Astept un sfat !!!
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Femei » ASTEPT UN SFAT !!! » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
bica_toby Avatarul lui bica_toby
Citeaza Raspunde

Postat de bica_toby pe 20 Mai 2009 la 20:16

Opiniile lui nea DASCA777 si radhoko m-au obligat !!! Am observat ca ei sunt cei mai vorbareti aici si ce sa fac..., nu puteam sa tac . Defectul meu ca sa zic asa , nu inteleg de ce te simti tu vizat in vre-un fel ??!!
Citeaza Raspunde

Postat de bica_toby pe 20 Mai 2009 la 20:18

Chiar urmaresc de ceva timp forum-ul pe bune , cat Dumunezeu sa te mai abtii ??!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de bica_toby pe 20 Mai 2009 la 20:21

Prea multi cu "probleme" pe aici , asa ca vreau sa COMUNIC si eu cu ei . O sa ne simtim tare bine !!
Citeaza Raspunde

Postat de bica_toby pe 20 Mai 2009 la 20:31

Opaaa , am intrat fara sa vreau intr-o turma ??? Cata grija aveti voi unii de ceilalti ... sunteti niste dragalasi !!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Mai 2009 la 06:23

De la: bica_toby, la data 2009-05-20 20:31:32Opaaa , am intrat fara sa vreau intr-o turma ??? Cata grija aveti voi unii de ceilalti ... sunteti niste dragalasi !!!

de mici am fost dragalasi.
miki1top Avatarul lui miki1top
Citeaza Raspunde

Postat de miki1top pe 21 Mai 2009 la 23:21

razvan!!chiar crezi ca te mai iubeste>???si daca vb cu tine ,asta este doar de fatada!nu vreau sa te descurajez dar cred ca atunci cand a suferit,in interiorul ei s-a produs o schimbare majora de care nu vrea sa-ti povesteasca,pt ca asa sun femeile,egoiste,lase,perfide...daca nu mi s-ar fi intamplat nu as mai povestii,pt ca nu i-mi place sa vb aiurea....crde-ma!dupa 14 ani de casnicie s-a plictisit!sii aici sunt multe de povestit! bafta!!
andaa Avatarul lui andaa
Citeaza Raspunde

Postat de andaa pe 21 Mai 2009 la 23:36

De la: bica_toby, la data 2009-05-20 20:31:32Opaaa , am intrat fara sa vreau intr-o turma ??? Cata grija aveti voi unii de ceilalti ... sunteti niste dragalasi !!!

BICA ! Nu-mi vine sa cred ca aprecierea asta vine chiar de la tine
Te credem 100%. Nu e nimeni mai avizat pe forum ca sa ne vorbeasca despre o turma ....decat unul care are ca nickname "bica" Presupun ca stii ce inseamna cuvantul asta in zona Banatului
LgGerm Avatarul lui LgGerm
Citeaza Raspunde

Postat de LgGerm pe 15 Iunie 2009 la 04:32

De la: dasca777, la data 2008-12-13 21:17:48
De la: BOBY, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

omoar-o si violeaz-o dupa si dupa ce o violezi prefa-te in canibal...si mananc-o,,,asa o sa fiti impreuna pe vecie:P

Dasca esti dus rau
LgGerm Avatarul lui LgGerm
Citeaza Raspunde

Postat de LgGerm pe 15 Iunie 2009 la 04:37

De la: adi, la data 2009-01-25 22:06:35dupa o relatie lunga o femeie ii ca o masina second-hand a luat inaintea ta celalalt ce-a fost mai bun din ea,du-te la alta...

Sau ii poti da ceva care nu o mai avut niciodata, ca un orgasm
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 15 Iunie 2009 la 09:30

sfatul meu: asculta GUess WHo-flori ilegale si ia-te dupa ei: fumam flori ilegale,fara petale,...vad pide mai varza ca mine de 10 ori cum cauta un drac deghizat in inger,,,asa sunt fem..sau preferi

Vama veche-buze blonde...

combina-le fumeaza si asc vama...mi-e dor de tinerete si de fum
damme Avatarul lui damme
Citeaza Raspunde

Postat de damme pe 15 Octombrie 2009 la 20:54

adi3 da tu de un de stii asa ai patit si tu de zici ca femeia este asa?crezi ca toate femeile sunt la fel,ce sfaturi stiti sa dati unii nu conteaza ca ajut o relatie de lunga durata important cum faci tu sa se simta sa vada ca esti diferit de celalalt si ca nu ai fi in stare sa ii faci ce ia facut ala....eu am fost cu un baiat 3ani si lam iubit mult am crezut ca nu o s amai iubesc niciodata,am suferit enorm dupa el si tot asa sa terminat urat sa ajuns si la bataie:(:(:(dar acum 5ani am cunoscut un baiat fffff diferit de celalalt,la inceput mia fost frica sa mai pun iar suflet dar dupa un timp miam dat seama ca merita si uite ca pe 9noiembrie facem 5ani impreuna,si eu urma sa ma casatoresc cu fostul,adica ne facusem planuri de nunta,copil si sa ales praful,asa ca eu iti spun daca merita tot inainte dc nu sunt femei peste tot...bafta multa si ai grija de tine
sallamallecum Avatarul lui sallamallecum
Citeaza Raspunde

Postat de sallamallecum pe 29 Octombrie 2009 la 11:00

De la: dasca777, la data 2009-06-15 09:30:27sfatul meu: asculta GUess WHo-flori ilegale si ia-te dupa ei: fumam flori ilegale,fara petale,...vad pide mai varza ca mine de 10 ori cum cauta un drac deghizat in inger,,,asa sunt fem..sau preferi

Vama veche-buze blonde...

combina-le fumeaza si asc vama...mi-e dor de tinerete si de fum

esti praf dasca... ce ma face sa cred...ca esti un mic frustrat...pervers si bolnav, betiv si prea sincer uneori... in tot raul...e si un bine
Goku Avatarul lui Goku
Citeaza Raspunde

Postat de Goku pe 29 Octombrie 2009 la 11:35

De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

Ce-ar fi sa vb k ea deschis.sa vezi ce crede ea,poate trece printr-o nu prea placuta,poate vrea sa-ti spuna cv.sfatul meu

este k,comunicarea este cea mai inportanta,iar at vei vedea dupa

kum reactioneaza.sunt sigur k daca ii cv neplacut iti va spune.

Spunei ce simti si ce vrei k adv :P daca poate sa aiba incredere in

tn sau nu.Bft ;)

Goku Avatarul lui Goku
Citeaza Raspunde

Postat de Goku pe 29 Octombrie 2009 la 11:37

De la: Goku, la data 2009-10-29 11:35:39
De la: Razvanxxx, la data 2008-12-12 20:55:59Sunt cu o femei de ceva timp...relatia intre noi la inceput a fost frumoasa...dupa un timp am facut eu o "prostie" sau nu..acum nu stiu,dar ea sa schimbat?!..ceva a suparat-o..si sa racit...incontinuare noi ne intelegem super bine... vb cu mine despre orice...eu cu ea....isi petrece timpul mai mult cu mine, vb des la telefon..dar nu mai e ca la inceput..ea in relatia anterioara a suferit mult cand sa terminat.....tipul era mai mare cu 5 ani fata de ea..eu sunt cu 2 ani mai mare....relatia sa terminat foarte urat,trebuiau sa se casatoreasca..Acum intrbara mea este sa o mai "lalai cu ea in situatia asta sa ii mai las timp...sau sa ia atitudine sa-mi impun puctul de vedereca vrau sa devina mai seriosa relatia....Dupa mine merita sa lupta ptr "inima" ei si mi-am dat seama ca tine la mine..dar nu pote sa arate....Dar orcand e binevenit un sfat ???...

Ce-ar fi sa vb k ea deschis.sa vezi ce crede ea,poate trece printr-o perioada nu prea placuta,poate vrea sa-ti spuna cv.sfatul meu

este k,comunicarea este cea mai inportanta,iar at vei vedea dupa

kum reactioneaza.sunt sigur k daca ii cv neplacut iti va spune.

Spunei ce simti si ce vrei k adv :P daca poate sa aiba incredere in

tn sau nu.Bft ;)

costelino1967 Avatarul lui costelino1967
Citeaza Raspunde

Postat de costelino1967 pe 28 Ianuarie 2010 la 17:05

mai tarziu te-ai gandit ca s-ar putea chiar daca te iarta acum, sa iti scoata ochii pentru greseala ta ?
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 28 Ianuarie 2010 la 17:49

tu ii dai tot salariul? sau doar ii arati ca l-ai luat?
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 30 Martie 2010 la 15:56

De la: LeonKing, la data 2010-01-28 17:49:15

tu ii dai tot salariul? sau doar ii arati ca l-ai luat?

la cat timp a trecut de cand a postat baiatu cred ca s-au si casatorit, s-au ea s-a maritat cu altu
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum