Intrebare interesanta
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » intrebare interesanta » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
toad Avatarul lui toad
Citeaza Raspunde

Postat de toad pe 14 Noiembrie 2008 la 15:59

ce faci cand ai o erectie necontrolata? adica ... in momentul gresit: esti cu prietena la teatru/film, pe autobuz, alte situatii cand tocmai aia nu ti-ar trebuii ...
poznasul Avatarul lui poznasul
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 24 Noiembrie 2008 la 23:48

se mai intampla. am patit'o si eu in anumite momente da' am reusit sa ies cu bn, fara a fi observat. incearca sa te gandesti la alte lucruri, fara sa pui probl k vei fi vazut si ti se va atrage atentia sau reprosa. la urma urmei...este un lucru normal. bn k nu faci parte din categ impotenti
chelu Avatarul lui chelu
Citeaza Raspunde

Postat de chelu pe 25 Noiembrie 2008 la 01:30

Dak ai ce arata .. nu ar trebui sa iti faci probleme probabil ai atrage de partea ta privirile atat a fetelor cat si a unor "baieti" asta este .. e ceva normal :)))))))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2008 la 11:07

e simplu...ai 2 variante...1.incerci sa te abtii...dc nu poti...incearca makr sa ascunzi acest lucru...in cel mai rau caz dc ea observa faci o gluma poate poate...2.ii spui in fata sunt smecher(cocalar)...sau cum vrei u si ii spui am erectie u...am chef acum si aici de tine...hai fa ne....si incepi sa canti o manea si faci lumea sa te observe zicand tare sunt smecher ...sa imi...p...si la sfarsit ii dai ei 2 palme...k nu a reactionat mai repede....eu as alege prima varianta
NOZICK Avatarul lui NOZICK
Citeaza Raspunde

Postat de NOZICK pe 27 Noiembrie 2008 la 13:23

ce faci?
una mica....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2008 la 15:25

bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 12 Decembrie 2008 la 03:20

nasol.. mi se mai intampla cand sunt foarte obosit.. dracu stie de ce..
cel mai bine e sa nu lasi sa se observe, oricum in cateva minute trece. zi mersi ca nu esti la scoala si nu te scoate profa de chimie(sau ce profa care va facea sa scapati pixuri des ati avut voi in liceu) la tabla..
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 12 Decembrie 2008 la 06:46

De la: toad, la data 2008-11-14 15:59:08ce faci cand ai o erectie necontrolata? adica ... in momentul gresit: esti cu prietena la teatru/film, pe autobuz, alte situatii cand tocmai aia nu ti-ar trebuii ...

Why ?! So what ?!
Nu vad ce e rau in asta cu erectia ?!
E prietena ta si ar trebui sa te inteleaga ?!
Daca sunteti la faza de inceput si banuiesc ca acolo esti, man JEANS sunt cei mai practici poti sa fii cat "stalpul de telegraf" si tot nu o sa observe asta daca nu se uita special la "jucaria" ta si daca se uita inseamna ca o intereseaza => SEX.
Daca ai avut ghinionul sa porti ceva la care ti se vede "interesul" nu stiu.. dar as vrea sa vad faza
Mai stii poate se bucura ca te intereseaza persoana ei .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Ianuarie 2009 la 18:02

Problema e urmatoarea: Un echipament mare ocupa mult spatiu...
Daca e asa, atunci sigur va observa, deci ce mai conteza. Fa si tu o gluma, arata-leo, fluturo de doua trei ori in vant si dupa aia bago la loc. Gata, criza a fost depasita, i-ti poti vedea deale tale in mod normal. Aaaa, si nu baga in seama expresia fetelor

Reactiile difera de la o persoana la persoana
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 26 Ianuarie 2009 la 02:03

bucura-te ,altii nu o au nici controlata...
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 26 Ianuarie 2009 la 14:02

Las-o asa...nu se moare din cauza...dar dc e invers...ai grija ca sigur se gaseste vreuna sa te omoare... Niciodata sa nu te plangi ca ai prea mult....bucura.te ca nu ai prea putin
KOJI_SAN Avatarul lui KOJI_SAN
Citeaza Raspunde

