Gay in romania mileniului 3
Pagina 1 din 16

Toate forumurile » Sex » gay in Romania mileniului 3 » Pagina 1 din 16

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
NOZICK Avatarul lui NOZICK
Citeaza Raspunde

Postat de NOZICK pe 27 Noiembrie 2008 la 13:29

e de rau?
e de bine?
tabu?
profanare?
hai sa incercam sa fim putin obiectivi si empatici...si sa vedem cum stau lucrurile pentru minoritatea gay!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 5 Decembrie 2008 la 17:18

sper sa nu-i vad vreodata
daca se poate sa li se faca o tara si sa stea acolo :)
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 7 Decembrie 2008 la 14:25

Treaba lor, daca-s gay is gay, ce sa le faci?!, numai sa nu-i vad facand parade si marsuri pe strada.
mariusicka Avatarul lui mariusicka
Citeaza Raspunde

Postat de mariusicka pe 9 Decembrie 2008 la 10:04

E categoric de rau... Romania e una din tarile alea in care pana si homosexualii sunt homofobi.
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 9 Decembrie 2008 la 17:34

Ce tot scrii acolo, ca nu a zis nimeni rau de ei aici?
dobreav Avatarul lui dobreav
Citeaza Raspunde

Postat de dobreav pe 15 Decembrie 2008 la 09:41

eu nu sunt de acord cu tine . viata ta si tot ce se petrece in jurul tau doar tu o poti influenta . prietenia se tine cu socoteli curate si cu o foarte mare deschidere , deschidere ce ar insemna sinceritate in conditiile date . daca amicul acela gay ar veni la mine sa imi spuna ca ar dori mai mult decat as putea eu sa ii ofer , nu l-as trimite in nu stiu ce origini , doar i-as explica de la bun inceput ca nu ma omor cu astfel de practici sexuale , dar in schimb ma omor dupa prietenia lui si ca de fapt de asta am nevoie . trateaza-l cu respect iar el o va face la fel . gay-ii nu sunt niste obsedati sexuali ce ar trece peste sentimentele celor ce le sunt aproape , sunt oameni ca si noi , gandesc instinctual in prima faza , dar nu-si vor risca relatia de prietenie niciodata , pentru ca e un lucru rar si vor face tot ce este posibil pentru a o pastra .
chelooo Avatarul lui chelooo
Citeaza Raspunde

Postat de chelooo pe 17 Decembrie 2008 la 11:22

nu sunt de acord cu discriminarea de orice fel,nu mi se pare normal ca pentru simplu fapt ca cineva are o alta orientare sexuala sa fie tratat diferit: nici injosit ,dar nici privilegiat.Avem legi ,traim toti pe teritoriul unui stat si legea e pentru toti: buna sau proasta e lege si trebuie respectata.
Dar nu sunt nici de acord cu paradele gay,nu sunt de acord ca homosexualii sa se sarute pe strada,nu sunt de acord cu promovarea lor in mass-media.Daca cineva e cum e,sa fie pt el si pentru cei ce ii seamana.Si invatzati copii ca nu are pussy Elton John.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 18 Decembrie 2008 la 10:27

Până acum un an și ceva eram puțin homofob, dar după ce m-am împrietenit cu unul mi-a trecut. În general sunt oameni de treabă, unii cu gusturi foarte bune în modă. Că iese cu bărbați... e problema LUI, atât timp cât mie mi-e un bun prieten. Unii (mă refer la homofobi) ar trebui să treacă peste prejudecățile lor...
Oxy0 Avatarul lui Oxy0
Citeaza Raspunde

Postat de Oxy0 pe 29 Decembrie 2008 la 17:22

Una peste alta eu nu inteleg rostul paradelor.Ce alta minoritate mai face parada?In rest ... fiecare cu treaba si cu orientarea lui. Nu am nimic cu ei.
Oxy0 Avatarul lui Oxy0
Citeaza Raspunde

Postat de Oxy0 pe 29 Decembrie 2008 la 17:22

Una peste alta eu nu inteleg rostul paradelor.Ce alta minoritate mai face parada?In rest ... fiecare cu treaba si cu orientarea lui. Nu am nimic cu ei.
all_in Avatarul lui all_in
Citeaza Raspunde

Postat de all_in pe 3 Ianuarie 2009 la 07:04

bleah sincer cand ii vad pe strada imi vine sa-i iau la bataie. din pacate pt ei Romania nu e o tara prea toleranta si chiar ma bucur ca e asa pentru ca n-as vrea sa vad parade saptamanal prin centrul Bucurestiului. shoot yourself
k1du Avatarul lui k1du
Citeaza Raspunde

Postat de k1du pe 9 Ianuarie 2009 la 21:57

uite hai sa va povestesc o chestie si sa vad cum vi se pare.

