Cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta
Pagina 10 din 10

Toate forumurile » Femei » cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta » Pagina 10 din 10

Pagini: << 6 7 8 9 10
Sari la pagina:
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 17 Martie 2010 la 17:37

nu as face nimic cu nicio persoana necunoscuta
toopeist Avatarul lui toopeist
Citeaza Raspunde

Postat de toopeist pe 19 Martie 2010 la 01:06

labarilor...toti va duceti in club cu gandu' sa va faca vreo umflata cel putin o laba cand ajungeti in camera de camin....nu ma luati cu faze de genu' ..."eu tre sa cunosc inatai persoana si sa vad ce e de capu ei"....
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 19 Martie 2010 la 01:23

Si cum spuneam, eu sunt baiat serios si tre sa cunosc inatai persoana si sa vad ce e de capu ei... nu ma culc cu toate necunoscutele
tony1000 Avatarul lui tony1000
Citeaza Raspunde

Postat de tony1000 pe 19 Martie 2010 la 11:40

Multi siar dori relatii ocazionale.
dan-27 Avatarul lui dan-27
Citeaza Raspunde

Postat de dan-27 pe 19 Martie 2010 la 18:43

De la: Az1987, la data 2009-01-06 09:21:04nu exista "Sex cu o necunoscuta" Nimeni nu are norocul acela sa mearga la o petrecere sa danseze, sa se simta bine si dupa ora 12 sa vina o tima, sa sara pe tine si sa mergeti in dormitor.nimeni nu a patit asa ceva.asta ar insemna "sex cu o necunoscuta".in oricare caz ar fi intrebi numele si intri putin intr-o discutie.parerea mea este ca NU exista asa ceva.imi pare rau.daca ar exista ar fi cel mai frumos lucru.
IMI PARE RAU MOSULE DAR TE CONTRAZIC, EU AM AVUT NOROCUL ASATA SI NU O DATA. SE VEDE CA AI DOAR 22 DE ANI.
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 22 Martie 2010 la 13:21

sida nu se vede pe fata nimanui iar prezervativul nu nu stiu cat de sigur este din cate am citit eu sunt boli care prezervativul e kk la oala...iar cancerul... o fememeie il poate face si daca este fidela sotului si el umbla pe la altele asa ca...placerea de multe ori se plateste f scump ...oare se merita?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 6 7 8 9 10
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info