Postat de KOJI_SAN pe 1 Februarie 2009 la 12:19

De la: adi, la data 2009-01-26 02:03:54bucura-te ,altii nu o au nici controlata...
pai,da..sa zica mersi,k sa nu-i i-a domnul ce are...
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 2 Martie 2009 la 16:47

ai incercat sa te satisfaca prietena?de cand nu ai mai facut nimica?asta ar trebuii sa iti dea de gandit
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Aprilie 2009 la 15:34

Mai nasol e sa fii in costum la munca si sa vezi brusc o colega cu ochii cat cepele
player_22_br Avatarul lui player_22_br
Citeaza Raspunde

Postat de player_22_br pe 11 Mai 2009 la 15:55

De la: toad, la data 2008-11-14 15:59:08ce faci cand ai o erectie necontrolata? adica ... in momentul gresit: esti cu prietena la teatru/film, pe autobuz, alte situatii cand tocmai aia nu ti-ar trebuii ...

pai daca esti cu iubita...nu poti spune ca a fost din greseala...sau ca e necontrolata...ti-o controleaza ea...la film merge...da dak esti autobuz...fugi mai rpd acasa....
strengaru Avatarul lui strengaru
Citeaza Raspunde

Postat de strengaru pe 8 Iunie 2009 la 10:29

Pt toad Un barbat merge cu autubuzul, inghesuiala, o doamna bine sta lipita de el, lui incepe sa i se ridice, sa-i creasca in pantaloni ceva, iar doamna simte si incepe sa-l ia la rost. El ii spune doamnnei: stiti eu am luat salariul azi si l-am primit in monede. Bine, bine, dar cum se face ca salariul dumneavoastra creste de la o statie la alta ? Poate reusesti si tu sa te scuzi cumva !
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 9 Iunie 2009 la 16:59

Mi s-a intamplat deseori la mare in primele minute de plaja cand dadeam cu ochii de toples-urile de la Costinesti.Eu ma controlez gandindu-ma repede la ceva neplacut, de regula la sefa mea de la serviciu.Atunci imi moare instant.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2009 la 16:48

te duci si te mastur.... la baie,aia faci,esti excitat asta e,e omenesc...
myssy17 Avatarul lui myssy17
Citeaza Raspunde

Postat de myssy17 pe 5 August 2009 la 20:49

nu a fost nevoie de scuze din partea lui, am observat si am rezolvat eu problema
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2009 la 17:41

iubitul meu are o replica: "ma bucur sa te vad", iar eu ii raspund "si eu" sau il intreb "mergem mai repede acasa?"

so don't worry! it's going to be great! have fun with it!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2009 la 23:08

De la: adi, la data 2009-01-26 02:03:54bucura-te ,altii nu o au nici controlata...

Cel mai tare raspuns de pana acum! Serios!

De la: %aprov%, la data 2009-06-09 16:59:38Eu ma controlez gandindu-ma repede la ceva neplacut, de regula la sefa mea de la serviciu.Atunci imi moare instant.

Eu ma gandeam sa-i spun sa se gandeasca la masinute si tractorase, dar merge si sefa, numai in fusta scurta aplecandu-se dupa vreun pix sa nu fie ca atunci s-a dus smecheria!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 13 August 2009 la 23:29

fug repede la Clubul anonimilor care au erectii necontrolate.

o sa ma ridic in picioare si o sa ma prezint: salut ! sunt Haps si n-am mai avut o erectie necontroloata de 5 minute.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2009 la 23:44

De la: Haps, la data 2009-08-13 23:29:21fug repede la Clubul anonimilor care au erectii necontrolate.

o sa ma ridic in picioare si o sa ma prezint: salut ! sunt Haps si n-am mai avut o erectie necontroloata de 5 minute.

Tu repede...imediat ai vazut unde am postat eu
Buna ideea...daca esti intr-un metrou aglomerat, te-ai urcat inghesuit la Victoriei, esti in mijlocul oamenilor...sa te vad eu cum ajungi la suprafata intai si mai apoi la club
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 13 August 2009 la 23:46

De la: the_queen, la data 2009-08-13 23:44:23
De la: Haps, la data 2009-08-13 23:29:21fug repede la Clubul anonimilor care au erectii necontrolate.

