As dori sa stiu cat costa!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Diverse » As dori sa stiu cat costa! » Pagina 1 din 1

reversibl3 Avatarul lui reversibl3
Citeaza Raspunde

Postat de reversibl3 pe 4 Decembrie 2008 la 06:52

salut.
am avut un accident la strand..destul de grav, au urmat 3 operatii in zona abdominala,arata oribil..imi este rushine , jena sa imi schimb camasha , tricoul,fatza de cineva.
Acum...daca este cineva care imi poate spune care sunt costurile unei interventii chirurgicale plastice , postati va rog.
O zi buna.
osanu Avatarul lui osanu
Citeaza Raspunde

Postat de osanu pe 24 Martie 2009 la 11:24

costa f. mult si trebuie mai multe operatii si nu merita.Dupa ce operatia se va vindeca perfect,vei face exercitii pt abdomen si o sa-si revina si muschii cum au fost ,v-a ramane doar cicatricile.Gandeste-te la situatia celor cu arsuri la fatza cand i-ti faci complexe. ;)
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 2 Aprilie 2009 la 00:30

De la: reversibl3, la data 2008-12-04 06:52:47salut.
am avut un accident la strand..destul de grav, au urmat 3 operatii in zona abdominala,arata oribil..imi este rushine , jena sa imi schimb camasha , tricoul,fatza de cineva.
Acum...daca este cineva care imi poate spune care sunt costurile unei interventii chirurgicale plastice , postati va rog.
O zi buna.

incearca la cabinetele de specialitate si ti vor spune sigur......insa sa nu te astepti la ceva ieftin si bun, ca nu exista....
jazzboy Avatarul lui jazzboy
Citeaza Raspunde

Postat de jazzboy pe 30 Iunie 2009 la 10:39

e o clinica de chirurgie plastica la cluj, parca il cheama Dr Mugea.
http://www.medestet.ro/home.php poti sa dai un telefon si sa vezi cum stau preturile. oricum o sa te cheme acolo sa vada despre ce este vorba. o consultatie nu costa prea mult. Eu zic ca merita, asta daca ai intre 20-30 de ani, ca te recuperezi mai repede.
dodut2006 Avatarul lui dodut2006
Citeaza Raspunde

Postat de dodut2006 pe 30 Iunie 2009 la 13:03

..." salut.
O zi buna. " ....
Mosule ... a mai fost unul care a vrut sa fie mai frumos ....( D-zeu sa-l odihneasca ! ) .... si miine poimiine il impacheteaza ... daca " functionezi " asa ... zi merci ca totul e bine si mai uita de restul ... " FRUMOSUL SI URITUL EXISTA DOAR IN PLAN SOCIAL " ... zicea T.Arghezi , iar eu ii dau dreptate .
magnito Avatarul lui magnito
Citeaza Raspunde

Postat de magnito pe 1 August 2009 la 12:07

De la: osanu, la data 2009-03-24 11:24:19costa f. mult si trebuie mai multe operatii si nu merita.Dupa ce operatia se va vindeca perfect,vei face exercitii pt abdomen si o sa-si revina si muschii cum au fost ,v-a ramane doar cicatricile.Gandeste-te la situatia celor cu arsuri la fatza cand i-ti faci complexe. ;)

Limba noastra-i o comoara...
"v-a ramane doar cicatricile"
"i-ti faci complexe"

Intra in contul tau

Info
X
info