Ce cadouri sa cumparam iubitelor.....?????
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Femei » Ce cadouri sa cumparam iubitelor.....????? » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
pif Avatarul lui pif
Citeaza Raspunde

Postat de pif pe 24 Decembrie 2008 la 12:43

cel mai frumos cadou pt ea e sa o lasi sa iasa cu prietenele ei sa bea si sa se zbenguie si urmatoarea zi sa stai langa ea sa-si revina
ariadna_love Avatarul lui ariadna_love
Citeaza Raspunde

Postat de ariadna_love pe 24 Decembrie 2008 la 12:45

femeile sunt cele mai multumite de bijuterii deci daca ii iei o bijuterie prietenei tale sigur o sa-i placa .
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Decembrie 2008 la 13:27

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Decembrie 2008 la 14:45

Sfat: intreab-o ce-si doreste, explica-i ca esti cam stangaci si nu vrei sa-i cumperi ceva ce deja are, sau ce nu si-ar dori. Mergi cu ea si roag-o sa-ti arate. iar tu platesti!
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 24 Decembrie 2008 la 19:06

ma..tu esti timpit nu?
Zorro Avatarul lui Zorro
Citeaza Raspunde

Postat de Zorro pe 24 Decembrie 2008 la 19:36

numai prostii si offtopicuri pe aici.. ma asteptam sa gasesc o discutie serioasa in care chiar putem gasi o lista utila cu cadouri

e
crissstiana75 Avatarul lui crissstiana75
Citeaza Raspunde

Postat de crissstiana75 pe 24 Decembrie 2008 la 22:40

un parfum e intotdeauna binevenit pt o femeie
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 25 Decembrie 2008 la 13:15

De la: ariadna_love, la data 2008-12-24 12:45:01femeile sunt cele mai multumite de bijuterii deci daca ii iei o bijuterie prietenei tale sigur o sa-i placa .

asa-i, bijuteriile cred ca plac tuturor femeilor... si inca o chestie pe care mi-o doresc eu ar fi un ceas auriu, eventual cu strasuri
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 25 Decembrie 2008 la 14:43

dati le bani si vor fi fericite alaturi de voi burtosilor
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 25 Decembrie 2008 la 17:51

De la: edy_sword, la data 2008-12-25 14:43:11dati le bani si vor fi fericite alaturi de voi burtosilor

s-ar putea sa le dea bani si ele sa fie fericite alaturi de altii
silviu17 Avatarul lui silviu17
Citeaza Raspunde

Postat de silviu17 pe 26 Decembrie 2008 la 00:42

o chemi acasa la tine si ii dai o funda mare si rosie pe penis poate asa o multumesti
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 17 Ianuarie 2009 la 09:49

vibratoareeeeeeeee
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 9 Februarie 2009 la 11:02

@edy_sword asta in caz ca nu te simti in stare s-o satisfaci.

Dar hai sa fim seriosi.. nu exista cadoul "perfect" si asta pentru ca acest cadou perfect depinde de la persoana la persoana.
Prietenei mele actuale i-am luat o bucata de lenjerie super-faina.. e genu' mai romantica.. si am pus-o s-o poarte in seara aia.. La "fosta" i-am ales cu mare grija o baterie de telefon (ca mereu zicea ca are telefonu' inchis si de aia nu raspundea) si un urs de pls imens (are pasiuni d-astea). E de discutat pe seama asta..

Andi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Februarie 2009 la 13:55

o sticla cu pipi:d
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 16:03

De la: edy_sword, la data 2009-01-17 09:49:37vibratoareeeeeeeee

ar fi indicat!!!!!!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 16:04

dar sa fie verde
victoriasromania Avatarul lui victoriasromania
Citeaza Raspunde

Postat de victoriasromania pe 29 Septembrie 2009 la 18:49

cu lenjerie intima nu dai niciodata gres

http://victoriasromania.blogspot.com/
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 29 Septembrie 2009 la 19:53

De la: Zorro, la data 2008-12-24 19:36:44numai prostii si offtopicuri pe aici.. ma asteptam sa gasesc o discutie serioasa in care chiar putem gasi o lista utila cu cadouri

e

Pt ca sunt femeie va dau cateva sugestii
Florile sunt deosebite,dar trebuie neaparat sa fie in ton cu ocazia;daca le oferiti de Craciun ,ar fi frumoasa o "craciunita" in ghiveci ,de Paste oferiti flori in ton cu anotimpul:lalele,zambile,si altele(neaparat ambalate frumos!)
De zile onomastice trandafiri sunt cei mai potriviti ,deoarece sunt niste flori elegante,frumos mirositoare si pline de culoare!

Bijuteriile trebuiesc intotdeauna alese cu grija.Contrar la ce se spune ca femeile iubesc toate bijuteriile,NU este adevarat!
Pt a alege o bijuterie pe gustul fiecaruia trebuie cercetata persoana careia vreti sa ii feceti cadoul.
Nu ii puteti lua un colier cu pandantiv,daca respectiva poarta bijuterii cu motive florale.
Nu ii luati inele foarte mari ,daca ea poarta unele finute si delicate(bijuteriile intotdeauna exprima personalitatea;daca ii plac cele cu pietre mari este o fire puternica insa daca ii plac cele micute deosebite prin culoare este o persoana linistita ,delicata)

Lenjeria intima!O mare provocare...nu ii puteti lua lenjerie daca:nu ii stiti marimea,nu stiti ce culori prefera si cel mai important,care ii este stilul.Nu ii puteti lua tanga daca respectiva poarta alt tip ;ar insemna sa o faceti sa se simta stanjenita spunandu-va ca ea nu agreaza modelul!

Parfumul este cartea de vizita a femeii.Trebuie intotdeauna tinut cont de nuantele parfumului pe care respectiva il poarta.
Nu ii luati unul care miroase puternic daca ea prefera nuanta dulce sau florala!

Sa siti ca intotdeuna femeile iubesc dulciurile..chiar daca nu recunosc!
O ciocolata personalizata si ambalata frumos este in prilej bun pt a saruta buzele dulci iubitei!
Sper ca v-au fost utile sfaturile
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Septembrie 2009 la 21:24

De la: KARA000280, la data 2009-09-29 19:53:24
De la: Zorro, la data 2008-12-24 19:36:44numai prostii si offtopicuri pe aici.. ma asteptam sa gasesc o discutie serioasa in care chiar putem gasi o lista utila cu cadouri

e

Florile sunt deosebite,dar trebuie neaparat sa fie in ton cu ocazia;daca le oferiti de Craciun ,ar fi frumoasa o "craciunita" in ghiveci ,de Paste oferiti flori in ton cu anotimpul:lalele,zambile,si altele(neaparat ambalate frumos!)
De zile onomastice trandafiri sunt cei mai potriviti ,deoarece sunt niste flori elegante,frumos mirositoare si pline de culoare!

Bijuteriile trebuiesc intotdeauna alese cu grija.Contrar la ce se spune ca femeile iubesc toate bijuteriile,NU este adevarat!
Pt a alege o bijuterie pe gustul fiecaruia trebuie cercetata persoana careia vreti sa ii feceti cadoul.
Nu ii puteti lua un colier cu pandantiv,daca respectiva poarta bijuterii cu motive florale.
Nu ii luati inele foarte mari ,daca ea poarta unele finute si delicate(bijuteriile intotdeauna exprima personalitatea;daca ii plac cele cu pietre mari este o fire puternica insa daca ii plac cele micute deosebite prin culoare este o persoana linistita ,delicata)

Lenjeria intima!O mare provocare...nu ii puteti lua lenjerie daca:nu ii stiti marimea,nu stiti ce culori prefera si cel mai important,care ii este stilul.Nu ii puteti lua tanga daca respectiva poarta alt tip ;ar insemna sa o faceti sa se simta stanjenita spunandu-va ca ea nu agreaza modelul!

Parfumul este cartea de vizita a femeii.Trebuie intotdeauna tinut cont de nuantele parfumului pe care respectiva il poarta.
Nu ii luati unul care miroase puternic daca ea prefera nuanta dulce sau florala!

O ciocolata personalizata si ambalata frumos este in prilej bun pt a saruta buzele dulci iubitei!

hai lasa vrajeala asta. ia zi: mie ce-mi iei de ziua mea ?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Septembrie 2009 la 21:26

De la: KARA000280, la data 2009-09-29 19:53:24

e

Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 29 Septembrie 2009 la 23:37

De la: Haps, la data 2009-09-29 21:26:34
De la: KARA000280, la data 2009-09-29 19:53:24[quote name='Zorro'

Mister...inainte sa scrii ceva muscati...mainile.Poate asa mai gandesti inainte sa dai prostiile alea din tine!
Si NU iti voi lua nici un cadou...
Vrajeala asta creste numai in capul tau...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2009 la 23:44

Ouch! That hurts!
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 29 Septembrie 2009 la 23:52

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-29 23:44:21Ouch! That hurts!

Sper sa isi fi dat seama doar ca uneori este mai bine sa nu spui nimic...
yuppy006049 Avatarul lui yuppy006049
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy006049 pe 9 Noiembrie 2009 la 00:45

cred ca depinde si de personalitatea ei. dar in general, fetele sunt fosrte incantate atunci cand primesc bijuterii. La haine...risti sa nu ii placa. daca vrei sa fii original si crezi ca ar fii ceva ce ii place, ii poti pua un abonament la sedinte de masaj sau la manichiura. Partea cu masajul, oricum o consider o idee buna pentru oricine.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 9 Noiembrie 2009 la 16:29

o cina romantica...si flori restul se intelege...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Noiembrie 2009 la 05:55

ultima data eu am oferit cadou...pe mine...acum am o prietena noua
saka666 Avatarul lui saka666
Citeaza Raspunde

Postat de saka666 pe 11 Noiembrie 2009 la 15:55

Ai un site?
Vrei sa il faci cunoscut?
Trimite un E-mail la ionut.sava@ekoproject.net in care atasezi bannerul tau sau codul bannerului tau(maxim 300x250 px). Rata este de 1:1, totul este free, hai sa ne facem cunoscuti cat mai bine, astept mailurile voastre pentru a putea vorbi mai multe si a da mai multe detalii.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info