cat despre subiect?care romania mileniului 3?

exista asa ceva?

...suntem in urma cu multi ani din toate punctele de vedere-tehnologie,moda,muzica,comportament si mai ales gandire.k tot am auzit ieri o discutie a unor persoane la 40-45 ani care ziceau k"tineretul din ziua de azi face si drege,k sunt inculti,ca sunt needucati,ca nu stiu sa se comporte in societate"..hello people-tinerii din ziua de azi de cine au fost crescuti?cine i-a crescut???cine i-a educat?????

...si slava domnului se vede-avem aceeasi mentalitate pe care o au si ei,aceleasi convingeri,aceleasi temeri,aceeasi gandire incuiata,COMUNISTA!daca pe vremea lu raposatu nu erau facute publice toate astea,nu stiam de ele,acum ni se par niste ciudatenii si ne zgaim dezaprobant la bietii oameni care trec pe langa noi-dar cu ce drept ii judecam noi?ne-au facut ceva?ne afecteaza pe noi cu ceva?atata timp cat nu fura,nu ma injura,nu imi da in cap sa ma omoare pe strada,nu consider ca gresesc fata de mine cu nimic ca sa am dreptul de a ii judeca pe ei.om fi noi,restul,perfecti si nu ne-om fi dat seama inca.