De la: sanatate_sexuala, la data 2009-10-15 15:49:18Dar ce va faceti daca nu va tine erectia? Va faceti de ras...
In cazul asta e bine sa aveti cu voi o pastila pentru erectie, de preferat So Hard pentru erectie, ca asta e cea mai buna.
Si daca mai aplicati si Suifan Chinese Brus, solutie impotriva ejaculare precoce, totul va fi minunat atat pentru tine, cat si pentru partenera!
Ma fratilor n-am mai postat de mult un mesaj aici , dar nu m-am putut abtine cu sanatatea sexului asta :)). Deci mai baiatule , ca sper ca esti de genul masculin...daca tot vrei sa iei pastile ia ma un sculamin dupa fiecare masa si seara cheama-ti femeia si sari pe ea si rupe patu-n doua :)) , dar lasa-ne dracu` cu pastilele tale , deci cat de idiot si de nesimtit sa fi ma frate

? Adica pe un site unde lumea isi spune parerile personale referitor la subiectul in cauza ... se gaseste un idiot sa vina sa faca reclame la tot felul de produse "sanatoase" in opinia lui pentru a ti se scula

! Adica daca tu nu poti sa faci nimic fara pastilele astea , noi te intelegem...te compatimim , dar lasa-ne si pe noi te rugam...du-te in lumea ta si uita-ne pe noi restul ...care ne consideram normali

. Ce-a ajuns tara asta ... s-a ajuns sa se faca reclama peste tot , eu inteleg ca e criza ...dar totusi e de prost gust

! O seara placuta va doresc si o saptamana la fel si felicitari celor care au creat acest site...o idee buna care a prins contur foarte repede