De la: oana_m, la data 2008-12-27 15:20:56Unele femei sunt de acord sa faca sex oral si chiar sa inghita pentru ca vor sa isi satisfaca partenerul si tinand la el,trec peste propriile neplaceri cauzate de aceste forme de satisfactie,gandindu-se la placerea lui.
Eu sunt una dintre cele care fac cu mare placere sex oral partenerului(si doar lui!)si il indemn sa ejaculeze in gura mea pentru ca stiu ca asta il excita iar asta ma bucura.
Am incercat mai multe cu el si nu numai pentru el dar si din curiozitate.
Nu aveam si in continuare nu am o parere foarte buna despre sexul anal dar am vrut sa incerc sa vad cum este si stiind ca el isi doreste asta,i-am propus sa facem.Nu am facut decat de cateva ori pentru ca stiu ca nu este sanatos si ca in timp poate afecta anusul sau poate cauza alte afectiuni.
L-am lasat sa ejaculeze pe abdomen si sa faca sex intre sani si sa termine pe gat si nu m-am simtit ciudat pentu ca am facut-o nu din obligatie sau fortata,ci din iubire.
Sunt foarte multumita cand il vad ca este in extaz si stiu ca toate astea chiar daca nu sunt vazute bine de multi,sunt facute doar cu partenerul meu,in care am incredere si care ma respecta.
super ,felicitari ,eu urmaresc de mult timp topicul asta dar nu am indraznit sa postez nimic,nu neaparat ca as avea o retinere sau ceva....imi place de tine ca spui si povestesti cu sinceritate ceea ce faci,sunt foarte putine fete care recunosc acest lucru,si poate nu din rusine,ci de frica ,ca vor fi catalogate ca si c***ve,ptr ca sa recunoastem asa sunt unii,repet unii barbati,se lauda ca "mi-a supt-o,am f**t-o nu styu cum si in nu styu ce pozitie si multe altele",sunt multe fete care patesc acest lucru in care baietii urla pe strada dupa ele ca "tuuuu,mai sti cand ti-am tras-o atunci...."si in unele cazuri nici macar nu este adevarat.De aceea multe care o fac nu recunosc din simplu motiv care vi l-am spus mai sus.Nu spun ca baietii sunt vinovati(sa nu ma criticati baieti)dar mai sunt si asemenea tarani care fac asa.
Si inca o data felicitari,si bravo imi place de tine esti o fata minunata,iar daca toate fetele ar fi la fel ca tine,poate ar fi mai multe cupluri fericite,si nu ar mai fi atatea divorturi,si despartiri..ptr nepotrivire la pat...ptr ca orice am zice si cum am ocoli acest subiect,aceasta potrivire este ceea mai importanta intr-o relatie de lunga durata,ptr ca acolo unde intervine monotonia si plictiseala,e un mare pas spre despartire.....