Boobies vs asses
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Sex » BOOBIES vs ASSES » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 23 Noiembrie 2008 la 12:39

Sariti cu preferintele barbati si femei laolalta, puteti sa si motivati alegerea, puteti sa nu... JUST LET'EM RIP PEOPLE !
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 26 Noiembrie 2008 la 02:37

De la: Rap_boy, la data 2008-11-23 12:39:27Sariti cu preferintele barbati si femei laolalta, puteti sa si motivati alegerea, puteti sa nu... JUST LET'EM RIP PEOPLE !

pe ce criterii judecam?
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Noiembrie 2008 la 23:55

De la: radhookoo, la data 2008-11-26 02:37:12
De la: Rap_boy, la data 2008-11-23 12:39:27Sariti cu preferintele barbati si femei laolalta, puteti sa si motivati alegerea, puteti sa nu... JUST LET'EM RIP PEOPLE !

pe ce criterii judecam?

Nu avem criterii, fiecare isi zice preferinta...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2008 la 00:24

HAHAHA

rap boy, te mananc!!!
te rog precizeaza, ideea topicului a fost a mea.
happy like a kid with a candy in her hands
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 27 Noiembrie 2008 la 21:43

De la: Greenie, la data 2008-11-27 00:24:18HAHAHA

rap boy, te mananc!!!
te rog precizeaza, ideea topicului a fost a mea.
happy like a kid with a candy in her hands

EAT MEEE :D I'm sweet (pe draq)
ASA DECI ... ALL CREDITS GO TO GREENIE for the topic !

Chiar... boobies (pectorali in cazu tau) or asses ??? BAGA !
bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 12 Decembrie 2008 la 09:20

γγγγγ.. conteaza?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Decembrie 2008 la 15:52

De la: bawareofdummasses, la data 2008-12-12 09:20:23γγγγγ.. conteaza?

doar din pura curiozitate!
A T A T !

bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 15 Decembrie 2008 la 19:59

no, daca'i musai.. boobies.. cred
in pirncipiu, nu'mi plac fotomodelele.. sau gagicile care fac pe dracu'n patru sa arate asa.. nu stiu, e greu de explicat..
bottom line: sa arate a femeie nu a "pepushe"
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 16 Decembrie 2008 la 03:25

De la: bawareofdummasses, la data 2008-12-15 19:59:10no, daca'i musai.. boobies.. cred
in pirncipiu, nu'mi plac fotomodelele.. sau gagicile care fac pe dracu'n patru sa arate asa.. nu stiu, e greu de explicat..
bottom line: sa arate a femeie nu a "pepushe"

Mare idiot cel cu 90-60-90!!!
Cum dracu la o tipa de 1.75-1.80 (modele) sa vrei 90-60-90 dracu zici ca e placa de surf offf offf....
De ce nu ambele ?! Daca trebuie musai sa aleg obligatoriu avand in vedere ca sanii misto se gasesc mult mai greu ca dosul as alege BOOBIES
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2008 la 00:01

oricare dintre cele "doua: numai sa arate bine..
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 17 Decembrie 2008 la 17:33

eu sunt ptr asses....s-o luam p partea aia ...sutienele acuma sunt de nushcate feluri...majoritatea cu silicoane....sau c dreaq o mai avea prin ele....sunt sigur ca nu s-au inventat blugi sau pantaloni cu silicon sau burete...:)))...asta e din perspectiva "mersul p strada"....din perspectiva celalta...."mersul prin pat"(sau bucatarie, baie shi c mai vretzi voi)...e d preferat sa fie shi boobies shi asses...:D...ar fi foarte multe d discutat p tema asta....tema fiind principalele dotari ale femeii...:>....imi place topicul...:D
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 17 Decembrie 2008 la 20:55

De la: DORIN20, la data 2008-12-17 17:33:56 eu sunt ptr asses....s-o luam p partea aia ...sutienele acuma sunt de nushcate feluri...majoritatea cu silicoane....sau c dreaq o mai avea prin ele....sunt sigur ca nu s-au inventat blugi sau pantaloni cu silicon sau burete...:)))...asta e din perspectiva "mersul p strada"....din perspectiva celalta...."mersul prin pat"(sau bucatarie, baie shi c mai vretzi voi)...e d preferat sa fie shi boobies shi asses...:D...ar fi foarte multe d discutat p tema asta....tema fiind principalele dotari ale femeii...:>....imi place topicul...:D

Dap sutienele sunt de N si N feluri... dar stii tu dak o fata e dreapta in piept si fund de milioane ... CEVA NU SE LEAGA ;)
Deci BOOBIES all day... everybody loves some big natural hooters to go with the package
cs_soca Avatarul lui cs_soca
Citeaza Raspunde

