii - (de aia mi-am luat motor )

@ Rap_boy Dar de obicei prefer sa agatz prin sinceritate, replici taioase si bine gandite, CARE SE POTRIVESC CONJUNCTURII IN CARE NE AFLAM... Nu am nimik "tipizat"

ai dreptate caci fiecare femeie este unica cu dorinte si nevoi diferite
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 30 Decembrie 2008 la 21:00

De la: Greenie, la data 2008-12-23 16:27:57rapboy-iule,
nici nu am spus ca replicile ar fi fost ale mele... nu le'am testat.. am dat idei la altii sa le puna in practica

replica mea mi'o stii! ai vazut ca functioneaza

Functioneaza bine ... scurt si strict la obiect felicitari pentru asta
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 30 Decembrie 2008 la 21:05

De la: verona_380, la data 2008-12-30 13:00:14

NOI NU FACEM MOFTURI KND VINE VBA DE ASTEA, ma refer la barbati in general... Poate te trimitem la plimbare: doar dak esti ultima stramba de prin locatia in care ne aflam, in cazu ala mai bem 2-3 beri k poate poate o sa te vedem mai altfel si o sa treaca... , doar dak respectivul gagiu este mai virgin si neexperimentat, si nuj alte motive... Dar NU exista preferinte din punctul tau de vedere...Sau ma inshel eu, nuj
CRISTOPHOR2033 Avatarul lui CRISTOPHOR2033
Citeaza Raspunde

Postat de CRISTOPHOR2033 pe 4 Ianuarie 2009 la 20:29

ce replica sa mai am ,cand ajuns in fata ei si a prietenelor ei(timid fiind, dupa ce m-am impins singur de la spate si incurajandu-ma ca totul va fi bine si ca nu voi cadea in penibil)ma blochez ,nu pot lega coerent un cuvant,ma vad rosu ca racul ,de plecat nu plec(ca parca si ea ar vrea sa mai stau..) ca nu vreau sa renunt(ca mi place fata).acum flirtul meu ar avea nevoie de un pic de AJUUUTOOOR !!!si de multe ori AJUTORUL a venit si am devenit iubiti.pentru "fapte" de o noapte nu am incercat.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Ianuarie 2009 la 16:12

De la: Lysander_cj, la data 2008-12-30 14:56:23pe mine cred ca cele din urma m-ar pune intr-o ipostaza mai dificila... apropo @Greenie : sunt inalt (1,90 si am ochi caprui inchis)

asa si???
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 5 Ianuarie 2009 la 20:37

De la: Greenie, la data 2009-01-05 16:12:13
De la: Lysander_cj, la data 2008-12-30 14:56:23pe mine cred ca cele din urma m-ar pune intr-o ipostaza mai dificila... apropo @Greenie : sunt inalt (1,90 si am ochi caprui inchis)

asa si???

Hai Greenie ... cere-i si ID aku ! Nu sta asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Ianuarie 2009 la 21:14

ce sa fac fratemiu??? :))
colectii?? WTF!!!

incep sa devin pretentioasa, ai grija, esti in vizor
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info