Dragostea angelica..
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sex » Altele » Dragostea angelica.. » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Noiembrie 2008 la 16:15

Stiti se este dragostea angelica ?

Ce parere aveti despre ea ?

Are vreo utilitate, si care ar aceea ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Noiembrie 2008 la 02:30

De la: EveRey, la data 2008-11-18 16:15:05

dragostea angelica?? cati ani ai?
e ca si cum ai crede in propria ta lume "ideala"......
it doesnt exist such thing!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Decembrie 2008 la 14:48

probabil dragostea din lumea ingerasilor...n-am ajuns acolo..not yet
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Decembrie 2008 la 02:02

prefer dragoste diavoleasca:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Decembrie 2008 la 13:32

De la: EveRey, la data 2008-11-18 16:15:05

Cred ca stiu sentimentul la care te referi tu. Insa nu stiu daca poate fi numit dragoste...cel putin nu asa cum o intelegem in ziua de azi.Acum imi dau seama ca de fapt nu stiu daca i-as putea gasi un nume
Oricum, am trecut prin aceasta "dragoste angelica" asa cum am trecut si prin "amorul diavolesc" si cred ca cel mai bine este daca sunt fatete ale relatiei cu un singur partener.
Cred ca ar fi partenerul perfect...inger ziua si diavol noaptea
Africano Avatarul lui Africano
Citeaza Raspunde

Postat de Africano pe 14 Ianuarie 2009 la 10:04

cine este ?dragosta angelica?este frumoasa?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Ianuarie 2009 la 02:14

dragostea angelica e buna pentru ca ne da carne, lapte, branza, oua. Poate fi crescuta usor si nu necesita investitii majore. In general, poti s-o cumperi la bucata de la orice hiper-market. Totusi, daca iei en-gros ti se face un disscount de 15%
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Ianuarie 2009 la 02:23

De la: xanax, la data 2009-01-18 02:14:01dragostea angelica e buna pentru ca ne da carne, lapte, branza, oua. Poate fi crescuta usor si nu necesita investitii majore. In general, poti s-o cumperi la bucata de la orice hiper-market. Totusi, daca iei en-gros ti se face un disscount de 15%

Pacat ca "nu ai bani" si te uiti la ea din vitrina. Poate ai fi stiut si tu ce gust are
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Ianuarie 2009 la 15:41

imi pare rau, chiti, dragostea angelica e prea scumpa ca sa am lichiditati sa o cumpar. Dar rezolvam, facem credit la banca, un pact cu diavolu, garantam cu sufletul si dupa aia o platim toata viata. Alternativa e sa iau dragostea angelica cu chirie sa ma dea proprietaru afara in strada cand vrea el. vorba aia...

dragoste angelica esti tu, ba!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 19 Ianuarie 2009 la 00:12

prefer sa le-o trag de sa vomite carabusi ma imbrac si plec sa se intrebe toata viata oare ce am am trecut de cealalta parte a baricadei am fost prea bun si acum am devenit demon cu ochii albastri
prefer sa stau singur decat sa mai stau cu una ,asta am devenit dupa o dragoste angelica si vai de cele ce se cred fufe....
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Ianuarie 2009 la 01:10

De la: adi, la data 2009-01-19 00:12:06prefer sa le-o trag de sa vomite carabusi ma imbrac si plec sa se intrebe toata viata oare ce am am trecut de cealalta parte a baricadei am fost prea bun si acum am devenit demon cu ochii albastri

prefer sa stau singur decat sa mai stau cu una ,asta am devenit dupa o dragoste angelica si vai de cele ce se cred fufe....

e misto si cu dragostea angelica si cu povestea aia romantica cu un baiat si-o fata care se iubesc. altii fac bani buni din treaba asta.

aceasta este o discutie de pe messenger. *** e o fata:

***: tu te pricepi mai bine la psihologia baietilor dekt a fetelor..

eo: )))

eo: sunt slab a?

eo:

***: ***

***: ea il are pe *** in spate.. si din cauza asta considera ca'si permite sa faca in principiu cam tot ce vrea..

***: de la a umbla cu alti tipi pana la a incerca sa calce in picioare..

***: pt ca dak tipu ii zice ca nu o vrea ea o sa spuna ca oricum il are pe *** si era ***..

eo: eo nas fi asa mandru sal am pe *** in spate

***: nu e vb neaparat de ***..

***: e vb de orice tip pe care il faci caine..

eo: mhm

***: cand ai un caine langa tine poti sa'l pui sa muste dak te supara cineva.. sau sa'l folosesti ca scuza dak nu iti ies apele...

eo: auzi

eo: eo

eo: bine

eo: ai dreptate

eo: sunt slab

eo:

***: eu n-am zis ca esti slab..

***: am zis doar ca ai un punct mai slab...

***:

***: tipele sunt mai usor de doborat dekt tipii...

***: trebuie doar sa ai idee cat de cat cum functioneaza..

***: in principiu tipele au un punct de sprijin.. dak le iei chestia respectiva o sa se panicheze si o sa faca greseli mari...

***: asa cum *** are ca punct de sprijin fanii care o adora...

***: doar ca eu i l'am luat pe ***.. si s'a simtit atacata....

***: mai trebe sa dispara si *** si *** din peisaj...

***: si atunci o sa aiba o criza de nervi...

acu pe bune, e misto si cu dragostea angelica
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 19 Ianuarie 2009 la 01:20

De la: kyyttyy, la data 2009-01-18 02:23:40
De la: xanax, la data 2009-01-18 02:14:01dragostea angelica e buna pentru ca ne da carne, lapte, branza, oua. Poate fi crescuta usor si nu necesita investitii majore. In general, poti s-o cumperi la bucata de la orice hiper-market. Totusi, daca iei en-gros ti se face un disscount de 15%

Pacat ca "nu ai bani" si te uiti la ea din vitrina. Poate ai fi stiut si tu ce gust are

chiti... cand ai urme de lanturi in cap si de capete pe pumni si-ai vazut trilioane de bani circuland in fata ochilor ai sa spui ca n-ai bani de dragoste angelica indiferent de cate-ti permiti sa spui.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Ianuarie 2009 la 01:24

chiti are ma bani, ii invarte cu excavatoru de invartit bani. ca dragostea o cumparam si ne bagam benzina in ea de la PetrOMV ca-i mai eftin si mai bun.
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 19 Ianuarie 2009 la 01:27

De la: xanax, la data 2009-01-18 15:41:42imi pare rau, chiti, dragostea angelica e prea scumpa ca sa am lichiditati sa o cumpar. Dar rezolvam, facem credit la banca, un pact cu diavolu, garantam cu sufletul si dupa aia o platim toata viata. Alternativa e sa iau dragostea angelica cu chirie sa ma dea proprietaru afara in strada cand vrea el. vorba aia...

dragoste angelica esti tu, ba!

mda ma gandeam daca da doamne doamne sa ajung in rai dupa ce dau "ortu popii" ma iau de ingerasele alea pe acolo si sa vezi atunci dragoste angelica dar daca vrei ceva concret (re)citeste mai sus la @xanax ca a scris prea frumos.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Ianuarie 2009 la 04:27

Cum puteti sa comparati dragostea cu ceva atat de vulgar?! Voi n-aveti sentimente?
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 19 Ianuarie 2009 la 04:37

De la: cristi_p001, la data 2009-01-19 04:27:54Cum puteti sa comparati dragostea cu ceva atat de vulgar?! Voi n-aveti sentimente?

Avem sentimente pozitive, negative daca vrei si neutre , expunerea de mai sus, nu numai a mea, e una ironica.
Ideea e urmatoare prea mult o dam in fantezii cu dragostea angelica pe care probabil multi o confunda cu dragostea oarba.

ciudat efect are cafeaua asupra mea... sorry...
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 19 Ianuarie 2009 la 17:38

De la: cristi_p001, la data 2009-01-19 04:27:54Cum puteti sa comparati dragostea cu ceva atat de vulgar?! Voi n-aveti sentimente?

cu multa grija comparam pentru ca nu prea se poate compara.
cu multa grija cumparam pentru ca nu prea se poate cumpara.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Ianuarie 2009 la 18:07

De la: radhookoo, la data 2009-01-19 01:20:19

chiti... cand ai urme de lanturi in cap si de capete pe pumni si-ai vazut trilioane de bani circuland in fata ochilor ai sa spui ca n-ai bani de dragoste angelica indiferent de cate-ti permiti sa spui.

raduku, citeste cu atentie te rog, inainte de a comenta. ma gandeam ca trebuie sa se gaseasca cineva sa ia ceea ce am spus la modul propriu, asa cum ai facut tu.de aceea am aplicat " ". daca te uiti la mesajul citat de mine, xanax spunea "poti s-o cumperi la bucata de la orice hiper-market. Totusi, daca iei en-gros ti se face un disscount de 15%". lamurit?
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 20 Ianuarie 2009 la 15:44

De la: kyyttyy, la data 2009-01-19 18:07:20

raduku, citeste cu atentie te rog, inainte de a comenta. ma gandeam ca trebuie sa se gaseasca cineva sa ia ceea ce am spus la modul propriu, asa cum ai facut tu.de aceea am aplicat " ". daca te uiti la mesajul citat de mine, xanax spunea "poti s-o cumperi la bucata de la orice hiper-market. Totusi, daca iei en-gros ti se face un disscount de 15%". lamurit?

