Gay in romania mileniului 3
Pagina 9 din 16

Toate forumurile » Sex » gay in Romania mileniului 3 » Pagina 9 din 16

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 25 Aprilie 2009 la 01:55

De la: Haps, la data 2009-04-25 01:53:01
De la: linda, la data 2009-04-25 01:51:17
De la: yuppy001478, la data 2009-04-25 01:47:26SINT CLAUDIU, ARAT BINE, CAUTAMA LA 0726831993, am chef de nebunii, sunt gay 100%

uite ce fac romanii ca sa se razbune pe dusmanii lor

@haps, ai grija, ca nici bine n-ai gatat de vorbit ca au si parut doritori

am zis io ca am gresit forumul

haha!

ce situatie, pe forum vorbim despre gay, la tv este o emisiune cu naomi care cica vrea sa adopte un copil...

mai bine ma culc, prea multe atrocitati simultan
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 1 Mai 2009 la 18:32

Este adevarat ca nu trebuie sa ii jicnim si sa nu ne purtam urit
cu ei dar trebuie sa le spunem adevarul ceea ce spune Bibilia,
ceea ce fac ei, Biblia condamna si socoteste un pacat.Daca se socotesc a fi crestini atunci nu se poate,pentru ca va trebui sa aleaga intre afi crerstini sau gay.Daca intereseaza pe cvineva ceea ce spune Biblia am sa caut textul din Biblie si am sa il dau.
Trebuie sa le spunem adevarul dar nu cu rautate.
Eu cam atat am avut de spus si nu spun nimic mai mult decat ceea ce spune Biblia.
nicu_2you Avatarul lui nicu_2you
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_2you pe 3 Mai 2009 la 12:38

cred ca tu ai vrea sa fii regele lor
nicu_2you Avatarul lui nicu_2you
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_2you pe 3 Mai 2009 la 13:19

e o mare diferenta intre religie si orientare sexuala,si popii sunt crestini si mai ales sunt slujitorii domnului si dintre ei sunt foarte multi nu multi GAY dar daca tu nu cunsti realitatea ce sai faci?si langa ISUS erau persoane cu orientari homo dar cred ca tu nu citesti decat biblia si pe aceea cum vrei tu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 15:11

De la: nicu_2you, la data 2009-05-03 13:19:36e o mare diferenta intre religie si orientare sexuala,si popii sunt crestini si mai ales sunt slujitorii domnului si dintre ei sunt foarte multi nu multi GAY dar daca tu nu cunsti realitatea ce sai faci?si langa ISUS erau persoane cu orientari homo dar cred ca tu nu citesti decat biblia si pe aceea cum vrei tu

da si tu un citat sau mai multe unde reiese ceea ce afirmi ... cititorule de BIBLIE ... :D:D:D
pruni74 Avatarul lui pruni74
Citeaza Raspunde

Postat de pruni74 pe 8 Mai 2009 la 08:48

Dragi copii!
Mai terminati cu disputele.
Fiecare are dreptul sa faca ce pofteste in spatele usilor inchise.Nu avem dreptul sa ne bagam in viata nimanui si cu atat mai mult sa ii judecam pe altii.
Fiecare sa se uite in propria ograda.Presupun ca fiecare ar avea ce sa vada.
Weekend placut!
miky_je Avatarul lui miky_je
Citeaza Raspunde

Postat de miky_je pe 9 Mai 2009 la 00:22

De la: onisim_info, la data 2009-05-01 18:32:48
Este adevarat ca nu trebuie sa ii jicnim si sa nu ne purtam urit
cu ei dar trebuie sa le spunem adevarul ceea ce spune Bibilia,
ceea ce fac ei, Biblia condamna si socoteste un pacat.Daca se socotesc a fi crestini atunci nu se poate,pentru ca va trebui sa aleaga intre afi crerstini sau gay.Daca intereseaza pe cvineva ceea ce spune Biblia am sa caut textul din Biblie si am sa il dau.
Trebuie sa le spunem adevarul dar nu cu rautate.
Eu cam atat am avut de spus si nu spun nimic mai mult decat ceea ce spune Biblia.

da,ai dreptate intr-un fel,numai ca biblia spune multe,condamna si socoteste multe tentatii din ziua de azi pacate pe care in vremurile de acum nu ai cum sa le eviti.si asta pentru ca acum n ani cand a fost facuta biblia aceste tentatii nu existau.plus k a fost modificata de biserica de-a lungul timpului de mai multe ori-si stim cu totii ca biserica este un factor important de manipulare a masei de oameni.exista o repulsie fata de "pacatosi" dar toti pacatuim mai grav sau mai putin grav dace e sa ne luam dupa ce spune preotul in biserica-dar normal,e mai simplu ca critici pe altul...
mihaivlad Avatarul lui mihaivlad
Citeaza Raspunde

Postat de mihaivlad pe 9 Mai 2009 la 00:31

frate...nu poti sa spui despre popi k sunt slujitori ai Domnului...sunt doar nishte shpagari...nishte nenorociti...kre nu fac altceva dekt sa profite de suferintele oamenilor!crezi k D-zeu iti iarta pacatele dc faci cinci matanii,pt k asa a zis popa?doar aburesc lumea...dc politia ia shpaga...astia...sunt mai rau...
Citeaza Raspunde

Postat de miky_je pe 9 Mai 2009 la 00:44

cat despre subiect?care romania mileniului 3? exista asa ceva? ...suntem in urma cu multi ani din toate punctele de vedere-tehnologie,moda,muzica,comportament si mai ales gandire.k tot am auzit ieri o discutie a unor persoane la 40-45 ani care ziceau k"tineretul din ziua de azi face si drege,k sunt inculti,ca sunt needucati,ca nu stiu sa se comporte in societate"..hello people-tinerii din ziua de azi de cine au fost crescuti?cine i-a crescut???cine i-a educat????? ...si slava domnului se vede-avem aceeasi mentalitate pe care o au si ei,aceleasi convingeri,aceleasi temeri,aceeasi gandire incuiata,COMUNISTA!daca pe vremea lu raposatu nu erau facute publice toate astea,nu stiam de ele,acum ni se par niste ciudatenii si ne zgaim dezaprobant la bietii oameni care trec pe langa noi-dar cu ce drept ii judecam noi?ne-au facut ceva?ne afecteaza pe noi cu ceva?atata timp cat nu fura,nu ma injura,nu imi da in cap sa ma omoare pe strada,nu consider ca gresesc fata de mine cu nimic ca sa am dreptul de a ii judeca pe ei.om fi noi,restul,perfecti si nu ne-om fi dat seama inca.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2009 la 12:17

De la: miky_je, la data 2009-05-09 00:44:42cat despre subiect?care romania mileniului 3? exista asa ceva? ...suntem in urma cu multi ani din toate punctele de vedere-tehnologie,moda,muzica,comportament si mai ales gandire.k tot am auzit ieri o discutie a unor persoane la 40-45 ani care ziceau k"tineretul din ziua de azi face si drege,k sunt inculti,ca sunt needucati,ca nu stiu sa se comporte in societate"..hello people-tinerii din ziua de azi de cine au fost crescuti?cine i-a crescut???cine i-a educat????? ...si slava domnului se vede-avem aceeasi mentalitate pe care o au si ei,aceleasi convingeri,aceleasi temeri,aceeasi gandire incuiata,COMUNISTA!daca pe vremea lu raposatu nu erau facute publice toate astea,nu stiam de ele,acum ni se par niste ciudatenii si ne zgaim dezaprobant la bietii oameni care trec pe langa noi-dar cu ce drept ii judecam noi?ne-au facut ceva?ne afecteaza pe noi cu ceva?atata timp cat nu fura,nu ma injura,nu imi da in cap sa ma omoare pe strada,nu consider ca gresesc fata de mine cu nimic ca sa am dreptul de a ii judeca pe ei.om fi noi,restul,perfecti si nu ne-om fi dat seama inca.

He, he! Eu am 50 si gandesc ca tine, asa ca sa nu generalizam!
Citeaza Raspunde

Postat de miky_je pe 9 Mai 2009 la 16:18

super tare pt daria_ta!! tine-o tot asa ...nu am generalizat,si eu am o mama care din fericire pt mine,are o mentalitate deschisa si nu este incuiata.
orice padure are si uscaturi-valabil pt toata lumea,de la mic la mare...
ziceam doar k ii dezaprob pe aceia care generalizeaza si acuza"tineretul din ziua de azi" pt felul lor de a gandin,de se comporta,de a se imbraca,etc.
UnRoman Avatarul lui UnRoman
Citeaza Raspunde

Postat de UnRoman pe 22 Mai 2009 la 19:44

Eu ma bucur nespus cand vad 2 baieti homosexuali. E matematica simpla. 2 gay=+2 femei libere. Do the math ppl!
In schimb..cu lesbienele e mai nasol...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2009 la 17:29

De la: UnRoman, la data 2009-05-22 19:44:05Eu ma bucur nespus cand vad 2 baieti homosexuali. E matematica simpla. 2 gay=+2 femei libere. Do the math ppl!

2 gay = 2 lesbiene libere
UnRoman Avatarul lui UnRoman
Citeaza Raspunde

Postat de UnRoman pe 23 Mai 2009 la 21:41

De la: daria_ta, la data 2009-05-23 17:29:41
De la: UnRoman, la data 2009-05-22 19:44:05Eu ma bucur nespus cand vad 2 baieti homosexuali. E matematica simpla. 2 gay=+2 femei libere. Do the math ppl!

2 gay = 2 lesbiene libere

Hmm...you have much to learn grasshopper:P
cosmincirciu Avatarul lui cosmincirciu
Citeaza Raspunde

Postat de cosmincirciu pe 25 Mai 2009 la 12:02

De la: dj_Mike, la data 2009-02-13 22:18:50daca iti este prieten adevarat nu te va vedea a pe o "masa" buna am si eu prieteni gay si sunt ok fiecare e liber sa aleaga .... replici de genu "sa se faca o tara doar pt ei ,sa moara ...... CE NAIBA maturizati-va oameni buni.....

daca tot nu li se poate face o tara a lor, macar un lagar de concentrare si un hitler (special pentru ei) cu mai mult timp...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2009 la 12:11

De la: cosmincirciu, la data 2009-05-25 12:02:34
De la: dj_Mike, la data 2009-02-13 22:18:50daca iti este prieten adevarat nu te va vedea a pe o "masa" buna am si eu prieteni gay si sunt ok fiecare e liber sa aleaga .... replici de genu "sa se faca o tara doar pt ei ,sa moara ...... CE NAIBA maturizati-va oameni buni.....

daca tot nu li se poate face o tara a lor, macar un lagar de concentrare si un hitler (special pentru ei) cu mai mult timp...

Sa stii ca Hitler nu avea nimic cu gay-ii!...Cred ca ii prefera pe cei ca tine!
cosmincirciu Avatarul lui cosmincirciu
Citeaza Raspunde

Postat de cosmincirciu pe 25 Mai 2009 la 16:06

"... si un 'hitler' (special pentru ei) .. asta ca sa inteleaga si cei ca tine..."
Nu sunt nici evreu nici tigan, nici macar blond cu ochii albastri (rasa perfecta pt hitler) .. succes cu prietenii tai. Sa popositi fericiti.
dady_mircea Avatarul lui dady_mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dady_mircea pe 26 Mai 2009 la 15:52

Sintem in secolul 21 dar da-mi voie sa ma cred normal imi plac femeile nu curisti si daca-ti plac asa de mult infiazai sau pleaca cu ei cu tot in Olanda unde aveti drepturi cite vreti si va accepta Olandezii care sint mai "deschisi" decit noi Rominii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Mai 2009 la 16:37

De la: cosmincirciu, la data 2009-05-25 16:06:38"... si un 'hitler' (special pentru ei) .. asta ca sa inteleaga si cei ca tine..."
Nu sunt nici evreu nici tigan, nici macar blond cu ochii albastri (rasa perfecta pt hitler) .. succes cu prietenii tai. Sa popositi fericiti.

Mai, mai! Ia uite la el...inteligenta intruchipata...ca sa inteleaga "si cei ca mine"!...
Problema nu e a mea, nici a lor...ci doar a celor ca tine, a celor plini de resentimente si de ura...de "micime" sufleteasca, de...NIMIC! Spun de nimic pt ca acolo unde nu e loc pt toti cei lasati de D-zeu, asa cum sunt, cu bune si rele, cu tot ceea ce au altfel decat majoritatea, nu exista nimic!
Sa poposim fericiti...hmm...nu intelegi nimic! Pacat...
FATIS Avatarul lui FATIS
Citeaza Raspunde

Postat de FATIS pe 26 Mai 2009 la 16:44

Nu judeca, ca să nu fii judecat (Matei 7:1)

Aceasta este lumea in care traim, pe care noi am creato.
yuppy070790 Avatarul lui yuppy070790
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy070790 pe 26 Mai 2009 la 20:12

sunt deacord cu voi,insa oarecum i inteleg si pe ei.Bine mi se pare absurd si dezgustator s si-o traga 2 baieti/fete..nuj cum au ajuns ei la concluzia k snt gay dar in fine..ma deranjeaza insa k vor casatorie..Pai in primul rand biserica nu accepta casatoria intre pers de acelasi sex si familia fara casatoria religioasa nu e familie.a fost o emisiune la capatos show cu gay m-a enervat atat de tare incat am dezbatut subiectu cu profu de religie si mai spuneau aia pe acolo k vor s aiba dreptul de a adopta copii pt k de frate sa fie balamucul complet..si sa scoata o carte care s fie introduasa in scoli..ceea ce e total aberant..cum s se duca copilul meu la sc s i s inv s aiba o relatie cu colega/colegul de banaca.si snt deacord cu cel care a spus k r trebui inchisi pe o insula..
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy070790 pe 26 Mai 2009 la 20:12

sunt deacord cu voi,insa oarecum i inteleg si pe ei.Bine mi se pare absurd si dezgustator s si-o traga 2 baieti/fete..nuj cum au ajuns ei la concluzia k snt gay dar in fine..ma deranjeaza insa k vor casatorie..Pai in primul rand biserica nu accepta casatoria intre pers de acelasi sex si familia fara casatoria religioasa nu e familie.a fost o emisiune la capatos show cu gay m-a enervat atat de tare incat am dezbatut subiectu cu profu de religie si mai spuneau aia pe acolo k vor s aiba dreptul de a adopta copii pt k de frate sa fie balamucul complet..si sa scoata o carte care s fie introduasa in scoli..ceea ce e total aberant..cum s se duca copilul meu la sc s i s inv s aiba o relatie cu colega/colegul de banaca.si snt deacord cu cel care a spus k r trebui inchisi pe o insula..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Mai 2009 la 20:18

De la: yuppy070790, la data 2009-05-26 20:12:24sunt deacord cu voi,insa oarecum i inteleg si pe ei.Bine mi se pare absurd si dezgustator s si-o traga 2 baieti/fete..nuj cum au ajuns ei la concluzia k snt gay dar in fine..ma deranjeaza insa k vor casatorie..Pai in primul rand biserica nu accepta casatoria intre pers de acelasi sex si familia fara casatoria religioasa nu e familie.a fost o emisiune la capatos show cu gay m-a enervat atat de tare incat am dezbatut subiectu cu profu de religie si mai spuneau aia pe acolo k vor s aiba dreptul de a adopta copii pt k de frate sa fie balamucul complet..si sa scoata o carte care s fie introduasa in scoli..ceea ce e total aberant..cum s se duca copilul meu la sc s i s inv s aiba o relatie cu colega/colegul de banaca.si snt deacord cu cel care a spus k r trebui inchisi pe o insula..

Dar daca ar propune cineva sa fie dusi pe o insula toti cei care nu stiu sa vorbeasca si sa scrie corect, cum ar fi?... Desi, in acest caz, nu cred ca ar ajunge una singura...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Mai 2009 la 20:19

No gay!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Mai 2009 la 20:21

De la: yuppy000509, la data 2009-05-26 20:19:57No gay!

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy070790 pe 26 Mai 2009 la 23:42

sunt de parere cu voi k ar trb sa aiba o insula a lor s nu deranjeze pe nimeni su "iubirea" lor..a fost o emisiune la capatos cu gay...m-a enervat atat de rau incat am adus in discutie la ora de releigie asta..psi bun daca ei vor sa de casatoreaca e pr lor..dar biserica nu-i va accepta niciodata..si familie fara casatoria religioasa nu mai e familie..si culmea vor dupa aia sa mai adopt si copii..carui parinte o sa-i zica mama sau tata..se duce la sc..si e intrb la o adik..se mai rade mata..:))e km aiurea..
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 27 Mai 2009 la 00:58

Am impresia ca voua va place sa rascoliti rahatul... bleah... bag pla nu am chef azi cine stie... poate data viitoare cand trec pe aici mi se scoala cheful sa termin ce am inceput cu cateva pagini in urma, rahat... gata pe ziua de azi, noapte buna...
SanatateCalivita Avatarul lui SanatateCalivita
Citeaza Raspunde

Postat de SanatateCalivita pe 2 Iulie 2009 la 08:09

Salut! Doua lucruri vreau sa zic si eu pe aici. Spunea cineva mai devreme ca homosexualitatea este o boala. Ei bine asta este foarte aproape de adevar. Partea rea este ca nu se poate trata. Am vazut pe Discoveri un documentar despre viata intrauterina. Se pare ca undeva pe la jumatatea sarcinii in organismul mamei se produce testosteron(hormon sexual masculin) care ajuta si la stabilirea sexului noului nascut. Din anumite motive productia de testosteron este insuficenta si astfel chiar daca noul individ este barbat, creierul sau nu a primit informatia asta suficient de puternic si ... de aici dezastrul.

Legat de gay in Romania spunea cineva mai devreme ca sunt oameni de treaba si seriosi. Trebuie sa recunoastem ca orice padure are uscaturile ei. Am avut ocazia sa cunosc barbati gay, le-am explicat ca imi plac cat se poate de mult femeile si ei au inteles. A fost totul ok.

Doar ca mai intalnesti si nebuni. Adica am intalnit un individ cu vreo 2 luni in urma, individ care a inceput cu propuneri indecente, si vreau sa va spun ca m-am simtit cel mai penibil posibil. De atunci nu prea mai sunt asa intelegator cu ei desi sunt constient ca pentru un singur individ care este idiot de-a dreptul nu trebuie sa ii catalogam pe toti la fel.

Legat de parade, si marsuri, si casatorii intre barbati, si dreptul de a adopta copii --- mai pardon dar astea chiar sunt comportamente demne de azil.
bogdanbotosani Avatarul lui bogdanbotosani
Citeaza Raspunde

Postat de bogdanbotosani pe 2 Iulie 2009 la 11:41

mai sa fii gay nu cred ca e un lucru asa de grav,adica si ei sunt oameni ,doar ca noua ni se par putin ciudatzei fiind obisnuiti sa vedem numai fetitze in bluze mulate si pantalonasi scurti:)
Trebuie lasati si ei in pace !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2009 la 14:45

De la: , la data 2008-12-18 10:27:25Până acum un an și ceva eram puțin homofob, dar după ce m-am împrietenit cu unul mi-a trecut. În general sunt oameni de treabă, unii cu gusturi foarte bune în modă. Că iese cu bărbați... e problema LUI, atât timp cât mie mi-e un bun prieten. Unii (mă refer la homofobi) ar trebui să treacă peste prejudecățile lor...
sunt de acord cu tine!!!cunosc cativa...unii sunt jigodii,altii sunt ok...dar sunt niste specimene greu de inteles
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info