Sunt un nenorocit sau sunt doar barbat?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » Sunt un nenorocit sau sunt doar barbat? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Decembrie 2008 la 12:26

Sunt casatorit de 15 ani , imi iubesc sotia enorm de mult , ea este pentru mine unica , avem o afmilie minunata , si totusi o insel , nu pentru ca nu imi ofera totul in pat , nu ma pot plange de ea la capitolul sex , nici la capitolul afectiune , pur si simplu o fac pentru ca sunt barbat si multi dintre prietenii mei o fac. Totul e ok , ati putea spune , dar de curand ea a aflat. Este foarte dezamagita de mine , ma doare sufletul cand ma uit in ochii ei si imi dau seama cat sufera . Oare toti suntem niste nenorociti sau doar eu? Nu am intentionat niciodata sa o parasesc chiar daca asa am spus anumitor domnisoare , m-am incurcat cu cine nu trebuia si ea s-a razbunat pe sotia mea. Intrebarea mea este cum o pot face pe sotia mea sa nu mai sufere , sa ma inteleaga pe mine , ca sunt barbat si asta fac barbatii?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Decembrie 2008 la 23:05

De la: 2009_2009, la data 2008-12-10 12:26:21Sunt casatorit de 15 ani , imi iubesc sotia enorm de mult , ea este pentru mine unica , avem o afmilie minunata , si totusi o insel , nu pentru ca nu imi ofera totul in pat , nu ma pot plange de ea la capitolul sex , nici la capitolul afectiune , pur si simplu o fac pentru ca sunt barbat si multi dintre prietenii mei o fac. Totul e ok , ati putea spune , dar de curand ea a aflat. Este foarte dezamagita de mine , ma doare sufletul cand ma uit in ochii ei si imi dau seama cat sufera . Oare toti suntem niste nenorociti sau doar eu? Nu am intentionat niciodata sa o parasesc chiar daca asa am spus anumitor domnisoare , m-am incurcat cu cine nu trebuia si ea s-a razbunat pe sotia mea. Intrebarea mea este cum o pot face pe sotia mea sa nu mai sufere , sa ma inteleaga pe mine , ca sunt barbat si asta fac barbatii?

da-i 2 palme zii ca esti barbat si ea tre sa te asculte ca e din coasta ta,deci inferioara:))...nu ma baga in seama,,,nu o mai insela,,,,incearca...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Decembrie 2008 la 18:22

ok, mersi pentru mesaj. Am sa incerc!
dezi_kriss Avatarul lui dezi_kriss
Citeaza Raspunde

Postat de dezi_kriss pe 17 Ianuarie 2009 la 14:35

Esti barbat dar este decizia ta daca vrei sa te comporti ca restu lumii de gen masculin. Daca prietenii tai inseala nu inseamna neaparat ca si tu trebuie sa inseli. Pune in balanta ce conteaza pentru tine mai mult familia si sotia ta sau doar niste simple aventuri?
Si ca sa nu o mai vezi suferind pe sotia ta......ei bine toata viatza ei va avea un gol in suflet pt faptul k ai inselato, dar daca ii demonstrezi k te-ai schimbat poate nu se va mai simti asa de rau, dar ca sa-i demonstrezi asta va fi un drum luuung si greu.
Dar ce conteaza cel mai mult este iubirea voastra iar daca luptati pentru ea veti trece si peste asta.
O zi buna ;)
cosmin_2_you Avatarul lui cosmin_2_you
Citeaza Raspunde

Postat de cosmin_2_you pe 17 Ianuarie 2009 la 16:34

eu cred ca te-ai luat dupa prietenii aia.....eu unu zic ca nu e bine,mai ales ca a aflat,fii mai apropiat de ea acum,pana nu o sa faca si ea la fel,......eu unu daca ma insor nu cred ca as putea sa o insel asta daca o iubesc....daca ma insor din interes, o insel ....''unchiule' nu stiu ce sa zic,sunt prea mic,neexperimenat,,,,sa zic ceva,,,ma bag si eu in seama,adik in general,mi-ar fi placut sa zic si eu ceva oricui,oriunde,,chiar daca parerea mea conteaza mai mult sau mai putin
ianlorelai Avatarul lui ianlorelai
Citeaza Raspunde

Postat de ianlorelai pe 27 Ianuarie 2009 la 12:27

Pentru 2009 2009. parerea mea este ca daca te iubeste te va ierta dar cel mai important este sa ii arati tu ca tot pe ea o iubesti si trebuie sa ii arati cat de des poti asta. Trebuie sa o convingi ca doar ea este singura pe care o iubesti. Timpul le vindeca pe toate.
Eu am o relatie cu sotul meu de aproape 9 ani, si anul trecut ne-am casatorit si avem si o fetita de cateva luni. Ce pot sa iti spun este ca de curand am aflat ca m-a inselat, am vazut poze cu el si cu ea, cand am vazut pozele alea am simtit ca innebunesc, am simtit o durere in suflet de care nu puteam scapa, plangeam nonstop. Momentan sunt inca cu el, dar increderea mea in el este zero, ma uit la el cand pleaca la servici si ma gandesc ca din nou va calca stramb. Degeaba mi-a jurat ca doar pe mine ma iubeste, mi-a dovedit ca intre ei nu mai este nimic, eu nu mai pot avea incredere in el. Durerea din suflet a inceput sa treaca, au trecut aproape 2 saptamani de cand am aflat, dar increderea nu a revenit. Probabil ca asa suntem noi oamenii , slabi , lasi, nu putem rezista tentatiilor. Eu nu cred ca a vrut sa imi faca mie rau dar pur si simplu cred ca oamenii nu pot trai doar cu o singura persoana, desi doare asta este adevarul. Cred ca si femeile si barbatii inseala in aceeasi masura. Doare enorm cand inchizi ochii si iti imaginezi ca este langa altcineva.
Parerea mea este ca atunci cand vei fii tentat sa o inseli din nou intreaba-te ce ai simti tu daca ai afla ca ea te inseala?
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 5 Februarie 2009 la 14:43

De la: 2009_2009, la data 2008-12-10 12:26:21Sunt casatorit de 15 ani , imi iubesc sotia enorm de mult , ea este pentru mine unica , avem o afmilie minunata , si totusi o insel , nu pentru ca nu imi ofera totul in pat , nu ma pot plange de ea la capitolul sex , nici la capitolul afectiune , pur si simplu o fac pentru ca sunt barbat si multi dintre prietenii mei o fac. Totul e ok , ati putea spune , dar de curand ea a aflat. Este foarte dezamagita de mine , ma doare sufletul cand ma uit in ochii ei si imi dau seama cat sufera . Oare toti suntem niste nenorociti sau doar eu? Nu am intentionat niciodata sa o parasesc chiar daca asa am spus anumitor domnisoare , m-am incurcat cu cine nu trebuia si ea s-a razbunat pe sotia mea. Intrebarea mea este cum o pot face pe sotia mea sa nu mai sufere , sa ma inteleaga pe mine , ca sunt barbat si asta fac barbatii?

Sincer chiar daca esti barbat asta nu-ti da dreptul sa o inseli pe fiinte care te iubeste, te respecta, care ti-a fost alaturi timp de 15 ani la bine si la rau.Nu este o scuza faptul ca esti barbat si ca asa trebuie sa faci. Nu scrie nicaieri ca barbati au voie sa insele pt ca sunt barbati.
In primul rand ar trebui sa o intelegi tu pe ea sa te pui in situatia ei si dupa aceea sa te inteleaga ea pe tine.Nu incerca sa faci o scuza din ceea ce crezi tu si anume ca asa fac barbatii.
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 5 Februarie 2009 la 15:14

Naspa "Octaviane", naspa... eu nu as putea sa fac asa ceva sincer, mai ales daca e vorba de casnicie.. poate nici in cazul unei relatii n-as face asta. Chiar mi se pare imoral.. :)
Ce sa zic.. sper sa te inteleaga.. sa aiba puterea asta.. na.. e aiurea. Daca se va intampla ceva rau.. ti-ai facut-o cu mana ta.
Ai grija.. si bafta !
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Februarie 2009 la 15:21

nu ai cum sa o faci sa nu mai sufere. argumentul cu "asa fac barbatii" nu tine deloc..chiar daca tu crezi chestia asta, ar fi mai bine sa nu o mai spui.
stanmcristian Avatarul lui stanmcristian
Citeaza Raspunde

Postat de stanmcristian pe 12 Februarie 2009 la 11:51

buna!

sunt nou pe forum, dar ma macina intrebarea din topic, "Sunt un nenorocit sau sunt doar barbat?".

de ce? pentru ca eram cu o domnisoara de 8 ani, timp in care ne-am iubit nebuneste, in ultima perioada parca mergea din ce in ce mai rau, fiind amandoi la fel de vinovati de acea situatie.

dar acum circa 2 luni, am cunoscut alta fata, cu care am iesit, si cu care am facut diferite chestii, mentionez ca inca nu rupsesem relatia mea anterioara. am avut taria sa spun prietenei mele ce am facut, ca am unblat un paralel si cu ea si cu alta timp de 2 saptamani, bineinteles ca e a vrut sa-mi de-a o sansa, pentru faptul ca eram oarecum sictirit de relatie, am incercat sa o rup, si am rupt-o.

cu persoana cu care am fost timp de 2 luni, m-am simtit oarecum bine, am ras, am glumit si diverse chestii de genul asta, numai ca de multe ori am pronuntat numele celeilate.

traiesc si astazi cu sentimentul de vinovatie, faptul ca am inselat pe cineva, si ca am incercat sa neg o iubire indiferent de problemele ivite.

vreau sa spun ca ma simt un nenorocit

am rupt relatia si cu una si cu alta, incerc sa ma impar cu mine oarecum la acest moment.

imi pare rau ca nu am facut o pauza intre relatii.

cred ca intr-un fel ar fi fost mai bine.

am vrut oarecum sa spun oful asta si la altii, pentru ca nu mai pot sa tin in mine si sa nu mai spun la nimeni.

mentionez ca la ora actuala ambele fete ma iubesc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2009 la 20:58

De la: stanmcristian, la data 2009-02-12 11:51:04buna!
sunt nou pe forum, dar ma macina intrebarea din topic, "Sunt un nenorocit sau sunt doar barbat?".
de ce? pentru ca eram cu o domnisoara de 8 ani, timp in care ne-am iubit nebuneste, in ultima perioada parca mergea din ce in ce mai rau, fiind amandoi la fel de vinovati de acea situatie.
dar acum circa 2 luni, am cunoscut alta fata, cu care am iesit, si cu care am facut diferite chestii, mentionez ca inca nu rupsesem relatia mea anterioara. am avut taria sa spun prietenei mele ce am facut, ca am unblat un paralel si cu ea si cu alta timp de 2 saptamani, bineinteles ca e a vrut sa-mi de-a o sansa, pentru faptul ca eram oarecum sictirit de relatie, am incercat sa o rup, si am rupt-o.
cu persoana cu care am fost timp de 2 luni, m-am simtit oarecum bine, am ras, am glumit si diverse chestii de genul asta, numai ca de multe ori am pronuntat numele celeilate.

traiesc si astazi cu sentimentul de vinovatie, faptul ca am inselat pe cineva, si ca am incercat sa neg o iubire indiferent de problemele ivite.

vreau sa spun ca ma simt un nenorocit
am rupt relatia si cu una si cu alta, incerc sa ma impar cu mine oarecum la acest moment.
imi pare rau ca nu am facut o pauza intre relatii.
cred ca intr-un fel ar fi fost mai bine.
am vrut oarecum sa spun oful asta si la altii, pentru ca nu mai pot sa tin in mine si sa nu mai spun la nimeni.

mentionez ca la ora actuala ambele fete ma iubesc

pff...
another one.
nu te supara, dar da'le si lor timpul lor si lasa'le in pace pe amandoua.

le'ai cam amagit destul ... sa nu mai mentionez de prima gagica.. frate, 8 ani...

e timpu sa fii doar cu tine acum..

daca o sa te intorci la una sau alta vei avea in continuare aceeasi remuscare si vinovatia pe suflet..

iti urez multa bafta, si ENJOY your time fiind numai si numai cu tine!!
costinel_dinca Avatarul lui costinel_dinca
Citeaza Raspunde

Postat de costinel_dinca pe 13 Februarie 2009 la 10:13

Ti-ai batut joc de ea, esti o jogidie, esti barbat pai si ea e femeie , daca s-ar culca si ea cu vreo 30 de barbati ca doar e femeie ce ai face.Nu stiu cum de mai ai curaj sa te duci acasa, nu iti e rusine
costinel_dinca Avatarul lui costinel_dinca
Citeaza Raspunde

Postat de costinel_dinca pe 13 Februarie 2009 la 10:15

De la: adnana, la data 2009-02-05 14:43:00

Sincer chiar daca esti barbat asta nu-ti da dreptul sa o inseli pe fiinte care te iubeste, te respecta, care ti-a fost alaturi timp de 15 ani la bine si la rau.Nu este o scuza faptul ca esti barbat si ca asa trebuie sa faci. Nu scrie nicaieri ca barbati au voie sa insele pt ca sunt barbati.
In primul rand ar trebui sa o intelegi tu pe ea sa te pui in situatia ei si dupa aceea sa te inteleaga ea pe tine.Nu incerca sa faci o scuza din ceea ce crezi tu si anume ca asa fac barbatii.

Ti-ai batut joc de ea, esti o jogidie, esti barbat pai si ea e femeie , daca s-ar culca si ea cu vreo 30 de barbati ca doar e femeie ce ai face.Nu stiu cum de mai ai curaj sa te duci acasa, nu iti e rusine
Bobo1209 Avatarul lui Bobo1209
Citeaza Raspunde

Postat de Bobo1209 pe 13 Februarie 2009 la 10:33

Haideti k omul a cerut ajutor, si voi ati inceput sa va spuneti "pasurile"...Intrebarea era simpla....cum sa o fac sa nu mai sufere?
Pai ce-ti pot spune? Tu o cunosti cel mai bine, tu trebuie sa sti cum sa o "iei" si sa ii explici k s-a intamplat si k nu se va mai intampla, cu toate k o sa se mai intample, asta o stim amandoi. Iar cei ce isi dau cu parerea in sensul de "nenorocitule, ce ai facut", sa ne lase si sa isi vada de viata lor. Iar voi fetelor, nu-mi spuneti mie de voi, si nu ne mai judecati pe noi, da? Haideti sa ne uitam fiecare in curtea lui, bine? In concluzie, asigur-o k o sa fie bine si ai grija k data viitoare sa nu mai afle. In rest, mai multa afectiune, cel putin o perioada, (desi eu recomand, mai tot timpul) si o sa fie bine. Bafta, ce sa-ti spun, si mai vb.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Februarie 2009 la 10:49

Poate va ierta....dar, NU va uita !!! Asta cu siguranta !
Demonstreaza-i ca e Unica pt tine !!! Intrebare >:
- Daca prietenii tai sar de la etaju 10.....o vei face si tu ??
- Daca inseli.....esti mai barbat ????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2009 la 01:30

De la: ianlorelai, la data 2009-01-27 12:27:38Pentru 2009 2009. parerea mea este ca daca te iubeste te va ierta dar cel mai important este sa ii arati tu ca tot pe ea o iubesti si trebuie sa ii arati cat de des poti asta. Trebuie sa o convingi ca doar ea este singura pe care o iubesti. Timpul le vindeca pe toate.
Eu am o relatie cu sotul meu de aproape 9 ani, si anul trecut ne-am casatorit si avem si o fetita de cateva luni. Ce pot sa iti spun este ca de curand am aflat ca m-a inselat, am vazut poze cu el si cu ea, cand am vazut pozele alea am simtit ca innebunesc, am simtit o durere in suflet de care nu puteam scapa, plangeam nonstop. Momentan sunt inca cu el, dar increderea mea in el este zero, ma uit la el cand pleaca la servici si ma gandesc ca din nou va calca stramb. Degeaba mi-a jurat ca doar pe mine ma iubeste, mi-a dovedit ca intre ei nu mai este nimic, eu nu mai pot avea incredere in el. Durerea din suflet a inceput sa treaca, au trecut aproape 2 saptamani de cand am aflat, dar increderea nu a revenit. Probabil ca asa suntem noi oamenii , slabi , lasi, nu putem rezista tentatiilor. Eu nu cred ca a vrut sa imi faca mie rau dar pur si simplu cred ca oamenii nu pot trai doar cu o singura persoana, desi doare asta este adevarul. Cred ca si femeile si barbatii inseala in aceeasi masura. Doare enorm cand inchizi ochii si iti imaginezi ca este langa altcineva.
Parerea mea este ca atunci cand vei fii tentat sa o inseli din nou intreaba-te ce ai simti tu daca ai afla ca ea te inseala?