Tu repede...imediat ai vazut unde am postat eu
Buna ideea...daca esti intr-un metrou aglomerat, te-ai urcat inghesuit la Victoriei, esti in mijlocul oamenilor...sa te vad eu cum ajungi la suprafata intai si mai apoi la club

daca sunt in mijlocul oamenilor sa zicem ca ma "strecor" usor printre ei . sau in timp ce dau branci in stanga si-n dreapta pot sa tip: paaaaaaaaaaaaaaaardoooon pateeeaaaaazaaaaa !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2009 la 23:54

De la: Haps, la data 2009-08-13 23:46:44daca sunt in mijlocul oamenilor sa zicem ca ma "strecor" usor printre ei . sau in timp ce dau branci in stanga si-n dreapta pot sa tip: paaaaaaaaaaaaaaaardoooon pateeeaaaaazaaaaa !

Poate te pateaza careva cu vreun dos de palma, stii cum sunt oamenii in aglomeratii Nici nu o sa stii de unde a venit
alesyo Avatarul lui alesyo
Citeaza Raspunde

Postat de alesyo pe 19 Septembrie 2009 la 19:42

eram la scoala odata in generala, si purtam niste pantaloni mai sport asa ca aveam si sport inainte de ora aia, si era ora de franceza, si m-a ridicat in picioare sa spun lectia....
Dezastru: erau principal era asezat cam la apogeu, si nu m-am ridicat asa ca am stat mai aplecat sa mai maschez, la care profesoara mi-a zis ca imi da 3 daca nu stau in pozitia corecta, mi-a zis ca stand asa n-o respect si o sfidez...
Nu va mai povestesc ce 'sfidare' a urmat atunci cand m-am ridicat:))
Oricum o experienta frustranta p-atunci mai ales ca eram clasa a 8-a, probabiol ca daca mi se intampla la varsta asta era altceva:)))

Oricum profesoara s-a facut ca nu vede, dar clasa radea:)
alesyo Avatarul lui alesyo
Citeaza Raspunde

Postat de alesyo pe 19 Septembrie 2009 la 19:43

asa si io o faza...eram la scoala odata in generala, si purtam niste pantaloni mai sport asa ca aveam si sport inainte de ora aia, si era ora de franceza, si m-a ridicat in picioare sa spun lectia....
Dezastru: erou principal era asezat cam la apogeu, si nu m-am ridicat asa ca am stat mai aplecat sa mai maschez, la care profesoara mi-a zis ca imi da 3 daca nu stau in pozitia corecta, mi-a zis ca stand asa n-o respect si o sfidez...
Nu va mai povestesc ce 'sfidare' a urmat atunci cand m-am ridicat:))
Oricum o experienta frustranta p-atunci mai ales ca eram clasa a 8-a, probabiol ca daca mi se intampla la varsta asta era altceva:)))

Oricum profesoara s-a facut ca nu vede, dar clasa radea:)
yuppy000 Avatarul lui yuppy000
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000 pe 22 Septembrie 2009 la 01:27

Mai bine sa se ridice si cand nu trebuie decat sa nu se ridice deloc
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 22 Septembrie 2009 la 01:28

ma gandesc la dana1701
mikaela Avatarul lui mikaela
Citeaza Raspunde

Postat de mikaela pe 16 Octombrie 2009 la 13:43

De la: strengaru, la data 2009-06-08 10:29:55Pt toad Un barbat merge cu autubuzul, inghesuiala, o doamna bine sta lipita de el, lui incepe sa i se ridice, sa-i creasca in pantaloni ceva, iar doamna simte si incepe sa-l ia la rost. El ii spune doamnnei: stiti eu am luat salariul azi si l-am primit in monede. Bine, bine, dar cum se face ca salariul dumneavoastra creste de la o statie la alta ? Poate reusesti si tu sa te scuzi cumva ! :sml-
fighting0044:

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info