vreti sa schimbam un pic tema de discutie?este tot legat de femei,dar aici trebuie sa participe si femeile la aceasta poveste.fac asta doar din pura curiozitate,sa-mi fac eu o opinie decisiva cat de cat.
Am o relatie de 1 an cu o fata care a avut o cea mai buna prietena care s-a dovedit a fi cel mai mare dushman al ei.Adik a incercat inca de la inceput sa ne faca sa ne despartim.A incercat prin mine ,a inceput sa-mi povesteasca minciuni despre prietena mea ca e nu stiu cum si ca face nu stiu cum ( adik o sa te faca sa suferi,nu are personalitate,nu are simtzul umorului,eu o invatz intotdeauna ce sa faca si dak nu eram eu nu stia ce e bine si ce nu este,ai sa vezi ca e aeriana,e doar pe interese,nu a fost buna de nimic niciodata,mi-a fura totzi prietenii,nu este atat de desteapta,nu ai cum sa fi fericit cu ea....si tot asa).Dar apoi a incercat si fizic nu doar cu vorba,in primul rand nu mai disparea din viata mea intima,era tot timpul prezenta la mine si pe langa mine.Adica nu aveam parte de libertate.Prietena mea muncea si nu putea sa fie tot timpul langa mine,dar ea ( hai sa o numesc X ca asa i-mi este mai usor) aparea la mine acasa zi de zi,cu pretexte ca vai ce buna prietena este ea cu mine si cat de mult s-a atashat de mine.Am crezut la inceput ca o pune prietena mea pe X sa mh verifice sa nu fac cine stie ce,apoi a inceput mai din gluma mai din serios sa mh apuce de P..a.Am crezut ca e nebuna,am lasat-o asa ca am vazut ca e pe alta planeta,chiar nu am vrut sa traiesc cu constinta ca am destramat o prietenei de 11 ani doar ca nu am putut da uitarii unui gest necugetat al unei fete teribiliste.Dar ea nu s-a oprit aici,intr-o seara eram intr-un bar unde lucreaza mh cunostea toata lumea si normal prietena mea era munca si X era pe capul meu,a folosit iara pretext ca e beata si a inceput sa mh apuce iar de P...a apoi a inceput cu mangaieri,lingeri pe gat,muscari de ureche tot spunandu-mi ca vai ce bine ca sunt altfel decat ceilaltzi care i-a cunoscut ca nu o sa o strez a 2-a zi cu telefoane,apoi a incercat sa mh sarute si aici am pus capat la tot.Deja ignorantza care i-o purtam lui X a devenit ceva personal pt ca deja incepusem sa creez sentimente fata de prietena mea si nu vroiam sa nu aiba la cunostinta adevarata fatza a lui X.Acestea nu si-au vorbit 1 an de zile dar de 2 zile prietena mea i-mi tot spune ca o sa se impace cu X indiferent dak mie i-mi convine sau nu.Prietena mea mi-a spus ca refuza sa mai credea ce s-a intamplat si ca nu vrea sa mai auda de acele evenimente si ca simte ca X s-a schimbat cu adevarat si ca ii este foarte dor de ea si ca o sa se impace cu ea si nici de mine nu o sa se desparta.Dar i-am spus ca s-a pus singura in situatzia aceasta de a alege si de a refuza realitatea si ca eu nu pot sa raman langa ea din moment ce am sentimente atat de puternice pt ea si i-am explicat ca nu-o sa ne mai fie deloc bine ca relatzie de cuplu si ca ne va face sau cel mai mult pe mine sa sufar intr-un final .eu am o intrebare legata de aceasta poveste,
oare se mai merita sa mai continui o relatie baza doar pe sentimente sincere si vulnerabile cu o persoana care refuza sa mai accepte adevarul si este dispusa sa sacrifice tot pt a-si satiface dorintza infantila?
Sunt curios dak lumea de pe acest forum va confirma intr-un fel sau altul realitatea.