Asa ca o sa va cer si eu sfaturile, pentru ca... nu stiu...
Cred ca m`ar ajuta sa ma simt mai bine. Eu cam stiu ce`i de facut dar, na, fiecare se agata si de ultima speranta in ideea ca va putea reveni la acel "status quo".
Iata despre ce este vorba.
Relatia noastra ar fi facut 3 ani, acum in decembrie. Diferenta de varsta dintre noi era de... 8 ani, ea avand 31 acum. Multi prieteni mi`au recomandat sa nu continui pentru ca o diferenta asa de mare in intervalul asta de varsta 20-30 este de fapt substantiala si este exact momentul cand la majoritatea femeilor le explodeaza ceasul biologic si isi doresc copii, maritis si chestii de genul asta. Evident, eu nu sunt pregatit sa ma casatoresc momentan... din varii motive. Nu ca nu mi`as dori cu ea, dar simt ca ... nu e momentul!
In ultimul timp relatia noastra se plafonase. De ce? Fiindca asa se intampla in general, si pe langa tigari eu mai am si viciul... jocurilor
pe calculator. Cand mi`am dat seama ca relatia scartaie am incercat din rasputeri sa ma apropii de ea, sa`i dau mai multa atentie... dar n`a fost chip. orice faceam nu era suficient de bun, etc.
Asa ca intr`o seara am clacat si am trimis`o la ma`sa.
Dupa cateva zile evident m`am calmat si mi`am dat seama ca am facut o prostie. Pauza asta trebuia luata oricum, cred. Fiecare sa se linisteasca si sa vada ca de fapt dracu nu e asa de negru. Din pacate ea insista acum ca EU am dat`o "afara", si ca ii este frica sa se intoarca, pentru ca lucrurile vor degenera din nou. Afirmatie pe care eu o reneg!
Mentinem legatura, am si iesit de cateva ori, inca mai are cheia de la apartament, dar e foarte imprevizibila. Astazi imi raspunde la telefon, maine nu... pe motiv ca nu a auzit sau nu a putut sa raspunda, dar nici nu suna dupa. Nici nu mai stiu ce sa cred, sa mai incerc sa o las in pace.
Imi tot spune ca a mai trecut prin asta bla bla, relatia ei anterioara fiind una de lunga durata si ca ii este frica sa nu pateasca la fel.
E corect sa platesc eu pentru greselile altuia?
Ma tine asa "in undita" nici nu ma trage in barca, nici nu`mi da drumu in apa...
Am incercat sa socializez sa gasesc pe altcineva in ideea ca
e mai bine sa rasfrangi sentimente pozitive asupra cuiva decat sa simti unele negative pentru fosta. Macar se anuleaza intre ele si ma pot simti si eu normal.
Dar nu a fost chip, nu am reusit sa sun inapoi pe niciuna si cand am fost sunat "am avut treaba"... jucand solitaire.
Bon hai ca am deviat destul.
Concluzie: mare parte din vina este a mea, stiu... si nu neg.
Am incercat si abordarea romantica si directa pana si cea indiferenta. Niciuna nu a mers. Daca nu o sun cateva zile ma suna ea... sa ma intrebe ce fac, pe unde sunt si un "ne auzim maine", trantit sec, la coada.
O situatie CEL PUTIN neplacuta care ma mananca din interior.
Le multumesc celor care`si aloca acele 5 minute necesare parcurgerii acestor randuri.
Nu ma deranjeaza critica dar sa fie constructiva, nu sa aruncam cu noroi fiindca... putem sau suntem frustrati.
O zi mai buna ca a mea va urez tuturor.

eu in locul ei am ales sa plec din tara ... niciodata nu va mai fi ca inainte
cu altul etc., insa ea daca te iubeste nu va fi deloc interesata de libertatea. sau va fi, dar intr-o masura).
greenie te vrea
Promotia zilei pe Kuponiada.ro