Obama
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Skizo » Bancuri » Obama » Pagina 1 din 1

bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 14 Noiembrie 2008 la 01:00

vine Obama la portile iadului. sf petru, mahmur, il ia pe sus:
-tu cine esti?
-presedintele americii.
-pardon?! crezi ca's tampit? cine esti?
-vorbesc serios.. presedintele americii..
-da'te ba, de'aici!.. crezi ca am timp de glume? zi odata cine esti sau valea!
-domnule.. nu va mint.. presedin..
-cand ai fost tu, ba, presedintele americii?
-acum zece minute..
poznasul Avatarul lui poznasul
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 17 Noiembrie 2008 la 00:54

ca sa vezi...A BLACK MAN AT THE WHITE HOUSE
LgGerm Avatarul lui LgGerm
Citeaza Raspunde

Postat de LgGerm pe 15 Iunie 2009 la 20:49

De la: bawareofdummasses, la data 2008-11-14 01:00:20vine Obama la portile iadului. sf petru, mahmur, il ia pe sus:
-tu cine esti?
-presedintele americii.
-acum zece minute..

Obama ii un Mason, facand parte din aceiasi fratie cu Bush, cu Bill Clinton si ceilalti nenorociti satanisti. Obama este si o papusa al puterilor lumii. Crezi ca presedintele conduce tara??? Gandestete din nou. Presedintele ii doar o papusa. Iti spune ceva nr 322? ar trebuii. Pe langa ca e numarul clanului secret de Masoni numit "Cranii Si Oase" e si acelas numar de oameni care au votat inpotriva lui Basescu. Vezi o cale aici amice? Ar trebuii, pentru ca fiecare parlament din l00me este infiltrat de 322 de masoni! Comentati.
Nolwenn Avatarul lui Nolwenn
Citeaza Raspunde

Postat de Nolwenn pe 23 Octombrie 2009 la 19:43

De la: LgGerm, la data 2009-06-15 20:49:46
De la: bawareofdummasses, la data 2008-11-14 01:00:20vine Obama la portile iadului. sf petru, mahmur, il ia pe sus:
-tu cine esti?
-presedintele americii.
-acum zece minute..

Obama ii un Mason, facand parte din aceiasi fratie cu Bush, cu Bill Clinton si ceilalti nenorociti satanisti. Obama este si o papusa al puterilor lumii. Crezi ca presedintele conduce tara??? Gandestete din nou. Presedintele ii doar o papusa. Iti spune ceva nr 322? ar trebuii. Pe langa ca e numarul clanului secret de Masoni numit "Cranii Si Oase" e si acelas numar de oameni care au votat inpotriva lui Basescu. Vezi o cale aici amice? Ar trebuii, pentru ca fiecare parlament din l00me este infiltrat de 322 de masoni! Comentati.
Nu stiu despre cifra 322, care se repeta in diverse circumstante de natura politica, dar stiu ca suma ei e 7, ceea ce..., etc. Oricum, e clar ca nu datorita pielii cafenii si nici datorita circumvolutiunilor a ajuns Obama presedinte si e si mai clar ca nu "vointa poporului" l-a numit, ci serviciile secrete, asa cum spuneai, care l-au implantat si pe Bush, pt. 2 mandate consecutive. Ceea ce nu inseamna ca nu apreciez eforturile lui Obama pentru redresarea economiei, pace, etc. Dar, vorba aia, intotdeauna sunt si altii mai buni. Numai ca nu li se ofera sanse. Pile.

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum