Destainuire
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Destainuire » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Ianuarie 2009 la 19:31

Am citit ca s-a scris in topicul Barbati in tanga, si vreau sa va spun ca exista barbati care poarta lenjerie intima femeiasca. Vreau sa vad acum daca cei care sunt contra si au strambat din nas, mai acuza si acum pe nedrept. Nu intotdeauna au dreptate... Deci: in vara anului 2008, cand am fost la prietena mea sa-i curat si repar calculatorul, si profitand ca era singura acasa mi-a spus un secret. Sotul ei poarta lenjerie intima femeiasca, si cand spun asta, ma refer la chilotei (tanga, normali, boxeri), dresuri, camasi de noapte, capoate, sutiene, body. Mi-a aratat si sertarul unde-si tine es garderoba femeiasca. Ei sunt impreuna de 15 ani,au si un copil de 14 ani, si locuiesc int-un apartament cu 3 camere, impreuna cu parintii ei care nu stiu nimic. Cind prinde momentul, si este acasa doar cu ea sau singur, poarta numai lenjerie femeiasca, noaptea in camasa de noapte cu sutien. Mi-a spus ca acest fapt dateaza de cand el era copil mic, si mama lui ii dadea numai lenjerie de fata, peste care haine de baiat. Ea nu numai ca l-a acceptat asa, ci chiar il sustine, din cand in cand chiar ii cumpara si el poarta cu placere. Ca sa alung orice dubiu, el este familist convins, hetero si nu-i plac barbatii. La plaja poarta slip barbatesc, si la serviciu, numai haine barbatesti. Vreau sa stiu ce pareri aveti.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Ianuarie 2009 la 18:17

Bravo lui, daca omul se simte bine, de ce nu?
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 31 Ianuarie 2009 la 10:27

De la: samson., la data 2009-01-02 19:31:20Am citit ca s-a scris in topicul Barbati in tanga, si vreau sa va spun ca exista barbati care poarta lenjerie intima femeiasca. Vreau sa vad acum daca cei care sunt contra si au strambat din nas, mai acuza si acum pe nedrept. Nu intotdeauna au dreptate... Deci: in vara anului 2008, cand am fost la prietena mea sa-i curat si repar calculatorul, si profitand ca era singura acasa mi-a spus un secret. Sotul ei poarta lenjerie intima femeiasca, si cand spun asta, ma refer la chilotei (tanga, normali, boxeri), dresuri, camasi de noapte, capoate, sutiene, body. Mi-a aratat si sertarul unde-si tine es garderoba femeiasca. Ei sunt impreuna de 15 ani,au si un copil de 14 ani, si locuiesc int-un apartament cu 3 camere, impreuna cu parintii ei care nu stiu nimic. Cind prinde momentul, si este acasa doar cu ea sau singur, poarta numai lenjerie femeiasca, noaptea in camasa de noapte cu sutien. Mi-a spus ca acest fapt dateaza de cand el era copil mic, si mama lui ii dadea numai lenjerie de fata, peste care haine de baiat. Ea nu numai ca l-a acceptat asa, ci chiar il sustine, din cand in cand chiar ii cumpara si el poarta cu placere. Ca sa alung orice dubiu, el este familist convins, hetero si nu-i plac barbatii. La plaja poarta slip barbatesc, si la serviciu, numai haine barbatesti. Vreau sa stiu ce pareri aveti.

A mentionat cumva prietena ta si ceva despre un vibrator? cum ca sotului ei ii place din cand in cand sa adoarma cu el in c*r??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2009 la 16:20

De la: lawyer, la data 2009-01-31 10:27:51
De la: samson., la data 2009-01-02 19:31:20Am citit ca s-a scris in topicul Barbati in tanga, si vreau sa va spun ca exista barbati care poarta lenjerie intima femeiasca. Vreau sa vad acum daca cei care sunt contra si au strambat din nas, mai acuza si acum pe nedrept. Nu intotdeauna au dreptate... Deci: in vara anului 2008, cand am fost la prietena mea sa-i curat si repar calculatorul, si profitand ca era singura acasa mi-a spus un secret. Sotul ei poarta lenjerie intima femeiasca, si cand spun asta, ma refer la chilotei (tanga, normali, boxeri), dresuri, camasi de noapte, capoate, sutiene, body. Mi-a aratat si sertarul unde-si tine es garderoba femeiasca. Ei sunt impreuna de 15 ani,au si un copil de 14 ani, si locuiesc int-un apartament cu 3 camere, impreuna cu parintii ei care nu stiu nimic. Cind prinde momentul, si este acasa doar cu ea sau singur, poarta numai lenjerie femeiasca, noaptea in camasa de noapte cu sutien. Mi-a spus ca acest fapt dateaza de cand el era copil mic, si mama lui ii dadea numai lenjerie de fata, peste care haine de baiat. Ea nu numai ca l-a acceptat asa, ci chiar il sustine, din cand in cand chiar ii cumpara si el poarta cu placere. Ca sa alung orice dubiu, el este familist convins, hetero si nu-i plac barbatii. La plaja poarta slip barbatesc, si la serviciu, numai haine barbatesti. Vreau sa stiu ce pareri aveti.

A mentionat cumva prietena ta si ceva despre un vibrator? cum ca sotului ei ii place din cand in cand sa adoarma cu el in c*r??

Nu e indicat sa dormi cu el in c*r. De la senzatia de gadilit s-arputea duce la doctor sa ceara tratament pentru limbrici
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2009 la 16:21

Cred ca s-arscarpina prea tare prin somn si ar avea c*ru rosu
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 17 Martie 2009 la 19:57

http://got-you.org/gallery_image.php?img_id=195
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Martie 2009 la 12:21

asta este o problema,nu stiu cat de serioasa,parca se incadreaza la fetisism.Intr-o privire si definitie mai abstracta eu o clasific undeva la "de tot rasul !" M-asi sparge de ras sa fiu femeie si sa se dezbrace in fata mea un barbat cu bikini sau corset,portajtier etc pe el.Desigur aici nu vorbim de spectacole de profil,vorbim strict la subiectul deschis de topic.
yuppy001399 Avatarul lui yuppy001399
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001399 pe 3 Iunie 2009 la 15:22

pai ori e nebun ori a suferit o trauma cand era mic nu?
destul de ciudat si neconfortabil adik ce face cu coa...le unde si le baga e absurd si nu cred ca atunci cand era mic maica-sa ai punea sutien ori e o minciuna ori barbatl asta are probleme grave....... parerea mea
player_22_br Avatarul lui player_22_br
Citeaza Raspunde

Postat de player_22_br pe 17 Iunie 2009 la 08:53

ai uitat sa mentionezi ca prietena te s-a maritat cu un bisexual...si aia era ziua cand ii venea schimbul...???:))) si APP....exista tanga pt barbati...daca esti putin cunascatoare in cauza...stii bn ca in loc de o gaurica si ceva plat...noi avem alta fizionomie...avem niste umflaturi....si in tanga unei femei stau si imi imaginez cum ar iesi afara pe unde ar prinde...:)))))si nu cred ca sotul ei si-e etalat podoabele spanzurate in fata ta....
andreiu72 Avatarul lui andreiu72
Citeaza Raspunde

Postat de andreiu72 pe 29 Iulie 2009 la 20:58

martie02 Avatarul lui martie02
Citeaza Raspunde

Postat de martie02 pe 16 August 2009 la 21:38

Cred ca este amuzant ca el sa probeze lenjeria ei, dar sa obisnuiasca sa poarte lenjerie intima feminina... cam nashpa!
Pe mine nu m-ar atrage deloc sa ii dau chiloteii cu funtite jos ca sa facem dragoste...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 14:41

De la: tinuotin, la data 2009-01-31 16:20:13
De la: lawyer, la data 2009-01-31 10:27:51

Nu e indicat sa dormi cu el in c*r. De la senzatia de gadilit s-arputea duce la doctor sa ceara tratament pentru limbrici

oxiuri tata oxiuri
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info