Viata bate filmul
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Viata bate filmul » Pagina 1 din 1

Citeaza Raspunde

Postat de pe 2 Ianuarie 2009 la 16:36

Dupa o casnicie fericita de 12 ani aflu ca sotul meu este atras si de barbati.Am aflat ca are o relatie la distanta cu un barbat.In acel moment lumea mea s-a spulberat,parca am cazut intr-un abis.celalt a intrerupt orice legatura cand aflat ca eu stiu.Momentan parca sunt in coma,parca totul e un vis urat care nu se mai termina.Ce sa fac?
tinuotin Avatarul lui tinuotin
Citeaza Raspunde

Postat de tinuotin pe 12 Ianuarie 2009 la 18:14

Fati si tu o operatie de schimbare de sex. Monteaza-ti un penis, dute acasa si lovestel cu el peste frunte.
Ce gen de sfaturi vrei sa primesti, la ce te astepti?
Parasestel, dai papucii, dal afara din casa, ardei hainele...
Sau daca esti mai ingaduitoare poti accepta faptul ca a fost si el curios, sau cine stie, a avut si el o fantezie si nu a putut discuta cu tine...
Cel putin incerca sa vorbesti cu el inainte de a lua o decizie, vezi ce s-a intaplat... Daca poti ia legatura si cu celalat, vezi si tu de cand se intampla asta, cine a facut primul pas (vorbiti si voi ca de la "femeie la femeie").
I-mi parerau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar asta-i viata...
Multa multa bafta
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 26 Ianuarie 2009 la 22:07

mai sunt si homo din astia ascunsi cu familie tot tacamu si pe de alta parte si-o trag pe la cacau,sper ca n-ai nimerit peste unul...
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 11 Februarie 2009 la 15:40

Tot ce veti citi mai jos inca nu mi s-au intamplat pentru simplul motiv ca abia m-am inscris in joc pe pozitia 7. Dar eu voi reproduce integral textul asa cum mi-a parvenit. Daca macar un sfert se adevereste atunci cu siguranta a meritat efortul.
“Salut,
METODA CEA MAI SIMPLA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!
MERGE!!!

Te rog sa ai putina rabdare si sa citesti mai jos cateva detalii pe care le-am primit si eu…si am castigat 3813 ron(38.130.000lei vechi ) in doar 3 saptamani!!!si voi continua sa fac.
E randul tau!!!
Nu este o gluma si nici o smecherie,crede-ma!
Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu,eu nu pot spune decat ca 5 minute de citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine “POTI FACE BANI USOR SI REPEDE CU INVESTITII MINIME”.Crede-ma ca am incercat toate metodele posibile si legale.Aceasta este cea mai USOARA si mai rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal.
Merge, e testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Si eu eram sceptic dupa ce am incercat mai multe metode de a face bani pe Internet si care erau numai escrocherii cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamini cu o investitie de numai 7 ron(saptezeci de mii lei vechi), imediat m–am gandit ( chestia asta trebuie sa fie o noua escrocherie). Dar, fiind curios de felul meu, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la mimim 200 de forumuri/ adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese.
Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea singur si dupa aceea in familie m-am hotarat sa incerc. La urma urmelor ce aveam de pierdut decat 7 RON si 7 timbre ?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca este legal.
Deci am facut infima investitie de 7 RON. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 280RON(2.800.000lei vechi). La sfarsitul celei de a doua aveam 1.030 RON(10.030.000 lei vechi). In a treia saptamana strinsesem 3.813RON(38.130.000 lei vechi)! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltuiesc 7 RON si 7 timbre.
Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza.
Atentie ! va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1: Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala. Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)DRAGOMIR IONUT str. Poiana Marului,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
2)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
3)SERBAN ANDREEA str Constantin Brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
4)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055
5)VIERU LUCRETIA,str.Moldovei,nr.5,bl.T7,et.6,ap.33,loc.Pascani,jud.Iasi,cod 705200
6)DINU STELA ,BUCURESTI, OP 75, CP 74
7)CIORASTEANU MALINA, str.Aleea Stadionului nr.3. bl.I10 ap.8,Focsani,jud.Vrancea, cod 620140
PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului; deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti, bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 RON cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei. Eu primesc astfel 10*10*1 RON = 100 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 1.125 RON(11.250.000 de lei vechi) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 1.625 RON(16.250.000 lei vechi} cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3.125 RON(31.250.000 de lei vechi) pe pozitia a 2-a si ... DA! 15.625 RON(156.250.000 de lei vechi) cu numele meu pe pozitia 1
UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 7 RON(70.000 lei vechi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce sa castige bani ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va parea pe mult mai multe site-uri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!! “
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 23 Februarie 2009 la 21:50

De la: dyana_dy35, la data 2009-01-02 16:36:29Dupa o casnicie fericita de 12 ani aflu ca sotul meu este atras si de barbati.Am aflat ca are o relatie la distanta cu un barbat.In acel moment lumea mea s-a spulberat,parca am cazut intr-un abis.celalt a intrerupt orice legatura cand aflat ca eu stiu.Momentan parca sunt in coma,parca totul e un vis urat care nu se mai termina.Ce sa fac?

Cred ca e cumplit...dar ce inseamna "o relatie la distanta cu un barbat?"In ce a constat ea de fapt? Te intreb pt ca daca relatia nu s-a consumat la propriu, daca ea a fost doar "virtuala", poate ca e doar o fantezie, iar in acest caz nu e totul pierdut...cred. Nu stiu cum as reactiona eu intr-o situatie similara, presupun ca odata increderea pierduta...f. greu mai ajungi pe linia de plutire...Acum conteaza si ceea ce ati cladit impreuna, ce ati insemnat unul pt celalalt, nu se sterge totul pur si simplu pt ca s-a ivit o "tentatie". Fiecare dintre noi avem in viata momentele noastre de slabiciune, de "tentatii", important e insa sa stim sa ne oprim la timp! Stati de vorba, amintiti-va de ce v-ati casatorit si...poate ca nu e totul pierdut! Iti tin pumnii si iti doresc sa iti gasesti linistea, sa iesi din abisul in care ai cazut!
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 25 Februarie 2009 la 08:23

Rog pe toti cei care au citit sau vazut postarea mea anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc !
mihaitza2 Avatarul lui mihaitza2
Citeaza Raspunde

Postat de mihaitza2 pe 25 Aprilie 2009 la 19:41

bwey.. daca a fost o prostie.. apasa si tu unde scrie modifica acolo...:))

mami... ia-l pe barbatelu tau si du-l de mana la biserica... scuze de sfat... dar yo zic ca trebuie sa primeasca o palma de la viata..
Spyder Avatarul lui Spyder
Citeaza Raspunde

Postat de Spyder pe 1 Mai 2009 la 08:24

Pfuuuiiii
Asta e nasol rau intelegeam daca te insela cu o femeie, dar asa...de ce naiba s-a mai casatorit?
In fine, stii si tu sunt doua solutii...ori te desparti, ori mergi inainte indiferent cum.
Si la mersul inainte se inscrie si sa-l lasi in plata domnului...ala de la distanta...si sa-ti iei un amant.
Varianta asta este pentru cazul in care divortul e cu strigaturi (copii, avere, etc)
Cricket2009 Avatarul lui Cricket2009
Citeaza Raspunde

Postat de Cricket2009 pe 15 Mai 2009 la 16:17

Eu sunt curioasa el ce vrea acum - dupa asa ceva?
GEKADOS Avatarul lui GEKADOS
Citeaza Raspunde

Postat de GEKADOS pe 28 Iunie 2009 la 12:50

da interesant subiect,fratilor toti avem curiozitati si fantezii sexuale dar de teama ca partenerul te va intelege gresit nu spui la nimeni chestia asta.cred ca avem si noi o parte din vina ca nu avem discutii pe tema asta cu partenerul de viata.tentetiile sint mari curiozitatea si mai mare,si uite unde se ajunge.am intilnit si eu un caz din asta dupa 17 ani de casnicie barbatul a plecat la altul si a lasato cu o fetita de 16 ani acasa.bineinteles ca ea a fost socata si nu putea sa-si gaseasca o explicatie.eu din intimplare cunosteam acel domn findca stateam in gazda la el.si intro zi il intreb ..de ce..l care el imi raspunde ca de multe ori ia spus ca are niste curiozitati niste fantezii din astea,dar ea ridea credea ca glumeste.aparte ca ea il tachina mereu pe tema asta se certau tot timpul de la diverse motive si omul si-a luat inima in dinti si a incercat cu un barbat.si stii cum e..prima data din curiozitate a doua oara din placere atreia oara din obisnuinta.eu cred ca de vina esti si tu draga doamna prin lipsa de comunicare cu el si egoismul din tine crezind ca nimic nu se va intimpla si totul iti este cuvenit doar tie.vremurile se schimba si tre sa fim atenti la noutati sa ne adaptam cu ele intr-un fel.sint sigur ca nu exista vre-o femeie sa nu aiba curiozitati in materie sa o faca si ea cu alta dar zice ca e imoral e pacat nui sanatos mintal sa faci chestia asta.si aceste frustari nu-ti dau pace toata viata.
pearl_cris Avatarul lui pearl_cris
Citeaza Raspunde

Postat de pearl_cris pe 23 Iulie 2009 la 21:20

prietenia intre barbati e asa de trainica ca nu sti unde se termina.poate este o ratacire de moment si revine la baza!
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 18 Noiembrie 2009 la 01:45

De la: , la data 2009-01-02 16:36:29Dupa o casnicie fericita de 12 ani aflu ca sotul meu este atras si de barbati.Am aflat ca are o relatie la distanta cu un barbat.In acel moment lumea mea s-a spulberat,parca am cazut intr-un abis.celalt a intrerupt orice legatura cand aflat ca eu stiu.Momentan parca sunt in coma,parca totul e un vis urat care nu se mai termina.Ce sa fac?