permite-mi sa observ: n-ai prins o nuanta a intregii discutii. te-ai luat de el, m-am luat de tine. el a raspuns, tu ai ramas pe dinafara. stai linistita ca se mai da o tura de carti... stii vorba aia cu perechea de asi? vezi sa nu aiba careva careu ca de multe ori eu fac cartile :))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Ianuarie 2009 la 22:35

OK. hai sa ne-mpacam, sa ne iubim. ca fratii... dragoste angelica, ce p*m
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 21 Ianuarie 2009 la 02:37

De la: xanax, la data 2009-01-20 22:35:20OK. hai sa ne-mpacam, sa ne iubim. ca fratii... dragoste angelica, ce p*m

respect mutual ma... respect mutual...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 10:29

Ok, nu am avut rabdare sa citesc toate posturile..dar ce naiba e "dragoste angelica"????
E ceva cand cu ingerii???
Serios, io stiam ca ingerii nu are sex
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 21 Ianuarie 2009 la 14:00

De la: spyderom, la data 2009-01-21 10:29:21Ok, nu am avut rabdare sa citesc toate posturile..dar ce naiba e "dragoste angelica"????
E ceva cand cu ingerii???
Serios, io stiam ca ingerii nu are sex

nu.. pe scurt: dragostea aia cand ti se rupe filmu concomitent cu celuilalt, si sunteti amandoi oameni buni. :P

restu e umplutura ca am avut chef sa fac misto de chiti.. :P
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 21 Ianuarie 2009 la 14:13

haha dragoste angelica ?...adica atunci cand intr`un cuplu ambele creiere secreta o anumita substanta ?=))...crek aici tine de cat de mult se potrivesc cele doua persoane...eu nu prea cred in asa ceva dar cine stie...cine sunt eu sa judec ?:| :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 16:40

Uf, ce bine
Sa nu care cumva sa faca referire la Angela SImilea ca ma supar
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2009 la 17:29

De la: spyderom, la data 2009-01-21 16:40:16Uf, ce bine
Sa nu care cumva sa faca referire la Angela SImilea ca ma supar

Imi place ID-ul tau super!!!

Dragostea angelica este dulce cred ... :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Ianuarie 2009 la 17:05

Am id-ul de mult...si m-am gandit fro saptamana pana l-am ales

Cat despre dulce...tocmai azi am luat azi o lingura de miere...era dulce, dar bleah, prea dulce....

Asa ca ce e prea dulce dauneaza grav sanatatii...voi nu cititi reclamele de la tv?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Ianuarie 2009 la 17:09

De la: dasca777, la data 2008-12-11 02:02:47prefer dragoste diavoleasca:P

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 18:17

De la: radhookoo, la data 2009-01-20 15:44:01
De la: kyyttyy, la data 2009-01-19 18:07:20

permite-mi sa observ: n-ai prins o nuanta a intregii discutii. te-ai luat de el, m-am luat de tine. el a raspuns, tu ai ramas pe dinafara. stai linistita ca se mai da o tura de carti... stii vorba aia cu perechea de asi? vezi sa nu aiba careva careu ca de multe ori eu fac cartile :))

Ar trebui sa ma simt flatata ca ati "jucat pe mana" impotriva mea. Dragostea angelica, indiferent de parerile contrare, exista. Dar oamenii nu sunt angelici si o transforma in ceva vulgar si profan. Asta cred si asta am spus, fara a fi considerat ca ma iau de xanas cum ai spus tu, poate doar de ceea ce a spus el...
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 24 Ianuarie 2009 la 00:15

De la: kyyttyy, la data 2009-01-23 18:17:14Ar trebui sa ma simt flatata ca ati "jucat pe mana" impotriva mea. Dragostea angelica, indiferent de parerile contrare, exista. Dar oamenii nu sunt angelici si o transforma in ceva vulgar si profan. Asta cred si asta am spus, fara a fi considerat ca ma iau de xanas cum ai spus tu, poate doar de ceea ce a spus el...

din pacate, aici avem doar ce spunem. eu nu sunt magar in general, dar eu de pe forum sunt magar. doar din prisma lucrurilor spuse. in alta ordine de idei, cand am zis ca se mai joaca un rand de carti m-am referit la faptul ca vine alta zi si intra altcineva in vizor. am o viata atat de trista cateodata ca e prea tentant sa ma iau de lumea de pe forum :)) kiss and make up?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum