Viata mea, incotro ?
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » viata mea, incotro ? » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
eugen58 Avatarul lui eugen58
Citeaza Raspunde

Postat de eugen58 pe 5 Iunie 2009 la 09:00

La mine a fost si mai rau,si asta dupa aroape 20 de ani.
A bagat divortul iar acum am divortat si totul din ambitia ei , ptr o iubire virtuala gasita pe net.
Asta este viata , mai tare ca filmul.
andrei82 Avatarul lui andrei82
Citeaza Raspunde

Postat de andrei82 pe 28 Iulie 2009 la 11:03

A trecut mai bine de jumatate de an de cand ne-ai expus situatia ta si pana acum am citit putine raspunsuri care sa propuna solutii interioare. Cum a evoluat toata situatia intre timp?

Daca stam doar putin sa judecam, e evident ca ceea ce facem in exterior doar reflecta mai ales emotiile noastre interioare si gandurile. Hai sa le luam pe rand:

1. Problema copiilor. Te framanti ca n-ar fi ai tai. Pune raul inainte si vezi ce se schimba. Noi nu suntem pe lumea asta pentru a fi fericiti sau a ne face unii pe altii asa. Asta e marea minciuna sustinuta de consumerism: "gusta fericirea intr-un pahar" si alte manipulisme. Noi suntem aici pentru a ne apropia de princiul unic, ca sa nu dau nume :D Si nu doar noi ci si pe ceilalti, cu duhul blandetii si al intelegerii. Daca gandesti asa realizezi ca tata nu este cel care ii face ci cel care ii creste. Sentimentele noastre n-ar trebui sa fie date prin sange ci, in varianta umana acceptabila, intermediara, prin ceea ce proiectam asupra celuilalt. Mai mult deja ne depasim conditia.

2. Te inseala. Mereu pui problema de ce face asta cand avea totul. Poate ii lipsea provocarea, poate avea nevoie sa-si dovedeasca siesi ca inca e atragatoare. Pot fi o mie de motive. Dar chiar vrei sa le cauti? Sa te pierzi in jungla irelevantei? Important este daca tu o iubesti, si daca iti vei raspunde da la aceasta, atunci stii ca iubirea doar da, nu cere nimic. Atunci sa te intrebi din nou: e iubire ce simti?

3. Mi-a placut o poveste pe care mi-a spus-o un amic saptamana trecuta: Se facea ca un tanar sarac abia isi ducea zilele si cersea pe la colturile cetatii. Intr-o zi a trecut pe acolo un om bogat si i-a dat un inel, spunandu-i: "Ia acest inel cu diamante si atunci cand vei fi in cea mai mare ananghie vinde-l si vei avea suficienti bani sa iesi din orice incurcatura te-ai afla". Tanarul a luat umil dar bucuros inelul si l-a pus pe deget. Si de fiecare data cand avea probleme se gandea daca sa-l vanda dar pentru ca i se parea prea pretios facea cumva si se descurca. Si iata ca usor usor depasi toata saracia, muncind, se aseza la casa lui si isi intemeie o familie. Si ajunse chiar un om respectat. La batranete se gandea, cu inelul pe deget, daca toate acestea s-ar fi intamplat daca nu ar fi avut acea bucata de aur valoroasa asupra-i, care i-a dat doar incredere prin toate greutatile vietii." Inelul e credinta noastra.

Nu suntem aici sa se faca voia noastra.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2009 la 11:09

De la: andrei82, la data 2009-07-28 11:03:10A trecut mai bine de jumatate de an de cand ne-ai expus situatia ta si pana acum am citit putine raspunsuri care sa propuna solutii interioare. Cum a evoluat toata situatia intre timp?

Daca stam doar putin sa judecam, e evident ca ceea ce facem in exterior doar reflecta mai ales emotiile noastre interioare si gandurile. Hai sa le luam pe rand:

1. Problema copiilor. Te framanti ca n-ar fi ai tai. Pune raul inainte si vezi ce se schimba. Noi nu suntem pe lumea asta pentru a fi fericiti sau a ne face unii pe altii asa. Asta e marea minciuna sustinuta de consumerism: "gusta fericirea intr-un pahar" si alte manipulisme. Noi suntem aici pentru a ne apropia de princiul unic, ca sa nu dau nume :D Si nu doar noi ci si pe ceilalti, cu duhul blandetii si al intelegerii. Daca gandesti asa realizezi ca tata nu este cel care ii face ci cel care ii creste. Sentimentele noastre n-ar trebui sa fie date prin sange ci, in varianta umana acceptabila, intermediara, prin ceea ce proiectam asupra celuilalt. Mai mult deja ne depasim conditia.

2. Te inseala. Mereu pui problema de ce face asta cand avea totul. Poate ii lipsea provocarea, poate avea nevoie sa-si dovedeasca siesi ca inca e atragatoare. Pot fi o mie de motive. Dar chiar vrei sa le cauti? Sa te pierzi in jungla irelevantei? Important este daca tu o iubesti, si daca iti vei raspunde da la aceasta, atunci stii ca iubirea doar da, nu cere nimic. Atunci sa te intrebi din nou: e iubire ce simti?

3. Mi-a placut o poveste pe care mi-a spus-o un amic saptamana trecuta: Se facea ca un tanar sarac abia isi ducea zilele si cersea pe la colturile cetatii. Intr-o zi a trecut pe acolo un om bogat si i-a dat un inel, spunandu-i: "Ia acest inel cu diamante si atunci cand vei fi in cea mai mare ananghie vinde-l si vei avea suficienti bani sa iesi din orice incurcatura te-ai afla". Tanarul a luat umil dar bucuros inelul si l-a pus pe deget. Si de fiecare data cand avea probleme se gandea daca sa-l vanda dar pentru ca i se parea prea pretios facea cumva si se descurca. Si iata ca usor usor depasi toata saracia, muncind, se aseza la casa lui si isi intemeie o familie. Si ajunse chiar un om respectat. La batranete se gandea, cu inelul pe deget, daca toate acestea s-ar fi intamplat daca nu ar fi avut acea bucata de aur valoroasa asupra-i, care i-a dat doar incredere prin toate greutatile vietii." Inelul e credinta noastra.

Frumos!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2009 la 11:18

De la: canalia, la data 2009-07-28 11:09:32
De la: andrei82, la data 2009-07-28 11:03:10

Frumos!

O analiza care impresioneaza prin profunzime!
DraganModesta Avatarul lui DraganModesta
Citeaza Raspunde

Postat de DraganModesta pe 7 August 2009 la 10:55

E foarte dureros cazul tau.intr-adevar sunt oameni pentru care iubirea nu exista.iubesc intr-un mod egoist,traiesc numai pentru ei si interesele lor.trebuie sa accepti acesta realitate si sa iti continui viata pentru ca mai sunt si alte femei care cu siguranta si-ar dori sa fie iubite si respectate si care vor sa isi tina familia aproape.mult succes.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 18:00

De la: fion, la data 2008-11-12 10:11:40salut, vreau sa va cer si eu o parere, o sugestie sau un sfat, voua, celor necunoscuti.
Copii, casa, 10 ani, si totul se duce de ripa, din dorinta ei, din cea mai arzatoare dorinta a ei.
Cam asta e esenta, dar sint mult mai multe de spus.
Am descoperit ca ma inseala, si din acel moment totul a luat-o razna, nimic nu a mai mers, desi imi spune ca de mult sint probleme, eu le-am descoperit in ultimul an.
Indiferent ce am facut, unde am fost, tot timpul m-am gindit numai la familia mea.
Imi iubesc enorm familia,am acceptat pina la urma cu resemnare tot ce s-a intimplat, am muncit mult ca sa ajung unde sint acum, si totul se prabuseste in jurul meu.
A avut tot ce si-a dorit, oare e chiar atit de greu pentru o femeie sa-si dea seama cind un barbat o iubeste, chiar daca nu-i spune in fiecare zi acest lucru, chiar daca nu-i aduce in fiecare zi flori, oare e chiar asa de greu sa vada ca un barbat o iubeste cind intinde mina dupa ea cind se impiedica, cind o intreaba daca o doare capul , daca sa o ajute cu ceva , daca se simte bine, daca, daca, oare e chiar atit de greu sa vada ca o iubeste din toata acesta multime de gesturi ?
Daca sinteti interesat de subiect, daca considerati ca aveti ce impartasi, sfaturi , sugestii , orice de care sa ma apuc, astept.

1.Considera ca nu te-a meritat;asta poate fi adevarul, tu stii mai bine;
2.Femeile sunt:
- foarte instabile;
- foarte influentabile de anturaj;
- nu prea stiu sa aprecieze ceea ce au;fac comparatie cu ceea ce nu au (anturajul, mass-media);
- nu prea stiu exact ceea ce vor;dorintele, starile de spirit, asteptarile pot diferi de la o secunda la alta (fara exagerare);
- actiunile/faptele lor nu urmeaza, neaparat, un fir logic;actioneaza pe baza de stari de spirit de moment, pe intuitie si pe ceea ce cred ele ca e mai bine pentru ele, pe termen scurt;
- se cupleaza rapid cu barbati care le sunt la indemana si care se asorteaza cu starea lor de spirit din acel moment;nu trebuie, neaparat, sa fie mai frumosi, mai inteligenti si cu mai multi bani decat tine;doar pentru ca sunt "altfel".
Concluzia punctului "2": nu ai ce face, nu poti schimba nimic.
3.Recomandari:
-timpul vindeca tot;
-exista viata si de dupa fosta;traieste!
-fii mai prudent (dar nu foarte) pe viitor cu femeile pe care le lasi sa intre in viata ta.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:51

De la: Yuppy_7, la data 2009-09-30 18:00:51
De la: fion, la data 2008-11-12 10:11:40salut, vreau sa va cer si eu o parere, o sugestie sau un sfat, voua, celor necunoscuti.
Copii, casa, 10 ani, si totul se duce de ripa, din dorinta ei, din cea mai arzatoare dorinta a ei.
Cam asta e esenta, dar sint mult mai multe de spus.
Am descoperit ca ma inseala, si din acel moment totul a luat-o razna, nimic nu a mai mers, desi imi spune ca de mult sint probleme, eu le-am descoperit in ultimul an.
Indiferent ce am facut, unde am fost, tot timpul m-am gindit numai la familia mea.
Imi iubesc enorm familia,am acceptat pina la urma cu resemnare tot ce s-a intimplat, am muncit mult ca sa ajung unde sint acum, si totul se prabuseste in jurul meu.
A avut tot ce si-a dorit, oare e chiar atit de greu pentru o femeie sa-si dea seama cind un barbat o iubeste, chiar daca nu-i spune in fiecare zi acest lucru, chiar daca nu-i aduce in fiecare zi flori, oare e chiar asa de greu sa vada ca un barbat o iubeste cind intinde mina dupa ea cind se impiedica, cind o intreaba daca o doare capul , daca sa o ajute cu ceva , daca se simte bine, daca, daca, oare e chiar atit de greu sa vada ca o iubeste din toata acesta multime de gesturi ?
Daca sinteti interesat de subiect, daca considerati ca aveti ce impartasi, sfaturi , sugestii , orice de care sa ma apuc, astept.

1.Considera ca nu te-a meritat;asta poate fi adevarul, tu stii mai bine;
2.Femeile sunt:
- foarte instabile;
- foarte influentabile de anturaj;
- nu prea stiu sa aprecieze ceea ce au;fac comparatie cu ceea ce nu au (anturajul, mass-media);
- nu prea stiu exact ceea ce vor;dorintele, starile de spirit, asteptarile pot diferi de la o secunda la alta (fara exagerare);
- actiunile/faptele lor nu urmeaza, neaparat, un fir logic;actioneaza pe baza de stari de spirit de moment, pe intuitie si pe ceea ce cred ele ca e mai bine pentru ele, pe termen scurt;
- se cupleaza rapid cu barbati care le sunt la indemana si care se asorteaza cu starea lor de spirit din acel moment;nu trebuie, neaparat, sa fie mai frumosi, mai inteligenti si cu mai multi bani decat tine;doar pentru ca sunt "altfel".
Concluzia punctului "2": nu ai ce face, nu poti schimba nimic.
3.Recomandari:
-timpul vindeca tot;
-exista viata si de dupa fosta;traieste!
-fii mai prudent (dar nu foarte) pe viitor cu femeile pe care le lasi sa intre in viata ta.

esti 'periculos' de sfatuitor
cata_maldini Avatarul lui cata_maldini
Citeaza Raspunde

Postat de cata_maldini pe 24 Decembrie 2009 la 11:14

Frate eu ma pun in locul tau asa,uite cum sta treaba , eu daca as fi in locul tau asa dao afara din casa dezbracata si fara chei de la nimik si sa se duca la ala sa o imbrace pt ca eu nu as mai face am facuto nu ias mai da de mancare pt ca am facuto sai dea ala si frate esti nebun ai copii gandestete la viitorul lor ea daca e panaraam nu se mai vindeca fao sa regrete ca tea cunoscut si ai grija de copii aia ca ia nu o sa aiba niciodata fi un tata bun dale bani fai fericiti invatai o sa fi mandru de ei cand vor creste fi un tata exemlu pt toate femeile stupide si ai sa vezi cum o sa ai succes la o fata buna nu la ce ai avut si o so uiti stai linistit totul va fi bine (nu mai continua relatia pt cineva care nu merita)succes
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Decembrie 2009 la 11:16

OMG.....
DNP Avatarul lui DNP
Citeaza Raspunde

Postat de DNP pe 20 Ianuarie 2010 la 09:53

In viata n-avem ce meritam, ci ce reusim sa negociem.

Daca pentru tine e mai importanta ea decat faptul ca te-a inselat, impaca-te cu ideea. Daca nu, pune punct si ia-o de la capat. N-are sens sa te intrebi de ce ea nu poate fi o altfel de femeie. Pur si simplu este cum este.

Pana la urma viata e ca la restaurant - mananci, dupa care vine nota(aici ma refer la sotia ta). De asta nu scapa nimeni.
MihaelaMi Avatarul lui MihaelaMi
Citeaza Raspunde

Postat de MihaelaMi pe 24 Februarie 2010 la 11:30

De la: fion, la data 2008-11-14 12:25:23hm, chiar s-au terminat parerile, nimeni nu vrea sa afel mai multe despre o telenovela su despre o noua elodie, sau nu mai aveti ce impartasi ?

Mai Fion citesc si ma minunez. Rar comentez, eu doar citesc si-mi ajunge nu prea-mi place sa particip. Da tu m-ai motivat. Esti barbat da? cauta-ti nene o femeie care sa te merite si invers, copii cresc, problemele se inmultesc. Si nu te mai vaita ca o baba. Eu dupa trei ani, am aflat ca barbatul pe care-l iubeam ma insela la greu. Cu cine? cu cea care mi-o recomandase ca fiind sora lui. Asa ca lasa vaicareala. Iesi in oras, uita-te in stanga in dreapta si daca nu esti schiop chior (da poate si atunci) gaseste-ti un suflet.
Mai discutam.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2010 la 11:48

cred ca e plecat de mult de pe aici
yuppy008036 Avatarul lui yuppy008036
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008036 pe 24 Februarie 2010 la 12:02

imi pare rau mergi inainte.bafta
yuppy008036 Avatarul lui yuppy008036
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008036 pe 24 Februarie 2010 la 12:02

imi pare rau mergi inainte.bafta
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info