Porsche-cayenne-diesel
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Masini » porsche-cayenne-diesel » Pagina 1 din 1

anky Avatarul lui anky
Citeaza Raspunde

Postat de anky pe 21 Noiembrie 2008 la 18:13

Cayenne Diesel este propulsat de un motor imprumutat de la Audi: V6 de 3 litri, turbo diesel, cu o putere de 240 CP si un cuplu de 550 NM. Consumul este este 9,3 litri pe suta de kilometri, iar emisiile de carbon de 244 grame.
http://ro.topspeed.com/masini/porsche/2009-porsche-cayenne-diesel-ar67230.html
lucipoenari Avatarul lui lucipoenari
Citeaza Raspunde

Postat de lucipoenari pe 7 Ianuarie 2009 la 10:35

da si....

Deschide si tu un topic despre Mitsubishi Colt, Honda Jazz sau Seat Ibiza si intreaba lumea care e mai buna, ca astea cu Porsche sunt basme (cel putin pentru mine).
P.S. Sunt total impotriva asocierii Porsche-diesel...ne.
Sa fie fara suparare
XtryX Avatarul lui XtryX
Citeaza Raspunde

Postat de XtryX pe 3 Mai 2009 la 10:53

da dc ejti impotriva la Porsche ???? Ce tia facut :))))
Andrei_is Avatarul lui Andrei_is
Citeaza Raspunde

Postat de Andrei_is pe 3 Mai 2009 la 13:17

...banuiesc ca si conduci unul...
BH21MMI Avatarul lui BH21MMI
Citeaza Raspunde

Postat de BH21MMI pe 3 Mai 2009 la 21:51

eram in trecere prin oradea si am vazut in peco la iesite spre deva un tip cu un astfel porsche si a parcat kla pompa de gaz si am crez ca asteapta pe cineva... dar acesta s-a dat jos si a alimentat cu gaz... fratilor WTF??? ai porsche si nu ai bani de benzina... ce sa mai zic fffffff trist
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Mai 2009 la 10:22

De la: eluimi, la data 2009-05-03 21:51:17eram in trecere prin oradea si am vazut in peco la iesite spre deva un tip cu un astfel porsche si a parcat kla pompa de gaz si am crez ca asteapta pe cineva... dar acesta s-a dat jos si a alimentat cu gaz... fratilor WTF??? ai porsche si nu ai bani de benzina... ce sa mai zic fffffff trist

just 1 question : ...avea numar de Hd ??
dgp_63 Avatarul lui dgp_63
Citeaza Raspunde

Postat de dgp_63 pe 9 August 2009 la 11:29

De la: anky, la data 2008-11-21 18:13:34Cayenne Diesel este propulsat de un motor imprumutat de la Audi: V6 de 3 litri, turbo diesel, cu o putere de 240 CP si un cuplu de 550 NM. Consumul este este 9,3 litri pe suta de kilometri, iar emisiile de carbon de 244 grame.
http://ro.topspeed.com/masini/porsche/2009-porsche-cayenne-diesel-ar67230.html

Am citit si eu de struto-camila asta dar sincer nu inteleg de ce a ajuns Porsche sa se prostitueze. Am avut un Cayenne S turbo de 550 CP de care am fost realmente indragostit. Avea tot ce mi-am dorit de la o masina singura ei problema in afara de consumul relativ exagerat fiind trapa panoramica care a trebuit s-o repar la reprezentanta de doua ori, extrem de sensibila. Am vandut-o pentru ca facuse deja doi ani si nu era cazul sa afle senectutea la mine. Pentru ca si pe mine m-a afectat criza, am trecut pe un BMW diesel si care nici pe departe nu este ce a fost porsche dar cu care imi fac treaba la un nivel de comfort acceptabil si la un consum aproape inexistent in comparatie cu turbata de Porsche.
Apropo de Cayenne-ul diesel de care vorbeai, am trecut pe langa unul din asta ca sapunul pe gresie uda cu BMW-ul ceea ce este de neacceptat.
Numai bine si bere rece
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 8 Septembrie 2009 la 18:05

culmea taranimii dom`le super faza ;d-aia si-a luat omul SUV ca sa-ncapa BUTELIA De zece ori mai buna ca un banc prost !!! MAI AI EXEMPLE??????????
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 16 Septembrie 2009 la 09:15

Masina ca masina ca e Porsche...dar ce parere aveti de slatarii de 200 kg care conduc aceste masini ?
Nu mai bine discutam de Dacia...modelul `93-`95 ?!?! :))))))
yuppy005012 Avatarul lui yuppy005012
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005012 pe 18 Septembrie 2009 la 13:23

Fratilor nu e de acuzat nimeni daca isi cumpara porsche cayenne diesel....sunt oameni care prefera un diesel pt ca asa le place lor...eu sunt unul care prefera diesel pt ca eu nu am nevoie de sportivitate am nevoie de fiabilitate.Eu unul mi-as lua cayenne diesel.Pana acum am avut o singura masina pe benzina de care nu am fost foarte incantat si restul diesel...
RedMethod Avatarul lui RedMethod
Citeaza Raspunde

Postat de RedMethod pe 30 Septembrie 2009 la 20:08

eu lucrez pe un animal dinasta turbo cu motor modificat la rinespeed adus in 630 Cp e o bijuterie ...dar cea diesel e nereusita sincer a-s opta pt un audi allroad 3 litri diesel bate si q 7 ......
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Octombrie 2009 la 10:59

cat de urat poate fi jafu ala de chayenne...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info