Sunt plecat din tara de 2 ani de zile in spania ( nu la culesc capsuni la facut o facultate ) , aici comunitatea gay e o chestie foarte normala pentru ei ... mie mi s-a parut o chestie foarte stranie cand mi-a venit primul si s-a prezentat cu numele de sarah, bine in fine dupa cel mult un and de zile multa lume mi-a povestit de nimeni nu are nici o problema cu ei.
Incepand cu anul 1995 in spania cum erau membrii ai unuinuii europene un fost presedinte de-al lor a inceput sa faca o campanie pro - gay ca ei sunt persoane normale ca ei sunt la fel ca noi bla bla bla si chestii dintralea .. dar chestia asta a facuto cu banii care ii luase de la uniunea europeana .... si cu banii aia au inceput sa faca alte chestii... logi erau parlamentari si oameni din puterea politica logic ...Dar prin manipularea masei sociale prin sute si sute de manifestatii ale lor (gay-lor) in strada afise si multa publicitate timp de vreo 3 sau 4 ani . Lumea era deja satula sa ii vada cum ies la tv in publicitatea de dupa film si asa au inceput si ei oamenii normali sa faca publicitate gen : Uite ma cheama X sunt str8 si el e prietenul meu Y el e gay .. si ne intelegem de minune...sau uite ei sunt familia de X si Y sunt amandoi gay au infiat un copil marocan care murea de foame ... Si multe altele de genul si prin chestia asta au manipulat mai mult poporul... Intradevar nimeni nu ii suporta nici aici in spania nici in romania in nici un loc ... dar nu ii baga atata in seama si nu le dau atata apa la moara .

PArerea voastra ?

aaa P.S : balanta pedofiliei dupa terminarea campaniilor pro-gay au crescut cu aproape 75 % . Acum guvernul de aici ia alti bani de la uniunea europeana cu scopul de a stopa aceasta acctiune de pedofilie. Iar pedofilii 90% dintre ei sunt GAY.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Ianuarie 2009 la 21:46

e de rau ,sant mutanti nene.au o boala psihica .ce haiosi sant cand isi sug alea sau cand se ard in bostan. acum vor sa infieze copii . ce sa-i invete ? bineinteles ca vor dori sa infieze '' ei '' baietei si ''ele'' fetite , si uite asa va aparea o noua rasa de oameni . adevarul este ca sant persecutati si de aceea au devenit o minoritate asa ca tiganii care sant persecutati in Romania , are romanu' ceva cu ei . ar trebui sa se organizeze si sa participe la alegerile viitoare ,sa-si faca partid ( partidul poponarilor ). ar putea sa faca alianta cu udmr si sa lupte impreuna pt. drepturile lor , poate intra in parlament ,si atunci vor fi stalpii democratiei , pe ala care nu-si face treaba in parlament ''arde-l in bostan '' fara vasilina .
tinuotin Avatarul lui tinuotin
Citeaza Raspunde

Postat de tinuotin pe 23 Ianuarie 2009 la 17:13

Daca nu se dau la oamenii de rand, daca nu incearca sa influenteze si pe altii atunci e bine. Gay au fost tot timpul, dar cat timp nu deranjeaza de ce sa ne agitam
Citeaza Raspunde

Postat de pe 26 Ianuarie 2009 la 06:59

nu am nimic personal cu ei dar nu vreau sa-i vadsau sa cunosc despre o persoana ca are aceasta inclinatie, pentru mine conteaza doar modul lui de comportare in societate si cum ma respecta.
Cand ma intalnesc cu o persoana, nu o intreb ce orientare sexuala are, ar fii banal.
motanu0 Avatarul lui motanu0
Citeaza Raspunde

Postat de motanu0 pe 4 Februarie 2009 la 14:34

De la: k1du, la data 2009-01-09 21:57:22uite hai sa va povestesc o chestie si sa vad cum vi se pare.

Sunt plecat din tara de 2 ani de zile in spania ( nu la culesc capsuni la facut o facultate ) , aici comunitatea gay e o chestie foarte normala pentru ei ... mie mi s-a parut o chestie foarte stranie cand mi-a venit primul si s-a prezentat cu numele de sarah, bine in fine dupa cel mult un and de zile multa lume mi-a povestit de nimeni nu are nici o problema cu ei.
Incepand cu anul 1995 in spania cum erau membrii ai unuinuii europene un fost presedinte de-al lor a inceput sa faca o campanie pro - gay ca ei sunt persoane normale ca ei sunt la fel ca noi bla bla bla si chestii dintralea .. dar chestia asta a facuto cu banii care ii luase de la uniunea europeana .... si cu banii aia au inceput sa faca alte chestii... logi erau parlamentari si oameni din puterea politica logic ...Dar prin manipularea masei sociale prin sute si sute de manifestatii ale lor (gay-lor) in strada afise si multa publicitate timp de vreo 3 sau 4 ani . Lumea era deja satula sa ii vada cum ies la tv in publicitatea de dupa film si asa au inceput si ei oamenii normali sa faca publicitate gen : Uite ma cheama X sunt str8 si el e prietenul meu Y el e gay .. si ne intelegem de minune...sau uite ei sunt familia de X si Y sunt amandoi gay au infiat un copil marocan care murea de foame ... Si multe altele de genul si prin chestia asta au manipulat mai mult poporul... Intradevar nimeni nu ii suporta nici aici in spania nici in romania in nici un loc ... dar nu ii baga atata in seama si nu le dau atata apa la moara .

PArerea voastra ?

aaa P.S : balanta pedofiliei dupa terminarea campaniilor pro-gay au crescut cu aproape 75 % . Acum guvernul de aici ia alti bani de la uniunea europeana cu scopul de a stopa aceasta acctiune de pedofilie. Iar pedofilii 90% dintre ei sunt GAY.

Homo, Pedofilie... Ma intreb unde ajungem? Maine poimaine ... zoofilia ar trebui sa fie ceva normal nu? Adica... fiecare om are dreptul sa faca ce vrea si unde vrea?
costel79 Avatarul lui costel79
Citeaza Raspunde

Postat de costel79 pe 13 Februarie 2009 la 22:14

Salut! Am citit cateva mesaje de' ale voastre si vad ca majoritatea spun ca nu e bine treaba asta, sunt cei drept cativa care spun sincer, nu ma interesaza problema lor, e treaba fiecaruia sa aleaga ceea ce l prinde pe el mai bine.... Eu cred ca poate ca unii din voi spuneti , nu e de bine doar ca sa fiti cu majoritatea, dar treaba e cu totul alta , zic eu la nivel de Romania si nu numai, adica la noi din pacate lumea asta gay e inteleasa de uni bine, chiar f bine de altii cum nu se poate mai rau. Oameni buni, un om gay in primul rand trebuie sa fie un barbat, dupa care acel gay adevarat se comporta ca un adevarat barbat doar ca dupa usa apartamentuli in care sta, acolo in intimitatea lui iubeste un alt barbat, si la urma urmei e exact problema lui, asadar un gay nici nu se deosebeste de altii, spun asta pt ca eu de cca 2 ani munces n Italia si aici e cam plina tara de gay dar, DAR homosexualitatea e inteleasa cu totul altfel, nu barbatul femeie , nu afemeiati , nu prostituti si alte treburi urate care numai gay nu se mai numeste acea persoana. In torino de exemplu un gay e cu adevarat un gay, adica se respecta pe el insusi , se imbraca bine, arata bine, au servicii bune si tot asa..., iar cand ai contat cu ei in sensul la munca intre colegi la mai stiu eu ce..., o iesita in oras, pai frate chiar ramai ca la dentist cum vorbesc cum pun problema in tot, insa repet cei un capul pe umeri, defapt aici au fost si sunt si vor fi decand e lumea gay, doar ca in tara la noi treaba e cu totul alta pt ca noi suntem deschis la tot mai putin la asta, eu va mai spun ca avem o oarecare retinere in aceasta privinta dar acum nu mi pot gandii asa cum o faceam la inceput pt ca lumea e cu totul alta si ar trebui sa culegem dect partea buna a lucrurilor nu decat destramarea. Multumesc si va doresc sa aveti ocazia s cunoasteti persoane gay , pers lesbice de calitate persoane cu care efectiv nu numaica nu iti e rusine a sta langa ele dar chiar te simti onorat si important si apoi datim peste nas ca nu e asa , ciao!
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 13 Februarie 2009 la 22:18

daca iti este prieten adevarat nu te va vedea a pe o "masa" buna am si eu prieteni gay si sunt ok fiecare e liber sa aleaga .... replici de genu "sa se faca o tara doar pt ei ,sa moara ...... CE NAIBA maturizati-va oameni buni.....
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 13 Februarie 2009 la 22:25

