Dilema
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » Dilema » Pagina 1 din 1

soso_ms Avatarul lui soso_ms
Citeaza Raspunde

Postat de soso_ms pe 3 Decembrie 2008 la 15:02

As avea si eu nevoie de sfatul vostru!
Desi sunt un tip destul de puternic sentimental, am apelat la sfatul vostru ptr ca...
In urma cu cv luni m-am indragostit nebuneste de o fata(de la mine de la liceu)
Am inceput sa vb cu ea la telefon, chiar am iesit impreuna in oras
Pana la urma am reusit sa fiu cu ea, dar am aflat cu surprindere ca ea e implicata intr-o relatie de 2 ani.
Chiar daca am incercat din respcet ptr ea sa ii dau pace(desi eram indragostit lulea de ea) ea imi spunea ca si ea simte puternic ptr mine, insa ca nu stie ce sa faca cu relatia ei-daca e momentul sa dea cu piciorul acelei relatii(chiar daca se certa des cu prietenul ei, si imi spunea ca ar vrea o relatie cu mine)
In prezent totul a intrat intr-o stare de incertitudine in contextul in care a aflat prietenul ei, si 'mi-a facut scandal'. Ea a mai continuat o perioada sa ma sune dar eu eram reticent.
Acum intrebare: ce sa fac in continurea? sa ii dau pace(asa cum spune lumea)? sau sa lupt in continuare ptr ea(ink mi se aprind calcaiele cand o vad:D)?
traianaurelian Avatarul lui traianaurelian
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 3 Decembrie 2008 la 15:44

sfat prietenesc ... incearca sa o uiti.... chiar daca se desparte de el imediat o sa se desparta si de tine
iar suferinta ta va fi mult mai mare decat acum, daca ai reusit sa fii reticent e bine pt ca o sa iti fie mult mai usor sa treci peste
soso_ms Avatarul lui soso_ms
Citeaza Raspunde

Postat de soso_ms pe 4 Decembrie 2008 la 15:35

merci

sunt in mihlocul procesului 'de uitare' daca pot zici asa:))

sunt convins ca la un moment dat ,dupa ce se desparte de el va veni la mine...si sper sa am taria sa actionez asa cum trebuie in momentul ala si sa nu ma las influentat de un sentiment instinctual
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 27 Ianuarie 2009 la 17:21

De la: soso_ms, la data 2008-12-04 15:35:09merci

sunt in mihlocul procesului 'de uitare' daca pot zici asa:))

sunt convins ca la un moment dat ,dupa ce se desparte de el va veni la mine...si sper sa am taria sa actionez asa cum trebuie in momentul ala si sa nu ma las influentat de un sentiment instinctual

asha, fii fiara!

Intra in contul tau

Info
X
info