Culturisti nu au o viata sexuala activa?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Culturism » culturisti nu au o viata sexuala activa? » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 1 Ianuarie 2009 la 23:16

intreb si eu,ce stiti desprea viata sexuala a culturistilor
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Ianuarie 2009 la 22:59

Depinde la ce te gandesti?
Daca esti interesata de viata sexuala a culturistilor profesionisti ar trebui sa te uiti la concursurile lor. Din cate am vazut in public erau multe fete, iar in culise erau nevestele participantilor venite sa-si sustina sotii. Asta ar trebui sa zica destul de multe despre viata lor sexuala. Am vazut la o emisiune (cei mai puternici barbati din lume, cred ca asa s-ar traduce) cum sotia unuia dintre paricipanti i-a adus fiul nou nascut pe scena (cred ca era felul ei de a spune, panaramelor asta e maritat si cu copii asa ca stai la distanta)

De obicei sportivii au viata sexuala activa, buna, indiferent ca sunt culturisti sau altceva. Cu ce ar putea sa te afecteze faptul ca tu mergi la sala si impingi greutati?
Poate i-ti faci griji pentru suplimentele nutritive?
Ar putea sa fie cateva care dauneaza. Riscul meseriei.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Ianuarie 2009 la 20:48

PROBABIL DIN CAUZA SUPLIMENTELOR NUTRITIVE DAR EU AM AVUT O CUNOSTINTA CARE FACEA ACEST SPORT SI CAM AVEA PROBLEME CU .... SE RIDICA MAI GREU ....ACUM S/A INSURAT ARE SI UN COIL DAR NU ESTE CHIAR ASA VIRIL
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2009 la 17:06

De la: dorina73, la data 2009-01-06 20:48:26PROBABIL DIN CAUZA SUPLIMENTELOR NUTRITIVE DAR EU AM AVUT O CUNOSTINTA CARE FACEA ACEST SPORT SI CAM AVEA PROBLEME CU .... SE RIDICA MAI GREU ....ACUM S/A INSURAT ARE SI UN COIL DAR NU ESTE CHIAR ASA VIRIL

Sa stii ca asta nu se datoreaza efortului depus la sedintele de antrenamente. Conteaza foarte mult ce mananci, ce viata duci, calitatea vietii e importanta. Fumatorii, consumatorii de bauturi alcolice au un apetit mai scazut. Unele boli afecteaza viata si calitatea sexului. Stresul, monotonia actului sexual, copilul si multe altele pot dauna activitatii sexuale intr-un cuplu.
O alimentatie mai benefica pentru circulatie poate face minuni si n-ar strica sa mai schimbe si cate ceva in viata lor intima, sa lase copilul la bunici si sa aduca ceva mai picant acasa (jucarii, costume, o camera video, vecinii sau ce cred ei ca e bine si-si face efectu la ei) Cred ca mai devreme sau mai tarziu toti barbatii vor avea probleme din astea, iar poluarea, chimicalele din alimete, si viata de oras agitata si stresanta nu prea ajuta. Sa speram ca partenerele ne vor sustine cand asta se va intampla.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Ianuarie 2009 la 04:52

De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:16:34intreb si eu,ce stiti desprea viata sexuala a culturistilor

te-ai indragostit de unu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Aprilie 2009 la 16:32

chiar din contra. suplimentele au un efect care imbunatatesc viata sexuala. Cu steroizii e cu totul alta probleme.

suplimentele nutritive (proteine, aminoacizi) sunt de fapt substantele, vitaminele, pe care le gasesti si in natura, in legume, carne, fructe, doar ca sunt intr-o stare pura.

de exemplu, aminoacizi ca taurina si mai ales arginina sporesc mult activitatea sexuala.

Sterozii. Aici e problema. Steroizii maresc cantitatea testosteronului produs in organism. BIne-nteles, de-aici si o sporire temporara a fortei individului, combinat cu proteine la greu, duce la o marire uriasa a masei musculare intr-un timp scurt.

Partea proasta e ca organismul se adapteaza. Daca e prea mult testosteron, produce mai putin. Si hopa, de-aici si problemele. Va trebui sa dozezi din ce in ce mai multi steroizi pentru a fi la acelasi nivel de testosteron in organism, pe termen lung e imposibil.

cu cat mai putin testosteron e produs in organism cu atat scade performanta sexuala, mai ales pe termen lung.

bine, am incerc sa explic , intr-un mod cat mai simplist diferenta dintre cele doua tipuri de "culturisti" si substante
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 00:10

Da o au destul de activa ;p nu te lua dupa aparante :P ei au nevoie

de cel mai mult testosteron ;))
Mr_X Avatarul lui Mr_X
Citeaza Raspunde

Postat de Mr_X pe 30 Noiembrie 2009 la 00:19

Hmm, m-as bucura sa-i pui intrebarea asta prietenei mele . poate cazul pe care il cunosti u este ceva aparte insa eu am prieteni care folosesc si steroizi , dar nu fac performanta si au o viata sexuala f buna, eu fac performanta in culturism de cativa ani si nu am avut probleme sexuale si nu am auzit pe nimeni sa se planga , ba din contra , conditia fizica ajuta . bine acum sunt si cazuri in care o persoana abuzeaza de steroizi si ce se poate intampla este sa-i scada productia de testosteron, dar poate functiona, acum cat de bine nu pot spune ca nu stiu, dar exista si lucruri care sa te faca sa revii la normal , sa-ti faca corpul sa produca iar ce ai nevoie. Asa ca nimic nu poate fi cert si cei care scot anumite comentarii rautacioase poate sunt invidiosi , eu zilnic ma confrunt cu asemenea lucruri insa am invatat sa merg inainte si sa nu dau atentie, sti cum se spune `` pana la proba contrarie``
Mr_X Avatarul lui Mr_X
Citeaza Raspunde

Postat de Mr_X pe 30 Noiembrie 2009 la 00:24

Multa lume nu percepe cuvantul de supliment nutritiv, specifica si pe ambalaj , extract de ficat de taur , extract din zer , proteina din soia , daca lucrurile astea sunt extrase din alimentele care le consumam zilnic cum ne pot ele dauna?!! pot doar sa-i ingreuneze functiile ficatului , dar asta se intampla si cand mancam mult asa ca nu vad problema , problema vine numai in cazul in care nu sti sa te protejezi.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Aprilie 2010 la 23:49

De la: Rockk, la data 2009-04-14 16:32:37chiar din contra. suplimentele au un efect care imbunatatesc viata sexuala. Cu steroizii e cu totul alta probleme.

suplimentele nutritive (proteine, aminoacizi) sunt de fapt substantele, vitaminele, pe care le gasesti si in natura, in legume, carne, fructe, doar ca sunt intr-o stare pura.

de exemplu, aminoacizi ca taurina si mai ales arginina sporesc mult activitatea sexuala.

Sterozii. Aici e problema. Steroizii maresc cantitatea testosteronului produs in organism. BIne-nteles, de-aici si o sporire temporara a fortei individului, combinat cu proteine la greu, duce la o marire uriasa a masei musculare intr-un timp scurt.

Partea proasta e ca organismul se adapteaza. Daca e prea mult testosteron, produce mai putin. Si hopa, de-aici si problemele. Va trebui sa dozezi din ce in ce mai multi steroizi pentru a fi la acelasi nivel de testosteron in organism, pe termen lung e imposibil.

cu cat mai putin testosteron e produs in organism cu atat scade performanta sexuala, mai ales pe termen lung.

bine, am incerc sa explic , intr-un mod cat mai simplist diferenta dintre cele doua tipuri de "culturisti" si substante

Corect, ai perfecta dreptate!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Aprilie 2010 la 23:51

De la: , la data 2009-01-20 04:52:49
De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:16:34intreb si eu,ce stiti desprea viata sexuala a culturistilor

te-ai indragostit de unu?

clar:)) punct ochit punct lovit:))
yuppy013862 Avatarul lui yuppy013862
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013862 pe 24 Iulie 2010 la 14:16

tu ai aut o cunostinta draguto ? Pai tu faci sex cu cunostintele ? Cunostina dea cui ? dea matusii ?a prietenei ?
Bun asa ...iubire ! A fost tare fraza oricum ....si acum mai rad !! Pai sa recapitulam 1...zici ca nu prea i se ridica ? pai...daca era stresat facando cu o cunostinta ::))Mie in locul lui ,i s-ar face beton...facand-o cu o cunostinta !! heheh
2. Nu are legatura cu culturismul ...problema lui de "macara" ...poate chiar daca nu facea culturism la fel de "moale " era ..ce nu ai intalnit si alte "cunostinte" cu care ai facut-o si erau cam "moi" ?
Pt ca facand exeritii fizice orice corp sanatos , normal beneficiaza de un aport marit de testosteron( asta io "ridica" tare ) , plus ca alimentatia sanatoasa face minuni , vascularizarea datorita culturismului ajutaaaaa enorm la " ridicare" cum zici tu ...ti-o face de spargi nuci vb aia ::))
Ca experiment personal am observat ca in zilele cand faceam "picioare" ..adica ceva in zona picioarelor , genu sau altceva ...aveam un chef de sex ..de se speriau si cele mai nimfomane ...si era normal ca era mult singe "pompat" in zona !
3. Pe langa faptul ca "cunostinta" ta ( rad si acum ..si chiar ma excita)...avea probleme fara legatura cu culturismul ....nici nu tragea prea tare la sala ...asa ca nici la tine nu putea trage "tare" .
4.Ca un sfat ...incearca sa gasesti o cunostinta care intradevar 'trage" tare la sala ...dupa mine eu i-ti pot recomanda o groaza de prieteni de-ai mei care i-ti pot arata ce inseamna "tare" si "mare" !!O sa vezi ca marimea conteaza al tracului de mult ..dar si "taria" le fel de mult !
In cele din urma ..ma risc eu fara ca macar sa stiu cum arati ...si o sa fii uimita ::) bye4 now
yuppy014415 Avatarul lui yuppy014415
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 24 Septembrie 2010 la 22:00

Spui tu ca i-se ridica greu depinde de starea in care se afla,dar cred ca la adrenalina din corp cind se face beton cred ca-ti face pi hzda harcea parcea de te uiti in pihsda precum milogul in traista goala..haaa
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info