De la: anky, la data 2008-11-21 18:13:34Cayenne Diesel este propulsat de un motor imprumutat de la Audi: V6 de 3 litri, turbo diesel, cu o putere de 240 CP si un cuplu de 550 NM. Consumul este este 9,3 litri pe suta de kilometri, iar emisiile de carbon de 244 grame.
http://ro.topspeed.com/masini/porsche/2009-porsche-cayenne-diesel-ar67230.html
Am citit si eu de struto-camila asta dar sincer nu inteleg de ce a ajuns Porsche sa se prostitueze. Am avut un Cayenne S turbo de 550 CP de care am fost realmente indragostit. Avea tot ce mi-am dorit de la o masina singura ei problema in afara de consumul relativ exagerat fiind trapa panoramica care a trebuit s-o repar la reprezentanta de doua ori, extrem de sensibila. Am vandut-o pentru ca facuse deja doi ani si nu era cazul sa afle senectutea la mine. Pentru ca si pe mine m-a afectat criza, am trecut pe un BMW diesel si care nici pe departe nu este ce a fost porsche dar cu care imi fac treaba la un nivel de comfort acceptabil si la un consum aproape inexistent in comparatie cu turbata de Porsche.
Apropo de Cayenne-ul diesel de care vorbeai, am trecut pe langa unul din asta ca sapunul pe gresie uda cu BMW-ul ceea ce este de neacceptat.
Numai bine si bere rece