Vrei sa nu mai sune ceasul dimineata?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Vrei sa nu mai sune ceasul dimineata? » Pagina 1 din 1

taviut Avatarul lui taviut
Citeaza Raspunde

Postat de taviut pe 12 Decembrie 2008 la 13:31

Demareaza o afacere care iti aduce libertatea financiara. Cei saraci muncesc pentru bani, cei bogati pun banii sa muneasca pt ei. Detalii pe www.businessfinancial.ws
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Decembrie 2008 la 13:38

Este ceva gresit daca sunt sceptica?
Ai inceput tu o astfel de afacere? Si daca da, este buna?
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Ianuarie 2009 la 22:12

e buna, da. mult sex-appeal. numele spune totu
roby1k Avatarul lui roby1k
Citeaza Raspunde

Postat de roby1k pe 27 Ianuarie 2009 la 15:48

e 'buna' !
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Ianuarie 2009 la 14:34

http://www.loto49.ro/
kytynusi Avatarul lui kytynusi
Citeaza Raspunde

Postat de kytynusi pe 7 Februarie 2009 la 19:56

Da ....e chiar foarte interesant ....am sa ma inscriu
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Februarie 2009 la 01:54

"mai multe plicuri, mai multe sanse de castig"
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 18 Martie 2009 la 18:54

poi lasa shi u codul d inscriere...;)
SO Avatarul lui SO
Citeaza Raspunde

Postat de SO pe 20 Martie 2009 la 16:45

Da,este cu adevarat cu afacere buna :) pentru inscieri directe accesati www.crisansorina.ws
taviut Avatarul lui taviut
Citeaza Raspunde

Postat de taviut pe 4 Aprilie 2009 la 09:29

E o afacere buna daca o privesti in perspectiva. E un sistem care iti aduce independenta financiara
supermiki Avatarul lui supermiki
Citeaza Raspunde

Postat de supermiki pe 6 Aprilie 2009 la 08:22

De la: taviut, la data 2009-04-04 09:29:50E o afacere buna daca o privesti in perspectiva. E un sistem care iti aduce independenta financiara

- Te-am mai intrebat si pe un alt topic dar nu mi-ai raspuns: TU stii ce inseamna expresia pe care o folosesti ... LIBERTATE FINANCIARA? ... raspunde si argumenteaza te rog daca stii, iar daca nu stii ... nu folosi expresii despre care nu stii.
danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 2 Septembrie 2009 la 08:59

m-am facut si eu destept si am inceput ceva,o microferma,si ai dreptate nu mai suna ceasul dimineata,ca ma trezesc eu mult prea devreme,si ma uit pe acte,ma uit la animale,ca de asta m-am apucat, sun furnizorii de concentrate,sun la cei cu care am semnat contractul de livrare a marfii,ca am livrari saptamanale,si uite asa ma trezesc cu un cap mare in fiecare dimineata,in plus mai am si vechiul servici,ca mi-e bine acolo
asa ca va dau un sfat orice activitate in plus aduce ffff multe batai de cap,ca suntem in romania nu in afara sa se tina toata lumea de cuvant,asa ca daca vreti o activitate independenta ganditi-va daca merita intai,nu sa va aruncati cu capul inainte ca or sa fie multe probleme,orice a-ti face,probleme apar,de la furnizori pana la clienti,debitori restantieri,etc,probleme de tot felul,o afacere este ca un copil mic,mereu mic,si tre sa stai de ea ca sa mearga,in rest multa bafta
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info