Astept un sfat !!!
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » ASTEPT UN SFAT !!! » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
Razvanxxx Avatarul lui Razvanxxx
Citeaza Raspunde

Postat de Razvanxxx pe 12 Decembrie 2008 la 20:55

Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 12 Decembrie 2008 la 21:57

daca o simti aproape nu trebuie sa`ti arate.

se spune ca numai femeile pot sa citeasca barbatii, dar sa fiu al dracu daca nu miros tradarea de la 100 m !

e simplu, daca iti face placere sa stai cu ea si nu "e ceva putred in Danemarca" unde`i problema? E suficient timp sa va apropiati.

Tine minte inainte sa`ti fie iubita, trebuie s`o faci sa`ti fie prietena, sa aiba incredere si sa simta ca iti poate spune orice, in special : "relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca".

Hai, succes amice!
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 12 Decembrie 2008 la 22:47

lupta ...pana la urma nu ai nik de pierdut,daca nu iese asta e mai sunt fem...nu-ti fa griji..bafta...iar daca vrei sa vz dc te iub propune-i o orgie...nu..glumeam...:P
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Decembrie 2008 la 00:32

mai bine ai lupta sa-ti gesesti pe alta care sa stie ce vrea. parerea mea
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Decembrie 2008 la 09:57

te multumesti cu faptul ca tine la tine? e o mare diferenta intre a tine si a iubi, poti tine si la catelul din fata blocului...
tu o iubesti? daca da lupta sa nu-ti para rau dar trebuie sa-ti asumi riscul ca vei fi tratat la fel ca acum sau poate mai rece pt ca inimii nu-i poti dicta ce sa faca
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 13 Decembrie 2008 la 21:17

De la: BOBY, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

omoar-o si violeaz-o dupa si dupa ce o violezi prefa-te in canibal...si mananc-o,,,asa o sa fiti impreuna pe vecie:P
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 15 Decembrie 2008 la 10:35

De la: dasca777, la data 2008-12-13 21:17:48
De la: BOBY, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

omoar-o si violeaz-o dupa si dupa ce o violezi prefa-te in canibal...si mananc-o,,,asa o sa fiti impreuna pe vecie:P

radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 15 Decembrie 2008 la 16:34

De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 10:35:12

ca sa poata sa o manance, trebuie sa o taie cumva.. poate-mi aduce mosu o drujba.. i-am cerut pe alt topic.. sper sa intre pe yuppy... oricum, daca nu-mi aduce, inseamna ca nu intra pe yuppy si pot sa-l injur ca oricum nu citeste. :))
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 16 Decembrie 2008 la 22:16

taie-i inima si fierbe-o si mananc-o,,,,si sari de pe bloc dupa:P
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 18 Decembrie 2008 la 13:36

De la: dasca777, la data 2008-12-16 22:16:41

taie-i inima si fierbe-o si mananc-o,,,,si sari de pe bloc dupa:P

o sa o auda strigand "te iubesc!"
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 18 Decembrie 2008 la 13:55

"prostia" aia pe care ai facut-o i-a dat de inteles ca si relatia voastra se poate termina la fel de urat ca si cea de dinainte. si probabil de-asta s-a racit. cred ca ea incearca sa nu se ataseze de tine cat mai putin ca in cazul unei despartiri sa nu sufere mult.ar trebui sa-i dai de inteles ca nu o s-o faci sa sufere ca cel de dinainte
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 18 Decembrie 2008 la 13:59

Ar trebui... Daca toate ar fi asa usor de indeplinit...
O sa iti ia ceva timp sa ii demonstrezi, ideal ar fi ca ea sa`ti si aloce aceasta bucata de timp fara sa te indeparteze.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 18 Decembrie 2008 la 13:59

cred c-ar fi mai gustoasa inima facuta la cuptor
greenforest Avatarul lui greenforest
Citeaza Raspunde

Postat de greenforest pe 19 Decembrie 2008 la 10:02

Daca ai ganduri serioase cu ea, daca te "vezi" in viitor plinbandu-va in parc, mana in mana, daca iti doresti ca baietelul tau sa ii spuna EI mama, atunci drumul tau in viata va fi usor. Pentru ca nu vei fi singur ci cu ea. Daca insa nu esti sigur DE TINE, las-o in pace, pentru ca se pare ca nu este femeia care accepta jumatati de suflet.
lucc Avatarul lui lucc
Citeaza Raspunde

Postat de lucc pe 19 Decembrie 2008 la 10:56

satisface-o bine si poate asa nu o vei pierde
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 19 Decembrie 2008 la 12:25

De la: lucc, la data 2008-12-19 10:56:08satisface-o bine si poate asa nu o vei pierde

ai dreptate...:d...felicitari
lucc Avatarul lui lucc
Citeaza Raspunde

Postat de lucc pe 20 Decembrie 2008 la 00:11

De la: Haps, la data 2008-12-18 13:55:16"prostia" aia pe care ai facut-o i-a dat de inteles ca si relatia voastra se poate termina la fel de urat ca si cea de dinainte. si probabil de-asta s-a racit. cred ca ea incearca sa nu se ataseze de tine cat mai putin ca in cazul unei despartiri sa nu sufere mult.ar trebui sa-i dai de inteles ca nu o s-o faci sa sufere ca cel de dinainte

intrebare d baraj? cum adik "cred ca ea incearca sa nu se ataseze de tine cat mai putin ca in cazul unei despartiri sa nu sufere mult" asta nu ar insemna sa se ataseze mult, logica mea asa imi spune...poate gresesc....dar ma indoiesc
babanul_raz Avatarul lui babanul_raz
Citeaza Raspunde

Postat de babanul_raz pe 9 Ianuarie 2009 la 12:41

parerea mea e sa faci un gang bang si iti trece
nadi Avatarul lui nadi
Citeaza Raspunde

