Intrebare interesanta
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » intrebare interesanta » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 24 Octombrie 2009 la 10:23

,e de bine nu i-ti face probleme,daca nu era era o problema,asta inseamna ca pers de langa tine te atrage,chiar ar trebui sa ii spui
cristinablackeyes Avatarul lui cristinablackeyes
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 24 Octombrie 2009 la 17:11

De la: danutz222dan, la data 2009-10-24 10:23:22 ,e de bine nu i-ti face probleme,daca nu era era o problema,asta inseamna ca pers de langa tine te atrage,chiar ar trebui sa ii spui

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 17:19

De la: toad, la data 2008-11-14 15:59:08ce faci cand ai o erectie necontrolata? adica ... in momentul gresit: esti cu prietena la teatru/film, pe autobuz, alte situatii cand tocmai aia nu ti-ar trebuii ...

o folosesti...la 60 de ani orice erectie o fa fie o binecuvantare..
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 27 Octombrie 2009 la 16:59

biniuk ... sa-ti para bine ca nu te lasa cand ti-e lumea mai draga ce sa faci ... inghesuie-ti prietena intr-un colt si..... una rapida si mica
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 2 Noiembrie 2009 la 16:50

De la: toad, la data 2008-11-14 15:59:08ce faci cand ai o erectie necontrolata? adica ... in momentul gresit: esti cu prietena la teatru/film, pe autobuz, alte situatii cand tocmai aia nu ti-ar trebuii ...

nu-ti faci probleme...

(la tine oricum nu se vede)
Leen Avatarul lui Leen
Citeaza Raspunde

Postat de Leen pe 4 Decembrie 2009 la 14:00

De la: Haps, la data 2009-09-22 01:28:48

ma gandesc la dana1701

si eu care credeam ca s-a rupt lantul de iubire.... :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Decembrie 2009 la 08:15

ti-o tai
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Decembrie 2009 la 10:47

eu chiar credeam ca e o intrebare interesanta :((
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Decembrie 2009 la 16:02

De la: ducipal, la data 2009-12-05 10:47:34eu chiar credeam ca e o intrebare interesanta :((

scuze.. nu e!
dorelul Avatarul lui dorelul
Citeaza Raspunde

Postat de dorelul pe 7 Decembrie 2009 la 12:54

Dau invitatii pe www.lockerz.com cei interesati sa imi lase un mesaj
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2010 la 12:08

De la: dasca777, la data 2008-11-27 11:07:32e simplu...ai 2 variante...1.incerci sa te abtii...dc nu poti...incearca makr sa ascunzi acest lucru...in cel mai rau caz dc ea observa faci o gluma poate poate...2.ii spui in fata sunt smecher(cocalar)...sau cum vrei u si ii spui am erectie u...am chef acum si aici de tine...hai fa ne....si incepi sa canti o manea si faci lumea sa te observe zicand tare sunt smecher ...sa imi...p...si la sfarsit ii dai ei 2 palme...k nu a reactionat mai repede....eu as alege prima varianta
mi-a placut concluzia !
zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 25 Martie 2010 la 17:17

Banc : de ce o femeie cand ii spui un compliment coboara privirea in pamant? Raspuns : ca sa verifice daca este adevarat. :D
savudanmihai Avatarul lui savudanmihai
Citeaza Raspunde

Postat de savudanmihai pe 31 Martie 2010 la 12:35

Lumea constata fiecare in felul lui ca esti barbat
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 12 Aprilie 2010 la 15:12

mi-am amintit ce mi s-a intamplat mie...am fost cu unul la un suc si incepuse sa topaie pe acolo...nu mai avea stare sa bea si el sucul ala...mi-am dat seama ce se intampla si nu m-am putut abtine de ras si acum imi vine sa rad de cum facea ...credeti voi ca poate sa ascunda sau stea linistit dar eu nu cred ...eu l-am trimis la baie...credeam ca face pe el ca prea se topaia tanandu-se de dansa
piubesc Avatarul lui piubesc
Citeaza Raspunde

Postat de piubesc pe 12 Aprilie 2010 la 15:14

De la: savudanmihai, la data 2010-03-31 12:35:31Lumea constata fiecare in felul lui ca esti barbat

Pff... am vrut sa adaug emoticonul ala cu un ras superb, dar ce sa mai adaug, cand este facuta prezenta completa?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info