So....a inceput asta-vara cand munceam la o firma de webdesign, acolo ne-am si cunoscut.Cand am vazut-o mi sa parut f dragutza, dar dupa aceia incepuse sa ma enerveze la culme deoarece ea era ca un fel se sefa, consiliera pentru mine..iar eu cand lucrez imi expun propria idee nu a altuia. In fine...nu am zis nimic timpde o sapt dupa care intr-o luni cand era toata echipa prezenta a izbucnit o cearta mare intre mine si ea, ea a lasato balta si a plecat...presupun ca avea treaba. Bun..intre timp m-am gandit sa o las si eu mai moale ca nu e bn asa...si incet incet am inceput sa o plac...la inceput nu am dat importanta..dar pe parcurs s-a accentuat destul de mult.Nu am realizat asta decat in momentul cand a vrut sa plece din firma si i-am propus sa ne intalnim in seara aceea ca 2 amici. Ea fiind surprinsa a acceptat( am uitat sa mentionez ca e cu 3 ani mai mare ca mn ). Si..am iesit...a fost totul ok.. dupa care i-am propus sa continuam sa ne vedem sa mai vorbim...chestii de genu. De acum probabil ca imi era f draga dar eu nu stiam lucru asta. Ne-am "cuplat" la scurt timp...dar au existat cativa "termeni" la care am cazut ambii de acord. Ea mi-a zis ca relatia nu o sa tina mai mult decat o vara...deoarece ea o sa pleca la facultate (anul 2) in bucuresti.Eu nestiind ce simt pentru ea am acceptat..si mi-am zis ca nu o sa ma afecteze cu nimic. Intre timp lucrurile au evoluat f mult si nu imi venea sa cred...am plecat in concediu cu ea 10 zile...pot sa zic ca au fost clipe minunate alaturi de ea. Venise si ziua de 1 oct cand ea a trebui sa plece la facultate( aaa..cu cateva zile inainte am mers cu ea la bucuresti sa ii cautam un loc la un camin studentesc...si a fost totuk ok)..Bun.. a plecat, ne-am luat ramas bun si am zis ca tinem leg si ne vedem neaparat de sarbatori....dar simteam un gol imens...si timp de 2 luni nu imi trecuse. De acum aproape ca era totul ok...si au venit sarbatorile (si ziua ei de asemenea) am fost la ea acasa...ne-am imbratisat, ne-am pupat ca 2 "amici"..si totusi ce incepuse sa treaca..dintr-o data s-a amplificat fara voia mea... ne-am intalnit si de craciun..si aveam o stare de nervozitate,,nu imi gaseam locul...aveam emotii intr-un cuvant. Dupa craciun ne-am mai vazut o zi...si nush cum tot la ea acasa.Am stat, am vorbit, si de acum ne uitam la un film, eu ma dusesem pana la baie..si cand m-am intors ei ii era un pic somn si e intinsese pe pat facandu-mi loc...si mi-a zis sa vin sa stau langa ea. M-am asezat fara nici o intentie...si de acum incepuse inima sa imi bata tare de tot
..ea m-a luat in brate subtil...si si-a pus capul pe umarul meu..incercand sa stea linistita.Eu am crezut ca vrea sa doarma...si i-am zis ca plec si o las sa se odihneasca, la care ea mi-a zis sa stau ca nu e nici o problema si ma strans si mai tare in brate , in momentul ala nici nu stiam cum sa mai reactionez deoarece ma gandeam la ce mi-a spus asta-vara. Cred ca am stat vreo 30-40 de minute cu ochii pe tavan si ma gandeam ce sa fac..sa o sarut..sa ma duc acasa si sa o las sa doarma..nu stiam. Ea imi dedea de inteles ca ar vrea m-ai mult decat o simpla imbratisare in seara aia.In fine...am sarutat-o de cateva ori...la care ea linistita imi zice..."Iti faci singur rau"...am ramas perplex.Am mai stat un pic cu ea si dupa aia m-am dusa acasa ca era tarziu de acum. Ma simteam ingrozitor cand ajunsesem acasa...si nu stiam de ce....ori ca am sarutato ...ori de ce mi-a zis ea. De revelion de 2 ori a tras de mine si m-a invitat sa il fac la ea acasa cu niste prieteni de ai ei.Si acum regret ca am refuzat-o... si acum intrebarea mea.... CE SE INTAMPLA CU MINE? De ce ma simt asa de asta-vara??(mentionez ca pana acum nu am pus sentimente pentru vreo fata pentru ca am considerat ca nu are rost deocamdata...si totusi fata asta...e diferita).Iar azi..cand ma gandesc la ea...si ma uit la o poza cu ea....ma simt de parca ma calcat tancul... Va rog sa imi dati o parere despre ce am experimentat eu..si cam ce ar trebui facut pe viitor in legatura cu ea.
Scuzati va rog greselile de gramatica

o sa mori de dragoste
esti indragostit asta e , prima dragoste , nu toata lumea lesina la vederea iubitei/ului , dragostea la prima vedere e rara si de obicei este mai mult o chimie , feromoni compatibili daca vrei , sunt si oameni mai reci sa zic asa , care nu sar cu sentimentele hop-top , daca ramai cu ea poate fi iubirea vietii tale , acum tu esti la cumpana , ti-e teama sa investesti sentiment , esti reticent e de inteles , eu cred ca abordarea directa e cea mai buna , daca a zis pe bune ca ii esti drag atunci e ok , incearca si tu marea cu degetul , la un moment dat o sa dai cu capul si o sa te doara , e normal asa e viata , nu te poti feri la nesfarsit , ceea ce castigi este mai important pt ca te va transforma pt totdeauna , acum se va decide daca vei fi bun sau rau , sau vei alege sa ramai "nemuritor si rece" in veci , mult succes , si inca o vb , cum te uiti tu in tavan cand tii in brate o fata
eu in locul ei iti spuneam clar sau .. te violam scurt
viitorul e in stele
.... si acum....suntem super fericiti amandoi..si, stim ce vrem de la aceasta relatie. eu mai am un pic si dau bac-ul...si sper ca dupa ce il iau( cu nota mare daca s-ar putea :D )... o sa ne fie mult mai bn..caci v-om fi mult mai aproape unu de celelalt...si.de acolo..Dumnezeu stie :)
Promotia zilei pe Kuponiada.ro