Postat de cs_soca pe 22 Decembrie 2008 la 10:17

De la: rap_boy, la data 2008-12-17 20:55:22
De la: DORIN20, la data 2008-12-17 17:33:56 eu sunt ptr asses....s-o luam p partea aia ...sutienele acuma sunt de nushcate feluri...majoritatea cu silicoane....sau c dreaq o mai avea prin ele....sunt sigur ca nu s-au inventat blugi sau pantaloni cu silicon sau burete...:)))...asta e din perspectiva "mersul p strada"....din perspectiva celalta...."mersul prin pat"(sau bucatarie, baie shi c mai vretzi voi)...e d preferat sa fie shi boobies shi asses...:D...ar fi foarte multe d discutat p tema asta....tema fiind principalele dotari ale femeii...:>....imi place topicul...:D

Dap sutienele sunt de N si N feluri... dar stii tu dak o fata e dreapta in piept si fund de milioane ... CEVA NU SE LEAGA ;)
Deci BOOBIES all day... everybody loves some big natural hooters to go with the package

o daaaaaaaaa
sunriser Avatarul lui sunriser
Citeaza Raspunde

Postat de sunriser pe 22 Decembrie 2008 la 13:39

eu ma uit la amandoua, sa aiba in proportii egale dar in directii diferite, daca stitit voi la ce ma refer...atat la sani cat si la fund, sa aiba omul pe ce pune mana oricum s-ar intoarce cu ea in pat ;-).... Sa aiba un corp armonios format, cu, curbe bine definite...
s_silviu Avatarul lui s_silviu
Citeaza Raspunde

Postat de s_silviu pe 22 Decembrie 2008 la 20:00

Hello dudes...e prima mea postare pe site...nush ce m-o apucat :)
Ziceai de sutiene ca sunt de N feluri....dar si majoritatea pantalonilor sunt croiti perfect &.....avand in vedere ca popourile sunt mulabile, mai totimpul combinatia blug-fund e una reusita ;) ..asa ca pot aparea surprize cand dai hainele jos si vezi ca nici o parte nu arata ca la "prezentare"..
oricum ..aleg boobies ca se gasesc mai rar..si plus de asta exprima mai bine feminitatea unei fete !!..
stanciuro2003 Avatarul lui stanciuro2003
Citeaza Raspunde

Postat de stanciuro2003 pe 22 Decembrie 2008 la 20:29

eu am observat ca rar sunt amandoua ...admirabile.ori una ori alta.eu le-as prefera pe alea rare
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 23 Decembrie 2008 la 21:01

NOW EVERYBODY LEMME' HEAR YOU SCREAAAM!!!

Boobs to the left !!! Boobs to the right !!! Boobs to the front!!! Eat boobs all night !!!
adivesa Avatarul lui adivesa
Citeaza Raspunde

Postat de adivesa pe 6 Ianuarie 2009 la 18:50

Deci, daca trebuie sa aleg intre cele doua, as alege a nice ass :D ^_^
fullspy Avatarul lui fullspy
Citeaza Raspunde

Postat de fullspy pe 9 Ianuarie 2009 la 11:06

Una fara alta nu se poate, fiecare exprima senzualitate desi inclin mai mult spre partea dorsala, ai mai multe avantaje, il poti plezni in timp ce...., il poti strange cu putere, chiar si musca, in schimb cu boobies tre' sa fii mai delicat, sa te porti mai gentil ca deh...sunt mai sensibili.In alta ordine de idei ca sa fiti la unison cu mine, cautati pe youtube:keyra augustina, e dementiala, nu am cuvinte
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Ianuarie 2009 la 15:56

fullspy, e si un topic deschis keyrei!

stiu, e misto gagica, dar no boobies??? chiar deloc asa? ma refer la ea, chiar n'are nimic in afara de fund...
Soricelul_Vesel Avatarul lui Soricelul_Vesel
Citeaza Raspunde

Postat de Soricelul_Vesel pe 9 Ianuarie 2009 la 16:34

silueta de clepsidra si sa fie si gogosica! :)
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 16 Ianuarie 2009 la 07:49

De la: fullspy, la data 2009-01-09 11:06:06Una fara alta nu se poate, fiecare exprima senzualitate desi inclin mai mult spre partea dorsala, ai mai multe avantaje, il poti plezni in timp ce...., il poti strange cu putere, chiar si musca, in schimb cu boobies tre' sa fii mai delicat, sa te porti mai gentil ca deh...sunt mai sensibili.In alta ordine de idei ca sa fiti la unison cu mine, cautati pe youtube:keyra augustina, e dementiala, nu am cuvinte

Poi asta e si ideea cu sanii, gentil si incet pana se incalzeste gagica... si dupaaaa... poti sa plesnesti ce vrei!
Here's one for yah: orice femeie se excita de la un joc cu sanii, dar nu orice femeie se excita de la o palma, o mangaiere, o muscatura, un sarut, pe fund !
SOOO BOOBIES HAVE THEIR ADVANTAGES !!!
max_trad3r Avatarul lui max_trad3r
Citeaza Raspunde

Postat de max_trad3r pe 22 Ianuarie 2009 la 04:29

Rap Boy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeshti neeeeeeeeeeeeeeeeeeebuuuuuuuuuuuuun....... ...........dar ai dreptate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2009 la 17:08

Daca as alege Boobies nu pot sa ma gandesc decat la o fata bine dotata in fatza si cu un portbagaj tarsit in spate.
Daca as alege asses nu pot sa ma gandesc decat la o fata cu forme apetisante de la spate si cu niste airbaguri tarsite, fleostite in fatza.

Cred ca as vrea o medie intre astea doua. Potrivite, potrivite sa nu aiba componente iesite din garantzie
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 24 Ianuarie 2009 la 21:12

De la: tinuotin, la data 2009-01-23 17:08:12Daca as alege Boobies nu pot sa ma gandesc decat la o fata bine dotata in fatza si cu un portbagaj tarsit in spate.
Daca as alege asses nu pot sa ma gandesc decat la o fata cu forme apetisante de la spate si cu niste airbaguri tarsite, fleostite in fatza.

Cred ca as vrea o medie intre astea doua. Potrivite, potrivite sa nu aiba componente iesite din garantzie

Si dak sunt ce faci ?? le duci la garantzie sa ti le repare ???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 00:34

Daca sunt in garantie si s-au defectat, atuci cer una noua Altfel fac scandal si-mi cer banii inapoi si vin si cu protectia consumatorului
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 26 Ianuarie 2009 la 14:02

De la: rap_boy, la data 2009-01-16 07:49:38
De la: fullspy, la data 2009-01-09 11:06:06Una fara alta nu se poate, fiecare exprima senzualitate desi inclin mai mult spre partea dorsala, ai mai multe avantaje, il poti plezni in timp ce...., il poti strange cu putere, chiar si musca, in schimb cu boobies tre' sa fii mai delicat, sa te porti mai gentil ca deh...sunt mai sensibili.In alta ordine de idei ca sa fiti la unison cu mine, cautati pe youtube:keyra augustina, e dementiala, nu am cuvinte

Poi asta e si ideea cu sanii, gentil si incet pana se incalzeste gagica... si dupaaaa... poti sa plesnesti ce vrei!
Here's one for yah: orice femeie se excita de la un joc cu sanii, dar nu orice femeie se excita de la o palma, o mangaiere, o muscatura, un sarut, pe fund !

Mai rap boy, una din aia cu tate maari pe care sare toata lumea si le framanta de atata amar de vreme, chiar crezi ca se mai intarata cand le morfolesti tu? neeeahhh..dar de fapt, ce-ti stric eu tie visele...dai inainte cu tupeu...toate sunt innebunite sa le omori tatele...ai dreptate
JoeSmOe Avatarul lui JoeSmOe
Citeaza Raspunde

Postat de JoeSmOe pe 28 Ianuarie 2009 la 09:47

Ass Rullz ! toata ziua...toata noaptea!dak nu are fund nici nu intorc privirea! CHEERS!
real_daphne Avatarul lui real_daphne
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 26 Februarie 2009 la 14:21

Eu prefer posterioarele "obraznice ", nu imi plac BARBATII CU SANI.
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Februarie 2009 la 21:01

De la: harlequin, la data 2009-01-26 14:02:21
De la: rap_boy, la data 2009-01-16 07:49:38

Mai rap boy, una din aia cu tate maari pe care sare toata lumea si le framanta de atata amar de vreme, chiar crezi ca se mai intarata cand le morfolesti tu? neeeahhh..dar de fapt, ce-ti stric eu tie visele...dai inainte cu tupeu...toate sunt innebunite sa le omori tatele...ai dreptate

depinde de fata ...dar o statistica zice k un procent de vreo 3-4 % din femei nu se excita atunci knd cineva "are grija" de sanii respectivei... Care ar fi shansele sa intalnesti una din aia ? pentru k pana acum nu am intalnit... asa k nu imi strici visele, STIU CE VORBESC, NU VORBESC DOAR DE DRAGUL DE A VORBI
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info