Nu stiu ce sa zic despre altele companii/firme de care se spune ca poti castiga bani eu pot doar sa vorbesc doar de 2 dintre companiile/firmele pe care leamincercat 1 dintre ele este chiar GDI despre care vorbeste si Taviut, vreau sa spun ca cum ai zis si tu Alex seamana foarte mult cu Delphin International si eu am fost intrat in aceasta afacere, si credema ca nu merita sa dai 10$ pe luna. Deoarece eu cand am intrat,mai exact acum un an, am fost plin de entuziasm, am visat sa castig mii de dolari, sa fiu exact cum se spunea dar, dupa cam 2/3 luni mi-am dat deama ca am cazut in plasa unor nenorociti care nu doreau decat sa castige bani pe pielea altora. Nu zic ca erau doar 10$ pe luna, nu 2300 cum era la delphin dar totusi erau si istiau nistre bani.
Acuma nu zic ca nu lucrez cu o companie asemanatoare dar totusi nu platesc lunar 10$ ci platesc cand vreau eu mai exact cand am nevoie de produsele lor, pe care le vinde online. si asta se intampla sa cumpar odata pe an cand platesc 20 euro.
De aceea va zic aveti grija deoarece sunt unele companii care promit multe dar nu se tin deloc de promisiune ci mai degraba ei se imbogatesc iar tu vei pierde.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar daca vrea cineva sa faca un pas atat de mareatunci bn ar fi sa se gandeasca de vreo 10 ori.