De la: Simply_i, la data 2009-07-01 20:48:15De la: dasca777, la data 2009-03-12 12:59:09De la: daria_ta, la data 2009-03-11 17:59:10De la: daria_ta, la data 2009-03-11 17:58:00De la: dasca777, la data 2009-03-11 15:15:39De la: adnana, la data 2009-02-23 11:02:38De la: daria_ta, la data 2009-02-23 09:35:56Catre dasca777
De ce am senzatia ca pe langa faptul ca esti f inteligent, spontan si evident in ton cu timpurile pe care le traim (vezi limbajul folosit!), tii neaparat sa pari un dur? Eu cred ca poti iubi la intensitate maxima, dar nu vrei sa recunosti asta! Poate ca in fata oglinzii, oglinda fiind ochii unei femei in care sa iti vezi sufletul, vei avea puterea sa spui adevarul! Mai gandeste-te!
Sunt de acord cu tine. Cred ca dasca777 desi vrea sa para un misogin si un insensibil sunt sigura ca este o persoana care exact cum spui si tu poate iubi la intensitate maxima o femeie.
pestele balon: e un peste care atunci cand e atacat isi mareste volumul si spui ca e f mare si periculos...asa pare ,dar de fapt e inofensiv,,uneori ii e frica de lumea inconjuratoare...si ca orice peste sta ascuns sub nisip si cand gaseste o " pestoaica" isi face treaba si pleac ,pt ca ii e frik sa se ataseze...nu uraste "pestoaicele",ci doar le compatimeste,pt ca majoritatea nu au stima de sine,,,si se lasa prostite de rechini si sfarsesc moarte si folosite ...nimic nu e ceea ce pare,iar daca pari mare,macar nu poate nimeni sa te inghita,,,asa supravietuiesti intr-un ocean in care nimeni nu da doi bani pe tine...pari ceea ce nu esti,doar ca lumea sa nu poata sa ajunga la tn...asa eviti sa " ti-o iei peste bot":P....unii oameni seamana cu peste balon:P
Oare cati inteleg?!...
f putini....
Ba inteleg foarte multi/e.
Dar ce sa faci, te apuci sa schimbi un om, sa il faci sa nu ii mai fie FRICA ???
Pana la urma, ti-o iei singur peste bot ...
Intreaba barbati mult mai in varsta ''dasca'' si ai sa vezi.
FRICA nu va fi fi NICI O DATA solutia
Nu faci decat sa tragi de timp!
Iar viata TRECE ...
Femeile nu-si pot permite sa le fie FRICA
Barbatii fac copii si la 80 de ANI, si pot face oricati isi doresc!
O FEMEIE trebuie sa fie responsabila inca de la inceput; deh, si pentru FRICOSI - asa-i?
Fiti sinceri cu voi INSIVA. NU este vorba de nici o FRICA!
Este doar UN JOC, si CUVINTE sunt DESTULE ...
Mai bine tacem si ne vedem de drum.
Mult adevar in ce ai spus, enorm chiar. Desi femeile sunt mai adesea nehotarate decat fricoase.Le e frica sa nu piarda o persoana mai buna decat tine. A devenit obisnuinta sa se spuna ca pana si casatoria e o afacere pentru o femeie. Ceea ce e extrem de urat si nu merita comentat.
Legat de declaratie, va scriu una interesanta :
"Daca tu ai disparea,
Si din rasu-mi si din plansu-mi,
Te-as gasi in sinea mea,
Te-as zidi din mine insumi!"
Asta i-am spus unei fete pe care am iubit-o de credeam ca nu pot trai fara ea. Si nu, nu s-a "materializat" nimic, si au trecut 10 ani de atunci. O tin doar minte, pentru ca a fost "ea".
Iubiti-va cum aveti chef. Si inca una de spus unei femei:
"Tu ma completezi!"-Jerry Maguire