De la: costel79, la data 2009-02-13 22:14:25Salut! Am citit cateva mesaje de' ale voastre si vad ca majoritatea spun ca nu e bine treaba asta, sunt cei drep cativa care spun sincer nu ma interesaza problema lor e traba fiecaruia sa aleaga ceea ce l prinde el mai bine.... Eu va spun ca paote ca unii din voi spuneti , nu e de bine doar ca sa spuneti sa fiti cu majoritatea, dar treaba e cu totul alta , zic eu la nivel d Romania si nu numai, adica la noi din pacate lumea asta gay e inteleas de uni bine chiar f bine de altii cum nu se paote mai rau. Oameni buni un om gay in primul rand trebuie sa fie un barbat, dupa care acel gay adevarat se comporta ca un adevarat barvat doar ca dupa usa apartamentuui in care sta in intimitatea lui iubeste un alt barbat si la urma urmei e exact problema lui, asadar un gay nici nu se deosebste de altii, spun asta pt ca eu de cca 2 ani munces n Italia si ici e cam plina taa de gay dar, DAR homosexualitatea e inteleasa cu totul altfel, nu barbatul femeie , nu afemeiati , nu prostituti si alte treburi urate care numai gay nu se mai numeste acea persoana. In torino de exemplu un gay e cu adevarat un gay, adica se respecta pe el insusi , se imbraba bine, rata bine, au servicii bune si tot asa..., iar cand ai contat cu ei in sensul la munca intre colegi la mi stiu eu ce o iesita in oras pai frate chiar ramai ca la dentist cum vorbesc cum pun problema in tot, insa repet cei un capul pe umeri, defapt aici au fos si sunt decand e lumea gay, doar ca in tara la noi treaba e cu totul alta pt ca noi suntem deschis la tot mai putin la asta, eu va mai spun ca avem o oarecare retinere in aceasta privinta dar acum nu mi pot gandii asa cum o faceam la inceput pt ca lumea e cu totul alta si ar trebui sa culegem dect partea buna a lucrurilor nu decat destramarea. Multumesc si va doresc sa aveti ocazia s cunoasteti persoane ga , pers lesbice de calitate persoane cu care efectiv nu numaica nu iti e rusine a sta langa ele dar chiar te simti onorat si important si apoi datim peste nas ca nu e asa , ciao!

Sunt de acord cu tine.
A fi gay inseamna doar a avea o alta orientare sexuala.In rest sunt oameni obisnuiti.
Imi aduc aminte ca cineva a deschis un topic numit "Romania inapoiata cu 60 de ani".
Eu cred ca Romania nu e inapoiata, ci e doar limitata.
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 13 Februarie 2009 la 22:25

De la: NOZICK, la data 2008-11-27 13:29:21e de rau?
e de bine?
tabu?
profanare?
hai sa incercam sa fim putin obiectivi si empatici...si sa vedem cum stau lucrurile pentru minoritatea gay!

stiati ca de fapt chestia asta e de fapt o boala? cica asa se nasc ca au o gena care determina treaba asta...asa e? mai sti cineva teoria asta?
nicu_2you Avatarul lui nicu_2you
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_2you pe 21 Februarie 2009 la 10:46

si tu sa fii in mijlocul lor
alexmexx Avatarul lui alexmexx
Citeaza Raspunde

Postat de alexmexx pe 23 Februarie 2009 la 14:35

Sunt plecat din tara de cateva luni si am aterizat in Scotia. E adevarat ce spuneau unii mai sus ca tarile vestice sunt mult mai tolerante cu comunitatea gay decat Romania. Oricat as incerca nu pot sa fiu de acord sau tolerant cu ei. Nu din motive religioase ci pur si simplu mi se pare foarte nefiresc. Se stie din cele mai vechi scrieri ca gay au existat din totdeauna dar problema este ca pana acum n-au fost tolerati sau chiar mai rau mediatizati. Urmeaza sa toleram pedofilia ( ca doar e o boala ca si homosexualitatea ) si atunci putem sa ne-mpuscam toti. E nenatural si nefiresc.Parerea mea
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 23 Februarie 2009 la 14:53

Da, dj Mike, eu mai stiu acest lucru! Homosexualitatea e o boala, dar stiu ca nu se manifesta la toti la fel de intens de la inceput. Am inteles chiar ca unii, desi initial au fost sau s-au declarat hetero, functie de experientele traite, s-au "reorientat" ca sa zic asa...Problema e a lor, pana la urma, iar eu consider ca nu trebuie condamnati, nici judecati, pt ca nimeni nu ne da acest drept! Si ei sunt oameni, multi mai buni decat marea majoritate a celor "normali", asa ca...cred ca o atitudine de acceptare macar ar fi mult mai umana! Si inca un lucru: cel mai bun prieten al meu e gay!
navi Avatarul lui navi
Citeaza Raspunde

Postat de navi pe 25 Februarie 2009 la 09:55

perfecta dreptate
nicu_2you Avatarul lui nicu_2you
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_2you pe 25 Februarie 2009 la 18:07

De la: air_catalin, la data 2008-12-05 17:18:02sper sa nu-i vad vreodata
daca se poate sa li se faca o tara si sa stea acolo :)
dady_mircea Avatarul lui dady_mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dady_mircea pe 25 Februarie 2009 la 22:43

infiazai daca iti plac asa de mult.
TheZamm Avatarul lui TheZamm
Citeaza Raspunde

Postat de TheZamm pe 8 Martie 2009 la 13:40

Daca e o boala sa se trateze... sa-i bage in spital de nebuni daca ii o boala psihica... sa merg pe strada si sa vina unu cu chef de agatzat la mine ? l-as baga direct la reanimare... urmeaza sa vedem al televizor doi homosexuali au violat un batran neputincios... ALO GARA... Romania nu tolereaza asa ceva ca totusi are si ea mandria ei... De ce sa ne injosim si noi ca ei... meritam sa ii pupam undeva pe toti? sa preluam toate shiturile occidentale ? unde ramane demnitatea ? Nu a suferit destul tara ? Voi chiar vreti sa ne stricam mai mult decat atat ?

Daca tot vreti sa le dati libertate homalailor, de ce sa nu eliberam criminalii, violatorii si hotii din puscarii... si le dam imunitate si arme sa faca ce vor ei... A si sa le dam drumu si psihopatilor inchisi.

Doar asa Romania poate deveni peste noapte cea mai dorita tzara din lume...
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 10 Martie 2009 la 14:53

De la: TheZamm, la data 2009-03-08 13:40:25 Daca e o boala sa se trateze... sa-i bage in spital de nebuni daca ii o boala psihica... sa merg pe strada si sa vina unu cu chef de agatzat la mine ? l-as baga direct la reanimare... urmeaza sa vedem al televizor doi homosexuali au violat un batran neputincios... ALO GARA... Romania nu tolereaza asa ceva ca totusi are si ea mandria ei... De ce sa ne injosim si noi ca ei... meritam sa ii pupam undeva pe toti? sa preluam toate shiturile occidentale ? unde ramane demnitatea ? Nu a suferit destul tara ? Voi chiar vreti sa ne stricam mai mult decat atat ?

Daca tot vreti sa le dati libertate homalailor, de ce sa nu eliberam criminalii, violatorii si hotii din puscarii... si le dam imunitate si arme sa faca ce vor ei... A si sa le dam drumu si psihopatilor inchisi.

Raspuns gresit! La disciplina "intelegere si intelepciune" ai nota 4!
Citeaza Raspunde

Postat de TheZamm pe 10 Martie 2009 la 17:31

De la: daria_ta, la data 2009-03-10 14:53:53
De la: TheZamm, la data 2009-03-08 13:40:25 Daca e o boala sa se trateze... sa-i bage in spital de nebuni daca ii o boala psihica... sa merg pe strada si sa vina unu cu chef de agatzat la mine ? l-as baga direct la reanimare... urmeaza sa vedem al televizor doi homosexuali au violat un batran neputincios... ALO GARA... Romania nu tolereaza asa ceva ca totusi are si ea mandria ei... De ce sa ne injosim si noi ca ei... meritam sa ii pupam undeva pe toti? sa preluam toate shiturile occidentale ? unde ramane demnitatea ? Nu a suferit destul tara ? Voi chiar vreti sa ne stricam mai mult decat atat ?

Raspuns gresit! La disciplina "intelegere si intelepciune" ai nota 4!

AAA deci tu esti de acord sa ii lingem undeva pe straini si sa le luam toate partile negative... ca asa suntem si noi mai TRANDY si LA MODA...

Desteapta-te Romane !!! il cantam de 20 de ani si degeaba...
Citeaza Raspunde

Postat de TheZamm pe 10 Martie 2009 la 17:34

Ce sa intelegi ? Vai e homo saracu... hai sa-i dam dosu sa se simta bine :)) asta vrei ??? PE DRECU la zid cu ei :))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum