se vede ca aici daca nu esti de acord esti batjocorit
sa ma fac inteles k dupa o sa ies de pe siteul asta.
am intalnit si eu femei care se udau foate mult, dar sa fiu sincer nu am stat in pi..a lor sa analizez ce curge si sa le-o sorb si sa o miros
iar discutia pe care v-am relatat-o a fost informativa atat pentru mine cat si pt voi, dar se pare ca v-a jignit mult nu gandul k e de fapt urina?
si in ultimul rand sa clarific situatia cu gelozia pe care o tot da-ti ca replica . de fapt am mai vazut un baiat care a zis asta %aprov% ca mai bine decat sa fu.i o galeata mai bine una uscata si stramta macar mai folosesti un lubrifiant ceva da la aia uda fleasca nu prea ai ce sa-i faci sa o faci nici mai stramta si nici mai uscata
esti de compatimit nu de invidiat k cred ca freci doua ore acolo si iti tocesti coatele si genunchii si ea uda patul si tu iti tragi l..ba la baie
asa k mai bine o rogi sa ti faca un sex oral sau o l.ba pana nu se uda toata
probabil asta e prima sau a doua ta relatie si de aia decat singur mai bine sa ti imaginezi ca ai o p..a sub tine
sa spuna barbatii cu peste 15 20 de relatii la activ ca le place sa fu..a galeti decat una stramta de aia ajung barbatii sa faca sex anal ca acolo e mai stramt si simti frecarea
Draga, de unde ideea ca daca o femeie se umezeste foarte mult este galeata. Cred ca asta usureaza "munca" barbatului si pe ea nu o doare. Tu esti nesimtit si nu te intereseaza daca pe femeia aia o doare daca spui ca preferi un vagin uscat care nu este pregatit de sex. Intreab-o pe prietena ta medic ginecolog. Vaginul trebuie sa se lubrifieze.
Mi-a mai spus mie o "ginecoloaga" ca nu este normal sa am secretii

Ea nu mai avea, pt ca avea 60 ani... No comment - si era medic. Pana si eu la 20 ani stiam ca e normal.. Asa ca nu ma mai incred 100% in ce spun medicii.
Si acum referitor la subiect, si eu am dubii pt ca si mie mi se intampla si tot nu stiu ce sa cred. Ceea ce nu ai mentionat tu in treaba cu "urina" este factorul placerii. Daca femeia simte o placere extrema in acel moment oare asta nu inseamna ca a ajuns la orgasm? Si daca asa se manifesta orgasmul, o sa citez pe cineva apropiat mie: " mai, daca iti place ce mai conteaza ce e?" Oricum, eu nu vad cum poti avea orgasm asa "pe uscat". Cred ca cele care nu se uda deloc si spun ca au orgasm mimeaza.
Aveam o prietena in facultate care imi povestea ca uda patul excesiv cand are orgasm. Aceeasi persoana mi-a spus ca o data a urinat in timpul actului sexual. Ideea este ca a stiut sa faca diferenta dintre cele 2 situatii...