La capitolul pozitii sexuale, ce preferati??
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Pozitii sexuale » la capitolul pozitii sexuale, ce preferati?? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2009 la 17:02

si va pot da si eu cateva exemple, in cazul in care sunteti in pana de idei

1) in picioare el, ea sta intinsa pe masa/birou
2) ea deasupra
3) misionarul
4) doggy
5) roaba
6) el sta pe canapea sprijinit, ea sta culcata pe picioarele lui
7) in picioare amandoi si sprijiniti de un perete
8) ea pe burta si el in spatele ei
9) el pe scaun sezand, ea in bratele lui

pfff.... mai veniti cu idei si preferinte!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2009 la 17:06

Hm, pentru unele din ele trebuie sa ai si conditie fizica, nu?
Mi-am adus aminte, cand eram io mai tanar am auzit o discutie referitoare la o pozitie..."becul"...are cineva habar ce este, ne explica, face o schema la tabla?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Ianuarie 2009 la 16:16

De la: spyderom, la data 2009-01-08 17:06:12Hm, pentru unele din ele trebuie sa ai si conditie fizica, nu?

Mi-am adus aminte, cand eram io mai tanar am auzit o discutie referitoare la o pozitie..."becul"...are cineva habar ce este, ne explica, face o schema la tabla?

ce conditie fizica iti trebuie pt misionarul???? :))

sau doggy???

pffff.... care e preferata ta??

bob007 Avatarul lui bob007
Citeaza Raspunde

Postat de bob007 pe 9 Ianuarie 2009 la 16:40

2 din favoritele mele
-surubul lui arhimede
-cocoasa camilei

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Ianuarie 2009 la 16:49

De la: bob007, la data 2009-01-09 16:40:572 din favoritele mele
-surubul lui arhimede
-cocoasa camilei

cum sunt astea????
bob007 Avatarul lui bob007
Citeaza Raspunde

Postat de bob007 pe 10 Ianuarie 2009 la 17:54

ok let's clear this
-surubul lui arhimede= in timp ce bărbatul stă culcat pe spate, femeia se asează pe membrul lui, cu fata îndreptată spre fata lui. Ea îsi pune mâinile pe pat, fără să-si lipească abdomenul de al lui. Apoi începe să se miste în sus si în jos si, dacă bărbatul e usor, se poate misca si el odată cu ea. Dacă femeia doreste să-l sărute, nu trebuie decât să-si pună bratele pe pat
-cocoasa camilei= femeia, care stă în picioare, se apleacă în fată până când atinge podeaua cu degetele iar bărbatul vine pe la spate si se apuca de treaba

necesita si conditie fizica dar "no pain no gain"

KatanaBlade Avatarul lui KatanaBlade
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 16 Ianuarie 2009 la 14:13

pot sa va dau si eu cateva sugestii???
1 - el pe un scaun...ea cu fundul doar pe marginea scaunului si cu bratele sprijinite pe podea...cu fata in sus...e geniala...mai ales pt fete
2 - ea pe spate lungita, cu picioarele intinse si apropiate....el pe ea in aceiasi pozitie...
3 - ea intinsa pe spate cu picioarele desfacute...el trecandu-si un picior pe sub ea si altul peste ea...ca si cum ai pune 2 foarfece deschise una intr-alta..
o sa ma mai gandesc si ma mai anunt
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Ianuarie 2009 la 15:58

De la: KatanaBlade, la data 2009-01-16 14:13:32pot sa va dau si eu cateva sugestii???
1 - el pe un scaun...ea cu fundul doar pe marginea scaunului si cu bratele sprijinite pe podea...cu fata in sus...e geniala...mai ales pt fete
2 - ea pe spate lungita, cu picioarele intinse si apropiate....el pe ea in aceiasi pozitie...
3 - ea intinsa pe spate cu picioarele desfacute...el trecandu-si un picior pe sub ea si altul peste ea...ca si cum ai pune 2 foarfece deschise una intr-alta..
o sa ma mai gandesc si ma mai anunt

dar mai putin prima varianta, sincer... :-?
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 19 Ianuarie 2009 la 13:49

ok tare aia cu foarfecele :)) din cate stiam chiar ceva de genu` se numea...scissors-scissors :>...hmm pozitii sunt multe...mie imi place foarte mult doggystyle si femeia deasupra...dar nah..fiecare cu ale lui..iar daca vreti sa va documentati in acest domeniu puteti cauta pe net manuale..Kamasutra etc...am vazut multe si nici nu va trece prin cap cat de ciudate sunt =))
anghelg3org3 Avatarul lui anghelg3org3
Citeaza Raspunde

Postat de anghelg3org3 pe 26 Ianuarie 2009 la 07:31

cele confortabile si fara prea mult efort
Brutalsweet Avatarul lui Brutalsweet
Citeaza Raspunde

Postat de Brutalsweet pe 26 Ianuarie 2009 la 07:48

hahahaha femeilor nu le place efortul
untu Avatarul lui untu
Citeaza Raspunde

Postat de untu pe 26 Ianuarie 2009 la 08:23

ea stind intinsa pe spate la marginea patului cu picioarele pe umerii lui iar el in genunchi la marginae patului cu miinile pe fesele ei .
floricel290380 Avatarul lui floricel290380
Citeaza Raspunde

Postat de floricel290380 pe 26 Ianuarie 2009 la 09:43

bai frate e belea cu bile pe ... va dati seama

unele femei sunt inebunite dupa asa ceva eu am 6 bile si e marfa le poti sadisface pe toate femeile.
oletur2 Avatarul lui oletur2
Citeaza Raspunde

Postat de oletur2 pe 26 Ianuarie 2009 la 09:44

dar care e mai preferata
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 26 Ianuarie 2009 la 09:46

De la: Brutalsweet, la data 2009-01-26 07:48:35hahahaha femeilor nu le place efortul

da dar asta le poate aduce "fericirea finala" sa nu fie problema intradevar dac exista putina imaginatie se pot face multe referitor la raspunsurile celorlalti
traceur Avatarul lui traceur
Citeaza Raspunde

Postat de traceur pe 26 Ianuarie 2009 la 09:54

pei de fiecare data e bine sa vi cu o pozitie noua sa nu le repeti mereu mereu...k nu mai are farmec sexul...e k si cum te-ai duce la serviciu sau la scoala

cele mai bune mi se par: doggy si misionarul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 10:00

dl traceur, teoretic, tu spui bine "sa vii mereu cu o pozitie noua, pt a da farmec sexului in sine", INSA practic, din cate imi dau seama, in afara de doggy si misionar nu prea iti mai place sa si practici........ dar teoria ta de mai devreme ar fi fost buna... daca s'ar fi legat fizicul de psihic.......si invers..

in fine, si pt restul care'si expun aici parerile, VENITI CU CEVA CONCRET SI DIFERIT, altfel, nu faceti decat sa va pierdeti alte 5 minute ... AIUREA!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 10:03

Preferata mea - eu deasupra cu spatele la el...ma misc astfel incat sa vada cum intra si iese...
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 10:15

De la: Greenie, la data 2009-01-08 17:02:28si va pot da si eu cateva exemple, in cazul in care sunteti in pana de idei

1) in picioare el, ea sta intinsa pe masa/birou
2) ea deasupra
3) misionarul
4) doggy
5) roaba
6) el sta pe canapea sprijinit, ea sta culcata pe picioarele lui
7) in picioare amandoi si sprijiniti de un perete
8) ea pe burta si el in spatele ei
9) el pe scaun sezand, ea in bratele lui

pfff.... mai veniti cu idei si preferinte!!

Gree sunt satul de misionar... roaba nu am incercat-o... dar prefer sa fac ce imi trece prin minte in pat si in afara lui . Personal preferate sunt: ea deasupra, ea pe burta el in spatele ei si in picioare...
valy_arian Avatarul lui valy_arian
Citeaza Raspunde

Postat de valy_arian pe 26 Ianuarie 2009 la 10:20

Pozitia noastra preferata este una mai lenesa.
El sta pe o parte cu fata spre mine, eu stau pe spate, putin intoarsa de mijloc, astfel incat sa ne "intalnim" in punctul respectiv. Este comod pt amandoi si ne putem saruta cu usurinta, ne putem mangaia..
ciolo86 Avatarul lui ciolo86
Citeaza Raspunde

Postat de ciolo86 pe 26 Ianuarie 2009 la 10:23

De obicei nu vorbesc prea mult , insa cand vine vorba de o femeie adevarata trebuie "sa iti permiti" sa vorbesti mai mult si mai dulce si sa implici multa fantezie (un lucru la mine e sigur - gaina batrana face supa buna) . Am observat ca v-ati limitat la 9 poziti? Chiar daca "nimic nu e nou , totul e dupa ceva" incercati google ca stie multe chestii si una dintre ele este sa caute orice vrei , dar sa sti ce cauti (ca si in cazul femeilor- daca nu sti ce si cum sa cauti risti sa nu gasesti nimic) uite prima varianta din "search" : 101-sex-positions.com . Mai departe cred ca va descurcati . Distractie placuta .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 10:31

care'i logica ta cu femeia adevarata si pozitiile sexuale??
e usor sa dai un search pe google sa aflii cate pozitii sexuale exista, si poze explicative probabil......
dar ALTCEVA este sa aflii parerea unei persoane, si dovada a experientelor si a preferintelor sale.. etc etc..

prin urmare, comentul tau e inutil..
untu Avatarul lui untu
Citeaza Raspunde

Postat de untu pe 26 Ianuarie 2009 la 10:44

orce pozitie e buna cu conditia ca ambii parteneri sa ajunga in acelasi timp la ejaculare atunci poti spune ca esti cu adevarat in extaz.
Citeaza Raspunde

Postat de ciolo86 pe 26 Ianuarie 2009 la 10:46

De la: Greenie, la data 2009-01-26 10:31:01care'i logica ta cu femeia adevarata si pozitiile sexuale??

e usor sa dai un search pe google sa aflii cate pozitii sexuale exista, si poze explicative probabil......

dar ALTCEVA este sa aflii parerea unei persoane, si dovada a experientelor si a preferintelor sale.. etc etc..

