Venituri mari la stat
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Politica » Venituri mari la stat » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Ianuarie 2009 la 10:21

Prima data era sa scriu"salarii mari la stat"...dar am stat si m-am gandit ca nu numai salariile sunt mari ci si veniturile.

De fapt ce mi-a venit, tocmai am citit un articol referitor la venitul fostului sef la Autoritatea Aeronautica Civila, care avea aproximativ 10.000 euro/luna salariu plus o pensie de tot 10.000(aproximativ).Nu sunt un incuiat din aia care spune ca toti sa aiba acelasi salariu, insa mi se pare o nesimtire ca sa iti dai singur astfel de salarii la companiile de stat, ca sa nu mai spun de pensiile obtinute la 40-45 de ani cand se iese la pensie in domniile astea.

De exemplu cei de la CFR, au de asemenea salarii nesimti de mari...si merge CFR-ul de sta, e careva multumit de firma asta din Romania?

Ok, revenind la porcii nostrii, mi se pare ca astia au salarii asa mari ca sa fie impartite la mai multi, daca este sa extrapolez, imparteala poate ajunge pana la nivel de ministere sau partide din care fac parte(shoot them) .

Credeam si io ca trecand atitia ani s-au mai asezat lucruile , au furat destul, au pus destula osanza si acum e timpul sa faca lucruile sa mearga, nu numai sa se prefaca...dar cred ca sunt credul si ma insel .

Nu mai mentionez aici de locuintele sociale (nu mai spun de alea sociale "de lux"cumparate de videanu in buc.)care sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire si sunt aduse in discutie numai in anii electorali.

Are careva alta parere?

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Ianuarie 2009 la 18:09

directorii de regii isi dau salarii mari pentru ca asa au vrut maharii care i-au pus acolo(Mitrea, Hrebe, Berceanu etc). Daca n-ar fi avut banii aia, n-ar mai fi fost niste instrumente eficiente de concretizare a lobbyului pentru contractele cu statu. Banii aia nu au fost dati degeaba. Daca li se iau banii aia, o sa li se ia si drepturile de a intermedia manevrele.

Intra in contul tau

Info
X
info