De la: lulutza, la data 2009-03-16 16:31:04De la: blackdawn, la data 2009-02-16 17:04:51pfuuu , am ras putin cand am citit ce a scris colega mai sus, cat despre ce intreaba baiatul cu topicul: tine doar de tine , de putina concentrare si incearca sa te opresti sau sa o mai scoti cand simti ca atingi punctul culminant, ai pute sa o scoti de exemplu si sa-ti folosesti limba 2 min, dupa care reiei, o sa dureze mai mult si mai placut pentru ea, da sa stii ca povestile cu cateva ore incontinuu sau chestii deastea sunt doar povesti
![]()
, sper ca nu vrei sa atingi performante deastea
![]()
![]()
![]()
ba nu baiete nu sunt povesti deloc stai tu linistit:D:D si e foaaarte tare...bine nu de fiecare data ca na nu e timp....![]()
mda.... si ti-se pare ceva asa de mandrie ca te futtii cateva ore in continuu, asta cand ai timp sau cum?de ce trebea sa postezi aici?

, o sa dureze mai mult si mai placut pentru ea, da sa stii ca povestile cu cateva ore incontinuu sau chestii deastea sunt doar povesti
am notat.sa-l fereasca sfantul pe sotu meu....
nu ma lasati la greu...
pentru asa ceva iti trebuie in primul rand o partenera. unde mai pui ca ar cam trebui sa vrea sa si faca sex cu tine
...da hai sa te linistesc ...de ce tie frica
imi place mult cum gandesti.grrr
Promotia zilei pe Kuponiada.ro