Postat de nadi pe 9 Ianuarie 2009 la 13:01

eu cred ca tipa nu stie nici ea ce vrea de la tine,de la viata. te pastreaza aproape pana isi da seama,iar cat timp stie ca esti "acolo" pt ea asteptand nu o sa se grabeasca sa se decida ce si cum.
puiuvieru Avatarul lui puiuvieru
Citeaza Raspunde

Postat de puiuvieru pe 12 Ianuarie 2009 la 16:11

termina cu ea ,dar nu inainte de a gasi alta ,saupoate nu ai ajuns sa o satisfaci ca primul
claudia07 Avatarul lui claudia07
Citeaza Raspunde

Postat de claudia07 pe 17 Ianuarie 2009 la 03:02

Daca tu crezi ca ea este pt tine: LUPTA!!! asta e cat se poate de clar! chiar daca nu va fi sa fie , si daca ea nu vrea vrea o relatie cu tine tu vei sti ca ai facut tot posibilul sa o ai aproape de sufletul tau! si nu vei regreta mai tarziu ca nu ai luptat si sa te gandesti ce ar fi fost daca i`ai fi spus gandurile si sentimentele tale adevarate!
Ducu24 Avatarul lui Ducu24
Citeaza Raspunde

Postat de Ducu24 pe 17 Ianuarie 2009 la 08:25

Eu cred ca iti faci probleme degeaba... ai doua variante si asta daca tu chiar simti ca merita...si anume:
- unu sa discutii cu ea relatia voastra si sa trageti concluziile necesare - daca sa continuati sau nu;
- doi ar fi mai mult un test , cam sadic pentru ea, sa ii spui ca ai ajuns la concluzia ca relatia voastra nu mai poate avansa si ai vrea sa o intrerupi, si sa vezi care va fi reactia ei...si atunci iti vei da seama cu adevarat daca si ea are aceleasi sentimente ca si tine...
Oricare ar fi alegerea, ajungi in aceeasi faza ... sa porti cu ea o discutie... care te poate scutii de suferinte.
Brandusha2007 Avatarul lui Brandusha2007
Citeaza Raspunde

Postat de Brandusha2007 pe 18 Ianuarie 2009 la 00:10

Sunt de acord cu Ducu doar in ceea ce priveste primul sfat, adica si eu ti-as recomanda sa stai de vorba. Lucrurile trebuiesc lamurite. De asemenea si sentimentele. Si dupa ce ai lamurit aspectele astea doua, te vei hotari ce e de facut mai departe.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 25 Ianuarie 2009 la 22:06

dupa o relatie lunga o femeie ii ca o masina second-hand a luat inaintea ta celalalt ce-a fost mai bun din ea,du-te la alta...
yoyomega Avatarul lui yoyomega
Citeaza Raspunde

Postat de yoyomega pe 25 Ianuarie 2009 la 22:13

De la: radhookoo, la data 2008-12-15 16:34:08
De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 10:35:12

ca sa poata sa o manance, trebuie sa o taie cumva.. poate-mi aduce mosu o drujba.. i-am cerut pe alt topic.. sper sa intre pe yuppy... oricum, daca nu-mi aduce, inseamna ca nu intra pe yuppy si pot sa-l injur ca oricum nu citeste. :))

Incep sa cred ca asta e un forum de criminal(i).Ce ganduri aveti voi

yoyomega Avatarul lui yoyomega
Citeaza Raspunde

Postat de yoyomega pe 25 Ianuarie 2009 la 22:18

Lupta pentru inima ei da no presa prea tare la urma urmei a trecut pritr-o relatie dureroasa.Urmarestei reactiile si daca te iubeste cu adevarat si nu doar tine la tine "Go for IT"
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 25 Ianuarie 2009 la 22:22

metallica rules----die die die my darling......kill...muriti bp...v-as omori eu sa mor dc nu dar nu va am adresele...bp v-as spinteca pe toti in special pe asta cu forumul...mori boule,sp de homo ce esti ,te calac fem in picioare,fte-o si da-i jet si fte-i una si dupa cap...in pida matii de prost cocalar ce esti...bautura...sunt beat:)))))
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Ianuarie 2009 la 16:02

eu zic doar sa ii areti ca esti mereu langa ea,stai serios de vb cu ea si spune-i ca ea ii da un sens vietii tale si esti mereu alaturi de ea..o fata are nevoie doar de incredere si afectiune.nu-ti fie frica sa spui ce simti..in vremurile astea baietii nu mai sunt sinceri deci cea care are langa ea un baiat sincer sunt sigura ca nu o sa renunte la el...mult succes
carmenaxp Avatarul lui carmenaxp
Citeaza Raspunde

Postat de carmenaxp pe 5 Februarie 2009 la 17:06

pentru o inima frumoasa se merita.poate daca ati incerca sa comunicati pe tema asta,situatia s-ar lumina.nu fii badaran si nu te impune,ai sa strici tot...asta inseamna sa intri cu bocancii.eu cred ca doamna este o femeie mai sensibila...ai rabdare....in viata relatia parcurge mau multe etape....sa auzim de bine!
ginagini Avatarul lui ginagini
Citeaza Raspunde

Postat de ginagini pe 6 Februarie 2009 la 01:39

N-am inteles niciodata de ce voi barbatii va ascundeti sentimentele si sunteti impotriva discutiilor deschise.In loc sa intrebi atatia necunoscuti de ce nu o intrebi pe ea?Daca merita sa lupti pentru ea numai tu stii cel mai bine.Dar daca a intervenit altcineva atunci las-o balta chiar daca merita ca persoana pentru ca nu ai nici o sansa.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanalaPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanala
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum