Opelul meu are 2 serii pe sasiu
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Masini » Opelul meu are 2 serii pe sasiu » Pagina 1 din 1

Onisor77 Avatarul lui Onisor77
Citeaza Raspunde

Postat de Onisor77 pe 5 Decembrie 2008 la 22:34

Am cumparat un Opel Vectra in luna august din Germania. La controlul Rar au descoperit ca sunt 2 serii pe sasiu una din 16 caractere X-ata(anulata) de fabrica si una sub ea de 17 caractere. A doua serie difera de prima doar ca are un caracter in plus. Cea de a doua serie e trecuta in briful nemtesc in fata pe placuta de inmatriculare , in actele de la reprezentanta Opel care imi descriu masina exact cum este ea. Rar-ul imi cere sa le aduc lor acte cine mi-a batut cea de a doua serie chiar daca e trecuta in toate actele . Masina a fost cumparata din Italia si inmatriculata in Germania. Tuv nemtesc mi-a trimis comunicrae prin care imi spune ca seria e trecuta si in actele de Italia.Politia si Rar-ul in baza care-i legi actioneaza de nu ma lasa sa o inmatriculez? Ce sa fac sa o pot inmatricula? Va rog si va multumesc sa ma ajutati. onlyonisor@yahoo.com
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Decembrie 2008 la 07:37

trebuie mers la uzina constructuare cu masina fotografiata seria si eliberat din arhiva datele de identificare ale acesteia ,sau se cumpara o caroserie act vinz-cump sau se vinde ca piese.
darnic Avatarul lui darnic
Citeaza Raspunde

Postat de darnic pe 24 Decembrie 2008 la 07:42

Cred ca cel mai indicat ar fi sa faci o adresa sau sesizare sau petitie -nu stiu exact ce titulatura are respectivul document pe care sa-l depui la RAR cu numar de inregistrare [sa nu se piarda intre timp] in care sa depui fotocopii ale documentelor cu care ai achizitionat masina si sa le explici in detaliu toata istoria asta de la cumparerea masini si pana la refuzul autoritatilor romane de a ti-o inmatricula.
Solicita-le sa-ti raspunda in scris ce trebuie sa faci pentru a-ti inmatricula masina, apoi intereseaza-te... cat si cui... si rezolvi problema.
C'asa-i in Romania!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Decembrie 2008 la 23:30

Sau si mai simplu i dai in judecata...ca 1 an 2 ai la dispozitie sa clarifici situatia si ei oricum sunt obligati sa ti-o inmatriculeze in perioada asta
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 12 Ianuarie 2009 la 16:54

masina furata, reinseriata. acte false, asta e adevarul. ai luat teapa !
busoilucian Avatarul lui busoilucian
Citeaza Raspunde

Postat de busoilucian pe 17 Ianuarie 2009 la 14:09

daca ai toate actele in regula,fa-le fotocopii si trimite un rand la Opel Germania(prin e-mail sau posta)afli adresele de internet,iar alt rand de fotocopii le depui la R.A.R.(alcatuiesti un dosar cu toate),cu numar de inregistrare obligatoriu,alaturi de un memoriu prin care arati ca ai fost cumparator de buna credinta si nu ai nici o vina ptr.modificarile facute de fabrica si ceri inmatricularea cu omologare individuala(artizanala). Ei sunt obligati sa faca verificarea actelor si sa ceara relatii la fabricant,apoi trebuie sa iti dea un raspuns in limita celor 30 de zile legale. mai poti merge cu actele si la serviciul furturi auto de care apartii cu adresa,si sa platesti o verificare a autoturismului respectiv daca apare in evidenta lor si apoi raspunsul scris oficial sa il depui tot la R.A.R. Bafta
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 8 Martie 2009 la 15:34

Din ce spui tu vectra-ul tau e vectra b sau modelul 1996-2003))))

Dak ma gandesc bine probabil a ta e facuta prin 2000, 2001, cu ce incepe seria cu X sau Y , e diesel sau benzina? motorizare !!!!! in princpal masinile opel cu 17 numerere litere sunt de fapt vauxhal-urii care cik sunt pentru tarile anglicane, si amerik,!!!!!! am nevoie neaparat de informatile de mai sus, motor ,an, cilindreea, si ink ceva esti iguta k nui vauxhal?

Mersi astept neaparat raspuns
Citeaza Raspunde

Postat de Onisor77 pe 9 Martie 2009 la 20:47

opelul e din 97 si e benzina motor 1.8 16v. nu e vauxal
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 17 Martie 2009 la 14:08

upload your muzic.upload funny pictures and meet new frends
http://got-you.org/
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2009 la 14:33

constructorul niciodata nu pansoneaza doua serii diferite pe acelasi sasiu.Bine ar fi sa nu fie asa,dar tare ma tem ca o serie este masluita si asta nu e de bine.Daca e vorba sa difere doar un caracter atunci ar putea exista si o eroare umana la pansonare,dar asta ar trebui sa fie specificat in brif-ul masinii.
giannysx Avatarul lui giannysx
Citeaza Raspunde

Postat de giannysx pe 2 Mai 2009 la 15:08

Ca si in romania si in alte tari , se fac de toate (mai ales ce tine de masini si de actele lor)....sfatul meu, te duci la un mecanic bun, si el stie ce sa faca (un flex, se polizeaza seria car e in plus intr-un mod care numai el il stie, apoi se pune acid de baterie sa oxideze si sa nu se mai vada ca e umblat, putin ulei deasupra sa se lipeasca praful) si in 2 sapt poti sa te apuci de procedura de inmatriculare. Sau daca nu incerci la dezmembrari, ca acolo primesc orice.
Citeaza Raspunde

Postat de Onisor77 pe 27 Mai 2009 la 23:49

Am reusit sa inmatriculez Opelul dupa o asteptare de cca. 6 luni. Acum totul e ok.
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 26 Iunie 2009 la 11:37

De la: Onisor77, la data 2008-12-05 22:34:01Am cumparat un Opel Vectra in luna august din Germania. La controlul Rar au descoperit ca sunt 2 serii pe sasiu una din 16 caractere X-ata(anulata) de fabrica si una sub ea de 17 caractere. A doua serie difera de prima doar ca are un caracter in plus. Cea de a doua serie e trecuta in briful nemtesc in fata pe placuta de inmatriculare , in actele de la reprezentanta Opel care imi descriu masina exact cum este ea. Rar-ul imi cere sa le aduc lor acte cine mi-a batut cea de a doua serie chiar daca e trecuta in toate actele . Masina a fost cumparata din Italia si inmatriculata in Germania. Tuv nemtesc mi-a trimis comunicrae prin care imi spune ca seria e trecuta si in actele de Italia.Politia si Rar-ul in baza care-i legi actioneaza de nu ma lasa sa o inmatriculez? Ce sa fac sa o pot inmatricula? Va rog si va multumesc sa ma ajutati. onlyonisor@yahoo.com

Vezi dublu?
Posisbil masina sa fi fost recarosata/reomologata sau implicata intr-un atentat, ceva murdar...ai pus-o!
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 26 Octombrie 2009 la 09:01

De la: Onisor77, la data 2008-12-05 22:34:01Am cumparat un Opel Vectra in luna august din Germania. La controlul Rar au descoperit ca sunt 2 serii pe sasiu una din 16 caractere X-ata(anulata) de fabrica si una sub ea de 17 caractere. A doua serie difera de prima doar ca are un caracter in plus. Cea de a doua serie e trecuta in briful nemtesc in fata pe placuta de inmatriculare , in actele de la reprezentanta Opel care imi descriu masina exact cum este ea. Rar-ul imi cere sa le aduc lor acte cine mi-a batut cea de a doua serie chiar daca e trecuta in toate actele . Masina a fost cumparata din Italia si inmatriculata in Germania. Tuv nemtesc mi-a trimis comunicrae prin care imi spune ca seria e trecuta si in actele de Italia.Politia si Rar-ul in baza care-i legi actioneaza de nu ma lasa sa o inmatriculez? Ce sa fac sa o pot inmatricula? Va rog si va multumesc sa ma ajutati. onlyonisor@yahoo.com

Parerea mea este sa te duci la DRPCIV Bucuresti (in pipera la politie, unde se inmatriculeaza masinile), intr-o zi de joi...intre orele 12 si 14, sa intrii in audienta la comandant!
Acolo ti se va spune ce si cum sa faci pt a inmatricula masina aia !
PS: vezi daca poti obtine un inscris din partea autoritatilor competente din Germania (unde a fost inmatriculata si respectiv radiata ultima data, masina) in care sa spuna care este treaba cu cea de-a 2-a serie...poate pe masina s-a facut repoansonare, recarosare sau mai stiu eu ce!!

Multu succes in actiunile tale !!
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 26 Octombrie 2009 la 09:06

Revin...seria de sasiu are, normal, 17 caractere...
Daca prima ta serie are 16, inseamna ca cei de-acolo au greist...asa ca au batut inca o data seria corecta cu 17 caractere!
DAR...normal si firesc, trebui sa existe un act, o dovada...care sa arate ca a fost o greseala...si ca prin stantarea celei de-a 2-a serie nu se incearca o frauda...ci indreptarea greselii
aa Avatarul lui aa
Citeaza Raspunde

Postat de aa pe 28 Februarie 2012 la 16:15

poate ajuta ce mi sa intamplat mie http://problemecujustitia.blogspot.com/p/serii-false-la-ford.html
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info