Zeitgeist
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Filme » Zeitgeist » Pagina 1 din 1

Cezarrr Avatarul lui Cezarrr
Citeaza Raspunde

Postat de Cezarrr pe 29 Decembrie 2008 la 13:43

Este un film in 2 parti. Amandoua partile sunt superbe. In principiu este un documentar ce pune cap la cap diverse informatii din surse diferite si culmea ca iese ceva . La sfarsitul primei parti m-am cam speriat cu controlul ala planetar...dar stiam ca se va ajunge intr-un final si la asta.

Cum spunea Nichita: A dracului si putoarea asta de viata

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Ianuarie 2009 la 02:04

Zeitgeist ar fi putut fi interesant daca nu se nastea Michael Moore sa arate cum se face un documentar
lau_ghiran Avatarul lui lau_ghiran
Citeaza Raspunde

Postat de lau_ghiran pe 24 Ianuarie 2009 la 14:55

Le- am văzut si eu recent. Sânt interesante dar ce nu mi- a plăcut e că s-a vorbit mult de sistemul american. Oare când o să se facă vreun documentar cu hoții noștri europeni. Că sânt sigur că-s o grămadă si pe la noi
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Ianuarie 2009 la 22:40

De la: lau_ghiran, la data 2009-01-24 14:55:32Le- am văzut si eu recent. Sânt interesante dar ce nu mi- a plăcut e că s-a vorbit mult de sistemul american. Oare când o să se facă vreun documentar cu hoții noștri europeni. Că sânt sigur că-s o grămadă si pe la noi

probabil fiindca europenii sint mai eleganti in manipulari...au o traditie aristocratica...iar americanii ar fi urmasii de o "anume" factura ai europenilor...la ei a prins mai de bine cultura "muschiului" si mintii ocupate cu entertainementul...personal, am avut probleme cu ei si chiar au parut saraci cu duhul...multi cred tot ce li se spune si isi lauda stilul de viata...desi, daca te apropii de ei vezi cit slinosi sint...nu toti...pare firesc sa fie supusi la astfel de experimente...nici de zeitgeist nu inteleg ce e cu el, unii...mai mult a prins la noi...europenii sint mai predispusi la brainstorming...ma rog, idei da destule filmul asta...ramine de vazut daca mai au vreme sa le valorifice cum se sugereaza...
uby Avatarul lui uby
Citeaza Raspunde

Postat de uby pe 26 Ianuarie 2010 la 20:24

Ce pot spune....un film cu foarte multe intelesuri,dar acum oare ,noi vom stii vreodata daca punctul de vedere al unei persoane se va potrivi cu al nostru?Eu raman o idealista si cred ca lumea este pur si simplu ceea ce noi vedem in fiecare zi si ca nu exista un grup de oameni care ,defapt vor o Globalizare cat mai rapida!!

Va multumesc!
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 26 Ianuarie 2010 la 23:53

De la: lau_ghiran, la data 2009-01-24 14:55:32Le- am văzut si eu recent. Sânt interesante dar ce nu mi- a plăcut e că s-a vorbit mult de sistemul american. Oare când o să se facă vreun documentar cu hoții noștri europeni. Că sânt sigur că-s o grămadă si pe la noi

stai linistit, ca in principiu sunt cam aceeasi si opereaza cam la fel

suntem toti manipulati o "o mana " de oamnei
Dan_ID Avatarul lui Dan_ID
Citeaza Raspunde

Postat de Dan_ID pe 22 Martie 2010 la 13:44

De la: puzzle, la data 2010-01-26 23:53:33

Puzzle mi-ai cam furat poza,dar te iert ,bucurate si tu de ea
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 24 Aprilie 2010 la 01:28

De la: puzzle, la data 2010-01-26 23:53:33

pff...a fost dragutz...intrebarea mea este alta....ce oare au retzinut oameni din tot doc?....
oricum...documentarul..e cam schiop fara
the big picture...;)...care....incearca sa trezeasca oile...pardon...robotzii...pardon...cica oamenii :))...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info