Noua masina prezidentiala
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Politica » noua masina prezidentiala » Pagina 1 din 1

anky Avatarul lui anky
Citeaza Raspunde

Postat de anky pe 21 Noiembrie 2008 la 21:50

Daca presedintele SUA are un Cadillac, Traian Basescu a ales un Logan. Presedintele a luat aceasta decizie pentru a incerca sa sprijine economia romaneasca.
http://ro.topspeed.com/masini/stiri-despre-masini/dacia-logan-noua-masina-prezidentiala-ar67138.html
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 25 Noiembrie 2008 la 01:24

IRELEVANT
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Noiembrie 2008 la 03:49

ASTFEL DE MASURI A LUAT SI NICOLAE CEAUSESCU CIND O ORDONAT CA TOATE AMBASADELE ROMANESTI DIN LUME SA FIE DOTATE CU AUTOTURISME DACIA 1300 SAU 1310 NU MAI STIU EXACT. CERT E CA LA ACEA DATA, MINISTERUL APARARII CARE ARE DIPLOMATI MILITARI PE LA MAI TOATE AMBASADELE, A RETRAS TOATE MASINILE STRAINE EXISTENTE IN DOTAREA DIPLOMATILOR MILITARI DE LA AMBASADE, DEPOZITINDU-LE LA DIRECTIA TANCURI SI AUTO UNDE GENERALUL HORTOPAN A ORDONAT CA ACESTEA SA FIE CALCATE CU TANCURILE CEEA CE A SI FACUT. DECE? MOTIVUL O SA VI-L SPUN CU ALTA OCAZIE INSA, NU CRED CA INTERESEAZA.
CERT E CA DIPLOMATII MILITARI AU PRIMIT LA POSTURI DACII. DECE? TOCMAI PENTRU A INCURAJA PRODUCTIA AUTOHTONA CEEA CE FACE SI TRAIAN BASESCU.
k1du Avatarul lui k1du
Citeaza Raspunde

Postat de k1du pe 9 Ianuarie 2009 la 22:13

Iancule tu esti comunist tata?
aselix Avatarul lui aselix
Citeaza Raspunde

Postat de aselix pe 15 Ianuarie 2009 la 18:47

nu cred ca este comunist, este doar o persoana care cunoaste putina istorie contemporana
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Ianuarie 2009 la 04:06

ia uite ultrasii. hai tati, inca doua posturi si te promoveaza la lipitor de afise.
tzetze67 Avatarul lui tzetze67
Citeaza Raspunde

Postat de tzetze67 pe 1 Februarie 2009 la 01:06

BRAVOOOOOOO E din lotul celor care costa 70000 EURO ????
In caz contrar, e slab Base. Umbla cu masina de 7000 de EURO, in timp ce politistii au masini de 10 ori mai scumpe ????????
berevoianu_eusebiu Avatarul lui berevoianu_eusebiu
Citeaza Raspunde

Postat de berevoianu_eusebiu pe 18 Februarie 2009 la 19:47

iancu are dreptate,asa k nu-l mai faceti voi nu stiu cum k nu este asa.se alege praful d tara asta s asa este de ras,dar vreti sa fie s mai rau d atat?eu nu cred,asa k mai bn asa decat sa ajungem o tara k multe altele...
grigorescunelutu Avatarul lui grigorescunelutu
Citeaza Raspunde

Postat de grigorescunelutu pe 16 Martie 2009 la 19:52

Ai auzit de compania americana Global Domains International? o afacere tip franciza pt toata lumea. Compania plateste 50% din incasari comisioane colaboratorior. Alege sa ai libertate financiara, sa iti creezi un venit care sa te bucure pentru toata viata; Vezi prezentarea oficiala (video) la http://www.banifrumosi.ws/filmulet.html si mai multe informatii pe www.banifrumosi.ws; pe site-ul www.banifrumosi.ws ai toate detaliile pentru a incepe aceasta afacere, chiar si datele mele de contact. ASA CEVA NU SE RATEAZA!!!
florin_bad_boy Avatarul lui florin_bad_boy
Citeaza Raspunde

Postat de florin_bad_boy pe 23 Aprilie 2009 la 10:57

De la: IancuJianul, la data 2008-11-28 03:49:09ASTFEL DE MASURI A LUAT SI NICOLAE CEAUSESCU CIND O ORDONAT CA TOATE AMBASADELE ROMANESTI DIN LUME SA FIE DOTATE CU AUTOTURISME DACIA 1300 SAU 1310 NU MAI STIU EXACT. CERT E CA LA ACEA DATA, MINISTERUL APARARII CARE ARE DIPLOMATI MILITARI PE LA MAI TOATE AMBASADELE, A RETRAS TOATE MASINILE STRAINE EXISTENTE IN DOTAREA DIPLOMATILOR MILITARI DE LA AMBASADE, DEPOZITINDU-LE LA DIRECTIA TANCURI SI AUTO UNDE GENERALUL HORTOPAN A ORDONAT CA ACESTEA SA FIE CALCATE CU TANCURILE CEEA CE A SI FACUT. DECE? MOTIVUL O SA VI-L SPUN CU ALTA OCAZIE INSA, NU CRED CA INTERESEAZA.
CERT E CA DIPLOMATII MILITARI AU PRIMIT LA POSTURI DACII. DECE? TOCMAI PENTRU A INCURAJA PRODUCTIA AUTOHTONA CEEA CE FACE SI TRAIAN BASESCU.
MAI NENE SI AICI DAU PESTE TALICA,TI-AM SPUS SA FI CUMINTE SI SA-TI IEI TRATAMENTUL LA TIMP?NU MAI TE DA HAIDUC,CAND DE FAPT ESTI UN BIET ZAPCIU CU SIMBRIE LA COMUNISTI,ORICUM BINE LE-AI FACUT LA OBOSITII AIA DE MONARHISTI SI SUSTINATORI AI LUI DUDILA INTAIUL,PT.ASTA TE FELICIT,S-AUZIM NUMAI DE BINE!
dandollo2 Avatarul lui dandollo2
Citeaza Raspunde

Postat de dandollo2 pe 29 Iunie 2009 la 14:34

De la: IancuJianul, la data 2008-11-28 03:49:09ASTFEL DE MASURI A LUAT SI NICOLAE CEAUSESCU CIND O ORDONAT CA TOATE AMBASADELE ROMANESTI DIN LUME SA FIE DOTATE CU AUTOTURISME DACIA 1300 SAU 1310 NU MAI STIU EXACT. CERT E CA LA ACEA DATA, MINISTERUL APARARII CARE ARE DIPLOMATI MILITARI PE LA MAI TOATE AMBASADELE, A RETRAS TOATE MASINILE STRAINE EXISTENTE IN DOTAREA DIPLOMATILOR MILITARI DE LA AMBASADE, DEPOZITINDU-LE LA DIRECTIA TANCURI SI AUTO UNDE GENERALUL HORTOPAN A ORDONAT CA ACESTEA SA FIE CALCATE CU TANCURILE CEEA CE A SI FACUT. DECE? MOTIVUL O SA VI-L SPUN CU ALTA OCAZIE INSA, NU CRED CA INTERESEAZA.

pe mine ma intereseaza motivul pentru care generalul hortopan a decis ca masinile de import sa fie distruse. ma intereseaza si de unde aveti informatia.
corbu_adrian Avatarul lui corbu_adrian
Citeaza Raspunde

Postat de corbu_adrian pe 21 Iulie 2009 la 07:32

dar cu o singura masina nu se redreseaza economia , ar trebui sa oblige si alte institutii ale statului sa achizitioneze LOGANURI sau SANDERO.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Iulie 2009 la 17:33

Ba sa nu oblige pe nimeni cu nimic, ca aia nu-i piata libera, ci sa le faca in asa fel incat raportul pret / calitate sa fie unul competitiv; atunci sigur nu vor trebui sa-si bata capul cu problema vanzarii daciilor. Dar noi, nu si nu, tot metode comuniste sa folosim, sa bagam cuiva pe gat fortat un lucru de o calitate indoielnica, fie ele si institutiile statului, in loc sa le facem naibii ca lumea, sa se poata realmente compara cu masinile din occident, si la alti parametri decat pretul. Ar putea incerca, spre exemplu, cu o fabricare in serie limitata, de proba, a conceptului Dacia Duster, care pare cu adevarat ceva interesant si ar putea multumi si pe cei mai pretentiosi...!
cristian1988 Avatarul lui cristian1988
Citeaza Raspunde

Postat de cristian1988 pe 7 August 2009 la 12:53

Orice masina sa aiba cu conditia sa aiba o bomba inauntru
cristian1988 Avatarul lui cristian1988
Citeaza Raspunde

Postat de cristian1988 pe 7 August 2009 la 12:54

Orice masina sa aiba cu conditia sa aiba o bomba inauntru
theosokol Avatarul lui theosokol
Citeaza Raspunde

Postat de theosokol pe 14 August 2009 la 12:03

nu e vorba de obligativitate.e vorba de sustinerea unei marci autohotone.asa cum fac toate statele care isi protejeaza economia.dar cu o floare nu se face priavara.o singura masina nu e de ajuns.ar trebui sa adoptam toti o anumita atitudine fatra de produsele facute in romania, romanesti.e trist ca multi cumpara numai produse straine numai ca au o anumita marca.si tocmai pentru ca nu sunt sutinute marcile romanesti ori au disparut ori se descurca foarte greu. este de admirat si dacia si e-boda si mai sunt si altele din industria alimentara sau alte industrii.pacat ca au venit strainii sa ne cumpere marcile si sa schimbe produsul cum vor ei folosidu-se de recunoasterea marcii pe piata noastra.pacat ca am ajuns sa vindem tara strainilor.
cutremur Avatarul lui cutremur
Citeaza Raspunde

Postat de cutremur pe 20 Noiembrie 2010 la 18:11

spuneti-i de initiativa lui baselu si prenefericitului Daniel care de plimba cu un audi a8 de 100000 de coco in spirit de solidaritate cu enoriasii!!
dandollo2 Avatarul lui dandollo2
Citeaza Raspunde

Postat de dandollo2 pe 23 Noiembrie 2010 la 13:52

100000 de euro? desigur ca nu e pentru el ca persoana insa functia si pozitia sa obliga la o astfel de masina. domnia-sa face sacrificii desigur...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info