Vw scirocco
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Masini » vw scirocco » Pagina 1 din 1

anky Avatarul lui anky
Citeaza Raspunde

Postat de anky pe 26 Noiembrie 2008 la 22:29

se misca repede cei de la vw si au mai produs o masinutza care mi-a captat atentia!arata superb noul scirocco nu credeti???
http://ro.topspeed.com/masini/stiri-despre-masini/vw-scirocco-r20t-in-vanzare-din-2010-ar67411.html
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Aprilie 2009 la 15:40

Da, arata bine dar designul din pacate imi pare prea comun. Nu pare sa ai ba o atitudine proprie se conuaste ca e produsa de VAG ... sau sunt eu de vina ca nu am vazuto in realitate si vorbesc prostii.
misho Avatarul lui misho
Citeaza Raspunde

Postat de misho pe 21 Iunie 2009 la 13:57

Hello, masina e avion si din ''pacate'' am fost la drive-test..la cel de 2000cmc TSI 200cP si cutia DSG..2 nopti doar scirocco am visat ..pot spune ca am condus tot felul d masini..dar asta rupe stilul !!Nu detin vw, dar p viitor stiu ca scirocoo va fi masina mea .Tot respectul ptr. cei de la vw !
Incercati si voi masina..ca doar e gratis si povestim apoi.. va salut ,Mihai.
honeey Avatarul lui honeey
Citeaza Raspunde

Postat de honeey pe 5 Iulie 2009 la 03:34

eu lucrez ptr un dealer VW si pot spune ca m am plimbat putin sapt trecuta cu un scirocco..bine recunosc ca e tunat..arata super, are 170 de cai...si odata ce l incerci nu ti mai vine sa te dai jos din el :D
designul...nu poate fi comun...e cea mai reusita masina de la VW ..dupa parerea mea. Si design frumos si calitate superioara si nu i fac reclama :)
misho Avatarul lui misho
Citeaza Raspunde

Postat de misho pe 6 Iulie 2009 la 21:09

mare adevar graiesti :)
Citeaza Raspunde

Postat de honeey pe 11 Iulie 2009 la 00:18

De la: misho, la data 2009-07-06 21:09:45mare adevar graiesti :)

i know :D
Citeaza Raspunde

Postat de honeey pe 11 Iulie 2009 la 00:18

De la: misho, la data 2009-07-06 21:09:45mare adevar graiesti :)

i know :D
simpaticu_x Avatarul lui simpaticu_x
Citeaza Raspunde

Postat de simpaticu_x pe 5 Septembrie 2009 la 00:02

Nu am mers, dar pe mine ma fascineaza masinutza. E prea tare! Una din cele mai tari masini de la VW (a se citi "folsfagãn", cunoscatorii stiu de ce)
Alin_reallife Avatarul lui Alin_reallife
Citeaza Raspunde

Postat de Alin_reallife pe 30 Septembrie 2009 la 13:04

motoarele de 2000 tsi...cu herghelia accea de 200 cai...ufffff...cred ac e superba.am auzit ca pun si motorizari de r32 pe sciroccco...ma gandesc cati cai in plus vor mai ajunge sub capota lui.da,m-am intins tare cu vorbele,masina e superba:0.
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 21 Octombrie 2009 la 00:16

AUDI TT -------------->>>>> VW any ! :))

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Octombrie 2009 la 00:19

nokia scirocco
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 21 Octombrie 2009 la 15:34

De la: Haps, la data 2009-10-21 00:19:22nokia scirocco

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info