Imi cer scuze ca te deranjez Greenie , dar de ce nu "citesti" randurile pe care le scrie cineva , poate o sa ai destula logica sa le intelegi . Daca nu intelegi ce zic o sa iti desenez . "Cineva stia" cateva pozitii si a cerut ajutorul si eu i-am dat o idee , dar tu te grabesti sa comentezi (esti fecioara?). Vezi ca graba strica treaba . Sa nu faci confuzia intre info si experienta. Informatia este acceasi pentru toti , insa gusturile nu se discuta .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 10:57

De la: ciolo86, la data 2009-01-26 10:46:03
De la: Greenie, la data 2009-01-26 10:31:01care'i logica ta cu femeia adevarata si pozitiile sexuale??

Imi cer scuze ca te deranjez Greenie , dar de ce nu "citesti" randurile pe care le scrie cineva , poate o sa ai destula logica sa le intelegi . Daca nu intelegi ce zic o sa iti desenez . Cineva "stia" cateva pozitii si a cerut ajutorul si eu i-am dat o idee , dar tu te grabesti sa comentezi (esti fecioara?). Vezi ca graba strica treaba . Sa nu faci confuzia intre info si experienta. Informatia este acceasi pentru toti , insa gusturile nu se discuta .

true!
1) sunt taur
2) astept desenul
3) cine a cerut ajutorul in legatura cu acele cateva pozitii?? trebuia sa ii aduci aminte si lui/ei

si daca tot ai ajuns pe topicul asta, satisface'mi si mie curiozitatea mentionandu'mi ce preferi la capitolul pozitii sexuale!?

4) nu fac confuzia dintre informatie si experienta, dar nu eram aici la centru informatii, ci la preferinte "muzicale" in materie de sex si pozitii, o dezbatere intre oameni necunoscuti si curiosi, sociabili si deschisi in legatura cu orice subiect....

te incadrezi?
atunci, welcome!
Citeaza Raspunde

Postat de ciolo86 pe 26 Ianuarie 2009 la 11:29

1) sunt leu
2) nu stiu sa desenez (era o expresie)
3) "cineva" a deschi acest topic si a postat prima data despre 9 pozitii (chiar nu stiu cine , poti sa imi citesti si mie)
4) aici te dezamagesc , nu sunt o persoana sociabila , sunt zgarcit cand vine vorba de a face dragoste - vreau sa pastrez totul pentru mine

Sorry to disappoint you
geopetcu Avatarul lui geopetcu
Citeaza Raspunde

Postat de geopetcu pe 26 Ianuarie 2009 la 11:34

cred ca nu conteaza pozitia,sex sa fie
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 11:34

1-0 pt greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 11:36

De la: ciolo86, la data 2009-01-26 11:29:051) sunt leu
2) nu stiu sa desenez (era o expresie)
3) "cineva" a deschi acest topic si a postat prima data despre 9 pozitii (chiar nu stiu cine , poti sa imi citesti si mie)
4) aici te dezamagesc , nu sunt o persoana sociabila , sunt zgarcit cand vine vorba de a face dragoste - vreau sa pastrez totul pentru mine

Sorry to disappoint you

- nu m'ai dezamagit deloc, ai raspuns tipic tie (si leilor in general)
- nu am nici o asteptare de la nici unul de aici de pe forum, de ce te'ai simti privilegiat??
- acel cineva care a deschis acest topic sunt chiar eu, prin urmare, esti putin ironic la asta, dar nu esti deloc atent, nu am cerut informatii, CI completari referitoare la pozitiile sexuale preferate!
*** O fi greu de priceput subiectul principal al acestui topic, asa'i????

si eu sunt egoista, dar nu cred ca asta aveam chef sa stiu de la tine (ca esti zgarcit), cum nici pe tine nu te intereseaza daca sunt sau nu egoista in pat sau in viata de zi cu zi, fie in ambele cazuri...

si de ce cand vine vorba de dragoste, vrei sa pastrezi totul pt tine, inclusiv virginitatea???

best wishes.
georgemazilu Avatarul lui georgemazilu
Citeaza Raspunde

Postat de georgemazilu pe 26 Ianuarie 2009 la 11:55

Cand vine vorba de sex "lenes" prefer pozitia cu ea deasupra...si daca reusim sa ne sincronizam,e perfect.
In rest imi place sa inventez,mi s-a parut foarte "deep" ea stand pe burta cu picioarele desfacute iar eu peste ea jucandu-ma si cu fundul ei ;)
Interesante mai sunt pozitiile la care ajuta si elementele de mobilier,mediul ambiant,etc.
Multa bafta
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info