De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...![]()
si atunci ce mai astepti......intai vb cu ea sa vezi dc este pregatita dupa care fa urmatorul pas.....dc nu vrei sa o pierzi nu mai astepta....si poate s-a instalat si putina monotonie.....faceti ceva diferit si totul va fi bine

Vorba lu` Dasca...poate a crapat si cineva i-a si mancat coliva!
Deci...mai are rost sa ne invartim in jurul acestui topic?Razvan...mai existi?
Da-ne un semn,misca-mi soricelul!
Asa ca din nou...
Aprobam doar ce a zis andaa...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro