Viata mea, incotro ?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » viata mea, incotro ? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
fion Avatarul lui fion
Citeaza Raspunde

Postat de fion pe 12 Noiembrie 2008 la 10:11

salut, vreau sa va cer si eu o parere, o sugestie sau un sfat, voua, celor necunoscuti.
Copii, casa, 10 ani, si totul se duce de ripa, din dorinta ei, din cea mai arzatoare dorinta a ei.
Cam asta e esenta, dar sint mult mai multe de spus.
Am descoperit ca ma inseala, si din acel moment totul a luat-o razna, nimic nu a mai mers, desi imi spune ca de mult sint probleme, eu le-am descoperit in ultimul an.
Indiferent ce am facut, unde am fost, tot timpul m-am gindit numai la familia mea.
Imi iubesc enorm familia,am acceptat pina la urma cu resemnare tot ce s-a intimplat, am muncit mult ca sa ajung unde sint acum, si totul se prabuseste in jurul meu.
A avut tot ce si-a dorit, oare e chiar atit de greu pentru o femeie sa-si dea seama cind un barbat o iubeste, chiar daca nu-i spune in fiecare zi acest lucru, chiar daca nu-i aduce in fiecare zi flori, oare e chiar asa de greu sa vada ca un barbat o iubeste cind intinde mina dupa ea cind se impiedica, cind o intreaba daca o doare capul , daca sa o ajute cu ceva , daca se simte bine, daca, daca, oare e chiar atit de greu sa vada ca o iubeste din toata acesta multime de gesturi ?
Daca sinteti interesat de subiect, daca considerati ca aveti ce impartasi, sfaturi , sugestii , orice de care sa ma apuc, astept.
fion Avatarul lui fion
Citeaza Raspunde

Postat de fion pe 14 Noiembrie 2008 la 12:25

hm, chiar s-au terminat parerile, nimeni nu vrea sa afel mai multe despre o telenovela su despre o noua elodie, sau nu mai aveti ce impartasi ?
carlosgagauta Avatarul lui carlosgagauta
Citeaza Raspunde

Postat de carlosgagauta pe 23 Noiembrie 2008 la 10:26

Din pacate nu primim ce oferim. Nu mai cauta un raspuns. Nu exista.

L-am cautat si eu 20 de ani si nu l-am aflat. Pur si simplu sunt oameni pentru care iubirea are alta definitie.

Trebuie sa depasesti acest moment sa privesti inspre viitor.
Soarele rasare din nou maine. Stiu ca nu e usor dar maine e o noua zi. Intr-adevar sunt foarte importante vietile copiilor tai si nu pot sa inteleg de ce o mama ar proceda asa. Pentru ei poate merita sa mai lupti dar sa stii ca cei care cauta solutii in afara cuplului nu se mai vindeca niciodata. Asta e solutia ei ... e mai usor si mai distractiv.

Mergi inainte si lupta pentru visele copiilor tai.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Noiembrie 2008 la 22:25

Eu cred ca daca a facut-o acum, in situatia actuala o va face din nou cand va mai avea ocazia. Deci daca te gandesti sa ii mai acorzi o sansa cu gandul ca se schimba..uita!

Cum zise si gagauta... canalizeaza-ti gandurile si energia pe copii. Dar pana la urma nu cred ca vei gasi raspunsul aici, ci in tine. Eu pot sa zic ca sunt destul de subiectiv, mai ales ca mi-e greu sa ma pun in situatia ta, neavand o familie. Dar depinde de tine daca lasi sau nu ca totul sa se prabuseasca in jurul tau. Trebuie sa fii puternic si cred ca in copiii tai vei gasi toata puterea de care ai nevoie sa mergi inainte si fara EA.
fion Avatarul lui fion
Citeaza Raspunde

Postat de fion pe 1 Decembrie 2008 la 23:49

dar daca te bintuie si ideea ca nu sint copii tai, dar daca i-ai dorit cu disperare, si cind au venit ai fost in al noulea cer si acum ajungi sa-ti pui intrebari, pina la urma poate poti accepta ca sotia te isala, dar oare poti accepta ca copii pe care i-ai dorit atit s-ar putea sa nu fie ai tai, ce faci in situatia asta ?
fion Avatarul lui fion
Citeaza Raspunde

Postat de fion pe 1 Decembrie 2008 la 23:51

vezi tu, incep inet , incet sa-mi pun intrebari daca si acestia sint ai mei, de cind au ei relatia asta, sint ai mei sau nu sint, e o intrebare care ma macina cumplit, mai ales ca ii iubesc enorm , mai ales ca m-i i-am dorit enorm, e cumplit.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Decembrie 2008 la 16:51

De la: fion, la data 2008-12-01 23:51:59vezi tu, incep inet , incet sa-mi pun intrebari daca si acestia sint ai mei, de cind au ei relatia asta, sint ai mei sau nu sint, e o intrebare care ma macina cumplit, mai ales ca ii iubesc enorm , mai ales ca m-i i-am dorit enorm, e cumplit.

Daca te macina cumplit..fa testul ADN. Chiar daca nu sunt ai tai, desi ar fi prea de tot...nici in telenovele nu mai vezi asa ceva...dar, sa zicem ca luam scenariul cel mai rau posibil si copiii nu-s ai tai...crezi ca se va schimba ceva? Tot ii vei iubi si ei pe tine. Deci fa testul ADN si gata!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Decembrie 2008 la 11:31

am vazut o emisiune la tv foarte interesanta...un barbat casatorit cu 4 copii si unu din ei avea o boala rara care nu o putea face decat daca amandoi parintii aveau acea boala..asa k el s-a dus sa isi faca teste si nu avea boala si asa a trecut la teste adn...fata era a lui si cei 3 baieti nu...interesant nu?..a dat divort si a ramas cu copii...orice e posibil erau casatoriti de vreo 20 de ani...fa test adn
De_la_Rosa Avatarul lui De_la_Rosa
Citeaza Raspunde

Postat de De_la_Rosa pe 23 Decembrie 2008 la 17:36

ce pot sa spun decat ca eu unul am avut noroc datorita faptului ca nu am avut copii.
daca femeia vrea sa te insele te insala.a mea a facut-o dupa o relatie de 13 ani din care 8 am fost casatoriti.e bine totusi ca s-a intimplat acum ( ma rog cel putin eu abia acum am aflat - chiar nu stiu daca a mai facut-o sau nu )cand inca mai e o varsta la care te mai poti apropia de cineva .
cu sau fara copii divortul e inevitabil si crede-ma ca si eu unul am vrut sa trec cu vederea cele intimplate , am incercat sa fac tot ce era omeneste posibil ca relatia sa mearga in continuare dar din pacate acum suntem in divortz.
ce iti mai spun este ca viata trebuie sa mearga inainte , fara regrete , sa nu te uiti in urma , poate reusesti ca la divortz sa iei tu in crestere copilul si o sa vezi ca toate o sa se rezolve mai devreme decat crezi.
multa bafta in tot ceea ce o sa faci si sper totusi ca nu ai lovit-o sau nu o vei face .crede-ma ca indiferenta e tot ce doare si mai ales daca ii iei si copilul de linga ea ( chiar merita asta cel putin zic eu ca daca era sa se gandeasca la copil nu se intimpla ce s-a intimplat )
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 28 Decembrie 2008 la 12:54

De la: fion, la data 2008-11-12 10:11:40salut, vreau sa va cer si eu o parere, o sugestie sau un sfat, voua, celor necunoscuti.
Copii, casa, 10 ani, si totul se duce de ripa, din dorinta ei, din cea mai arzatoare dorinta a ei.
Am descoperit ca ma inseala, si din acel moment totul a luat-o razna, nimic nu a mai mers, desi imi spune ca de mult sint probleme, eu le-am descoperit in ultimul an.
Indiferent ce am facut, unde am fost, tot timpul m-am gindit numai la familia mea.
Imi iubesc enorm familia,am acceptat pina la urma cu resemnare tot ce s-a intimplat, am muncit mult ca sa ajung unde sint acum, si totul se prabuseste in jurul meu.
A avut tot ce si-a dorit, oare e chiar atit de greu pentru o femeie sa-si dea seama cind un barbat o iubeste, chiar daca nu-i spune in fiecare zi acest lucru, chiar daca nu-i aduce in fiecare zi flori, oare e chiar asa de greu sa vada ca un barbat o iubeste cind intinde mina dupa ea cind se impiedica, cind o intreaba daca o doare capul , daca sa o ajute cu ceva , daca se simte bine, daca, daca, oare e chiar atit de greu sa vada ca o iubeste din toata acesta multime de gesturi ?
Daca sinteti interesat de subiect, daca considerati ca aveti ce impartasi, sfaturi , sugestii , orice de care sa ma apuc, astept.

de ce ne-ar interesa problema ta? si de ce sa scriem intr-un topic deschis de tine lucruri despre care s-a tot vorbit.
ca ne-am saturat de povesti siropoase si probleme de alcov...vrei sa gasesti o femeie la copii tai?spune direct...
PIERRE_22 Avatarul lui PIERRE_22
Citeaza Raspunde

Postat de PIERRE_22 pe 13 Ianuarie 2009 la 02:13

kiku ,cu parere de rau iti spun ca esti varza,nu inteleg de unde atitudinea asta a ta de rebela,frustrata,probabil cva intamplari din trecut te macina si ai devenit o femeie foarte agresiva care s-a obisnuit sa pastreze un zid de protectie in jurul ei si in general la orice pas,o femeie care sa aiba garda sus in permanenta...probabil... nu stiu ce sa zic...oare mai ai si tu cva sentimente,un strop de umanitate in tine? ce a intrebat omul si ce raspunzi tu...
PIERRE_22 Avatarul lui PIERRE_22
Citeaza Raspunde

Postat de PIERRE_22 pe 13 Ianuarie 2009 la 02:29

Acum,referitor la ce a spus fion,probabil ca in toata aceata problema ai si tu o parte din vina,deoarece ne-ai spus ca ti-a reprosat ca existau probleme de cva timp in relatia voastra,probleme pe care tu nu le-ai observat din pacate... Incearca sa comunici cu ea mai mult,sa dezvolti cat mai mult acest subiect,pentru ca iti spun sincer,comunicarea este probabil cheia oricarei relatii...chiar daca spui ca te-a inselat,daca incerci sa te schimbi si ea va vedea lucrul acesta sigur isi va schimba modul de a privi lucrurile,a gresit,orice om greseste,cum am spus probabil o mica parte din vina o ai si tu deoarece ai impins-o usor,usor sa faca acest lucru,o parte din vina o are si ea ca a ales acest mod de a-si rezolva problemele, frustrarile,si toate celelalte lucruri care o deranjau. Dar in nici un caz nu sunt de acord cu ce au scris cei de mai sus ,si anume sa renunti la tot ceea ce ati cladit IMPREUNA pana la momentul respectiv. Incearca sa utilizezi toate variantele posibile pana a pune piciorul in prag si a spune: GATA...s-a terminat. Macar de dragul copilului. Eu nu pot decat sa iti urez multa bafta :)
smeutzu Avatarul lui smeutzu
Citeaza Raspunde

Postat de smeutzu pe 22 Ianuarie 2009 la 21:12

daca e vorba de copii e putin mai dificil, pentru ca e greu pentru ei cand parintii se despart, si crede-ma ca vorbesc din proprie experienta. Greu se gaseste o femeie sa ii ia locul mamei si e la fel de greu sa fie inlocuit si tatal. Din punctul asta de vedere ar trebui sa meditezi si sa mai discutati poate ajungeti la un consens.
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 23 Ianuarie 2009 la 01:21

n-am citit mai mult de 2 randuri.

viata ta se duce in buda!

the-the-the! tha-that's al folks!
KOJI_SAN Avatarul lui KOJI_SAN
Citeaza Raspunde

Postat de KOJI_SAN pe 4 Februarie 2009 la 23:06

De la: kiku, la data 2008-12-28 12:54:46
De la: fion, la data 2008-11-12 10:11:40salut, vreau sa va cer si eu o parere, o sugestie sau un sfat, voua, celor necunoscuti.

de ce ne-ar interesa problema ta? si de ce sa scriem intr-un topic deschis de tine lucruri despre care s-a tot vorbit.
ca ne-am saturat de povesti siropoase si probleme de alcov...vrei sa gasesti o femeie la copii tai?spune direct...

..si crezi k si-ar dori o 'maimuta rosie,''? cu fata ta?e si omul necajit...IUBIREA SAU DOVEZILE NU SUNT TOTUL,TREBUIE SA FIE SI RECIPROCITATE..asa ca oricat de ''baiat bun''ai fi,asta este...ea iubeste poate pe altul...tre sa gasesti pe altcineva,fa-o geloasaeventualdaca mai ai ce...daca nu,gandeste-te k mai sunt gagici..
ursumunte Avatarul lui ursumunte
Citeaza Raspunde

Postat de ursumunte pe 4 Februarie 2009 la 23:11

da de domnu cu care te inseala si incearca si te inpiu in fata lui cu frumosul si putina amenintare si daca nu cu multa amenintare
de obicei tine se sperie si nu vor probleme se retrag.
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 9 Februarie 2009 la 08:19

rupe-i oasele,sinucide-te,da-o in mm de viata nedreapta!avea cineva pe aici o drujba.poate ti-o imprumuta.sa-ti spun cum zicea tata?nu meriti mi-esti deja antipatic,la fel o gandit si nevasta-ta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 12:09

kiku cred ca iti doresti sa fi femeia copiilor lui....

amice... stiu ce inseamna dar dintr-o cu totul alta perspectiva despre care nu am sa vorbesc pe forum.. cel mai important pt tine este s ai grija de copii tai... pentru ei viitoru este compromis... trebuie sa inveti sa ii faci sa accepte situatia si sa ii ti langa tine...
iubeste-i si lupta pentru ei.. oricum ei sunt tot cce lasi pe lumea asta in continuare...
cat despre hormonica ta...
te inteleg.. dar las-o... explica-i ce si cum..s i spune-i ca o inviti sa inchida usa... pe dinafara...
lupta in continuare.. pentru tine.. lupta abia a inceput
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2009 la 21:21

Mult prea dureros subiectul, mai ales ca sunt si copii...Iti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe! Copiii, indiferent de rezultatul testului ADN, daca te hotarasti sa il faci, sunt tot ai tai!
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 21:27

De la: daria_ta, la data 2009-03-04 21:21:34

Mult prea dureros subiectul, mai ales ca sunt si copii...Iti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe! Copiii, indiferent de rezultatul testului ADN, daca te hotarasti sa il faci, sunt tot ai tai!

touche!. aici ai pus punctu pe I.
rebelfire Avatarul lui rebelfire
Citeaza Raspunde

Postat de rebelfire pe 7 Martie 2009 la 13:04

Omule, dupa 5 ani, din care 2 naveta la Brasov, a plecat fara voia mea, in state sa munceasca,stii cum ma uitam la ea?ca la o zeita, avea 1,80, sportiva, urcam pe munte..fata citita dar saraca,Cioran, eliade, etc acolo in 6 luni a cunoscut unul..peruan de 46 ea avand 30..s-a intors dupa 7 luni, total schimbata, nu mai era femeia care ajuta vecinii saraci cu alimente, nu mai era femeia care mergea la biserica, era femeia MANDRA ca se culcase cu unul - sau poate cu mai multi- si egoista ca 'banii se fac greu 'avida de o viata mai buna, am divortat aflandu-ma in spital,intr-o iarna, ea, plecata definitiv..de atunci, de 8 ani, nu am reusit sa uit..sunt OPT ANI..si totusi,nu mai vad femeile la fel, trebuie sa treci peste aceasta experienta dura, e karma ta,ea gandea de parca traim 1 milion de ani pe pamant si mancam cu 10 guri..deci, eu..mi-am sters putin durerea prin meditatie- zen budhism- citeste Krishnamurti, Osho, vei intelege ca trebuie sa COMPATIMESTI, sa iubesti in continuare daca ea nu mai vrea...ptr ca aceasta energie negativa de suparare, se intoarce spre tine daca nu te linistetsti..ia-o de la capat, urla in tine..dar trezeste-te..timpul NU TE ASTEAPTA,nu BEA!!!nu te apuca de baut, ai taria sa citesti,ai taria sa vezi frumusetea primaverii care vine.. sa mergi in biserica sa te rogi..una f buna e biserica Icoanei, pe mine m-a ajutat in linistirea mintii..incearca sa pleci macar cateva zile la munte, undeva intr-un loc izolat, padure..poate iti va face bine,revezi-ti viata..si consoleaza-te ca sunt nenorociri mai mari pe pamant, oameni bolnavi care mor de foame,razboi, etc...invata sa RENUNTI, suntem efemeri..cu bine, dca pot sa te mai ajut cu ceva, e ok..
dorureni Avatarul lui dorureni
Citeaza Raspunde

Postat de dorureni pe 13 Martie 2009 la 13:33

S ieu am aceasi problema, dupa 12 ani i s-a pus pata ca vrea sa-si traiasca viata.Nu conteaza copilul, sau ca atunci cand neam luat nu prea avea de nici unele.Acum are 2 masini, magazin, terenuri, dar ea na muncit nici macar o zi.asta este problema cu femeile.
luna viitoare avem divortul si normal ca o sa il acord, dar in inima mea va ramane un gol.
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 18 Martie 2009 la 15:34

http://got-you.org/gallery_image.php?img_id=240
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 10 Aprilie 2009 la 12:06

viata ta e frumoasa doar trebuie sa o privesti cu alti ochi,sa iti doresti de fapt ce-ai trait si pariu pe o lada de bere ca daca analizezi viata traita pana in acel moment ceva nu se leaga,vezi ca tu ai daruit prea mult fara sa ceri nimic in schimb asta e gresala ta
Cassey_TAROT Avatarul lui Cassey_TAROT
Citeaza Raspunde

Postat de Cassey_TAROT pe 13 Aprilie 2009 la 18:51

Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
ceusernameevalabil Avatarul lui ceusernameevalabil
Citeaza Raspunde

Postat de ceusernameevalabil pe 16 Aprilie 2009 la 20:20

da,edureros.mie mi sa intimplat dupa 15ani de casnicie asa zisa fericita si 10 de trai in trei.Deci, sotul meu traia de 10 ani cu o alta femeie sub nasul meu spunind mereu ca e in delegatie.Eu ce as putea sa spun.a rupt relatia dar nu ca el si-ar fi deschis ochii.ea a spus ca nu vrea sa distruga o familie.Nu e de tot risul?!Acum incearca sa-si rascumpere anii pierduti dar eu cred ca mi-ar trebui 10 ani ca sa uit sau sa nu ma mai cosum degeaba/Daca crezi ca prezinta interes cele scrise, raspundemi.
ceusernameevalabil Avatarul lui ceusernameevalabil
Citeaza Raspunde

Postat de ceusernameevalabil pe 16 Aprilie 2009 la 20:48

Mai am doar citeva cuvinte, de data asta de imbarbatare.Incearca tactica nepasarii totale, va da roade cu siguranta.Fa lucruri care iti fac placere.Eu spre ex cind plec la servici dimineata,ascultmuzica la maxim,ma deconecteaza si ma simt fericita.Pleaca undeva cu copiii tai.Pacat ca in urmaacestei fapte copiii vor suferi cel mai mult.depinde de cit sint de mari.Cu cit sint mai mari cu atit pricep mai multe si ca atare sufera.Consoleazai cit poti si acorda-le mai mult din timpul tau.Cu timpul durerea se va estompa si va fi cu adevarat nepasare din partea ta.Curaj si capul sus, dupa cum ti-am spus si povestea mea este asemanatoare doar ca el a ramas si incearca din rasputeri sa repare ce se mai poate.Eu seara cind ies de la serviciu stau in parcare, fumez 2 tigari, nasol dar asta e si pling pina nu mai vad nimic.E cumplit si sper sa treaca ca si o boala grea.timpul le rezolva pe toate.Copilulmeu nu stie nimic e destul de mare dar simte ca ceva nu e ok si incearca sa ne apropie,asa cum poate.nu stiu daca vei ierta sau ea va reveni si veti continua.Incearca sa renasti din propria cenusa.Fi cit de tare poti.
Ksenia Avatarul lui Ksenia
Citeaza Raspunde

Postat de Ksenia pe 26 Aprilie 2009 la 19:45

ce telenovela
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2009 la 22:30

...hai de mine ma,cate nacazuri is pe oameni!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2009 la 22:41

Ni la el! Nu i-o dus flori la muiere s'acu are bai mare in famelie =)))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info