GRESIT, total gresit Doamna!
Spuneti:
''Probabil ca asa suntem noi oamenii , SLABI, LASI, NU PUTEM REZISTA TENTATIILOR. Eu nu cred ca a vrut sa imi faca mie rau dar pur si simplu cred ca OAMENII NU POT TRAI DOAR CU O SINGURA PERSOANA, desi doare asta este ADEVARUL. Cred ca SI FEMEILE si barbatii INSEALA IN ACEEASI MASURA...''
NU este de loc asa! Asa sunt UNII OAMENI, doar unii - aceeia care sunt intradevar asa cum ii descrieti, da, ei da.
DAR nu generalizati.

Spuneti: ''Doare enorm cand inchizi ochii si iti imaginezi ca este langa altcineva...''
Dar de ce trebuie sa faceti asta?
''... ca ESTE langa altcineva'' ???
Ca ''A FOST'' si v-a MINTIT, BATANDU-SI JOC DE SANATATEA D-VS poate, DA! Asta sa va doara, da! Dar pentru CA ESTE... Sa-i fie de bine! Adio, si la mai multe! Doar NU mai sunte-ti impreuna Sau il credeti ca se va schimba, ca V-A IUBIT de fapt NUMAI pe dvs ...???

Am ''scos untul'' dintr-un impotent 10 ani de zile ... Cand s-a vazut ''barbat'' (asa-si imagineaza el ) s-a dus dupa o alta Dar ma tine si pe mine agatata din cauza copiilor. Niste NENOROCITI asa au fost si asa vor ramane, o viata intreaga ... As avea multe de spus la capitolul asta, de ce e in stare un individ asa cum ii numeati dvs (slabi, lasi, etc.), dar nu-i decat pierdere de vreme. Cei SLABI sunt pentru ca vor ei sa fie asa. Este in intereselul lor. As fi putut si eu sa fiu ''slaba''. dar NU SUNT pentru ca NU ESTE FIREA MEA. De 1 an, de 10 ani ? NU, doar de 15 ani! Exact ca si in cazul domnului din acest topic ........

OAMENII NU SUNT LASI!
Doar anumiti indivizi sunt LASI, pe care nu ii pot numi 'oameni'

Copii au nevoie ca parintii sa fie niste persoane echilibrate si inteligente, rabdatoare, in ciuda stresului zilnic si a propriilor cautari (in sensul dezvoltarii proprii pe diferite planuri) Are deci rost sa va mancati nervii, rabdarea, cu astfel de probleme???

Atunci cand un om face un LEGAMANT si il incalca, acel OM nu mai are cuvant, nu mai are respect de primit cum nici el nu este in stare sa acorde.
Scuze, greseala este omeneasca, dar .... cand scapi ceva pe jos si se sparge, sau cand scapi ceva intr-un lac ... DAR cand ajungi sa ... ai o amanta ... CATI 'PASI' SCAPATI SUNT? A avut cumva un accident? Si-a pierdut memoria si a ratacit pe strazi cu saptamanile?

Totul a fost CU REA VOINTA PRIN STIINTA A CEEA CE FACEA.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2009 la 01:51

Esti ceea ce STII ca esti, si o spui chiar tu in titlu.

Un BARBAT este un om.
Ca OM daca vrei sa fii respectat, trebuie sa fii corect. Sau poate vrei sa FURI, ca sa fi ''respectat'' de alti HOTI ... Alegerea iti apartine, domnule. Este viata TA, si deci ti-o traiesti dupa cum iti face placere.
Insa atunci cand in viata TA mai sunt legate de tine si alte persoane, precum o femeie care a acceptat sa aibe o relatie constanta si de lunga durata cu tine, iti imaginezi ca a facut-o cu buna stiinta ca ii vei transmite tu (un presupus OM SERIOS, ce a luat-o de sotie) vre-un herpes, vre-o hepatita, vre-o alta boala cu transmitere sexuala, vre-un cancer de col uterin ce se transmite VIRAL pe cale sexuala, sau mai stiu si eu cate alte 'bucurii' ...

CUM iti poti permite sa spui ca ''esti DOAR barbat''
Adica CUM? Dupa gandirea ta BARBAT inseamna GUNOI?

Mai este vre-un barbat pe aici care sa fie de acord cu aceasta categorisire ''ca sunt DOAR barbat''

Asta sunt deci BARBATII, scursurile societatii umane

Te felicit, domnule ''barbat''!

Eu una inca mai sper .........
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 15 Februarie 2009 la 01:51

Nu esti nici nenorocit ci nici barbat ... esti pur si simplu IDIOT ... am inselat si eu la un moment dat pe cineva, dar totusi mi-am asumat vina, am realizat ca am fost un dobitoc si chiar am regretat, nu ca a aflat si ca am facut-o. De recuperat respectul ei nu o sa-l recuperezi niciodata de asta poti fi sigur, de iubit, nici nu mai incape vorba ..ti-ai facut-o cu mana ta, si tare ma bucur ... a mai scapat o femeie de un nenorocit ... si spun asta, pt ca am vazut-o pe maica-mea cum sufera ...

Ai inteles gresit notiunea de a fi barbat, si se pare ca eu la 24 de ani stiu mai multe ca tine ... pacat de tine ...mi-ar fi rusine!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2009 la 02:09

2009,
Dispari din fata ochilor ei (daca asta isi doreste; eu una asta as vrea!). Reda-i COMPLET LIBERTATEA SOTIEI TALE! Veze-ti de viata ta!
Si, cel mai important, NU MAI DECLARA CA-TI 'IUBESTI' SOTIA!

Toate cuvintele nu-s altceva decat CUVINTE, caci FAPTELE TALE tradeaza cotrariul.

Esti un nenorocit, imi pare rau dar tu ai intrebat

Iar pe sotia ta NU AI CUM SA O FACI SA NU MAI SUFERE si mai ales NU AI CUM SA O FACI SA INTELEAGA CA ASA TE SIMTI TU ''BARBAT''

Pentru un OM adevarat, dragostea este ceva inaltator si nu o ''spalaltura'' ca ceea ce ''simti'' tu, mai ''barbate''!

Este ca si cum ai zice: ''Daca un dobitoc a violat un/o ..., hai sa fiu si eu DOBITOC''

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2009 la 15:23

Va multumesc pentru raspunsuri. Chiar daca am gresit ea mi-a mai dat o sansa , sansa de care am de gand sa profit din plin. Poate ca intadevar merit jignirile voastre dar nu sunt perfect , dar sunt constient ca am gresit. Totusi nu exista nimeni mai important ca sotia mea.
Va multumesc din nou pentru raspunsuri , si va multumesc pentru jigniri , pe unele poate nu le meritam. Sa aveti o viata frumoasa si va doresc sa nu gresiti niciodata. la revedere
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 19 Februarie 2009 la 15:40

sa nu uiti asta si pe viitor, daca-ti iubesti asa mult sotia, iubeste=-o numai pe ea.....
tajmi86 Avatarul lui tajmi86
Citeaza Raspunde

Postat de tajmi86 pe 19 Februarie 2009 la 15:48

eu cred k important este k tu sa analizezi situatia si sa cauti explicatia...care este motivul real pt care ai facut asta(trebuie sa fii sincer cu tine insuti chiar dk ti-e teama sa-ti dai raspunsul la intrebari)??!
ramane k tu sa descoperi asta...incearca sa vezi situatia obiectiv...
ceusernameevalabil Avatarul lui ceusernameevalabil
Citeaza Raspunde

Postat de ceusernameevalabil pe 18 Mai 2009 la 01:47

Cred ca nu iti poti da seama cita suferinta se afla acum in sufletul ei.Intrebarea este de cita vreme dureaza infidelitatea sau de cind o inseli?Daca afost pentru o perioada scurta si nu a insemnat nimic persoana pentru tine atunci e bine daca insa dureaza de mult, naspa.Nu stiu zau daca ea va reusi vreodata sa te ierte sau sa uite.Sincer, nu cred.Nu stiu cum va arata casnicia voastra de acum incolo.sint si copii la mijloc? atunci se complica si mai mult situatia.Depine in mare masura de amindoi dar mai mult de tine.Bafta si raspundemi la intrebari
costin1980 Avatarul lui costin1980
Citeaza Raspunde

Postat de costin1980 pe 17 Septembrie 2010 la 10:54

Ti-ai dat singur raspunsul la intrebare : "pentru ca esti barbat". NU cred ca are nici o legatura faptul ca multi din prietenii tai fac acest lucru, daca tu nu iti doresti sa faci un lucru, nu cred ca influenta prietenilor iti va schimba modul de gandire.Ai reusit sa intri in categoria "nenorocitilor" in momentul in care ai spus altor domnisoare ca o parasesti pe sotia ta, NO WAY........asta nici macar nu se gandeste, dapai sa o mai si spui. Respectivele domnisoare daca stiau ca esti casatorit inseamna te acceptau asa cum esti. E greu cu femeile cand e vorba de o relatie extra conjugala.
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 17 Septembrie 2010 la 11:09

.."distractia" costa...
TOT ce ai agonisit (nematerial...)..uneori...

Scuza asta..cu "asa's barbatii...las-o...
Macar asuma-ti actiunile.
snow_flake Avatarul lui snow_flake
Citeaza Raspunde

Postat de snow_flake pe 18 Septembrie 2010 la 12:51

" iti iubesti sotia " o laie ! pai asa iubesti mai tu?

si lasa-ma cu texte d'astea " asa fac barbatii, asa fac toti prietenii mei " .. te face sa te simti mai barbat, sau cum?
incearca sa vb cu sotia, promite-i (numai daca esti in stare) ca nu se va mai intampla .. sa speram intr-o MINUNE!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 22:31

saraca femeie..
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 28 Septembrie 2010 la 21:59

esti nenorocit clar ! Faptul ca esti barbat nu-ti da dreptul sa inseli persoana care te iubeste, te respecta si are grija de tine. Te doare ca sufera? dar cand ai inselat-o, nu te-a durut?? nu te-ai gandit deloc la ea?? ar trebui sa-ti fie rusine pentru ceea ce ai facut, mai ales ca din cate povestesti tu ea incearca sa treaca peste..chiar nu meriti o astfel de femeie sincer :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Septembrie 2010 la 22:28

De la: BabyCriss, la data 2010-09-28 21:59:02esti nenorocit clar ! Faptul ca esti barbat nu-ti da dreptul sa inseli persoana care te iubeste, te respecta si are grija de tine. Te doare ca sufera? dar cand ai inselat-o, nu te-a durut?? nu te-ai gandit deloc la ea?? ar trebui sa-ti fie rusine pentru ceea ce ai facut, mai ales ca din cate povestesti tu ea incearca sa treaca peste..chiar nu meriti o astfel de femeie sincer :)

esti fantastica ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Septembrie 2010 la 23:10

De la: snow_flake, la data 2010-09-18 12:51:10 " iti iubesti sotia " o laie ! pai asa iubesti mai tu?

si lasa-ma cu texte d'astea " asa fac barbatii, asa fac toti prietenii mei " .. te face sa te simti mai barbat, sau cum?
incearca sa vb cu sotia, promite-i (numai daca esti in stare) ca nu se va mai intampla .. sa speram intr-o MINUNE!

Cred ca din 2 0 0 8 de cand a postat omul, MINUNEA s-a produs demult!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info