Ma nene .... voi asta care postatzi asa ceva .... ce dreaq facetzi tta ziua ? WATCH TV ? si VARSATZI pe internet tot ce vedetzi ? LA MUNCAAAAAAAAAA HUSHHH HUSHHHH !!!!

BARAGLADINELOR !
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 18 Noiembrie 2009 la 02:13

auzi?
dar tu de menage a trois n-ai auzit?
de ce nu-l accepti asa cum e?

in fond i-ai acceptat mult mai multe pana acum... (ca n-o sa zici ca-n 12 ani nu s-a imbatat, nu ti-a dat una asa peste felinare, sau nu te-a injurat de vreo 300 000 de ori de nascatoare)

asa ca, asta e, menage a trois nu e numai pentru barbatii care au/vor 2 femei, nu?
si atunci o sa vezi tu ce reactie are el, cand o sa-i spui deschis ca vrei si tu pe barbatul pe care il vrea el...

INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 15 Decembrie 2009 la 09:50

De la: mihaitza2, la data 2009-04-25 19:41:12bwey.. daca a fost o prostie.. apasa si tu unde scrie modifica acolo...:))

mami... ia-l pe barbatelu tau si du-l de mana la biserica... scuze de sfat... dar yo zic ca trebuie sa primeasca o palma de la viata..
o va primi...
dar asta nu va schimba cu nimic modul in care te-a facut sa te simti...
s-ar putea sa si-l compatimesti..
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 15 Decembrie 2009 la 09:54

De la: daria_ta, la data 2009-02-23 21:50:27
De la: dyana_dy35, la data 2009-01-02 16:36:29Dupa o casnicie fericita de 12 ani aflu ca sotul meu este atras si de barbati.Am aflat ca are o relatie la distanta cu un barbat.In acel moment lumea mea s-a spulberat,parca am cazut intr-un abis.celalt a intrerupt orice legatura cand aflat ca eu stiu.Momentan parca sunt in coma,parca totul e un vis urat care nu se mai termina.Ce sa fac?

Cred ca e cumplit...dar ce inseamna "o relatie la distanta cu un barbat?"In ce a constat ea de fapt? Te intreb pt ca daca relatia nu s-a consumat la propriu, daca ea a fost doar "virtuala", poate ca e doar o fantezie, iar in acest caz nu e totul pierdut...cred. Nu stiu cum as reactiona eu intr-o situatie similara, presupun ca odata increderea pierduta...f. greu mai ajungi pe linia de plutire...Acum conteaza si ceea ce ati cladit impreuna, ce ati insemnat unul pt celalalt, nu se sterge totul pur si simplu pt ca s-a ivit o "tentatie". Fiecare dintre noi avem in viata momentele noastre de slabiciune, de "tentatii", important e insa sa stim sa ne oprim la timp! Stati de vorba, amintiti-va de ce v-ati casatorit si...poate ca nu e totul pierdut! Iti tin pumnii si iti doresc sa iti gasesti linistea, sa iesi din abisul in care ai cazut!

sa iesi din abisul in care ai cazut!... impinsa!...
nu astepta de la el o mana!
s-ar putea ca si el sa aiba mana intinsa...
asa ca iesi.. ridica-te!!!
mai ramane de aflat si cum..
doar tu stii asta...
succes!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Decembrie 2009 la 23:11

nu sunt in masura sa dau sfaturi...dar cred ca e groaznic...m'as simtii umilita pana peste cap...daca m'ar fii insealat cu o femeie mai ziceam...ma simteam dezamagita bineinteles ..dar era altceva....
adica ce? sunt cea mai nasoala femeie de a trecut de "cealalta parte" ??
uoffff....
interzisu Avatarul lui interzisu
Citeaza Raspunde

Postat de interzisu pe 17 Decembrie 2009 la 23:21

holly shit!
e a doua oara in viata cand ma confrunt cu asa ceva....
serios,omul s-ar putea sa aiba o problema grava..vorbeste cu el si fu*e-i o palma asa de reveneala..

daca o tine tot asa,la prima intersectie luati directii diferite...
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 18 Decembrie 2009 la 00:21

Daca se intampla ca sotul sa descopere ca sotia se simte atrasa de o alta femeie...woooowww era cooooolll. Ca doar e ceva frumos in viziunea majoritatii barbatilor. Si poate fi iertata mult mai usor. Dar daca e barbatul atras de un alt mascul...wooowww tragedie!! E oribil! Ciudat ca Doamne Doamne a ras si Sodoma si Gomora..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanalaPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanala

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum